Espoo: Ulkomaalaisnainen pahoinpiteli suomalaisnaisen

Rotumuukalaisen vierailu aiheutti tuhansien eurojen laskun suomalaisille veronmaksajille.

Väestönvaihto

hammer, books, law

Syyttäjän mukaan Asma Ronero (1989) löi uhria kolme kertaa päähän. Menettelyllään Ronero on aiheuttanut uhrille kivun lisäksi nenäverenvuotoa ja lievää turvotusta nenän ja ylähuulen alueelle, sekä haavaumia huulen limakalvopuolelle.

Ruotsissa asuva Ronero oli saapunut Suomeen tapaamaan siskoaan Sumaia Al-Zankanahia. Tapahtuma-aikaan uhri oli ollut tulossa lenkiltä koiriensa kanssa. Uhrilla ja naapurissa asuvalla porukalla oli tullut sanailua naapureiden kissasta ja uhrin koirista. Ronero oli tilanteessa huoritellut ja haukkunut uhria. Ronero oli sanonut, että laita koirat sisään, niin puhutaan. Uhri oli päästänyt koirat sisään eikä ollut ehtinyt edes kääntyä, kun Ronero oli lyönyt häntä kolme kerta nyrkillä kasvoihin. Tämä tilanne oli tapahtunut uhrin kotioven edessä portailla. Uhrin mukaan Roneron seuralaiset olivat piirittäneet hänet.

Ronero seurueineen kertoi täysin päinvastaisen tarinan ja kiisti nähneensä verta tai väkivaltaa. Roneron mukaan uhri oli voinut kompastua ja lyödä päänsä. Käräjäoikeus ei pitänyt Roneron tulkintaa uskottavana.

Asma Ronero tuomittiin pahoinpitelystä 60 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan yhteensä 360 euroa. Ronero velvoitetaan korvaamaan uhrille kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 400 euroa korkoineen. Ronero velvoitetaan korvaamaan myös uhrin oikeudenkäyntikulut 2380,80 korkoineen.

Valtion varoista maksetaan Asma Roneron asianajajalle yhteensä 1023 euroa, mikä määrä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 231058)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Minkälainen ihminen laittaa koiransa sisälle rotumuukalaisen pyynnöstä/vaatimuksesta?
  Ellei sitten ole itse jonkinlainen huipputason kamppailu-urheilija…

  Eikö ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa?

  • Nimetön

   Vastaa

   Meinaatko että kaikilla on jotain taistelukoiria hihnan päässä?

   • Nationalisti

    Vastaa

    No, tuo vaati laittamaan koirat sisälle, joten ilmeisesti pelkäsi niitä.
    Meinaatko, että pitää olla ”taistelukoira”, jotta se kykenee puolustamaan omistajaansa?

 • pöh

  Vastaa

  Toi suomalaisnaisten huorittelu on ainakin kaapu islamisteilla todella yleistä.
  Toinen mitä ne harrastaa on sylkeminen suomalaisnaisten päälle, varsinkin jos joku suomalaisnainen työntää lastenvaunuja.

  • Otto Korsteeni

   Vastaa

   Ja juuri monien suomalaisnaisten suosikkipuolue on vihreät, näitä roneiroja tänne haaliva mokupuolue. Prosentuaalisesti vihreillä on enemmän naisäänestäjiä kuin millään muulla ek-puolueella.

   • Juha

    Vastaa

    Espoossa kokoomus on ollut vallassa vuosikausia. Mulkerot äänestävät ne aina uudestaan valtaan kunnes mulkerot ovat vähemmistöä. Nyt espoossa 35 %a mulkeroita ja 22 %a matuja.. pian yli sen kriittisen massan 35 %

 • Schlageter

  Vastaa

  Aseistautukaa ja puolustautukaa. Ja älkää asuko muukalaisten naapureina.
  Poliisista ja ”oikeus”laitoksesta ei ole mitään hyötyä.

 • Viili

  Vastaa

  Suomalaiset naiset ovat itse luoneet tämän tilanteen. Naiset ne toivat Suomeen ensimmäiset turkkilaiset, arabit ja neekerit. Tai sitten varmistivat sen, että täällä opiskelijana tms. olevana saivat seksiä.
  Pk-seudulla alkaa olla jo neljännes alle 30-vuotiaista ulkomaalaisia ja toinen neljännes sellaisia joiden äiti on suomalainen, Jäljelle jää puolet joista heistäkin on osa ulkomaalaisen miehen lapsia.

  • Konservatiivi

   Vastaa

   Eivät naiset yksin olisi tällaista määrää tuholaisia saaneet tuoduksi Suomeen. Kyllä se tahtotila on ollut molemmilla sukupuolilla. Myös miehissä on mokuttajia, aisureita ja muita kieroontuneita. Jostain syystä (!) nykyisin aisuri-fantasiat ovat hyvin yleistä huttua soijapoikien ja muiden piiperöiden keskuudessa. 

   Ja muutenkin on väärin syyttää KAIKKIA naisia, suuri osa naisista ja tytöistä on kuitenkin suomalaisia siskoja ja syyttömiä tähän. Suojelkaa naisianne.

   • sisar

    Vastaa

    Konservatiivilla oikea ote asiaan; itsekään en ole koskaan sietänyt tätä mokuttamista, ja olen ottanut pataan asian vuoksi ja otan loppuelämäni pataan, koska suvakeilla on listansa, joita vahtaamalla katkovat työuria jne. Eipä miehiä näkynyt pataan ottamassa kanssani yhtäaikaa. No jälkeeni tuli Janitskin…

    • Konservatiivi

     Vastaa

     Hienoa, nimimerkki sisar! Olet hyvin rohkea. Nyt juuri tarvitaan meitä ”maahanmuuttokriittisiä” kummassakin sukupuolessa, kaikissa ikäluokissa. Voimme katsoa Ruotsia ja nähdä mihin suvaitsevaisuus vie. 

     Minullakin on käynyt niin, että raivostunut suvakki ja mokuttaja on vihjaillut, että kertoo työnantajalleni. Ei ainakaan vielä ole työnantaja ottanu mihinkään puhutteluun. 🙂 Jos mielipiteeni vuoksi saan kenkää, niin sitten saan.

 • Jupi

  Vastaa

  nykyiselle exälle ostin kaasusumuttimen, eikä mikään pippuri vaan aito CS NATO kaasu, ja harjoiteltiin sen käyttöä. Jos joku mutiainen käy sen kimppuun niin kirvelee. Toivottavasti ei sitä tarvitse käyttää, työnteleekin juuri Espoossa lastenvaunuja.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Se on kyllä outoa kuinka pienikin koira voi pelottaa muzun.
  Meillä on yksi nelikiloinen kääpiö ja muistan aina kuinka iso lähi-itäläinen hyppäsi puolitoista metriä kauemmas, kun kävelytimme sitä kiutiaistamme jalkakäytävällä. En usko miehen pelänneen koiran purevan, vaan lähinnä sitä ”saastaisuutta”: sanotaan, että periaatteessa koiran hengityskin on saastainen, että jos sen kohteena on, pitäisi tehdä rituaalipesu. Syljestä nyt puhumattakaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Siis maksetaanko Suomessa ulkomaalaistenkin asianajajat?!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law