Itävaltalainen NS-räppäri Mr. Bond lähetti kirjeen tukijoilleen vankilasta

Valtavirtamusiikin kappaleista poliittisesti epäkorrekteilla ja kansallismielisillä sanoituksilla tehdyistä parodiaversioista tunnettu itävaltalainen NS-räppäri Mr. Bond tuomittiin 10 vuoden vankeusrangaistukseen kuluneen vuoden maaliskuussa. Kansalainen on Mr. Bondin pidätyksestä lähtien raportoinut tilanteesta. Julkaisemme nyt Mr. Bondin kaikille tukijoilleen osoittaman, 22. heinäkuuta julkaistun kirjeen suomeksi käännettynä:

Aktivismi

Hei ystävät

Jos luette tätä, olette varmaankin tietoisia pidätyksestäni tammikuussa 2021, oikeudenkäynnistä maaliskuussa 2022 sekä järjettömästä tuomiosta, joka minulle langetettiin. Koska olen ollut vangittuna koko tuon ajan, en ole pystynyt kommunikoimaan suoraan kenenkään kanssa, paitsi niiden muutamien, jotka uskalsivat lähettää minulle kirjeen vastausosoitteella.

(Toim. huom.: Omien yhteystietojen kertominen Mr. Bondille vankilaan lähetetyssä kirjeessä on melko varma tapa päästä erilaisten tiedustelupalvelujen seurantalistoille.)

Tämän vuoksi olen pyytänyt ystäviäni julkaisemaan tämän viestin, koska haluan lopultakin kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet minua jollain tavalla. Kiitos kaikille, jotka lahjoittivat rahaa oikeudenkäyntikuluihini, kiitos tyypeille, jotka järjestivät koko asian ja pystyttivät jopa nettisivuston auttamistani varten.

Olen totaalisen eristyksissä, ja siksi olin pitkän ajan täysin tietämätön kaikesta mitä ulkomaailmassa tapahtui, kuten median kirjoittelusta jne. En vieläkään tiedä paljoa. Kiitos kaikille, jotka levittävät tietoa minuun liittyvästä tapauksesta, kiitos ihmisille, jotka ovat lähettäneet minulle anonyymejä kortteja ja kirjeitä. Arvostan jokaista niistä. On sääli, etten voi vastata jokaiselle henkilökohtaisesti, olisi hienoa tuntea ne ihmiset, jotka ovat kaikkien mukavien ja kannustavien viestien takana, varsinkin heidän, jotka ovat Itävallasta ja Saksasta. Mutta ymmärrän myös täysin, miksi moni haluaa pysyä anonyyminä.

Tiedoksi kaikille, jotka lähettivät oikean vastausosoitteen kirjeissään, mutta eivät saaneet vastausta: He (vankilaviranomaiset ym.) ovat joko sensuroineet kirjeesi, tai minun siihen lähettämän vastauksen. Olen pahoillani, mutta älkää luulko, että olisin tahallani jättänyt teidät huomiotta.

Tämänhetkisestä tilanteestani: Taistelen minulle langetettua tuomiota vastaan, ja olemme toimittaneet valituksen tuomiosta ylempään oikeusasteeseen. Prosessissa tulee kuitenkin kestämään joitakin kuukausia, mikä tarkoittaa pidempää odottelua tässä Wienin paskassa vankilassa, jossa minua pidetään lukittuna pienessä kahden henkilön sellissä 23 tuntia vuorokaudessa. (Toim. huom.: Mr. Bond on suomalaista tutkintavankeutta vastaavissa oloissa, ei vielä ns. tavallisena vankeusvankina).

Vasta kun tuomioni on saavuttanut lainvoiman, tullaan minut siirtämään ”oikeaan vankilaan”, jossa istun jäljellä olevan ajan tuomiosta, ja saan paljon enemmän vapauksia kuten aktiviteettejä ja enemmän tilaa liikkumiseen.

Olen kuitenkin hyvässä mielentilassa ja yritän pysyä hyvässä fyysisessä kunnossa niin hyvin kuin vaan voin, treenaamalla kehonpainoliikkeitä sellissäni. Kuten eräässä kappaleessa sanotaan, ”aivan sama mitä tekivät, eivät he ottaneet koskaan hymyään pois”.

Pystyn kuitenkin tilaamaan kirjoja vankilan sisäisestä kirjastosta, joten kulutan paljon aikaa lukemiseen. Päivät kuluvat suhteellisen nopeasti, mikäli sinulla on tietty rutiini ja päivärytmi. Toinen iloa ja jaksamista auttava asia on seurata rappiollisuuteensa ja itsekeskeisyyteensä kaatuvan ”länsimaisen” yhteiskunnan ja ”uusliberaalin” systeemin tasaisesti kiihtyvää romahdusta.

Tätä romahdusta on ennustettu jo vuosikymmeniä, eikä sitä ole vielä tapahtunut, mutta survivalisteille aiemmin nauraneet ihmiset ovat viimeisen kolmen vuoden aikana olleet erittäin hiljaisia, ja uskon että skenaario minusta pääsemässä ulos vankilasta erittäin aikaisin joko sotilaallisen konfliktin, talousromahduksen tai muun vastaavan kehityskulun kautta ei ole enää pelkkä ”cope” vaan varteenotettava mahdollisuus. Ja vaikka vallanpitäjät onnistuisivatkin ylläpitämään tätä pelleshowta vielä muutaman vuoden, poliittinen pendulumi tulee lopulta lyömään takaisin entistä kovemmalla voimalla, mikä riittää pitämään minut hyvällä tuulella.

Sitä odottaen, toivon että teillä kaikilla menee hyvin ja että teette työtä sen eteen, että olisitte kaikista tärkeimpiä ihmisiä romahduksen koittaessa sekä jälkeisessä maailmassa, verkostoituen samanmielisten ihmisten kanssa, varautuen siihen hetkeen, kun alkaa kunnolla tapahtua.

Lisäksi: Jos tunnette jonkun, joka on vankilassa ja ette ole kirjoittaneet hänelle vielä kirjettä, suosittelen tekemään niin. Ette voi kunnolla ymmärtää, miten suuri merkitys vankilan muurien ulkopuolelta tulevalla kirjeellä on vangin päivään, vaikka kirjeessä kerrottaisiinkin vain ns. niitä näitä. Siinä kaikki, toivottavasti en unohtanut mitään. Saatan julkaista lisää päivityksiä tilanteestani, jos jotain tapahtuu. Pysykää turvassa älkääkä tehkö mitään typerää.

– Phil

P.S: Langan teema: Akon – Locked Up


Voit lähettää Mr. Bondille kirjeitä seuraavaan osoitteeseen:

Philip Hassler 175.335
Justizanstalt Josefstadt
Wickenburggasse 18–22
1080 Wien
Austria

Lähde: Kansalainen

Aktivismi Itävalta Kulttuuri Mr. Bond Poliittinen vaino Rotu Ulkomaat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Hävettää asua kommunistien valtaamassa maassa. Suomi on aivan samanlainen uusmarxilainen kasa p*skaa kuin Itävaltakin. Sananvapaudella menee huonosti jopa sen emämaassa eli USA:ssa. Äänekäs salaliittoteoreetikko Alex Jones ollaan riisumassa kaikesta omaisuudestaan tekaistuilla syytteillä. USA:n sotarikoksia paljastanut Julian Assange siirretään USA:han kärsimään loppuiän tuomiota. Saksa on kriminalisoinut holoepäilyn lisäksi kaiken itselleen epämieluisan sotapropagandan. Saksassa istuu tänäkin päivänä muutama tuhat poliittisin perustein tuomittua mielipidevankia. Vankien kohtelu on surkeaa, jos vaikkapa kieltäytyy koronasekoilusta (mielipidevangit tunnistavat koronan marxilais-leniniläiseksi tai uusmaolaiseksi väestönhallintaprojektiksi, jollaista ei edes pitäisi olla länsimaissa). 

  Sellaisten asioiden lista, joita ei saa ääneen sanoa, pitenee päivä päivältä. Mr. Bond on suuri sankari ja ihailtava henkilö tai jos ei ole niin uusmarxistit tekevät hänestä sellaisen. Kukaan jota kommunistit vihaavat, ei voi olla merkityksetön henkilö..

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Saatan Mr Bondille postia laittaa menemään. Kirjoittamatta jättäminen pelaa suvakistien pussiin. Kortti tai kirje on pieni panos matukriittisten eduksi.

 • Schlageter

  Vastaa

  Ostmarkin (niin sanotun Itävallan) hallinto on vieläkin juutalaisempi kuin muun Saksan. Muistakaamme, että Saksa on edelleen miehitetty maa ja Ostmarkin asukkaat, jotka 1938 olivat kansanäänestyksellä ilmaisseet haluavansa elää muiden saksalaisten kanssa samassa valtiossa, erotettiin onnettomasti päättyneen toisen maailmansodan jälkeen niin sanotuksi Itävallaksi kansalta itseltään mitään kysymättä.
  Euroopan kohtalonkysymys on yhä sama: saksalaisten herääminen. Jos sitä voi edistää räpin avulla, niin hyvä sekin.
  Kunnia jokaiselle, joka taistelee oman kansansa vapauden ja Euroopan nousun puolesta!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi