Katso video Sinimustien lukupiiristä Oodissa!

Valtavasta uhosta huolimatta äärivasemmisto ei uskaltautunut paikalle estämään lukupiiriä fyysisesti.

Aktivismi

Kuten olemme viime päivinä uutisoineet, Sinimusta Liike järjesti Helsingin keskustakirjasto Oodissa lukupiirin, joka sai huomiota Helsingin Sanomissa asti. Kirjaston henkilökunnan ja äärivasemmistolaisten Twitter-aktivistien ohella myös Helsingin kaupunginvaltuuston vallankäyttäjät yrittivät estää lukupiirin siinä kuitenkaan onnistumatta.

Valtavasta uhosta huolimatta äärivasemmisto ei uskaltautunut paikalle estämään lukupiiriä fyysisesti. Paikalla olleiden mukaan ”vastamielenosoitus” typistyi vain yhden hengen friikkishow’ksi. Vaikuttaa siis siltä, että muun muassa lukupiiriä Twitterissä vastustaneet ja poliittista väkivaltaa aktiivisesti propagoivat vasemmistoaktivistit Auri Nokko, Leevi Tuikka ja Matias Heino eivät tohtineet saapua Oodiin kohtaamaan Sinimustia.

Voit katsoa tallenteen lukupiiristä yllä. Sinimusta Liike kerää tällä hetkellä kannattajakortteja, jotta liike voidaan rekisteröidä puolueeksi. Allekirjoita kannattajakortti jo tänään: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Äärivasemmisto Aktivismi Auri Nokko Helsinki Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Leevi Tuikka Matias Heino Oodi Sinimusta Liike Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Teeperi

  Vastaa

  Antifasismi on aina itsensä nolaamista. Ei kakarat uskaltaneet tulla kun odinit oli paikalla

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kansallismielinen lukupiiri tulisi tarpeeseen. Valtamedia ei huomioi kansallismielistä kirjallisuutta ja kulttuuri on ase, jota meidän tulee myös käyttää.

  • Zardex

   Vastaa

   Kansallismielisyys kytkeytyy nykyisin olennaisesti globalismin vastustamiseen, jossa olennaisinta on tieteknin juuri nyt globaalin orjuuttamisen eli The Great Resetin vastustaminen. Mitä on Sinimusta liike tämän asian tiimoilta tehnyt? Onko kuultu sanaakaan The Great Resetistä? Onko vastustettu lännen kriisiyttämistä Ukrainassa ja energiakurjistustavoitteita, jotka tehdään The Great Resetin edistämiseksi? Onko osoitettu tukea Venäjälle, joka olosuhteiden johdosta on muodostunut nyt vastustamaan The Great Resetiä, ainakin retoriikassa. (RT esim oli julkaissut WEF paljastusartikkelin juuri ennen kuin se sensuroitiin Euroopassa).
   Putin on ajanut globalismia ja jopa vihreää liikettä rahoittanut, mutta on nyt selvästi joutunut valta-asema kiistassaan ristiriitaan WEF ja muiden globalistivaltojen kanssa ja mahdollisesti kostoksi omaksunut koko resettiä vastustavan linjan.
   Kaiken spekulaation ohittaen faktaksi kuitenkin jää, että Venäjällä on nyt syttynyt ainutlaatuinen ja valtavirrassa elävä globalismin laaja-alainen vastustaminen jollaista ei nähdä missään muualla maailmassa ja on selvä merkki globalistien onnistuneesta aivopesusta, että niin monet näennäisesti ”kansallismieliset” sen lännessä onnistuvat ohittamaan ja jättämään huomiotta.
   Nick Fuentes ja America First liike on yksi harvoja jotka ovat sen huomioineet ja osanneet käyttää Venäjän globalismin vastaista nostetta kasvattamaan oikeamielisen kansallismielisyyden nostetta. Kansallismielisyyttä ei voi kasvattaa tukemalla CIA:n ja kasaarijuutalaisten masinoimia rikollisia (kuten Azov) joiden historiallisten edeltäjien avulla taisteltiin myös itse Adolf Hitleriä vastaan.

   Meininkiä Venäjällä:
   https://www.youtube.com/watch?v=1TusL31penM&t=64s

 • Nimetön

  Vastaa

  hieno keskustelu,kiitos.

 • mr,rock and roll

  Vastaa

  tosi hyvin hoidit homman tuukka,siun laisia ihmisiä suomi tarvitsee.täysi 10.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi