Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Väkivaltainen häirintäyhdyshenkilö Leevi Tuikka

Kannustamme lukijoitamme pitämään silmällä väkivallasta fantasioivaa häirintäyhdyshenkilö-Tuikkaa huomenna Helsingin kaduilla.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Leevi Tuikka.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Tuikka on pyrkinyt pitämään äärivasemmistolaisen kaksoiselämänsä piilossa.

Esittelyssä Leevi Tuikka

Huomenna vietettävän itsenäisyyspäivän kunniaksi päätimme julkaista poikkeuksellisen matalaa profiilia pitävän ja väkivallan puolesta saarnaavan antifasistin tiedot. Kyseessä on A‑ryhmän ja Varisverkoston avainhenkilöihin lukeutuva helsinkiläinen Leevi Tuikka, joka käyttää verkossa nimimerkkiä ”Eeviltee”. Pohjois-Pohjanmaalta pääkaupunkiin muuttanut Tuikka opiskelee geodynamiikkaa Helsingin yliopistossa.

Tuikka on aktiivinen opiskelijayhteisön jäsen. Hän toimii Resonanssi-ainejärjestönsä yhdistyksen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvovastaavana sekä (emme vitsaile!) häirintäyhdyshenkilönä. Tuikka on opettanut myös lukiolaisia, mikä on vähintäänkin kyseenalaista, kun otetaan huomioon hänen väkivaltaiset julistukset, joita seuraavaksi referoimme:

”Persujen ylivoimaisesti tärkein ja usein ainoa poliittinen pointti on rasismi, ja sellaista puoluetta kannattavat on kyllä ihan kaikki rasisteja. Väkivaltainen anarkismi sen sijaan on ’vasemmistossa’ valitettavasti häviävän pieni ilmiö.”

”Eiköhän yhteisymmärrys natsien hakkaamisesta ole sadoilla ellei tuhansilla ihmisillä Suomessa, mutta nasujen ei koeta olevan niin suuri uhka että oltaisiin valmiita ottamaan henkilökohtaisia riskejä”

”Plus että esimerkki on paras kannustus, jenkeissäkin militantti antifasismi lähti nousuun vasta sen jälkeen kun Spencer sai nyrkistä ja jengi huomas että natsejakin pääsee vetämään pataan jos yrittää ja niitäkin sattuu”

”Li Andersson vois toisaalta myöntää et äärivas./anarkistinen väkivalta on parempaa koska se on

”On täysin valheellista ja historiatonta väittää etteikö myös väkivalta olisi ollut tehokas keino fasismia vastaan. Ainakin mua kiinnostaa pääasiassa vain tämän kamppailun lopputulos, eikä se mitä tolkun jengi ajattelee keinoista.”

”Suurin osa antifasismista ei myöskään ole pasifistista, joten antifasistinen väkivalta ei ole ’kaksinaismoralistista’.”

Kannustamme lukijoitamme pitämään silmällä väkivallasta fantasioivaa häirintäyhdyshenkilö-Tuikkaa huomenna Helsingin kaduilla. Voit myös ottaa Tuikkaan yhteyttä sähköpostitse: leevi.tuikka@helsinki.fi ja leevi.tuikka@gmail.com

Lähde: Leevi Tuikka (1, 2, 3, 4)

A-ryhmä Äärivasemmisto Anarkismi Antifa Helsingin yliopisto Helsinki Kotimaa Leevi Tuikka Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikos Väkivalta Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kova on tälläkin degeneraatilla väkivaltauho internetin maailmassa, vahva veikkaukseni kuitenkin on, että tämäkin tyyppi kuuluu siihen kastiin, joka yrittää livenä rikkoa ennemminkin lyhyen matkan juoksuennätystä.

 • TT

  Vastaa

  Tyypillinen iljettävä marxisti-leninisti, jolle lopputulema pyhittää keinot. Kommunismi on ikuisesti matkalla paratiisiinsa ja paratiisin esteenä on joukko runneltavia tai tapettavia ihmisiä.

 • Huomenna nähdään!

  Vastaa

  Syntikalisti-Mats on uskaltautunut nousta äitinsä sängyn alta takaisin Twitteriin. Saa nähdä uskaltaako pelkuri-mats nyt tykitellä kahta kovemmin kuten aiemmin uhosi tekevänsä.

  Huomenna pääsee taas nauramaan pakoonjuokseville Leeville ja syntikalisti-Matsille jotka eivät taaskaan onnistu millään tavoin estämään kansallismielisiä kulkueita kulkemasta, sillä suomalaiset antifasistit ovat mitättömiä pelkureita.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hmm…Pohjois-Pohjanmaalta…omaa samanlaiset kasvonpiirteet kuin lestapoliisi Lauri Nikula. Ettei vaan ole sukua? Tosin tämä ei olisi mikään yllätys, koska lestat parittelevat mielellään keskenään!

 • Kraft Durch Freude

  Vastaa

  Vitun ruma kommari homoksi.

 • Late

  Vastaa

  Jos kerran tuikan räkänokka väkivaltaa kaipaa niin sitä tulee saamaan

  • pzkw

   Vastaa

   Asiaa👍🏻💪🏻

 • Leevi "Tuikan Leevi" Tuikka

  Vastaa

  Mukava, että Partisaani kaivaa näitä päivänvaloa pelkääviä punikkeja esiin. Vastaavaa tutkivaa journalismia ei muilta vaihtoehtomedioilta löydä.

  Kalajoen omalle pojalle eli Tuikan Leeville suosittelen liittymistä häirintäyhdyshenkilöiden liittoon:
  https://mobile.twitter.com/hyhliitto

  • Late

   Vastaa

   Mä suosittelen tissiposki leeville lähtöä pikaisesti maanpakoon. Somalia lienee mukavan värikäs ja vieraanvarainen tolle kukkakepille

 • Minä

  Vastaa

  ”Eeviltee” -> eevil t -> leevi t

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Siinäpä taas henkilö, jonka jalanjäljet on piirrettynä Siperian junan ”matkustajaosastolle”.

 • Pekka Janatuinen

  Vastaa

  No ei ole komukat ikinä pelottanut ja vittuilukaan ei soijapuntteja ole kimppuun auttanut. En tiedä voisko tommosta edes täysillä kopata. Ei irtois nyrkki naamasta kun nenät aina täynnä lennokkiliimaa. koominen simpanssin alarotu,kuten L.Andersson

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi