Kansalaisaloite: Ei koronapassia työpaikoille

Kansalaisaloite.fi-sivustolle on perustettu uusi kansalaisaloite, jolla vastustetaan koronapassin ulottamista työpaikoille. Se on saanut jo kymmeniä tuhansia nimiä alle viikossa.

Aktivismi

Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat koronapassin käyttöönottoa.

Aloitteen mukaan koronapassin ulottaminen työpaikoille tarkoittaa käytännössä sitä, että moni joutuu jättämään työelämän taakseen. Toisaalta se tarkoittaa myös sitä, että moni tulee ottamaan rokotteen (ja kaikki siihen kuuluvat ”päivityspiikit”) vasten tahtoaan tehdäkseen lääkefirmoille rahaa ja saadakseen näin yksityisen yhtiön myöntämän luvan käydä töissä.

”Jokaisella kansalaisella pitäisi olla oikeus työhönsä.
Jos koronapassi tulisi myös työpaikoille, jäisi työelämän ulkopuolelle ihmisiä vasten omaa tahtoaan.
Ihmisiä jotka syystä tai toisesta eivät pysty tai halua ottaa rokotetta.
Jokaisella on oikeus pitää omat terveystiedot henkilökohtaisina työelämässä.
Lisäksi koronapassi työelämässä ajaa joitakin ihmisiä ottamaan rokotteen vasten tahtoaan.
Haluamme säilyttää ihmisen oman vapaan tahdon häntä ja hänen terveyttään koskevissa asioissa. Työpaikka ei voi eikä saa asettaa työntekijää eriarvoiseksi yhden rokotteen vuoksi”, aloite perustelee.

Kansalaisaloitteet ovat yksi tapa tuoda huomiota tietyille asioille. Kyse on siis ensisijassa metapoliittisesta vaikuttamisesta. Kansalaisaloite tuo aihetta lähemmäs osaksi keskustelukulttuuria ja osoittaa selkeästi ihmisten huolen tästäkin asiasta.

Voit allekirjoittaa aloitteen täällä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9240

Aktivismi Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyvä, että ihmisiltä löytyy aktiivisuutta vastustaa tätä pellemaailmaa, jossa nykyään elämme. Tämä aloite todennäköisesti harmittaa vallanpitäjiä, eivätkä he kovin mielellään ottaisi tällaista edes käsittelyyn.

  Muutamassa päivässä tuli huomattava määrä allekirjoituksia.
  Onko valtamedia uutisoinut koko asiasta sanallakaan?
  Minä en ole ainakaan huomannut.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Itävallassa rokottamattomat suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle koteihin. Se on suoraselkäistä, jos ei ota rokotusta pysyy kotonaan. Oma vapaa valinta

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Oma vapaa valinta” = ota tämä rikoksista tuomitun firman piikki ja kaikki siihen liittyvät lisäpiikit tai et saa poistua kotoasi, käydä töissä, käydä sosiaalisissa tapahtumissa ja niin edelleen.

   Ihan normaali yhteiskunnan tila.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ihmiset, jotka ottavat rokotteen ”omaksi suojakseen” ja vaativat rokottamattomia pysymään kotona ovat älyllisesti todella heikkolahjaisia ja heitä pystyy vedättämään kaikissa yhteiskunnallisissa asioissa mennen tullen.
   Elävänä esimerkkinä toimit sinä itse, kun katselee lausuntojasi.

   • Passipoliisi

    Vastaa

    Jos uskoo joihinkin salaliittoteorioihin on kyllä aivoiltaan pehmennyt, jäänyt lapsena vaille hoivaa ja rakkautta ja todennäköisesti opiskelukin on pysähtynyt 1. tarkkailuluokalle. Kyllä te olette helposti höynäytettäviä ihan kuin Jihad taistelijat jotka luulevat itsessä räjäytettyään pääsevänsä 77 neitsyen luo. Miksi niiden kouluttajat eivät ensin räjäytä itseään. Nyt aikuistutte jos pystytte ja lopetatte tuon järjettömän pullikoinnin, menkää töihin!

    • Nationalisti

     Vastaa

     Mihin ”salaliittoteorioihin”?
     Koronapassi muuhun kuin matkustamiseen oli vain ”salaliittoteoria”.
     Miten meni?
     Täytyy olla totaalisen retardi, jos vielä kaiken nähdyn ja kuullun jälkeen uskoo enää sanaakaan mitä nämä viranomaiset ja ”terveysasiantuntijat” päästävät suustaan.

     • Passipoliisi

      Ihan turhaan pullikoitte. Älkää ihmeessä ottako rokotetta!! Kertokaa sitten kun, sairastutte jos olette vielä kirjoituskuntoisia tai Covid ei ole pehmentänyt aivojanne tai tullut luontainen viruspohjainen lobotomia ilman leikkausta, mikä on fiilis ja kuinka anelitte teho-osatolla rokotusta niinkuin on monien uutisoitu tehneen. . Silloin on jo liian myöhäistä. Ei auta enää..

  • Seppo Taalasmaa

   Vastaa

   Pakotetaan ottamaan puutteellisesti testattu uuden mRNA-tekniikan geenirokote viemällä yksilönvapauksia. Tätä kutsutaan myös totalitarismiksi.

   • Passipoliisi

    Vastaa

    Jaa mikä sinusta on riittävästi testattu, nyt on rokotettu yhteensä 6 miljardia kertaa. Eikö se ole muka riittävästi . Mitään muuta lääkettä ei koskaan ole käytetty näin paljon. Onko se teidän muutaman sadan hengen porukka ammattitaidoltaan parempi sanomaan tästä rokotteesta, että se on testaamaton ja vaarallinen . Se lienee jo pelastanut satoja miljoonia ihmisiä, tosin 5 miljoonaa on ehtinyt kuolla kun ei saatu riittävästi rokotteita.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Työpaikkahan voi olla vaikka metsä. Siispä pistosta ottamattomat metsuritkin pistetään kilometritehtaalle.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa! Voisivat laajentaa koronapassin käytön kaikkialle. Jos ei todistusta löydy niin poliisit pidättävät, hakkaavat ja vievät rokottamattoman tautipesäkkeen karanteenikeskukseen. Pakkorokotuksiakin kaavaillaan. Se olisikin näky kun poliisit alkaisivat raahaan näitä VÄHEMMISTÖN edustajia eli rokottamattomia väkisin piikille. Mitäs sitten tekisitte rokottamattomat spitaaliset hylkiöt kun saisitte myrkkypiikin kehoonne?

  • Plääh

   Vastaa

   No ainakin siitä vastuulliset ansaitsisivat kuoleman

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Rokottamattomia on jo niin vähän, että tämähän on hallituksessa se toivottu tilanne, että demokratian nimissä annetaan pienen vähemmistön meuhkata, jotta kansanvaltainen ääni on kuultu ja myöhemmin ette sitten voi valittaa etteikö teillä ole ollut valinnanvapautta. Ei tämä enemmistöä haittaa itsellenne teette hallaa ja sairastutatte läheisenne ja perheenne, mutta siitähän te olette itse vastuussa. Sitähän te olette halunneet, itsemääräämisoikeutta. Entäs sitten kun makaatte teholla ja anotte rokotusta joka silloin on myöhäistä se ei teitä enää pelasta vaan mahdollisesti hengityskone jos on vapaana ja viimeinen saatetaan antaa sellaiselle joka on ottanut rokotukset ja rokotettujakin, joilla perussairauksia saattavat joutua tehohoitoon. Ottakaa vastuu jos kerran haluatte vapauksia, myöntäkää jo nyt että ette ota vastaan tehohoito jos vaikka sitä annettaisiinkin. Te sairastutte tähän sairauteen joka iikka muistakaa se. Sen tappavuutta emme osaa sanoa rokottamattomille sen aika näyttää..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi