Kuvia lasten koronarokotuksia vastustavasta mielenosoituksesta

Perjantaina Helsingissä järjestettiin lasten koronarokotuksia vastustava mielenosoitus THL:n edessä. 12-vuotiaiden lasten rokotukset aloitettiin tällä viikolla Suomen kouluissa.

Aktivismi

päivitetty

Rokotuksista huolestuneet kansalaisaktivistit järjestivät mielenosoituksen, koska heidän mukaan rokotuksille ei ole perusteita ja ne vaikuttavat enemmän ihmiskokeelta sekä lääkeyhtiöiden valtaan alistamiselta kuin todelliselta pandemialta suojautumiselta.

Alla kuvia tapahtumasta:

Aktivismi Hyvinvointi Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Lääketiede Mielenosoitus Politiikka Rikos Rokotteet Talous Teknologia Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että tällaisia mielenosoituksia järjestetään ja ihmiset ovat aktiivisia.
  Korruptoituneet poliitikot ja THL:n ”asiantuntijat” lobbaavat nyt erittäin rankasti kokeellisia piikityksiä lapsille, vetää surulliseksi, kun lapsia painostetaan ja ilmeisesti joissain kouluissa on myös pakotettu ottamaan rokote.
  Lapsille ei kuitenkaan kerrota sitä tosiasiaa, että jos he sairastuvat, se on monilla oireeton/ lähes oireeton ja ne jotka tulevat vähän enemmän kipeäksi, se on flunssa siinä missä kaikki muutkin nuhakuumeet.
  Nämä rokotelobbarit täytyisi saada vastuuseen ja tuomiolle!

 • Valehtelua joka taholta

  Vastaa

  Fimean sivuilta:
  https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

  ”Haittavaikutusilmoitukset, joissa on ilmoitettu kuolemantapauksesta

  Fimeassa on 10.8.2021 mennessä käsitelty 105 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen. Yhdeksän potilaista oli saanut Spikevaxin, 14 Vaxzevrian ja loput 82 Comirnatyn.”

  Tuo Vaxzevria on sama kuin AstraZeneca, eli nimi vain vaihdettu. Kannattaa huomioida, että sitä koskevia ilmoituksia on vain 14, eli muut ovay jopa vaarallisimpia.

  Jokainen ymmärtää myös sen, että tilastoihin päätyy vain murto-osa haitoista. Eli jos Fimealle on ilmoitettu 105 k‑rokotekuolemaa, on todellinen luku ainakin kymmenkertainen ja tod.näk. vieläkin suurempi.

  Vanhukset eivät edes tiedä että haitoista voi johonkin ilmoittaa. Moni ei surun keskellä yksinkertaisesti jaksa. Korruptoituneet lääkärit eivät laita ilmoituksia eteenpäin jne.

  Kannattaa laittaa tuota Fimean linkkiä jakoon, sillä valta(=vale)-media on tästä hiiren hiljaa. Ja THL kehottaa rokottamaan lapsia ja jopa odottavia äitejä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi