Ennätystahti: Valta Kuuluu Kansalle ‑puolue sai kannattajakortit kasaan alle vuorokaudessa

Puolue tunnetaan etenkin Perussuomalaisista erotetun Ano Turtiaisen puolueena.

Aktivismi

Ano Turtiainen.

Kansallismielisillä teemoilla kampanjoiva Valta Kuuluu Kansalle ‑puolue aloitti keskiviikkona kannattajakorttikeräyksen. Tarvittavat 5000 korttia tuli kasaan ennen kuin vuorokausi vaihtui torstain puolelle, hieman kello 23.00 jälkeen illalla.

Puolue tunnetaan etenkin Perussuomalaisista erotetun Ano Turtiaisen puolueena. Turtiainen erotettiin Perussuomalaisista isänmaallisten kannanottojen vuoksi. Hän oli myös ilmoittanut aikaisemmin hakevansa puolueen puheenjohtajan roolia.

Turtiainen on ottanut aktiivisesti osaa koronadiktatuurin vastaisiin mielenosoituksiin. Hän on puheissaan kehottanut avoimeen kansalaistottelemattomuuteen.

Aktivismi Ano Turtiainen Kannattajakortit Koronarajoitukset Kotimaa Perussuomalaiset Politiikka Talous Uutiset Valeoppositio Valta Kuuluu Kansalle Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Nähtävästi kansan kiukun kihinästä saa pystyyn puolueen ihan ennätysajassa. Eihän näitä pienpuolueita päästetä lähellekään vallan kahvaa, mutta signaali on kuitenkin selvä. Suuret ja lämpimät onnittelut VKK-väelle! Kaadumme saappaat jalassa, emme alistettuina lampaina.

  • Ilmari

   Vastaa

   Tämä Turtiaisen puolue ei tule koskaan saamaan yhtään edustajaa mihinkään vaaleilla valittaviin toimielimiin. 

   Tällä hetkellä kaikki sen jäsenet ovat samalla puolueen hallituksen jäseniä. Aivan lähitulevaiuudessa puolueen hallitusta ei saada muodostettua, koska jäseniä ei ole riittävästi.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Mistäs sinä nuo ”tietosi” olet kaivanut?
    Hyvin moni on ilmaissut kiinnostuksensa liittyä jäseneksi, jos et tuota nyt sattunut tietämään.

    • Ilmari

     Vastaa

     Ei se tietoa ole vaan puhdasta päättelyä. Voi toki olla, että puolue saa niin paljon jäseniä että sen hallitus saadaan kasaan.

   • Plääh

    Vastaa

    Olet kai persu, joka yrittää estää höpöjuttujen kanssa ihmisiä lähtemästä persupuolueesta tai muuten menevän kilpailijan leiriin

 • tero

  Vastaa

  melkoinen juttu vaikkei vale media mainostanut yhtään tuota kyllä kansalaismedia ja vaihtoehto somessa on voimaa kiitos myös tälle palstalle

 • pöh

  Vastaa

  En oikein tiedä mitä Turtiaisesta ja puolueesta ajattelisi, mutta viimiset pari vuotta on ollut ainoa suoraselkänen tyyppi koko eduskunnassa.
  Kaikki muut muuttunut globalistieliitin sylikoiriksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on huikea saavutus, en ihan noin nopeaa tahtia odottanut.
  Seuraavaksi Sinimustan Liikkeen korttimäärä täyteen, jos et ole vielä tehnyt kannatusilmoitusta, kirjoita kannatuskortti osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   Sinimustien kortin olen tietysti allekirjoittanut, mutta enpä taida tukea tätä vkk- hanketta, kun siellä häärää myös ryssätrolli-Putkonen taustalla. Putkosen (J)anuksen taustalla taas häärää anti-fasisti- komiteasta tuttu putinisti ja suomalaisuuden vihollinen desantti-dosentti Bäckman.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Lisätietoja tästä?

    • Suomessa on hyväsiskokorruptiota

     Vastaa

     Ei kai tuossa virallisesti ole muuta yhteyttä kuin venäjämielisen Putkosen anohehkutus ja kutsuminen ”komentajaksi”. Putkonen kyllä on Bäckmanin miehiä, sen kai kaikki tietää? Umv ja Putkonen myös lobbaavat Tiihosta PS:n pj:ksi. Saattaa olla että Tiihonen persujen puolukokouksen jälkeen siirtyy Anon puolueeseen, heitähän yhdistää myös vahva rokotekriittisyys. Eli en siis usko että Tiihonen valittaisiin persujen pj:ksi. Monille persuille Umv on toksinen.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ihan kiva, kun jokaiselle löytyy oma puolue tai sellaisen voi itse perustaa. Minä kyllä ole taivun sille kannalle, että maailmaa tai edes Suomea ei puolueilla ja äänestämällä pelasteta. Suomalaisiin on sukupolvien ajan iskostettu ajatus ”vain äänestämällä voit vaikuttaa” mikä pelaa vallanpitäjien pussiin.

  • Lemmu

   Vastaa

   Toivottavasti siis itse esimerkillisesti ohjaat ihmisiä niiden keinojen pariin jolla jotain muutosta oikeasti saadaan aikaan.

  • Metsää Puilta...

   Vastaa

   Ikävä myöntää olevani samaa mieltä.

   Vaan maltetaan hetki ja seurataan tilanteiden kehitys mm. Ranskan osalta.
   Maa kun vailla sytytyslangan sytyttäjää joka saa aikaiseksi kunnon kähinät maan sisällä.

   Viimeistään siinä tilanteessa joutuu Suomen valhemediakin reagoimaan Ranskan sisäisiin asioihin jonka jälkeen maamme marionetit joutuvat miettimään tekemisiään uudelleen, vakavalla asenteella.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Minkäänlaista tukea ei putintrollisätkynukketahoille
  Free Ukraine = Suomi vapaaksi samoin miehittäjä-Ryssän loisinnasta alueillamme
  Seppo Lehto

  • Spherical Sapphire

   Vastaa

   Jotain lihaa luitten ympärille tukiepäilyjesi tueksi? Rahavirtoja tms. vahvempaa? Kiitos. Muutenkaan en ymmärrä tätä neuvostoliittovärittynyttä näkemystä Venäjää kohtaa. NL oli ja meni jo, ja helvatin hyvä niin. Venäjä on hieno maa ja mm. teknologia-osaaminen on kovaa tasoa. Olen käynyt Venäjällä kolme kertaa ja menisin heti uudestaan, ellei olisi tätä typerää koronapelleilyä päällä. Hieno maa, ystävälliset ihmiset.

   • Suomessa on hyväsiskokorruptiota

    Vastaa

    Etnonationalistina minulle politiikassa tärkeintä on Suomen säilyminen etnovaltiona, tai nykyisen mädätyksen aikoina oikeammin paluu sellaiseksi. En luota suurvaltoihin ( Venäjä, Kiina, Jewnited States) että ne kunnioittaisivat tätä pyrkimystä. Enkä Brysselin Eu-kalergisteihin. Jos Suomi ei muka pärjää täysin itsenäisenä, niin minulle käy se PVL:n hanke Pohjolan yhtenäisvaltiosta, toki rotumuukalaisista tyhjennettynä. 😉

   • Plääh

    Vastaa

    Neuvostoliiton lakattua Jeltsin kutsui Larry Sumnersin vai kuka se oli vetämään yksityistämistä. Lopputuloksena maan teollisuuden omisti tusina juutalaisia. Mafia on juutalainen siellä ja koko maa täysin juutalaiskontrollissa. Israelin lehdet ylistävät, kuinka Putinin takapiruina maata pyörittää 300 juutalaista miljardööriä. Hiljattain Putinin lapsuudenystävä Rotenberg ilmoitti rakennuttaneensa Krimille sen ökypalatsin Putinin sijaan. Tämä oli muka sitten Putinin maineen pelastus. Juutalainen eliitti juhlii noissa palatseissa ja tavalliset venäläiset ovat toisen luokan kansalaisia

 • Suomessa on hyväsiskokorruptiota

  Vastaa

  Eli Sepikin näkee tässä vkk-hommassa Putkosen ja Bäckmanin kädenjäljen? ” Miehitetyt alueemme on takaisin saatava, Seppo on Stalinin rajatkin kaatava” Toi oli hyvä biisi, Seppo ja Petri.

 • Tomppa

  Vastaa

  Hienoa, että Ano sai puolueensa kannattajakortit täyteen jo heti ensimmäisenä päivänä. Toivotan puolueelle menestystä. Tulevissa vaaleissa on ainakin yksi vaihtoehto globaalikommunismia kumartaville perinteisille puolueille. Sinimusta Liike taas näyttää jäävän pelkäksi muutaman hörhön yhdistykseksi, kun kannatuskorteista on koossa vasta reilu puolet. Vähän vaikuttaa siltä, että Sinimusta Liike ei edes saa vaadittavia viittätuhatta kannattajakorttia kasaan vaikka sillä on vuosi aikaa kerätä niitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi