Video: Helsingissä ja Tampereella osoitettiin mieltä koronatyranniaa vastaan

Kyse oli kansainvälisestä tapahtumasta, sillä mieltä osoitettiin pitkin maailmaa useissa sadoissa kaupungeissa.

Aktivismi

Sadat ihmiset Helsingissä ja Tampereella osoittivat mieltään koronatyranniaa vastaan lauantaina. Kyse oli kansainvälisestä tapahtumasta, sillä mieltä osoitettiin pitkin maailmaa useissa sadoissa kaupungeissa.

Suomen tapahtumiin osallistui molempiin satoja marssijoita. Mielenosoittajat vastustivat rokotepakkoa, joka otetaan käyttöön lähiviikkoina käyttöön ainakin Ranskassa, Italiassa ja Kreikassa.

Vaikka kyse on näennäisesti vapaaehtoisesta rokotteesta, on jatkossa esimerkiksi tapahtumiin, ravintoloihin, museoihin, teattereihin ja tiettyjen alojen työpaikkoihin meneminen kiellettyä ilman rokotetta. Tapahtumat sujuivat rauhallisesti.

Aktivismi Kokoontumisvapaus Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Liikkumisvapaus Mielenosoitus Poliisivaltio Politiikka Rokotteet Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Gen isoCD

  Vastaa

  Naurattaa seurata rokotusporukkaa kun ei siitä rokotuksesta ole ollut mitään apua kellekään. He pitävät maskeja kuten ennenkin. Onko menossa toinen vai kolmas piikitys. Lisäksi on huomattu että korona leviää rokotettujen joukoissa.
  Kyllä se kävelijän turvavyö oli myös hyvä idea hulluille vauhkoilijoille.

 • Itsemääräämisoikeus

  Vastaa

  Melkoinen porukka koolla. Tässä olisi sini-mustille yksi lyömäase vaaleihin. Ihmisten itsemääräämisoikeus lääketieteellisiin kokeisiin ja sitäkautta kokeellisiin rokotteisiin.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Ei näy maskeja kellään. Hirveä koronalinko. Siltikin ne rokotepassit tulee. Ihan varmasti. Ei voi mitään. Rokottamattomista tulee kakkosluokan kansalaisia, joilla ei ole enään oikeutta mennä yleisiin tiloihin eikä mihinkään. Saattaa vaikeuttaa elämää hyvinkin paljon, voi mennä työpaikkakin ja sosiaalinen status täysin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jos sellainen tulisi (ei pitäisi olla oikeasti edes mahdollista mennä läpi PEV-osastolta), niin ei se tule vaikuttamaan kuin hetkellisesti rokottamattomiin. Tuo on yksi pelottelu- ja uhkailukeino saada ihmiset menemään kiltisti piikille.
   Itsehän nauran noille uutisille ja samalla tavallaan säälin sitä kansanosaa, jotka ovat noin helposti ohjailtavissa, että mitään kyseenalaistamatta mennään jonossa hakemaan rokotetta.
   Tämä show saa varmasti vielä mahtavia käänteitä, sen verran amatöörejä nuo THL:n ja STM:n näyttelijät ovat.

  • Bäää

   Vastaa

   Jep, kannattaa luovuttaa, koska vastaan taistelu on täysin hyödytöntä. Historian kirjatkin tuntee parhaiten luovuttajat.

 • Juhao

  Vastaa

  Nyt jo CDC (jenkkien THL) myöntää, että mrna rokote ja pcr testi eivät toimi. Silti väestönhallintarokotuksia näillä kälttärirokotteilla jatketaan.

  problem reaction solution

  Päätavoite tässä agilityssa on ollut tietenkin tuo passi, joka toimii jatkossa sosialistisen pisteytyksen perustana.. siksi jokaiselle tämä orwellilainen vapauspassi pakotetaan

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kyllä ja valtamedia on nyt lyönyt isoa vaihdetta silmään, lobbaus noiden passien puolesta on äärimmäisen kovaa. Huvittavaa, jos kansa ei tajua tuossa hommassa mitään ristiriitaa. Porukkaa on rokotettu ja rokotetut vaativat passia käyttöön, ilmeisesti se luotto siihen rokotteeseen ei taida ollakaan kovin suuri, mutta sosiaalisen paineen takia se piti silti käydä hakemassa. Naurattaa tuo ihmisten suunnaton typeryys.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi