Kukkavirta-kulkueen tiedote

Kansallismielisten Liittouma järjestää 22.8. perinteisen Kukkavirta-kulkueen Turussa 22.8. Alla järjestäjien mediatiedote. Partisaani tulee seuraamaan ja tiedottamaan tapahtumien kehittyessä.

Aktivismi

Tiedote 23.7.2021

julkaisuvapaa

Perinteinen 188 Kukkavirta ‑kulkue järjestetään 22.8.2021

Viime vuosina kymmenissä jihadistisissa terrori-iskuissa ympäri Eurooppaa on kuollut viattomia sivullisia. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa viime vuosina on suomalaisiin kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä.

Häpeätkö sinä olla valkoinen? Halveksutko omaa suomalaisuuttasi? Sallitko uhanalaisen kansallisuutesi ja kulttuurisi maahan polkemisen?

ME EMME SALLI. ME EMME UNOHDA. VALKOISEN ELÄMÄ ON TÄRKEÄ.

Kokoonnumme Turkuun Puutorille sunnuntaina 22.8.2021 klo 14.00 kunnioittamaan Turun terrori-iskun uhrien lisäksi monikulttuurisuuden uhreja kaikkialla Euroopassa. Samalla haluamme osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa enää arvottaa etnisyyden perusteella.

Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka pitää Suomen Sisun puheenjohtaja Henri Hautamäki. Asiaankuuluvasta musiikista vastaa Korkki ”Sniper” akustisesti.

Edellytämme kulkueeseen ja kukkien laskuun osallistujilta hyvää ja kunnioittavaa käyttäytymistä ja siistiä pukeutumista. Tilaisuus on päihteetön. Omat kukkaset mukaan!

Lisätietoa ja tarkennuksia tapahtumasta löytyy Facebookista.

Tapahtuman järjestää Kansallismielisten Liittouma ry

Aktivismi Kotimaa Kukkavirta Mielenosoitus Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Turku Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi