Turku: Mustien joukkotappelu maanantai-iltana

Turku ja muukaan Suomi ei pääse ikinä eroon monikulttuurisesta väkivallasta, jos väestönvaihdon todellisuus kiistetään päivästä toiseen ja ongelma yritetään vain lakaista maton alle.

Väestönvaihto

Poliisi tutkii Turussa maanantai-iltana tapahtunutta joukkotappelua. Tappelu käytiin Aurakadun ja Linnankadun kulmassa sijaitsevalla parkkialueella.

Iltalehden julkaiseman kuvan perusteella tappeluun osallistui paljon mustaihoisia.

Iltalehden haastatteleman silminnäkijän mukaan alueella olevat käyttäytyivät aluksi rauhallisesti, kunnes tilanne kärjistyi äkisti.

– Sekunneissa siellä oli ihan kunnon mäiskimiset. Pamppu näkyi ja päähän potkittiin.

Lisäksi silminnäkijä kertoo, että paikalla oli paljon enemmän ihmisiä kuin mitä poliisin tiedotteessa mainittiin. Hän sanoo, että parkkialueella oli aluksi noin 15–20 henkilöä, mutta väkimäärä kasvoi, kun tappelu jatkui. Hänen mukaansa ihmisiä oli lopulta jopa 30–40.

”Vaikka porukkaa kaatui maahan, niin muutama potkii ympäri kehoa ja yksi lyö pampulla. Siinä ei säästelty kyllä yhtään, ei ollut mikään nyrkkitappelu,” silminnäkijä kuvaili tapahtunutta Iltalehdelle.

Tappelu päättyi, kun kaksi poliisipartiota saapui paikalle. Paikalta otettiin kiinni yksi henkilö, mutta asiassa on myös lukuisia muita epäiltyjä. Osa mukana olleista oli alaikäisiä.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Rikos Rotu Turku Väestönvaihto

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Kari k

    Vastaa

    pelle Miljoona lausuu laulussaan älkää kysykö mistä johtuu väkivalta älkää kysykö mistä johtuu päihdeongelma.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Oli helposti arvattavissa, että ”työperäiset” taas asialla, kun Polpon tiedotekin oli kummallisen niukkasanainen.
    Polpo vielä valehteli osallistujien määrän, kun puhui ”noin kymmenestä”.

  • Tuulenhalkoja

    Vastaa

    Kalliiksi käy yhteiskunnalle. Lisää velkaa ja kansallisomaisuutemme myymistä.

  • TT

    Vastaa

    Ei ”turkulaismiehiä” Turkuun, ei ”turkulaismiehiä” minnekään.

    • Syylliset

      Vastaa

      Hyväähän tässä oli se että syytöntä ei lyöty kertaakaan.

      • Jätkä

        Vastaa

        Heh heh. Kaikki syyllisiä. Näin oikeudenmukaisuus toteutuu.

  • Salomon

    Vastaa

    Eilen todistin videota jossa ananastukka kiipeilee pikaruoka ketjun kassalla ja työntää rahaa taskuun(suomessa), nää joukko peppuilut on nekruille arkipäivää, oliko kyseessä apinoiden oma reviirikiista vai hakattiinko jotain mikä oli liian valkoista.
    Ruvetkaa vaan hinkkailemaan niitä rasvoja pois kiväärin lukoista, poliitikot ja poliisi ei teitä auta. Tää yhteiskunta on jo nurin, ei tästä oikeestaan puutu kun se tosi kirkas välähdys mitä kukaan ei pääse karkuun.

    • CV

      Vastaa

      Matuinvaasion lisäksi rikollinen eliitti vyöryttää digitaalista keskuspankki rahaa eli käteisrahan tuhoamista. Sekä vallansiirto suurissa terveysasioissa(plandemiat, ilmasto lockdown ym) rikollisille globaalijärjestöille.

      Ei suuri massa välitä vaikka ne syötetään krokotiilien syötäväksi.

      Vain pienet suoran toiminnan joukot voivat yrittää tehdä jotain. 

      Me olemme täysin omillamme.

  • p.grandell

    Vastaa

    tietysti batiikki-noidat kirkuu kurkku käheänä, valkoisen suomalaisen miehen syy.…

  • Että näin

    Vastaa

    Vai alaikäisiä, elikkä alle 30v. Näitä loisijoita kun kohdellaan ihan omalla pykälällä, kuuluvat lain mukaan lastensuojelun piiriin 30 ikävuoteen asti. Tämä on yksi syy, miksi läpsyttelijöiden rangaistukset ovat lievempiä oikeudessa.
    Ei mikään ihme etteivät saaneet kiinni kuin yhden, heti kun vastuu osallisuudesta astuu näyttämölle, nämä katoavat kuin aropuput paikalta.
    Olisi kyllä tilausta vanhanajan passipoliiseille, jotka läpsyttelisivät jalkapartiossa katukuvassa ja hoitaisivat ns. pienemmät asiat paikan päällä.

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    ”Työperäisen maahanmuuton ” työllistävä vaikutus ulottuu yhteiskunnan jokaiselle osa-alueelle. Tämä on uusi Nokia!

  • Olaf Palmen ja Patrice Lumumban tappoi samat tyypit ja samasta syystä

    Vastaa

    Monikulttuurisuus on rikkautta. Amerikassakin on neekereitä, niin toki niitä piti saada Suomeenkin. Neekerit, Mäkkärit, Aku Ankka, KKK, NATO, LBGTQAA+, Sinimustat, Antifa, anarkistit ja kristilliset kaikki on meidän rakkaiden amerikan juutalaisten siirtomaaisäntien meille tarjoamia herkkuja.

    Ei sitä Rammsteiniakaan CIA-feministit ryhtyneet ”me-too”:maan siksi, että bändin pojat paneet huoria ja tarjoaa niille ilmaisia huumeita vaan siksi kun ne teki tän biisin ja osoitti olevansa antisemitistejä ja antiamerikkalaisia. 

    Meidän amerikkalaiset siirtomaaherrat pitää meidät kurissa ja nuhteessa neekereiden ja natsien avulla. Ikävä kyllä neekereiden maahantuloa ei lopeta neekereiden hakkaaminen. Neekerit ei aja neekereitä Afrikasta Eurooppaan vaan amerikkalaiset ja niiden NATO-liittolaiset. CIA tappaa kaikki rehelliset johtajat afrikasta ja asettaa omat nukkehallitsijat niiden tilalle, eli ne toimii Afrikassa ihan samalla tapaa kuin täällä Euroopassakin.

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Kyseessä lienee jonkinlainen laumakäyttäymisen ilmiö. Kun matalan impulssikontrollin omaavaa väkeä kerääntyy paikalle ja saavuttaa kriittisen massan, räjähdys on väistämätön.

  • GLGL

    Vastaa

    Geopoliittiset muutokset Afrikassa, eli länsimaiden vaikutusvallan jyrkkä heikkeneminen siellä, tarkoittaa pidemmällä ajanjaksolla sitä, että valtaosa Afrikasta stabilisoituu ja muuttuu rauhalliseksi, poisten markkinat turvapaikkateollisuudelle. Niinpä Suomellekin avautuu mahdollisuus palauttaa ”sotaa ja vainoa pakenevia” isiensä maille. Saattavat lähteä jopa vapaaehtoisesti.

  • FuckTheSystem

    Vastaa

    Mutta miten tähän kommentoi Jari Taponen¿?

  • Teemu

    Vastaa

    Ruotsissapa olikin tuhannen neekerin tappelu eilen 3.8.2023. Me emme ole Ruotsin tiellä. Ruotsin hienosta avoimien rajojen politiikasta tulee ottaa oppia.

  • Jupi

    Vastaa

    vieraslajit käyttäytyy edelleenkin geeniperimän mukaisesti. Olisipa tuo endeeminen laji, kuten pandat, esiintyy luonnossa vain yhdessä paikassa, muualla voisi sitten käydä eläintarhassa katsomassa jos haluaa apinoida näkeä

  • Äijä

    Vastaa

    Aiemmin työttömät muuttivat pois maasta, nyt työttömiä tuodaan ammattimaisesti kantaväestön pelossa pitämiseksi.

  • zzz stop

    Vastaa

    Neekereitä turpaan oikein

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi