Tiina Wiik kirjoittaa sananvapaustaistelusta blogissaan

Wiikin mukaan kulttuurimarxistien saamat vihapuhetuomiot tarjoavat laajempaa merkitystä sananvapaudelle kuin vain vahingoniloa.

Aktivismi

Tiina Wiik.

Kansalaisaktivisti Tiina Wiik kirjoittaa blogissaan sananvapaustaistelusta, joka on monia kansallismielisiä koskettava teema yhä lisääntyvän sensuurin vuoksi.

Wiikin mukaan viime aikoina rikostutkintaan päätyneiden kulttuurimarxistien tapauksissa on kyse laajemmasta asiasta kuin vahingoniloisesta kiusanteosta. Kyse on sananvapauden turvaamisesta: Mikäli kulttuurimarxistit huomaavat joutuvansa itse lobbaamiensa lakien uhreiksi oikeudessa, vähentää se suurinta intoa kiristää lakeja.

Kulttuurimarxistit ovat tottuneet siihen, että lakeja käytetään ainoastaan heidän poliittisten vastustajien ahdisteluun, mutta vain pari tapausta toiseen suuntaan on saanut heidätkin huolestumaan sananvapauden tilasta. 

Vihollisten omin asein heitä vastaan

Wiik suositteleekin noudattamaan sisäministeriön ohjetta ja raportoimaan poliisille, mikäli huomaatte vihapuhetta. Tätä vasemmistolaisessa sosiaalisessa mediassa kuulemma tulee loputtomasti vastaan etenkin kunnianloukkausten muodossa. Rikosilmoitus on vain muutaman klikkauksen päässä.

Lisäksi Wiik suosittelee ihmisiä linkkaamaan valtamedian sijasta vaihtoehtomediaan, sillä valtamedia saa klikkitulonsa joka tapauksessa vaikka vierailija olisikin ”vihamielinen” kävijä. Sen sijaan vaihtoehtomediat tarvitsevat jokaisen lukijansa tukea kasvaakseen todellisiksi haastajiksi suurille medioille.

Voit lukea Wiikin blogin kokonaisuudessaan tämän linkin takaa: https://wiiktiina.blogspot.com/2020/12/taistelu-sananvapaudesta-ja-miten-se.html?m=1

Aktivismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliisi Poliisivaltio Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Politiikka PolPo Rikos Sananvapaus Sananvastuu Sensuuri Tiina Wiik Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  1+1, jos haluan tietää rehellisen totuuden jostain asiasta, käyn teidän sivuilla.
  Hyvää joulua teille.

 • juha.

  Vastaa

  Tiina Wiikin kaltaisia ihmisiä tarvitaan ja mieluummin heitä pitäisi olla paljon enemmänkin.

  • Järedshill

   Vastaa

   Tiina on bluffi, ja kaikki muutkin samaan klikkiin kuuluvat.

   Junes on Arabi, ei se sovi valkonationalistien joukkoon.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Junes ei sovi tiettyjen tahojen narratiiviin jossa kaikki haittamaahanmuuttoa vastustavat ja suomen itsenäisyyden palauttamista vaativat yritetään leimata valkonationalisteiksi. Leima ei toimi koska suvaitsemattomiksi vimmaisesti leimatut ”natsit” ovatkin oikeasti suvaitsevaisia eivätkä välitä rodusta tai etnisestä alkuperästä itseisarvoisesti. Ja juuri siksi Junes onkin mitä parhain piikki mädissä perslihoissanne.

    • Pamela Possu

     Vastaa

     Samaa mieltä olen Mannen kanssa,tästäkin asiasta.En välitä ihonväristä tai syntyperästä,tietynlaiset uskontoideologiat ja niihin usein liittyvät tavat ja Suomeen sopimattomat normit (esim.lapsiavioliitot) ja kulttuuriin kuuluva korruptio sekä sosiaaliturvamme väärinkäyttäminen mm.,kuuluvat siihen haitalliseen maahanmuuttoon ‚mitä en Suomeen toivo.

     • Tikkakosken Manne

      Kiitos. Sehän koko asiassa onkin hullua että rasismista muita syyttelevät ja siitä möykkäävät ns. ”suvaitsevaiset” ja ”antirasistit” ovat juuri niitä jotka kiinnittävät ensimmäiseksi huomiota rotuun tai ihonväriin ja arvottavat ihmisen sen perusteella, ja siksi he ovatkin niitä oikeasti rasisteja ilman että edes ymmärtävät mitä tekevät.

 • whoami

  Vastaa

  Mahtavaa tekstiä Tiina Wiikiltä. 

  Olisi yksi parannusehdotus jos hän sattuu lukemaan: osa vasemmalla puolella olevasta tekstistä menee tuon sinisen taustan päälle ja koska ollen sinistä tekstiä, ei siitä saa sitten selvää. Piti ”maalata” että sai luettua. Näin ainakin Firefoxilla.

 • Pah

  Vastaa

  Punavihreiden Low IQ Kulttuurimarxistien omiman järjettömältä ja täysin voittamattomalta vaikuttavan ruotsalaisen logiikan kanssa kyllä pärjää kun ymmärtää miten se heidän omima mielipuolisen oloinen käkikellologiikka pääpiirteittäin toimii.

  https://liberalismi.net/wiki/Motte_and_bailey

 • Rane

  Vastaa

  Tiina Wiik on yksinkertainen ja ohjailtavissa oleva reppana. Mielestäni Partisaanin ei pitäisi julkaista hänen tekstejään tai puhua hänestä positiiviseen sävyyn. Wiik ei ole aito etnonationalisti vaan opportunistinen pyrkyri, perseennuolija ja yhteiskunnan elättämä työkyvytön alkoholisoitunut 40-vuotias pissis.

  • N.N.

   Vastaa

   Enkelit lentää ja huumori kukkii, mies menstruoi, nainen siittää lapsia.
   Miten luonto-äiti on kohdellut Ranea?

  • Sans Serif

   Vastaa

   Lisätään vielä ominaisuuslistaan narsismista kumpuava omahyväisyys ja ylimielisyys.

 • vastamassapaino

  Vastaa

  Rane on vielä hengissä koska Raipe ei ole tuikannut sitä puukolla alkoholinhuuruisen illanvieton aikana. Rane voi pitää itseään voittajana tästä syystä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi