Koostevideo: Kansallismielisten flash-mielenilmaus Tampereella

Kansallismieliset pitivät sunnuntaina katutapahtuman, jossa he ottivat kantaa Suomen poliisivaltiokehitykseen.

Aktivismi

Sunnuntaina 5.10. joukko kansallismielisiä osoittivat mieltään Tampereella.

Tampereella järjestettiin sunnuntaina kansallismielisten flash-mielenilmaus. Paikalla oli joukko suomalaisia aktiiveja, joista osa käytti järjestötunnuksia ja osa oli paikalla sitoutumattomina. Tapaus on raivostuttanut suomalaiset kulttuurimarxistit sisäministeriöstä lähtien.

Tieto tapahtumasta levisi nopeasti verkossa, sillä Partisaani sekä oululaisen kaupunginvaltuutettu Junes Lokan edustama Vihapuhe FM olivat paikalla kuvaamassa päivän tapahtumia. Tapahtumassa pidettiin esillä vihreitä lippuja, pidettiin puheita sekä kannettiin banderollia tekstillä ”Isänmaallinen kapina on parempi kuin isänmaaton laillisuus”.

Paikalla pidetty puhe otti kantaa Suomen poliisivaltiokehitykseen. Suomalaiset vallanpitäjät pelkäävät puheenpitäjän mukaan tulevaa talousromahdusta, jonka aiheuttama hyvinvointivaltion tuho tulee pakottamaan kansan kotisohvilta kaduille. Puhuja kannusti suomalaisia kansallismielisiä pitämään yhtä PolPon (poliittinen poliisi) ja hallituksen painostusyrityksistä huolimatta.

Katso yllä oleva koostevideo päivän tapahtumista.

Voit katsoa koko lähetyksen täältä.

Nationalismi on velvollisuus, ei rikos

Alla on mielenilmauksessa pidetty puhe kokonaisuudessaan:

”Tänä syksynä suomalaiset poliitikot, toimittajat ja poliisijohtajat ovat alkaneet vaatia monien kansallismielisten järjestöjen kieltoa lailla. Kieltovaatimukset eivät perustu rikostuomioihin, vaan siihen, että kansallismielisyyttä pidetään ’väärinajatteluna’.

Kieltovaatimukset ovat saaneet tukea valtapuolueilta kokoomuksesta keskustaan ja aina punaisimpaan vasemmistoon. Isänmaalliset suomalaiset eivät voi enää luottaa perinteisten ’konservatiivipuolueiden’ tukeen, sillä EU ja ulkomaalainen rahanvalta ovat korruptoineet ne.

On sinänsä helppo ymmärtää, miksi eliitti tahtoo kieltää käytännössä jokaisen kansallismielisen järjestön Suomessa yksi kerrallaan. Maailmantalous on osoittautunut koronan myötä korttitaloksi, jota pitää pystyssä vain jatkuva velkaantuminen. Jokainen Marinin hallituksen lainaama euro vie Suomen kuitenkin askeleen lähemmäs konkurssia.

Toistaiseksi Suomen hallitus on kyennyt maksamaan kansan hiljaiseksi. Jokainen ulkomaalaisten suorittama joukkoraiskaus, jokainen suomalaistyöntekijän syrjäyttävä alipalkattu vierastyöläinen, jokainen kansalaisten sananvapautta rajoittava rikostuomio ja jokainen maahanmuuttajien hakkaama koululaislapsi on oltu valmiita painamaan villaisella, koska Kelasta saa edelleen rahaa ja koska markettien hyllyillä on ruokaa.

Kun velkakierre ajaa Suomen vääjäämättömään konkurssiin, loppuu ruoka kauppojen hyllyiltä ja raha Kelan tileiltä. Kun suomalaisilla ei ole enää mitään hävittävää, alkaa kansa vaatia oikeutta. Oikeus merkitsee rikollisten rankaisemista, olivatpa rikolliset sitten raiskaavia katujengiläisiä tai mittatilauspukuihin ahtautuneita lobbaajia ja EU-byrokraatteja.

Oikeudenmukaisuuden henkiin herättäminen puolestaan edellyttää poliittista liikettä, joka palauttaa vallan rahaeliitiltä takaisin kansalle. Eliitti tahtoo tappaa oikeudenmukaisuutta vaativat kansanliikkeet jo alkuunsa, koska eliitti itsekin tietää konkurssin lähestyvän. Tuhoamalla aidon opposition, eli globaalia korruptiota vastustavat kansallismieliset, eliitti pyrkii pelaamaan itselleen hiukan lisää aikaa.

Me olemme kuitenkin kyllästyneet odottamiseen sekä rikosten seuraamiseen sivusta. Aikaa ei ole tuhlattavaksi, vaan Suomen raiskaus on pysäytettävä välittömästi!

Koska emme voi luottaa ulkopuoliseen tukeen, meidän kansallismielisten on pidettävä yhtä. Meidän on oltava isänmaamme ja kansamme järkkymättömiä puolestapuhujia myös silloin, kun arvojamme ja vapauksiamme vastaan hyökätään. Nationalismi ei ole rikos, se on jokaisen suomalaisen velvollisuus!”

Lue lisää:

SUORA: Partisaani seuraa Tampereen tapahtumia

Sisäministeriö valehtelee poliisin ”keskeyttäneen” kansallismielisten mielenilmauksen Tampereella

Aktivismi Junes Lokka Kansallisradikaalia toimintaa Kotimaa Mielenosoitus Partisaani Politiikka Tampere Tapahtuma Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Hyvin puhuttu.

 • Hetkinen

  Vastaa

  Koittikos se naispoliisi estää tätä yhtä lipunkantajaa menemästä suojatien yli? Vai mitä siinä oikein tapahtui?

 • Juhae

  Vastaa

  Ton varttimarokkolsisen pilvipään vois kanssa karkottaa,on häpeätahra koko liikkeelle

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi