Sisäministeriö valehtelee poliisin ”keskeyttäneen” kansallismielisten mielenilmauksen Tampereella

Punavihreä hallitus ja Maria Ohisalon hallitsema sisäministeriö ovat kokeneet viikonvaihteen ajan kovaa painostusta äänestäjiltä poliisin toimien vuoksi.

Aktivismi

Olli-Poika Parviainen on Maria Ohisalon valtiosihteeri.

Kuten Partisaanin seuraajat tietävät, Tampereella järjestettiin sunnuntaina kansallismielisten flash-mielenilmaus. Paikalla oli joukko suomalaisia aktiiveja, joista osa käytti järjestötunnuksia ja osa oli paikalla sitoutumattomina. Tapaus on raivostuttanut suomalaiset kulttuurimarxistit.

Tieto tapahtumasta levisi nopeasti verkossa, sillä Partisaani sekä oululaisen kaupunginvaltuutettu Junes Lokan edustama Vihapuhe FM sattuivat paikalle taltioimaan päivän tapahtumia. Tapahtumassa pidettiin esillä vihreitä lippuja, pidettiin puheita sekä kannettiin banderollia tekstillä ”Isänmaallinen kapina on parempi kuin isänmaaton laillisuus”.

Paikalla pidetty puhe otti kantaa Suomen poliisivaltiokehitykseen. Suomalaiset vallanpitäjät pelkäävät puheenpitäjän mukaan tulevaa talousromahdusta, jonka aiheuttama hyvinvointivaltion tuho tulee pakottamaan kansan kotisohvilta kaduille. Puhuja kannusti suomalaisia kansallismielisiä pitämään yhtä PolPon (poliittinen poliisi) ja hallituksen painostusyrityksistä huolimatta.

Kulttuurimarxistit raivostuivat, koska heidän mukaansa Tampereen poliisin olisi tullut kaasuttaa rauhanomaisia kansallismielisiä siksi, että nämä edustivat ”väärää” poliittista kantaa. Edellisenä päivänä Helsingin poliisi oli kaasuttanut ympäristöaktivisteina esiintyviä Elokapina-järjestön äärivasemmistolaisia Helsingissä, minkä vuoksi kulttuurimarxistit vaativat vastavuoroista kaasutusta Tampereella.

Sisäministeriön hätävalhe

Kuten suoria lähetyksiä seuranneet kuitenkin huomasivat, poliisi yritti polkea kansalaisten perusoikeuksia myös Tampereella. Kun tapahtuma oli loppunut ja aktiivit suuntasivat koteihinsa, poliisi yritti perustuslain vastaisesti pysäyttää nämä ja vaatia näiden henkilötiedot ilman, että mitään rikosta oli tapahtunut. Kansallismieliset jättivät hölmistyneet poliisit kuitenkin omaan arvoonsa, vetosivat perustuslakiin ja marssivat pois antamatta henkilötietojaan.

Punavihreä hallitus ja Maria Ohisalon hallitsema sisäministeriö ovat kokeneet viikonvaihteen ajan kovaa painostusta äänestäjiltä poliisin toimien vuoksi. Tänään Ohisalon valtiosihteeri Olli-Poika Parviainen valehteli, että poliisi olisi ”keskeyttänyt” tapahtuman. Todellisuudessa näin ei tapahtunut, vaan poliisi antoi tapahtuman jatkua loppuun asti, sillä tapahtuman keskeyttäminen ilman syytä olisi ollut laitonta.

”Tampereella su 4.10. tapahtuneesta äärioikeistolaisesta mielenosoituksesta/kokoontumisesta Tampereen keskustorin alueella leviää netissä virheellistä tietoa. Poliisi puuttui tilaisuuteen ja keskeytti sen. Tilaisuuden ei annettu jatkua. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus”, Parviainen väitti saaden välittömästi ansaittuja valehtelusyytöksiä Twitterin kulttuurimarxisteilta.

Partisaani tulee julkaisemaan lähiaikoina lisää videomateriaalia päivän tapahtumista. Materiaali tulee alleviivaamaan, ettei sisäministeriön väitteillä ole lainkaan todellisuuspohjaa.

Lähde: Olli-Poika Parviainen (arkistoitu)

Aktivismi Junes Lokka Kansallismieliset Kotimaa Maria Ohisalo Olli-Poika Parviainen Partisaani Perustuslaki Poliisi Poliisiväkivalta Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Tampere Vihapuhe FM Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo Dietrichiläinen

  Vastaa

  Nuo vihreiden ”miehet” ovat vaan niin munattomia pellejä. Jos tuo olio kuvassa on suomalaisen miehen tulevaisuudenkuva niin se pitää estää keinolla millä hyvänsä.

 • Juha6

  Vastaa

  omituista että sisäministeriö valehtelee.. valheella on lyhyet jäljet ja maine siinä menee

 • Ilmari N

  Vastaa

  Voi hyvinkin olla, että ministerille tarkoituk­sellisesti valehdeltiin.

  Johtaja­keskeisessä, diktatorisessa, hallinto­mallissa rakenteellinen valehteleminen on yleistä. Esimerkiksi Neuvosto­liitossa korkein johto saattoi ihan oikeasti elää valheessa viisi­vuotis­suunnitelmien toteuttamisen suhteen.

  Kyse on siitä, että “viestin tuoja ammutaan”.

  Kun poliisi oli saanut käskyn keskeyttää mielen­osoitus “panoksia säästämättä ja tarkkuudesta tinkimättä”, mutta ei toiminut käskyn mukaisesti, on seurauksena, että “joku menettää virkansa”. Virka­miehen vaihto­ehtoina ovat nyt “kaunistellun” raportin esittäminen ministerille tai sitten arvostetun aseman ja hyvä­palkkaisen viran menettäminen.

  Tällaisessa hallinto­mallissa nousee vahvasti esille “sisäinen korruptio”. Ministeriön lähettämät “erityis­tarkastajat” pääsevät osalliseksi “erityis­kohtelusta”, joka maksetaan virka­koneiston “salaisesta kassasta”.
  – Esimerkiksi poliisin salainen kassa kertyy yhteis­toiminnasta rikollisten kanssa. Huume­rikollisuudessa pyörii iso raha.

  Erityiskohtelu on yksi tapa jakaa ruohon­juuri­tasolla ja viran nojalla kerätyt pimeät rahat koko organisaation kesken.
  – Suojeluraha.

  Ministeriö ei voi puuttua asiaan, koska silloin koko organisaatio asettuu ministeriötä vastaan.
  – Esimerkkinä tällaisesta toiminnasta tuon esille vaikkapa kysymyksen siitä miksi virka­videoita, bodycam, ei pystytä määräämään pakolliseksi poliisille. Aivan. Rikollis­järjestön jäsenet suojelevat toinen toistaan.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Propagandaministeriö se näköjään olikin. Levittää valheita ja kansa uskoo.

 • Tanner

  Vastaa

  Tuosta sen tietää että Suomi on yhä vahvemmin poliisivaltio jossa se mikä ei erikseen ole spesifisti laissa sallittuna on poliisin mielivallan alaista.
  On joko niin että PolPo projisoi hallusinaatioita tulevaisuudesta mitä ei halua, tai niin ettei nimenomaan kykene ajattelemaan 15 minuuttia pidemmälle tulevaisuuteen, jos sitäkään.
  Asioilla on vaikutuksensa ja seuraamuksia, kuten sillä pitkäaikaisella leftarihäiriköiden silkkihanskaisella käsittelyllä jota nyt jopa sisäministeri pääsee puolustamaan koska PolPo on itse tehnyt järjettömyydestä ja puolueellisesta epäjohdonmukaisuudesta yhteiskunnallisen normin.
  Mikä häpeä.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Tamperelainen poliisi on ennenkin ollut oikeamielinen meikäläisiä kohtaan. Sehän on vaan hyvä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi