Uudenmaan akseli avasi verkkosivut

Nuorista koostuva kansallismielinen aktivistijärjestö kertoo järjestävänsä monenlaista toimintaa.

Aktivismi

Uudenmaan akselin jäseniä.

Kansallismielisistä nuorista ja käytännössä entisistä Perussuomalaisten nuorisojärjestön jäsenistä koostuva Uudenmaan akseli sai omat nettisivut avattua. Ryhmä toimii nimensä mukaisesti Uudellamaalla, mutta osallistuu isompiin tapahtumiin myös muualla.

Ryhmä kertoo sivuillaan olevansa suomalainen kansallismielinen järjestö, joka tekee työtä kootakseen yhteen Uudenmaan kansallismielisiä nuoria samalla kouluttaen ja kehittäen heidän kykyjään. Varsinaiseen toimintaan kuuluu esimerkiksi sosiaalisten verkostoitumistilaisuuksien järjestämistä, urheilua sekä vierailuja erilaisissa paikoissa. Toimintaan voi osallistua 15–27 ‑vuotiaat nuoret.

Voit tutustua Uudenmaan akselin toimintaan heidän verkkosivuillaan.

Aktivismi Kotimaa Perussuomalaiset Perussuomalaiset Nuoret Politiikka Uudenmaan akseli

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pelle Hemppainen

  Vastaa

  ”Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa ja liikenteen analysoinnissa. Sivuston käyttötiedot lähetetään Googlelle. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.”

  Ei näköjään ihan loppuun asti ajateltu juttu.

 • Sberg

  Vastaa

  Kunnon hyvä!

 • Sonja

  Vastaa

  Ihana juttu! Älkää luovuttako!

 • Tekoja, ei sanoja.

  Vastaa

  No niin, kaikkia tarvitaan. Jokaista joka kantaa kortensa kekoon. Nämä ex-persunuoret eivät jääneet odottamaan ”jotain”, vaan ryhtyivät tekoihin. Hyvä. Sillä tekoja tarvitaan.

  Kansaa syleilevillä ”kevyillä läpillä” ei saada muutosta aikaiseksi. Niillä saadaan valtamediassa kyllä palstatilaa ja lukijoille käsitys että ”kylläpä se sanoi voimakkaasti/painavasti/syyttävästi”. Mutta kun se valtamedian otsikko tai teksti, se ei joha mihinkään muuhun kuin soraäänien vaimenemiseen ja muutoksen odottamiseen.

  Niin että, tekoja tämä maa tarvitsee.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi