Juutalaisen massamurhaajan patsas sai tervaa ja höyheniä Turussa

Leninin patsas on Turun eniten vandalismia kokeva patsas.

Aktivismi

Turussa sijaitsevan Lenin-patsaan päälle oli heitetty tervaa ja höyheniä.

Turussa sijaitseva Leninin patsas on jälleen kokenut kovia. Tällä kertaa massamurhaajaa kunnioittava teos sai päälleen tervaa ja höyheniä. Tervaus tapahtui sunnuntaina, jolloin kaupungissa järjestettiin myös kansallismielinen Kukkavirta-tapahtuma.

Patsas on saanut toistuvasti palautetta ihmisiltä, jotka eivät hyväksy massamurhaajan patsasta Suomessa. Viimeksi keväällä sitä koristeltiin hakaristein. Turun Sanomien mukaan patsas on yksi kaupungin töhrityimmistä ja vandalisoiduimmista taideteoksista.

Teosta julkaistiin ensimmäisenä kuva Kansallisnuoret nimisellä Telegram-kanavalla. Kuva on sittemmin poistettu.

Lähde: Turun Sanomat

Lue lisää:

Poliisi ei saanut kiinni Lenin-patsaan koristelijaa

Aktivismi Kansallisnuoret Kansallisradikaalia toimintaa Kotimaa Poliittiset viholliset Sionismi Turku Vladimir Lenin Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Hauskaa

    Vastaa

    Mahtavaa toimintaa! Vielä tulee päivä kun juutalaisen massamurhaajan patsaat tuhotaan lopullisesti.

  • Kansallismielinen aktiivi

    Vastaa

    Ei huolta, saatte operaatiosta pian vielä parempaakin materiaalia. Pitäkää silmät auki Telegrammissa ja Bitchutessa 😉

  • Lee Andersson

    Vastaa

    Tuohan pitäisi ilman muuta kumota ihmisoikeus ja rauhan mellakassa jordaaniin. Hyi että joku kaupunki kehtaa pitää sadistisen psykopaatti murhaajan ylistävät patsasta esillä.

  • White noise

    Vastaa

    Tervattuna höyhenillä se on kyllä taideteos, mutta muuten pelkkä on entisen hirmuvallan Turun kaupungille lahjottama rintakuva, jollaset muissa maissa kaadettiin ja pistettiin palasiksi kun kommunistien sortoaika tuli päätökseen. Samaan aikaan nämä hehkuttaa kun rotumellakoissa tuhotaan maiden omia kulttuurihistoriallisia patsaita, kun taas nämä neuvostomurhaajien monumentit ollaan aina kovalla innolla kiillottamassa taas 70-luvun kukoistukseen pienen vastoinkäymisen jälkeen ja jakamassa uutisessa antifalaisen tietoiskua kuinka öyh natsit wööö.

  • En käsitä

    Vastaa

    En voi käsittää, miten Suomessa on vieläpä useita patsaita tuosta saastasta, jota voidaan pitää syypäänä siihen, että n. 100 000 suomalaista menetti henkensä ja moninkertainen määrä loukkaantui tai traumatisoitui loppu elämäkseen. Kansallismielisessä Suomessa ei tule olemaan yhen yhtä kommaripatsasta julkisella paikalla.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Minulle Lenin on vähäisessä määrin esikuva. Vastustan Leninin päämäärää mutta hyväksyn hänen keinonsa tavoitella sitä. Ammattivallankumouksellisena hän oli työssään pätevä. Leninin keinoja tullaan vielä tarvitsemaan vaikka päämäärä on eri.

    Joka tapauksessa, tämän videon näkeminen antaa minulle toivoa: vielä on nuorisoa, joka toimii eikä vain puhu. Minä ja muut demokratian rappeuttamat mörököllit nostamme hattua videon toimijoille. Nuorissa on tulevaisuus ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi