Partisaani julkaisee huomenna ensimmäisen osan valkoista rinnakkaisyhteiskunta Oraniaa koskevasta sarjasta

Oranian vaiheet tulevat olemaan erityisen tärkeää opiskeltavaa niille, jotka eivät ole vielä ehtineet pohtimaan vallankumouksen toteuttamisen suurimpia haasteita, kuten talouteen liittyviä kysymyksiä.

Uutiset

Uudistunut Partisaani käynnistää huomenna ensimmäisen artikkelisarjansa, joka käsittelee kansallismielistä infrastruktuuria ja rinnakkaisyhteiskuntamallia. Ensimmäisen artikkelisarjan keskiössä on Etelä-Afrikassa sijaitseva valkoisten Orania.

Oranian vaiheet tulevat olemaan erityisen tärkeää opiskeltavaa niille, jotka eivät ole vielä ehtineet pohtimaan vallankumouksen toteuttamisen suurimpia haasteita, kuten talouteen liittyviä kysymyksiä. Vallankumous ei merkitse vain voimankäyttöä poliittista vihollista vastaan vaan ennen kaikkea huoltoon, infrastruktuuriin ja rahoitukseen liittyvien laajojen ongelmien ratkomista.

Myöhemmin tällä viikolla Partisaani käynnistää myös muita uusia artikkelisarjoja. Partisaani päivitetään vastaisuudessa 5–7 kertaa viikossa riippuen artikkeleiden laajuudesta.

Etelä-Afrikka Infrastruktuuri Kansallismielinen infrastruktuuri Orania Partisaani Rahoitus Uutiset

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Observer

  Vastaa

  Näille Oranioille alkaa olla kysyntää jo useissa läntisen Euroopan maissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi