Etelä-Afrikka: Yli 80 epäiltyä massiivisessa joukkoraiskauksessa

Raiskaajat ovat kaikki mustia miehiä. Lähteet eivät kerro uhrien rotua.

Ulkomaat

Poliisi Etelä-Afrikassa on pidättänyt yli 80 miestä epäiltynä 8 naisen joukkoraiskauksesta Gautengin provinssissa. Tekijät ovat laittomasti maassaolevia kaivostyöntekijöitä, joista käytetään Etelä-Afrikassa zulun kielen ”zama-zama” ‑nimitystä.

Raiskaukset olivat tapahtuneet aseistautuneiden zama-zamojen hyökättyä 12 naisesta ja kymmenestä miehestä koostuneen kuvausryhmän kimppuun, jotka olivat kuvaamassa musiikkivideota hylätyn kaivoksen luona. Miehet ryöstivät kaiken arvokkaan kuvausryhmältä ennen mallien tuntikausia kestänyttä joukkoraiskausta.

Uhrit kertoivat, että osa zama-zamoista oli vielä teini-ikäisiä, jotka vanhemmat miehet väkivaltaa käyttämällä pakottivat ottamaan osaa raiskaamiseen.

Poliisi löysi tiensä lopulta rikospaikalle ja he ampuivat kuoliaaksi kaksi pakenevaa epäiltyä.

Lähteet: Breitbart, Free West Media

Etelä-Afrikka Joukkoraiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Etelä-Afrikka on mallitapaus, siitä miten mustat eivät saa aikaiseksi toimivaa yhteiskuntaa. Kun siellä oli vallassa vielä valkoiset eurooppalais taustaiset, kaikki toimi hyvin. Nyt koko maa on matkalla takaisin kivikaudella.

  • Observer

   Vastaa

   Pitää paikkansa. Oli loistava paikka vielä reilut pari vuosikymmentä sitten.

   Sama tapahtui Mosambiquissa ja muissakin, kun valta annettiin ”kansalle”. Heille jäi valmiit infrat, rakennukset, kaikki. Ja lopputulos hurmaava.

 • Salomon

  Vastaa

  Onnistujia suoraan geenialtaamme alkulähteillä.

 • Piikivi

  Vastaa

  Sillä lailla. En vieläkään täysin ymmärrä miksi länsi haluaa tuota samanlaista sakkia omiin maihinsa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Nämä zama zamat ovat Etelä-Afrikassa maanvaiva: murtautuvat hylättyihin kaivoksiin ja tonkivat kullan jämiä. 

  Monesti joutuvat onnettomuuksiin ja kun kullasta on kyse, myös zama zamojen välillä on väkivaltaa.

 • pertti grandell

  Vastaa

  olin nuorena etelä africassa swokomundissa,walvisbayssä, cape town´issa aparth. aikana oli siistiä turvallista, ei mitään probleemaa, olivat isoja kalan,viljan ulkomaille vientiä, maa kukoisti, nyt ovat raiskanneet,tappaneet kaikki buurit,hollanterit belgialaiset..maa on ihan paska tänään. sitä ei globalistit tahdo kertoa, vaan aina kiukutellaan että valkoinen on syypää? samperin urheilijatkin polvistuvat jotakin helvetin blackm. uskomatonta.. esim.syytetään meitäkin suomalaisia .suomea on ruotsin ja venäjän kansa orjuuttanut meitä,me emme ole orjuuttaneet ketään,paitsi tänäpäivänä viher-puniikit sekä koko valtiovalta orjuuttaa meitä eu.n orjana sekin laittomasti omien päättäjien tahdolla. suomi on itsenäinen maa. eu on vain raha ja kauppaliitto.ei mikään maa. saat###an päättäjät.…

 • Pekka

  Vastaa

  Rikoksen vakavuus voi lieventyä, jos olivat kuvaamassa rap-musiikkivideota.
  Olisivat vain jatkaneet filmaamista, niin olisi musiikin sanoma ja visuaalinen kontentti kohdannut ainutlaatuisella tavalla.

 • julmajuha

  Vastaa

  Ihan sama sama, toivottavasti kylmäävät kaikki zamat samat.

 • juha II

  Vastaa

  Juutalaiset saattoivat Etelä-Afrikan tuhon tilaan tukemalla ANC:tä. Juutalaiset kävivät sotaa valkoista hallintoa vastaan vastustamalla ”rasismia”, jonka etunenässä he ovat aina keikailleet kaikkialla länsimaissa. Juutalaisten tarkoituksena oli valkoisen hallinnon kaaduttua varastaa valkoisten omaisuus ja maan luonnonrikkaudet omaan hallintaansa. Mutta toisin kävi. Mustat kommunistit voittonsa jälkeen eivät tunteneet minkäänlaista tunnetta kiitollisuudenvelasta aikaisempia tukijoitaan kohtaan, vaikka ANC:n johtopaikoilla oli myös juutalainen kommunisti. Mustat alkoivatkin mätkimään ”kiertolaisia” siinä missä valkoisiakin ja silloin ”maailmankansalaisille” tuli koti-ikävä ja he olivat kuin ”tuhlaajapojat ” palaten Israeliin. V. 1991 valkoiset tekivät sen suuri sieluisen teon, johon vain tuo rotu pystyy kristillisin kotikasvatuksen ansiosta tekemään. Eli he luovuttivat VAPAAEHTOISESTI vallan mustille kommunisteille! Loppu onkin sitten veriulöylyä ja valkoisen rodun kansanmurhaa, josta YK ja muu maailma EI nakkaa PASKAAKAAN!!!

 • pöh

  Vastaa

  Kuulemma ihmisisssä ja roduissa ei ole eroja?
  Tässä jutussa taas tulee hieman eri kuva, voin lähes vannoa ettei yhdelläkään suomalaisella tulisi mieleen alkaa joukkoraiskaamaan naisia, saatikka että 80 ukkoa päättäs niin tehdä.

 • Maalla on mukavaa

  Vastaa

  Valitettavasti ns apartheid valkoisella Etelä-Afrikalla oli hyvät suhteet Israelin kanssa ja jutskuilla oli kyntensä tiukasti kiinni maassa. Annettiin menestyä hetki ja sitten vedettiin matto jalkojen alta pois. Valkoisia käytettiin ilmeisesti ns hyödyllisinä idiootteina ja saatiin syylliseksi vaikka mihin ja jonka avulla oikeutettiin syrjiminen ANCn toimesta, anti-valkoiset lait, maatila hyökkäykset jne. Tuhannet eteläafrikkalaiset valkoiset ovat sitä mieltä että he ovat ansainneet kaiken paskan nyt koska olivat ’etuoikeutettuja’ ennen tai ei edes he vaan heidän vanhempansa ja isovanhempansa. Tyypillistä jutskujen touhua. Sekoitetaan pakkaa kunnolla ja aina lopulta valkoiset on syyllisiä..

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  E‑Afrikan valkoiset menettivät tilansa pakolla. Kommunismi voitti sielläkin…

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Mitä paskaa tää Partisaani jauhaa juutalaisista! Koittakaa rauhoittua siellä toimituksessa.
  Oon määkin aikoinani E‑Afrikassa käynyt ja silloin se olikin vielä kunnossa. Mutta kun mustat paskat päästettiin hillumaan, niin paskaahan siitä tuli. Mihin ne nekrut nyt mihinkään kunnolliseen pystyis !

  • VirvaT

   Vastaa

   Luuletko ihan tosissaan, että neekerit olisi itsenäisesti kyennyt minkäänlaiseen vallanvaihdon juonimiseen valkoisilta? Neekerit kykenee ainoastaan ylläkin kuvattuun toimintaan, joten kyllä juutalaiset oli Etelä Afrikassa(kin) vaikuttava, sekä rahoittava voima. Ja tämä on helvetin hyvin dokumentoitu fakta.

   Juutalaiset ovat suoraan vastuussa kaikista historian suurimmista verilöylyistä ja kansanmurhista; mm. Ranskan Suuri vallankumous, kommunistinen vallankumous itänaapurissa 1917, holodomor, saksalaisten kansanmurhaaminen jo voitetussa sodassa ja sodan jälkeen, Etelä Afrikan valkoisten kansanmurha, sekä meneillään oleva valkoisten kansanmurha kaikissa valkoisissa länsimaissa massamaahanmuutolla.

 • Julli

  Vastaa

  Neekerit kykyjään vastaavissa tehtävissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi