Laiton maahanmuuttaja tappoi kaksi sytytettyään asuntonsa tuleen – yritti tappaa mahdollisimman monta

Maahantunkeutuja päätti kostaa karkotuksena tappamalla mahdollisimman monta.

Ulkomaat

päivitetty

Laittomasti Iso-Britanniassa oleskellut afrikkalainen, Hakeem Kigundu, sytytti tuleen kerrostalon, jossa tämä asui, yrittäen tappaa mahdollisimman monta kostona siitä, että hän sai potkut työpaikaltaan sekä karkotuksen maasta.

Tulipalossa kuoli kaksi brittimiestä ja lukuisia loukkaantui vakavasti heidän jouduttua hyppäämään alas rakennuksen ikkunoista paetakseen liekkejä.

Kigundu oli kuusi päivää aiemmin ostanut huoltoasemalta kanisterillisen bensaa, sekä V niin kuin verikosto ‑elokuvasta tutun Guy Fawkes ‑naamion ja tehnyt ääniviestin, missä hän kertoi aikeistaan tappaa mahdollisimman monta ja haluavansa kuolla hymy kasvoillaan.

Kigundu ei kuitenkaan, ikävä kyllä, tappanut itseään jäämällä liekkeihin ja tulee näin ollen olemaan vielä vuosikausien rasite britannialaiselle veronmaksajalle.

Lähde: Daily Mail

Britannia Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • oto suni

  Vastaa

  Suojaväri kertoo kaiken, joten kannattaa hyvin varoen ilmaista kantansa tässä tapauksessa jotta ei joutuisi ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” tuomiolle!

 • nimellinen

  Vastaa

  Jos ei elävältä polttaminen ole kiihotusta kansanryhmää kohtaan niin mikä sitten? Meillä on Suomessakin tapaus ainakin porista.

 • juha II

  Vastaa

  Nämä karkotuspäätökset ovat sellaisia ”pelkokerroinpia”, jotka jäävät helposti matujen tavanomaisten eli suoranaista laittomuutta osoittavien rikosten varjoon eräänä HUOMATTAVNA riskitekijänä koko sairaanloisen haittamatutuksen mielipuolisessa agendassa. Ja kaikki tämä vain siksi, että ”osumia” ottavat tavalliset valkoiset eurooppalaiset, jotka ovat globalisteille vain ”kärpäsiä keitossa”! Ja suuri osa ihmisistä on peloteltu ja aivopesty ”rasismilla” niin etteivät edes kaikki osaa varoa, mutta mitäpäs sekään paljon auttaa.

 • Timppis

  Vastaa

  Oliko tämä uutinen myös ilta läpsyssä ja H,esarissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi