Yle Watch: Juutalaiskriittisyys on poliittiselle eliitille perisynti josta ei voi vapautua

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen vainojen uhrien muistopäivästä.

Sionismi

Länsimaiden globalistinen poliittinen luokka ja mediaeliitti viettävät tänään 27. tammikuuta holokaustiuskontonsa merkkipäivää, jota tavan kansalle tyrkytetään nimellä vainojen uhrien muistopäivä. Käytetystä yleisnimikkeestä huolimatta muistopäivä on varattu käytännössä yksinoikeudella vain juutalaisille. Tämä johtuu siitä, ettei esimerkiksi Ukrainan kansanmurhan uhreilla ja Kamputsean kommunistidiktatuurissa kuolleiden jälkeläisillä ole merkittävää mediaomistusta, jolla voisi tuoda esiin omaa historiaa suurelle yleisölle.

Juutalaisten toisessa maailmansodassa kokemasta kansanmurhanyrityksestä muistutti klo 18 Ylen tv-uutiset (kohdasta 09:20 min. eteenpäin). Uutistenlukija Hanna Visala kertoi Saksan liittopäivien muistotilaisuudesta, jossa puheenjohtaja Bärbel Bas muistutti, ”ettei juutalaisvastaisuus ole jäänyt historiaan”. Bärbel Bas:

Antisemitismi on keskuudessamme. Se ei ole vain yhteiskunnan laitamilla ja tietämättömyydessä. Se ei ole netin yksittäisiä juutalaivastaisia trolleja. Se on koko yhteiskunnan ongelma. Juutalaisvastaisuus on sisimmissämme.

Virallisen narrativin mukaan juutalaisten ja ei-juutalaisten eturistiriidoissa juutalainen on tilanteesta riippumatta aina syytön, sillä muu olisi antisemitismiä. Basin lausunto kertoo paljonpuhuvasti, kuinka anglosionistisen miehitysvallan alaisuudessa toimiva Saksan poliittinen johto matelee juutalaisen ylivallan edessä. Samalla se on osoitus kaikkiin eurooppalaisiin iskostetusta patologisesta asenteesta, jossa mitkään myönnytykset juutalaisille eivät ole riittäviä, koska pois pesemättömän perisynnin tapaan ”juutalaisvastaisuus on sisimmissämme”. On selvää, että etnisessä nollasummapelissä valkoisten etnomasokismi on juutalainen sisäryhmäetua valvoville sionisteille mitä edullisin tilanne.

Vaikka onkin tärkeää keskittää huomio siihen, mitä negatiivisia asioita eurooppalaiset ovat valtavan propandakampanjan seurauksean alkaneet uskoa itsestään, vielä tärkempää olisi tarkastella, millaisia ikäviä asioita juutalaiset ovat alkaneet uskoa ei-juutalaisista. Valitettavasti kontrolloidussa mediassa ei ole mahdollisuutta keskustella avoimesti juutalaisten kieltisistä asenteista ja pyrkimyksistä ei-juutalaisia kohtaan. Tosin valveutunelle kansalaisille asia on käynyt helposti selväksi seuraamalla millaista politiikkaa vaikutusvaltaiset juutalaiset harjoittavat ei-juutalaisia vastaan.

Sionistit ja liberaalijuutalaiset ovat olleet eturintamassa käsi kädessä ajamassa massiivista maahanmuuttoa (paitsi Israeliin), monikultturismia ja perhevastaista lgbt-ideologiaa. Nämä ideologiat ja poliittiset päätökset ovat olleet yksiselitteisen haitallisia valkoisille kansakunnille. Kyse on tietenkin vuosituhansisesta vihasta eurooppalaisia kohtaan, mutta ennen kaikkea tässä on kysymys juutalaisen sisäryhmän kilpailusta resursseista ja vallasta. Siinä ei ole sinällään mitään moraalisesti väärää, kunhan vain sama oikeus suotaisiin myös eurooppalaisille!

Koska tätä oikeutta ei suoda vapaaehtoisesti, eurooppalaisten täytyy itse vapautua kahleistaan. Kuten olemme nähneet, kansoistaan vieraantunut vihamielinen eliitti julistaa tuollaisen vapaudenkaipuun ”populismiksi”, ”nationalismiksi”, ”fasismiksi” tai ”antisemitismiksi” tapauksesta riippuen. Selvää kaikille on vain se, että niin kauan kuin nykyeurooppalaisia hallitaan perusteettomalla syyllisyydellä, he pysyvät alistettuina ja etnisen itsetuhon tiellä. Siksi taistelu holokaustipropagandasta ja sen vastustamisesta tulee pysymään keskeisenä eurooppalaisena kohtalonkysymyksenä.


Yle TV1, keskiviikko 26.1.2021 klo 19.00, Historia: Päivä Auschwitzissa (12)

Miltä näytti Auschwitzin keskitysleirillä toukokuussa 1944? Ohjelmassa perehdytään valokuvien kautta yhden toukokuisen päivän kulkuun sekä vankien että vartijoiden näkökulmasta. HD ohjelmatekstitys (suomi) 52 min. Linkki ohjelmaan.

Ylellä on loppumattomat natsidokumenttien arkistot ja jos ne pääsevät jatkuvan toiston jälkeen kulumaan, aina voi tilata uuttaa propagandamateriaalia EU:sta ja Yhdysvalloista. Sen verran ahkeraan rattaat holokaustiteollisuudessa pyörivät, että illan pakollinen holohöpötys on miehitetystä Saksasta vain parin vuoden takaa. Ohjelman lähetysajoissa on ajateltu myös muistikatkoksista kärsiviä demarieläkeläisiä, sillä tarina tulee ensi lauantaina 29.1. uusintana klo 09.05.

Lähde

Holokausti Israel Juutalaiset Kommunismi Kotimaa LGBT Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rotu Saksa Sionismi Ukrainan kansanmurha Uutiset Väestönvaihto Vainojen uhrien muistopäivä Yle Yle Watch

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Antisemitisti ei ole henkilö, joka vihaa juutalaisia vaan henkilö, jota juutalaiset vihaavat. Antisemististiksi syyttämällä keskivertonuivan ja persun saa käpertymään pelosta ja pyytämään anteeksi oli kyse mistä tahansa.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Partisaanilla on asiasta ihan oma totuus johon vain kourallinen ihmisiä uskoo.

 • Jussi halla aho 666

  Vastaa

  Todellisuudessa vapaamuurit muodostavat aina valtion valtiossa, eräänlaisen vastavaltion juutalaisuuden lailla. Vapaamuurarit palvelevat kansainvälistä johtoaan ja siten eivät ole lojaaleja kotimaalleen. Heidän rituaalinsa ja kielensä on peräisin juutalaisilta. Heidän oppinsa ja päämääränsä ja ideansa ovat yhtenevät juutalaisten kanssa ja täydentävät niitä (koska vapaamuurarit ovat heidän orjiaan). Vapaamuurarius on yhtä juutalaista kuin juutalaisuus. Vapaamuurarit ovat keinotekoisia juutalaisia. Juutalaisille välineiksi täydellisesti alistuneita toimijoita. Useimmat loosit esittävät jotain kristinuskon lahkoa tai väittävät olevansa kristittyjä. Esim. Nooan lakien noudattaminen ja juutalaisten palveleminen kertoo, että tämä on hirvittävä petos. Nooan lakien mukaan kristinusko on kuolemalla rangaistava rikos. Juutalaisuus kokee kristinuskon vihollisekseen. Monta kertaa sellaiset tiedot ovatkin vuotaneet, joiden mukaan vapaamuurarien päävihollinen on juuri Katolinen kirkko ja kristinusko. Juutalaiset ja vapaamuurarit olivat niin Ranskan vallankumouksen kuin bolshevismin takana. Kuten niin monien ilmiöiden. Bulletin Officiel de la Grande Loge de France, lokakuu 1923, s. 28: ”Vapaamuurarit näyttelivät tärkeintä osaa vuonna 1789 ja heidän on oltava valmiina järjestämään vallankumous kaikkina aikakausina.” Sama lehti, v. 1922, s. 236: Veljet, sallikaa minulle vielä toive puhua siitä, että vapaamuurarit, joita kansallisten vallankumousten historia kiittää, ovat asemassa, jossa voivat saada aikaan vielä suuremman, kansainvälisen.” Vapaamuurarit identifioituvat aina jumalattomaan tasavaltaan ja sosialismiin, eivätkä kavahda myöskään kommunismin tukemista. Grand Orientin suurmestari Desmon selitti tasavaltaa: ”Minulle tasavalta merkitsee antiklerikalismia, antimilitarismia, sosialismia.” ”Tavoitteemme ei ole individualismi, vaan kristinuskon maan päältä poistaminen” (Pall-Mall Gazette 26.4.1881) Belgialainen vapaamuurari Fleury: ”Alas kristityt! Sinä, joka 18 vuosisataa pidät maailmaa orjuudessasi, sinun valtakuntasi on lopussa! Jumala ei ole tarpeellinen.” (Raison et Religion/Brysseli 1881, s. 170) Fleischauerin kirjassa esitetään paljon muitakin vastaavia sitaatteja, joissa yleensä hyökätään kaikkea uskontoa ja kaikkia kirkkokuntia vastaan. Sitaatit ovat 1880–1920-luvuilta. Koska Voltairen päivistä juuri mikään ei ollut muuttunut, on mitään muuttunut tuskin tähän päiväänkään mennessä. Ja tosiasiassa eri maiden Grand orientit ovat vain avoimempia ja paljastavampia näissä asioissa esim. Englantiin verrattuna. Juutalaisia he kaikki ovat.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Joka sana totta.

  Tärkein termi on ”juutalainen ylivalta”. Siitä on kyse tässä dystopiassa, johon valkoiset kansat ja valkoiset maat on ajettu: Juutalainen ylivalta.

  Vuodesta toiseen jatkuva masturbointi holokaustin ympärillä. Maailman selkeästi vaurain etninen ryhmä kerjää loputonta satoja vuosia kestävää taloudellista tukea ja loputonta itkua heidän kärsimistään vääryyksistä.

  Samaan aikaan juutalaisvaltio toteuttaa juuri sitä nationalismia, mikä meidän kohdallamme tuomittaisiin pahana. Juutalainen ylivalta on johtanut meidät paradoksiin. Syyttäjä syyllistyy itse rikokseen, josta hän syyttää viatonta syytettyä ja, tietenkin, kun on juutalainen ylivalta niin viaton syytetty saa ankaran tuomion rikoksesta, jota hän ei koskaan tehnyt.

  Eikä siinä kaikki. Juutalainen ylivalta toteutuu aukottomasti tiedonvälityksessä ja taloudessa. ”Tiedonvälitys” on nykyään puhdasta chutzpah-propagandaa. Se on irvikuva sananvapaudesta ja objektiivisesta tiedonvälityksestä. Sama koskee taloutta. Jos tutkittaisiin esim. tuhannen maailman vauraimman juutalaisen omistukset, niin onko se jo kohta puolet koko maailman varannoista vai onko se vain neljännes? Jos vielä jätetään Aasia ulos laskelmasta niin onko se 80 % vai enemmän? No, sitä emme saa koskaan tietää, sillä juutalainen ylivalta estää tiedonvälityksen heidän asioistaan, mutta jokaisen valkoisen nationalistin pieninkin ”salaisuus” on heti julkista tietoa.

  Mystisesti juuri nyt, kun kaikki valkoiset maat ovat orjan lailla velkaantuneet niin eikö kummallisesti juuri nyt zuckerbergien ja bezosien omaisuus ole, eeppisesti, sanoinkuvaamaton. Yksittäinen miljardööri omistaa enemmän kuin Suomen valtion sadan vuoden budjetti, kevyesti, ns. juomarahoina. Esimerkiksi USA on keppikerjäläinen, mutta sionistinen eliitti elää unelmaansa.

  Ja eikä tässäkään vielä kaikki. Peittääkseen ylivaltansa sionistimedia kylvää nyt, taas kerran, riitaa ja lietsoo sotaa (sen sionistimedia osaa, so help me God) valkoisten kansojen välille. Klassista sionismia: Ryöstä ja orjuuta ja lopuksi aloita sota orjien välillä. Ihanaa.

 • Salomon

  Vastaa

  Ja ei hätää, löydät hassuttelua lisää areenasta. Jippii holokausti

 • Plääh

  Vastaa

  He vihaavat kaikkia ei-juutalaisia. Koska kaikki ovat kuitenkin sisimmässään juutalaisvastaisia. Toiset eivät vain ole huomanneet sitä itsessään ja muut on alistettu. Kukaopa ei vastustaisi tuhoamistaaj ja alistamistaan

  • Tellus

   Vastaa

   Ei tarvitse kutsua sitä kuin vaikkapa valheenvastaisuudeksi, alistamisen vastaiseksi, manipuloinnin ja supremasismin vastaisuudeksi.
   Tai miksei positiiviseksi käännettynä, vapauden ja oikeudenmukaisuuden rakastamiseksi?

   Kun omat pyhät tekstit pyhittävät valehtelun ja alistamisen, koska oma heimo on niiden mukaan ylivertainen, niin mikään tämän seuraus ei pitäisi yllättää niistä teksteistä tietoista olevaa.
   Tehillim, Orthodox Jewish Bible: ”He shall judge among the goyim”” Goyim shall bow down in worship of thee”
   Yeshaihah 60:
   ”Therefore thy She’arim shall be open all time; that men may bring unto thee the wealth of the goyim.
   For the goyim that will not serve you shall perish, yes, those goyim shall be utterly ruined!”

   Mikä lie totuudenmukaisin selitys, mutta erittäin todennäköisesti ollaan hyvin lähellä historiallista totuutta. Paljon asiaa. Tuo Atwillin Rooma-päätelmä on kuitenkin epätonennäköisempi vaikka kaikki muukin pitää paikkansa.
   https://odysee.com/@KnowMoreNews:1/Christian-Conspiracy-Origins:6

 • Zäh wie Leder

  Vastaa
 • TT

  Vastaa

  Juutalaisilla ei pitäisi olla valittamista. USA:ssa tuolla 2% vähemmistöllä menee ainakin hyvin. Presidenttikuvatus Joe Bidenin hallintotiimi koostuu noin 90% ahskenazi-juutalaisista. USAn keskuspankki Federal Reserven hallituksissa juutalaisilla on absoluuttinen enemmistöasema ja monikymmenkertainen yliedustus muihin väestöryhmiin nähden. Valhemedian omistus on pitkälti juutalaista. Pfizer-yhtiötä ja CDC-tautivirastoa johtaa juutalainen, minkä vuoksi kärsimme loputtomasta korona-vedätyksestä. Kun korona loppuu, saamme tilalle hyperinflaation, energiakriisin ja kolmannen maailmansodan, kaikki juutalaisten, sionistien tai neocon-poliitikkojen juonittelujen seurauksena.

 • pää määrää

  Vastaa

  Onkohan juutalaisuus ollenkaan etniseen kansallisuusryhmään kuuluva määritelmä, vai onko sittenkin kysymyksessä tietty poliittinen tai uskonnollinen ryhmittymä kuten kommunismi tai islamismi.
  Etnisenä ryhmänä juutalaiset ovat yhtä älykkäitä kuin japanilaiset tai kiinalaiset ja 1950 luvun suomalaiset kakkosena. Siinä syy, miksi moni nobelisti on etnisesti juutalainen. Mutta miksi suomalisten joukossa on vain pari nobelistia luonnontieteissä? Siihen on syynä suomalaisten geenien yhdenmukaisuus, suomalaisissa ei juuri ole neroja eikä suurta joukkoa matalaälyisiä. (Jälkimmäisiä kuitenkin riittävästi maan johtajiksi valintaan.)

  • ValhallaX

   Vastaa

   Juutalaisista puhutaan älykkäinä, kyllä. Ja sitä he varmasti omalla erityisellä tavallaan ovat. Mutta viisaus on kaukana juutalaisuudesta, viisasta ihmistä sieltä tuskin löytyy. Jos he nimittäin olisivat viisaita, he käyttäytyisivät toisin.

   Juutalaisuus käyttää älyään oman ryhmänsä puolesta, se on totta, mutta toisaalta he jättävät aina, ja tarkoitan aina, jälkeensä tuhotun yhteiskunnan ja tuhotun kansan/maan. Eli he eivät välitä lainkaan kokonaisuudesta, he elävät mielellään kurjassa, tuhotussa maassa, kunhan he itse voivat selvästi muita paremmin. Valkoisen kulttuurin menestys perustuu täsmälleen toisenlaiseen asenteeseen: Me olemme rakentaneet kulttuurimme, kansamme ja maamme koko kansan parempaa ajatellen, vaikka tietenkin nyt, kun johdossa ovat sionistien lakeijat ja huorat, menemme kohti tuhoa, mutta sitä juuri sionismi on, aina. Jos sionisti saa otteen yhteiskunnasta, kaunis kuihtuu, tyhmä ja barbaarinen voittaa ja yleinen alennustila vallitsee.

   Mutta historiallisesti yksi asia on varma: Sionisti saa lopulta, kun aikaa riittävästi kuluu, tilaamansa holokaustin. Se vain on niin, koska viisautta ei ole, on vain loputon ahneus ja loputon vallanhimo. Sitä saa, sionisti, mitä tilaa. Vassoswidunkuu.

   • ValhallaX

    Vastaa

    Kun nyt kerran vauhtiin pääsin niin antaa mennä vaan.

    Mietitäänpä esimerkiksi Hollywoodia, elokuvateollisuutta suoraan helvetistä, sionistien luomasta helvetistä. Tehdäänkö siellä mitään aidosti kaunista? Aidosti kestävää? Varsinkaan Hollywoodin oligarkkien ja mogulien, juutalaisten, toimesta?

    Ehei, ei mitään kaunista, vain jatkuvaa chutzpah-sontaa. 

    Puhutaanpa esimerkiksi Disneystä, joka oli Valkoisen Suurmiehen, Walt Disneyn luomus. Nämä Walt Disneyn klassikot kestävät aikaa, ne ovat moraaliltaan, taiteeltaan ja viihdyttävyydeltään täysin omaa luokkaansa. Yksikään juutalainen ei koskaan voi päästä edes kosketusetäisyydelle tästä valkoisen kansan taidosta, taidosta tehdä kaunista.

    Mitä Disney nykyään on? Se on klassinen, eeppinen, esimerkki siitä, kuinka juuutalaisen käsi muuttaa kauniin rumaksi, moraalisen moraalittomaksi ja lopulta brutaaliksi. 

    Viimeisimmät havaintoni tästä chutzpah-lastenohjelmistosta: lapsille opetetaan peräaukkoyhdyntöjä graafisesti, tehdään ”hassuja” kannibaali elokuvia ja tätä ad infinitum. Tässä on oiva esimerkki siitä, mihin perinteinen valkoinen maailma ajetaan, kun sionisti saa otteen siitä. Dystopia ei riitä kuvaamaan sitä helvettiä, joka kauniista saadaan, kun sionisti pääsee kutomaan sitä tarinaansa, sitä omaa meille suunniteltua anaalimaailmaansa.

    Sitten ovat nämä spielbergien loputtomat kieriskelyt siinä unohtumattomassa ”holokaustissa”. Huomatkaa, kuinka nämä ”hyvän airueet” eivät millään kykene tekemään elokuvaa Hiroshimasta, tai sionistien märästä unesta, bolshevismista ja miljoonia ja taas miljoonia viattomia tappaneesta Gulag-unelmasta. Ei, eikä yksikään hyvän airut osaa kuvata Palestiinaa.

    Ei, ei, spielbergit kutovat vain yhtä väriä, sionistien väriä. Paha voi olla vain valkoinen, juutalaista pahaa ihmistä ei ole koskaan ollut, ei ole nyt ja on mahdotonta, että sellaista koskaan voisi olla.

    Ja entä sitten oikea ”ajan hermolla” elokuva siitä, kuinka sionistien chutzpahin antama todellisuus toimii: Miksi ei osata tehdä elokuvaa siitä, kuinka maahanmuuttajajengit nöyryyttävät esim. ruotsalaislapsia tai kuinka USA:han kovalla kiimalla rakennettu huumehelvetti tuhoaa koko maan?

    Ei, ei, sionisti voi olla älykäs, omalla perversillä tavallaan, mutta mitään hän ei näe, mitään hän ei tunnusta, ja mitään kaunista hän ei osaa luoda. MswidunOT.

    • TT

     Vastaa

     Juutalaiset tosiaan osaa. Eräskin israelilaisen lastenohjelman pätkä, missä rääkyvä nukkeapina naulittiin ristiin, koska piti pilkata Jeesusta. Vain ihmiskunnan pohjasakka pystyy tällaiseen.

 • Jones

  Vastaa

  Juutalaisvastaisuus on eräänlaista kapinaa, jolla tavallinen kansa ei suostu alistumaan heidän vallan ikeeseen, joista on uskonnolla tehty Jumalia.
  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

 • Lakecat

  Vastaa

  ”Sionistit käyttävät ’holokaustia’ hyväkseen palestiinalaisten ihmisoikeuksia vastaan ja Israelin rikosten peittelemiseksi.”

  David Duke

 • N.N.

  Vastaa

  ”Juutalaisvastaisuus on sisimmissämme.”

  Idioottimainen väite.

  Mutta ihmettelen. Suomalaiset on itsekin saanut kärsiä syrjinnästä, paljon töitä on tehty sen poistamiseksi ja nyt se on onnistunut.
  Heitä arvostetaan maailmalla, ovat tervetulleita nykyään kaikialle, ovat fiksuja ja osaavat olla kunnollisia, saavat töitä mistä vain maailmalla.

  Mitä on Partisaanin motiivi? Ovatko lukijat kuin ajokoiria joita usutetaan ihmisten ja kansojen kimppuun? (englantilainen kettujahti)
  Tahtooko Partisaani nähdä verenvuodatusta jota se ihan itse on saanut aikaan, tai tahdotteko vain nähdä montako kylähullua tässä maassa on?

  Juutalaisetko on tänne tulossa elätettäväksi ja riehumaan täällä, mitä tapahtui maahanmuuttoagendalle? Ovatko niin suomettuneita ettei niistä enää ole missään päin maassa haittaa tai ovatk tässä juonessa sivuseikka.

  Luokatonta höpötystä.

  • Plääh

   Vastaa

   No ei kun he tuovat näitä mamumassoja tai määräävät tuomaan

 • N.N.

  Vastaa

  Tällaiset kirjoitukset ovat niin vieraat suomailaisille, niin odottamatonta ja pahaa, ei kansan hengen mukaista. Pöyristyttävä kirjoitus täynnä kauna ja pahuutta.

  Ei suomalaiset ole tuollaisia miksikä yritätte heistä tehdä, suurin osa kansasta osaa ajatella omilla aivoilla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi