YK: Holokaustiopetuksen avulla edistetään globalismia

YK:n mukaan holokaustiopetukseen liittyvät vahvasti "globaalin kansalaisuuden" aate, "etniset ja kansalliset rajat ylittävä" kosmopoliittisuus eli maailmankansalaisuus sekä monikulttuurisuus.

Kolumnit

Toimitus sai hiljattain vinkin lukijalta YK:n verkkosivuilla julkaistusta holokaustiartikkelista, joka on sittemmin sensuroitu. Verkon arkistopalvelun avulla teksti on kuitenkin edelleen luettavissa. On tyypillistä, että eliitti pyrkii sensuroimaan juutalaisaiheisia tekstejä, kun niiden huomataan sisältävän enemmän totuutta kuin sionismin kannalta on hyväksi.

Holokaustista eli juutalaisten väitetystä joukkotuhonnasta toisessa maailmansodassa ei ole ensimmäistäkään todistetta. Joukkomurhakäskyä, kaasulla surmattujen ruumiita tai Auschwitzin kaltaisten leirien murhakirjanpitoa ei ole löydetty. Kaikki historiallinen todistusaineisto viittaa siihen, että juutalaisia kuoli sodan aikana kulkutauteihin ja muihin yleisiin vaivoihin, kun nämä pyrittiin siirtämään väkivallattomasti pois Saksasta.

Opetushallituksen mukaan suomalaiskoulujen holokaustiopetus perustuu äärisionistisen IHRA:n propagandaan ja YK:n materiaaliin. IHRA tukee palestiinalaisiin kohdistuvaa rasistista sortoa ja juutalaisten ylivaltaa Lähi-idässä, minkä vuoksi järjestö on jatkuvasti ihmisoikeusaktivistien kritiikin kohteena. IHRA:n materiaalin hyödyntäminen oppilaitoksissamme merkitsee sitä, että suomalaisnuorille syötetään kirjaimellisesti juutalaisylivaltaa kannattavan ryhmän propagandaa.

Isänmaattomien globalistien maailma

Entä sitten YK? Miksi se tahtoo aivopestä nuoria uskomaan valheelliseen tarinaan juutalaisten joukkotuhonnasta? YK on ylikansallinen liitto, jonka kantava ideologia on globalismi. Globalistien mukaan kansallisvaltioilla ei tule olla oikeutta päättää omista asioistaan, kuten lainsäädännöstään. Globalistit tahtovat tuhota omaleimaiset kansakunnat ja tasapäistää maailman ihmiset helposti hallittavaksi massaksi.

YK:n sivuilla julkaistu ja sittemmin sensuroitu artikkeli osoittaa, että liitto pitää holokaustia oivana aseena nationalismia ja itsenäisiä kansoja vastaan.

Artikkelissa ”The Future of Holocaust Education: The Role of Global Citizenship and Human Rights Literacy” todetaan suorin sanoin, että holokaustiopetusta tarvitaan, jotta nuorista kasvatettaisiin ”maailmankansalaisia” eli isänmaattomia globalisteja.

Nationalismia juutalaisille, globalismia goyimille

Artikkelin on kirjoittanut palestiinalaisilta rasistisesti ja väkivalloin ryövätyssä Israelissa asuva juutalainen Zehavit Gross. Koska Gross on sionisti, pitää hän väkivaltaista nationalismia hyväksyttävänä ainoastaan silloin, kun se palvelee juutalaisten etua. Muille kansoille hän (eikä myöskään YK) ei salli omia etnovaltioita.

Gross kuvailee artikkelissaan YK:n vuoden 2005 päätöstä, joka toimi pohjana kansainväliselle holokaustiopetukselle, josta myös suomalaisnuoret nykyään kärsivät. Grossin mukaan holokaustiopetukseen liittyvät vahvasti ”globaalin kansalaisuuden” aate, ”etniset ja kansalliset rajat ylittävä” kosmopoliittisuus eli maailmankansalaisuus sekä monikulttuurisuus.

Artikkelin lopussa Israelissa asuva juutalainen aktivisti summaa, että holokaustiopetuksen avulla nuoret ympäri maailmaa kasvatetaan ”kosmopoliittiseen tulevaisuuteen, mikä hyödyttää koko ihmiskuntaa”. Holokausti ei olekaan historiallinen tapahtuma vaan kehnosti suoritettu sotapropagandatempaus, jonka varjolla goyimista (eli ei-juutalaisista) pyritään irrottamaan isänmaallisuuden ja kansallishengen viimeisetkin rippeet.

Lue myös: NSA: Juutalaisten ”holokaustista” ei todisteita signaalitiedustelupalveluilla

Lähteet: YK (arkistoitu), Opetushallitus

Globalismi Historia Holokausti IHRA Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kolumnit Kotimaa Koulu Koulut Koulutus Nationalismi Palestiina Politiikka Propaganda Rappiokulttuuri Revisionismi Sensuuri Sionismi Yhteiskunta YK Zehavit Gross

Keskustelu

131 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Ja Neuvostoliitossa ei ollut vankileirejä, Pol Pot oli humaani kansan rakastama johtaja, Vietnamin venepakolaiset pääsivät palaamaan kotiseudulleen heti rauhan tultua, Pohjois-Koreassa on kaikki hyvin, Kiinassa ei vainota uiguureja eikä Tiibetissä ole ollut minkäänlaista kansanvaihto-operaatiota jne …

  • Passipoliisi

   Vastaa

   Hyvä! Nämä partsuraukat on ulkona todellisuudesta. Ajatelkaa, kaikki mitä lehdissä, telkussa ym välineissä ja esim kaupungilla, hautaustoimistoissa kerrotaan koronasta on näitten partsuraukkojen mielestä huijausta ja salaliittoa. Voi hyvää päivää!???

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Holokausti on pätee vanha totuus: voittaja kirjoittaa historian.

 • N.N.

  Vastaa

  Lähteitä riittää tässä maailmassa, yksi lähde kertoo suomalaisten itse hyökkäneen Neuvostoliittoon, toinen lähde että ne suojelivat lämpimästi suomalaisparat muiden kansojen hyökäyksiltä.
  Ja saksalaiset, no ne lähteet kertoo kuinka ystävälliset saksalaiset meni tarjoamaan sivistystä ja humanististä apua muille pohjoismaille ja koko maailmalle, eivät ampuneet laukaustakaan, vaan ne muut kiittämättömät.. ja maailmanrauhaan tähden oli aivan pakko tehdä jotakin.… sellaista pientä vain..

  Mutta tämä artikkeli taisi olla teidän huippukohtana, muut juttut vain täkyjä, nyt päästiin itse asiaan.

  Kutsukaa herran tähden valkopukuiset paikalle!

 • N.N.

  Vastaa

  Kyllä maailma on täynnä hölynpölyä!

 • SamA

  Vastaa

  No joo. Jos vastaa tuohon väitteeseen ”Holokaustista eli juutalaisten väitetystä joukkotuhonnasta toisessa maailmansodassa ei ole ensimmäistäkään todistetta.”, niin:

  Ei ole myöskään yhtäkään todistetta siitä, että tämän artikkelin kirjoittaja olisi jotain muuta kuin simpanssi, jonka älykkyysosamäärä on 25. 🙂

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miksi sitten koko aiheesta keskustelu halutaan sensuroida ja kriittisesti asiaan suhtautuvat ihmiset laitetaan tietyissä maissa jopa vankilaan, koska he kyseenalaistavat tätä asiaa?
   Yhtäkään sellaista dokumenttia tai todistetta ei ole esitetty missään, jossa todettaisiin väitettyjen tapahtumien todenperäisyys.
   Villeimpien teorioiden mukaan juutalaisista tehtiin myös saippuaa, ehkä sinä uskot edelleen tämmöiseen propagandaan…
   Holokaustia käytetään ikuisena lypsylehmänä, sen avulla saadaan edelleen revittyä suuret määrät ”korvauksia”, jos ei maksa, seuraukset kyllä tiedät.

   Sinulle tekisi ihan hyvää katsoa dokumentti ”The greatest story never told” ja jatkaa vasta sitten aiheen kommentointia.

   • SamA

    Vastaa

    Miksi holokaustin kieltäminen on Saksassa rangaistava teko, ja siitä voi saada jopa viisi vuotta vankeutta? Varmasti siksi, että Saksassa on natsismin suhteen sairaan synkkä historia, eikä samaa haluta enää koskaan uudestaan.

    • Plääh

     Vastaa

     Ei-juutalainen nationalismi on synkkää vain juutalaisten mielestä, koska silloin on mahdotonbta päästä ylivaltaan. Pikemminkin valta otetaan pois juutalaistahoilta. Siksi natsismi onkin kauhistus nykyisin kaikkien kuppikuntyien mielestä. Koska kaikki ryhmät alkavat olla vain juutalaisten välineitä

  • Tyrsky

   Vastaa

   Todisteita vaikka kuinka paljon, mm. kaikki lausunnot niin leirin vangeilta kuin vartijoilta, samoin leirien johtajilta. Samoin kaikki kuvamateriaali kertoo julmuuksista. Näinhän meille on opetettu.

   Tuossa kaikessa on vain iso ongelma: Ne saattavat kertoa jostakin muusta kuin mistä niiden väitetään kertovan. World zionist kongress julisti 1899, että juutalaisilla on 50 v kuluttua oma valtio. 1933 juutalaiset julistivat sodan Saksaa vastaan. Saksalaiset tiesivät NL:n juutalaisjohdosta sekä Gulagista ja näkivät kommunismin uhaksi. Saksa alkoi kukoistamaan päästessään eroon (juutalaisesta) velkarahajärjestelmästä ja luodessaan itsenäisen tilalle. Mitä sotaan tulee, sotaa käyvä osapuoli haluaa pärjätä siinä. Resursseja ei haaskata, ei työvoimaakaan. 

   Faktat ja logiikka pakottavat siis kysymään muita selityksiä kuin murhanhimon, semminkin kun lisäksi huomiodaan voittajan kirjoittavan historian. Oikeusperiaate ’syytön kunnes toisin todistetaan’ sivuutettiin täysin, koska tuomaritribunaali ei edellyttänyt todisteita asioista, jotka ’tiedetään’.

   Tiedämme myös, että lehdistössä oli kirjoitettu holokausteista ja kuudesta miljoonasta juutalaisesta uhrista tuon tuostakin aina 1800-luvulta lähtien. 

   Looginen lopputulema tässä on se, että meidän on vaadittava selkeät fyysiset todisteet siitä mitä on tapahtunut. Jos ei voida fyysisin todistein osoittaa ihmisiä kaasutetun, sellaista ei pidä pitää totuutena. Silloin täytyy ymmärtää, että suulliset todisteet voivat olla vääriä monista eri syistä. Lahjonta, painostus, uhkailu, kidutus, tai vääryyteen perustuva lojaalius. Samoin täytyy ymmärtää, että kuvamateriaali joukkohaudoista ja nälkiintyneistä kertoo ruoka- ja terveyshuollon pettämisestä – Saksahan hävisi, se oli raunioina. Taudit jylläsivät.

   On siis vaadittava kiistattomia fyysisiä todisteita ihmisten massamurhaamisesta kaasulla. Niitä en vain ole nähnyt. Onko sinullakaan niitä esittää?

   Pyydän kuitenkin ettet esitä delousing chambers ‑kuvia, et myöskään varastotila-kuvia, koska silloin vain kertoisit ettet ole ymmärtänyt mikä niissä on vikana. Tauteja levittävät vaatetäit hävitettiin asianmukaisissa, tarkoitusta varten rakennetuissa kaasukammioissa. Niihin ei kukaan mennyt vahingossa (kuten propaganda väitti) jo siksi, että ovissa luki varoitukset. Varastotilat puolestaan olivat soveltumattomia kaasutuksiin. Olisivat vaarantaneet leirillä työskentelevät, koska eivät olleet tiiviitä.

 • Jouko

  Vastaa

  ”Jotta emme koskaan unohtaisi”. Paavo Lipponenhan tahtoi tuollaisen kirjan pakolliseksi jokaiselle suomalaiselle koululaiselle. Hyvän sytykkeenhän siitä saisi.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Madagascarin suunnitelma on menetetty mahdollisuus maailmanrauhalle.

  Ajatelkaa, jos juutalaiset olisi siirretty tälle Afrikan viereiselle saarelle: Ei olisi sotia lähi-idässä, ei holokaustia ja siitä tulevaa syyllistämistä. Juutalaiset olisivat älynsä johdosta tehneet saaresta kukoistavan paikan nopeasti ja kuolinluvut asuttamisen aikana olisivat olleet maltilliset.

  1940 saaren asukasmäärä oli vähän päälle miljoonan ja juutalaiskongressi väitti ettei saarelle voi asuttaa kuin n. kymmenen tuhatta juutalaista. Nykyisin saarella asuu 28 miljoonaa ihmistä, joten potentiaalia tosiaankin löytyi, mutta ei tahtoa. Natsi-Saksalle ei myöskään merisaarron johdosta ollut mahdollisuutta laittaa tätä suunnitelmaa käytäntöön. Heiltä puuttui yksinkertaisesti kauppalaivasto satojen tuhansien ja miljoonien siirtoo Afrikan mantereen toiselle puolelle.

 • Nimetön

  Vastaa

  Keskitysleirit olivat internointi- ja työleirejä. Niitä oli sota-aikana muuallakin. Mm. Yhdysvallat internoi japanilaista syntyperää olevat kansalaisensa keskitysleireille sodan alettua Japania vastaan. 

  Maailman johtavana holokausti asiantuntijana pidetty Professori Raul Hilberg ei pystynyt vuonna 1985 Kanadassa käydyssä oikeudenkäynnissä esittämään yhtäkään todistetta joukkotuhonnasta.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Raul_Hilberg

  Oikeudenkäynnin kulku uutisineen löytyy kirjasta:
  https://archive.org/details/MichaelHoffmanGreatHolocaustTrial/page/n51/mode/2up
  Sivut: 52–55

 • Historia

  Vastaa

  ”Holokaustista eli juutalaisten väitetystä joukkotuhonnasta toisessa maailmansodassa ei ole ensimmäistäkään todistetta..

  Valetta, todisteita löytyy kyllä, ja paljon!
  Suurin syy siihen, miksi alkuperäisiä dokumentaatiota ei ole mittavassa määrin, johtuu siitä, että sodan lopulla SS alkoi systemaattisesti hävittää kaikenlaisia todisteita juutalaisiin kohdistuneista rikoksista. Osaltaan syy on myös se, että jo aiemmin Himmler oli käskenyt poistaa osista dokumentteja maininta ”Endlösung der Judenfrage”..

  Alkuperäisiä dokumentteja on kuitenkin jonkin verran säilyny, ja en nyt kaikia ala tänne laittamaa, vain pari:

  Einsatzgruppenin teloitusdokumentti, jonka Himmler on henkilökohtaisesti osoittanut Führerille.
  https://i.imgur.com/gtWBBvA.jpeg

  Korherrin raportti, 16-sivuinen asiakirja holokaustin edistymisestä, josta näkyy juutalaisten määrän väheneminen Saksassa ja Saksan hallitsemassa Euroopassa.
  Sen kirjoittivat SS:n tilastotoimiston päätarkastaja ja ammattitilastoija, tohtori Richard Korherr otsikolla: die ”Endlösung der Judenfrage”..

  Heinrich Himmlerin tilaama Korherr laski, että vuodesta 1937 aina joulukuuhun 1942 asti, juutalaisten määrä Euroopassa oli laskenut 4 miljoonalla, joista 1 . 274 miljoonaa joutui ”erityiskohteluun” (joukkomurhan koodinimi). Huomattavaa on, että tämä tarkka numero mainitaan myös Höflen sähkeessä. 

  Pääraportti, joka julkaistiin maaliskuussa 1943, tiivisti kuinka monta juutalaista oli jäljellä Saksassa, Itävallassa ja Euroopassa. Yksityiskohtaisesti natsien keskitysleireillä pidätettyjen juutalaisten lukumäärät, kuinka monta juutalaista oli kuollut luonnollisella kuolemalla vuoden 1933 jälkeen, ja kuinka monta juutalaista oli ”kuljetettu (Saksan) itäisiltä alueilta Venäjän itään”. 

  Raportissa laskettiin myös, että vuodesta 1937 joulukuuhun 1942 asti, juutalaisten määrä Euroopassa oli laskenut 4,5 miljoonalla. Raportissa todettiin myös, että vuodesta 1933 lähtien Euroopan juutalaisuus oli leikattu puoleen. Jos tarkastelemme vuoden 1933 tietoja, joiden mukaan Euroopassa oli 9,4 miljoonaa juutalaista, natsien väite Euroopan juutalaisuuden puolittumisesta vuoden 1942 loppuun mennessä tekee 4,5 miljoonan luvun uskottavan. Lisäksi Korherrin raportissa arvioitiin, että tähän mennessä neljännes koko Euroopan juutalaisuudesta vuonna 1937 oli muuttanut muualle maailmaan. 

  http://www.statistik-des-holocaust.de/stat_ger_korherr.html

  Näiden edellä kuvattujen lisäksi monet entiset SS-sotilaat ovat vuosien varrella tunnustaneet juutalaisten joukkotuhoamisen. Myös suomalaisten SS-sotilaiden, jo jatkosodan aikana anonyymisti tehdyt tunnustukset, ja sodan jälkeen heidän kertomansa, sekä kirjoissa, että heidän monien sodan aikana pitämissä päiväkirjoissa olevat tarkat kuvaukset.
  Pelkästään nämä suomalaisten vapaaehtoisten kertoma, että heidän muistelmissaan kuvaamat asiat eivät jätä mitään epäselväksi!

  • Nimetön

   Vastaa

   Kas kun Hillberg ei huomannut käyttää näitä todisteita oikeudenkäynnissä, jos niitä oli niin valtavasti saatavilla. Hänellä jos kenellä olisi pitänyt ne olla hallussaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Näitä ”dokumentteja” tekaistiin Nurnbergin oikeudenkäyntiä varten ja tukemaan tarinaa joukkotuhonnasta sotien jälkeen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ei ole mitään todisteita esimerkiksi kaasutettujen juutalaisten joukkohaudoista tai polttokuopista.
   Punaisen Ristin asiakirjatkin kertovat jostain aivan muusta kuin joukkotuhonnasta.
   Mitä tulee ”tunnustuksiin”, niin esimerkiksi Hössiltä saatu ”tunnustus” oli käytännössä kidutusta, ei mikään oikea tunnustus.
   Entäs sitten ”silminnäkijähavainnot”?
   Kyseisten lausuntojen mukaan ruumiit värjäytyivät aivan erivärisiksi kuin Zyklon B oikeasti värjää.
   Muistat varmaan esimerkiksi Nena Kafkan ”sankarimaisen tarinan”?
   Sekin osoittautui valheeksi ja valtamedia hiljeni nopeasti aiheen suhteen.
   Kun revisionistit tutkivat aihetta ja tulos ei miellytä valtaeliittiä, eikä tue holokaustioppia, niin miksi heitä laitetaan vankilaan yksi toisensa jälkeen?
   Miksi aiheesta puhumista ja tutkimista pelätään niin paljon?
   Siksi, koska holokausti on ikuinen lypsylehmä, sen varjolla kerätään tänä päivänäkin rahaa ja sitä käytetään lyömäaseena kansallismielisyyttä vastaan.

  • KokenutMies

   Vastaa

   Laske noita numerodatoja yhteen ja poista niistä ns. luonnollisen kuoleman saaneet, niin on matemaattinen mahdottomuus päätyä lukuun 6 miljoonaa sillä tavoin kuin sitä käytetään vielä nykyjäänkin: ”Natsit tappoivat kuusi miljoonaa juutalaista”. Se on yksinkertaisesti mahdottomuus ja sen todistavat kaikki dokumentit ja numerotiedot. Tämä on myös juutalaistutkijoiden tiedossa, mutta heillä on ideologinen syy pitää luku samana, joten keskustelu aiheesta ja kyseenalaistaminen on ankarasti tuomittavaa.

   Esim. Venäjän riveissä taistelleet juutalaiset on laskettu mukaan miljooniin kuolemiin. Samoin luontaisesti kuolleet. Jos juutalaisväestön määrä oli 1933 Euroopassa se 9 miljoonaa, niin 12-vuodessa tuosta joukosta luontainen kuolleisuus on (sota-ajasta johtuen) jo yli puoli miljoonaa ihmistä jne. jne.

  • Plääh

   Vastaa

   Nyt tuli iso pakkaus valhepropagandaa, joka onnielaistu köukkuineen. 

   SS-sotilaat eivät ole tunnustaneet ulkomaillakaan, vaan heiltä on puserrettu kidutuksella vavistukset kuulustelijoiden keksimille valhetarinoille. Suomalaisten ss-miesten muistelmissa ei ole minkäänlaisia kuvaamiasu asioita. Mitään anonyymejä tunnustuksia ei ole. Muutenhan niillä olsii retosteltu tuoreessa valtioneuvoston selvityksessä. Suomalaisten ss-miesten kokemukset nimenomaan kumoavat monta ulkomailla laadittua höpötarinaa. Kuten antinatsistinen Jussi Jalonen toteaa, ei ss-miesten kirjeistä ja poäiväkirjoista löydy todisteita edes saksalaisten rötöksistä.

   Korherrin raportissa on myös juutalaisia Saksan vaijkutusalueen ulkopuolella. Lainaus:

   ”Richard Korherr oli Kolmannen Valtakunnan johtava tilastotieteilijä. Hän raportoi juutalaisten siirroista Himmlerille. Miksi salaisissa raporteissa olisi käytetty jotain koodikieltä? Jos juutalaisia olisi surmattu, hän olisi kai voinut puhua asiasta suoraan. On siten selvää tätätkin kautta, että Korherin raporteissa todellakin tarkoitettiin sitä, mitä sanottiin, eli juutalaisten uudelleen asuttamista itään. Korherrin raportin mukaan 1,5 miljoonaa juutalaista oli evakuoitu itään. Osa näistä siis jäi venäläisten käsiin heidän nopean etenemisensä vuoksi. Korherr katsoo katsauksessaan Euroopan juutalaisväestön myös pienentyneen emigroitumisen ja syntyvyyttä suurempien kuolinlukujen vuoksi, ollen yhteensä 4 miljoonaa 1937–1943 ja yhteensä 5 miljoonaa 1933–43. Korherrin raportti sulkee pois mahdollisen massatuhonnan. Hänen lukunsa eivät eroa juuri yhtään Sanningin tutkimusten tuloksista. Mielenkiintoista on se, että Korherr vaihtaa johdannossa yhden miljoonan emigroituneista evakuoitujen joukkoon (2,5 ‚iljoonaa) . Ilmeisesti tällä tempulla halutaan kuitata Stalinin suorittama miljoonan juutalaisen evakuointi, joko jostain syystä halutaan salata dokumentissa. Lähes kaikki idän juutalaisethan evakuoitiin N‑liiton toimesta ja yksin Puolan silloisissa itäosissa heitä oli miljoona (siellä juuri osaa ei pystytty evakuoimaan). Korherr ei joutunut hirteen, vaan selvisi väittämällä, että “ei ollut tiennyt asioiden oikeaa laitaa”.

   https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/20/tilastollinen-analyysi-paljastaa-etta-holokaustiuhreja-ei-ollut/

  • ValhallaX

   Vastaa

   Toisen maailmansodan aikana eurooppalaisten määrä varmasti laski kymmeniä miljoonia, siitä ei kai liene epäilystäkään. Mikä pakottaa meidät muistelemaan tiettyä ihmisryhmää muita enemmän? 

   Ja toisekseen, miksi ei muistella sionistien suurta saavutusta eli Venäjän kansan tuhoa ”kommunistien” (lue: sionistien) käsissä.

   Tämä loputon holokausti tarina olisi paljon uskottavampaa, jos puhuttaisiin yhtä patologisen innostuneesti muista tuon ajan ”holokausteista”. Ja niitä riittää. Yhtä lailla Venäjän ortodoksista kansaa vainottiin uskonsa takia.

   Ja kolmanneksi, koska käsitellään samalla intensiteetillä USA:n brutaali siviilien joukkomurha Hiroshimassa ja Nagasakissa? Entä saksalaisten siviilien joukkomurhat täysin tarpeettomissa murhapommituksissa Toiden Maailmansodan loppuvuosina?

   Ehei, tämä holokaustitarina on narratiivia, jota käytetään hyväksi vain yhden ihmisryhmän loputtomaan hyysäämiseen ja jos se jotain saavuttaa, se toisaalta törkeästi rikkoo muiden ryhmien oikeuksia korvauksiin ja heidän tragediansa tunnustamiseen. 

   Koskaan ihmiskunnan historiassa ei ole ollut näin narsistista, loputonta uhritumista.

   Ja lopuksi, joka swidun viikko on jokin loputon ”natsiuutinen”, kun samalla tämä ”uhrikansa” toteuttaa vähintäänkin yhtä lailla sitä paljon puhuttua ylivaltaa kaikkialla maailmassa.

   Tarina on valheellinen ja sitä ylläpidetään uhkauksin ja valheilla. Jos siellä on siteeksi totta, ja vaikka enemmänkin, ihmiskunnan on korkea aika siirtyä eteenpäin, tämä narratiivi on kudottu meidän tuhoksemme ja siihen alistuminen on kansojen itsemurha.

   • Plääh

    Vastaa

    Juutalaisten määrähän oli ainoa, joka ei laskenut yhtään

  • Plääh

   Vastaa

   Jäi pois artikkeli suomalaisista ss-miehistä:

   https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/28/suomalaiset-ss-miehet-vedetty-lokaan/

   Kuten sanottua, niin hallituksen selvitys ei löytänyt tosiasiassa minkäänlaisia todisteita mistään rikoksista. Silti virallisen konsensuksen mukainen lopputulema väännettiin Wiesenthal-keskuksen mieliksi ja isännän määräyksestä. Perusteena juurikin ulkomaiset huuhaatutkimukset ja näytösoikeudenkääyntien valheet

  • Plääh

   Vastaa

   Höflen ja Korrherrin raporteista/sähkeistä esim. täällä:
   https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/19/kl-sobibor/

   Puhutaan nimenomaan suoraan leirien läpi kulkeneista ihmismääristä. Ns. Aktion Reinhardt-leirien läpi vietiin evakuoidut juutalaiset ja desinfioinnin ja pesun jälkeen siirrettiin junilla muille leireille tai ghettoihin idässä.

   ”Erittäin tärkeä dokumentti on vuonna 2001 julkaistu SS-Hauptsturmführer (toisessa kohtaa SS-Sturmbannführer. Höfle oli Lublinin alueen poliisin ja SS:n päällikön Odilo Globocnikin alainen) Hermann Höflen radiosanoma 11.1.1943 Krakovan turvallisuuspoliisin päällikölle SS-Obersturmbannführer Heimille (Globocnikin sijainen) ja Obersturmbannführer Eichmannille RSHA:ssa. (Peter Witte/Stephen Hyas: A New Document on the Deportation and Murder of the Jews during “Einsatz Reinhardt” 1942” teoksessa Holocaust and Genocide Studies, n:o 3/talvi 2001. Sanoma on brittien sodan aikana kaappaama ja purkama.) Aiheena on juutalaisten saapuminen ns. Einsatz Reinhardt ‑leireihin 31.12.1942 mennessä. Sen perusteella Lublinin leiriin (Majdanek) on saapunut 24733 juutalaista, Belzeciin 434508, Treblinkaan 713555 ja Sobibóriin 101370. Tiedot vastaavat Korherr-raporttia 28.4.1943. Ikävä kyllä Sobibórin leiriin tuotiin juutalaisia myös vuoden 1943 puolella, mutta ilmeisesti vähemmän kuin vuonna 1942. Tällä ei tietenkään ole muuta merkitystä kuin se, että leirin läpi kulkeneiden ihmisten tarkka määrä ei ole tiedossa. Tarkkaa määrää ei ole saatavissa tällä hetkellä. Luku 250 000 on peräisin Puolan valtion elimeltä (Saksan rikoksia Puolassa tutkiva pääkomissio) vuodelta 1947 ja se tietenkin on esitetty murhattujen juutalaisten lukumääränä. Koska kyseessä oli kauttakulkuleiri, juutalaiset tietenkin jatkoivat tavallisesti matkaansa eteenpäin, mutta leirillä on ollut myös jonkin verran pysyvämpää työtoimintaa.”

   ”Kirjassa analysoidaan Höfle-sanomaa ja enemmän Korherrin raporttia 28.4.1943. Muiden dokumenttien ohella ne osoittavat, että ns. Reinhardt-leirien läpi siirrettiin juutalaisia pääasiassa pois kenraalikuvernementista itään. Myös eri ghettoihin ja työleireille muihin kohteisiin. Ne eivät ole voineet olkatuhoamisleirejä. Tähän viittaavat myös Chelmnosta (www.muzeum.com.pl/en/Chelmno.htm ) ja muilta leireiltä löytyneet alumiiniset tunnistuslevyt, jotka selvästi ovat vankien numeroille. Sobibórissa Kolan kaivauksissa on löytynyt lähes 67000 saakka numeroita. Selvästi tämä viittaa siihen, että vangit oli numeroitu. Tähän viittaavat myös eri ilmoituksissa mainitut tarkat määrät. Desinfioinnissa vangit Louis de Jongin mukaan luovuttivat matkatavaransa kuittia vastaan parakkeihin. De Jong yrittää esittää, että tunnukset olivat hämäystä, jolla juutalaiset tuuditettiin siihen, että heitä ei odottaisi mikään äkkikuolema. Tämä on tietenkin naurettavaa. Pikemminkin numero toimi myös vaatteiden vaihdossa pesun ja desinfioinnin yhteydessä ym. Muuten levyjä ei olisi ollut niin paljon. Näin toimittiin kaikilla keskitysleireillä. Jokainen Reinhardt-leirin läpi kulkenut vanki sai mitä ilmeisimmin tunnusnumeron ja levyn. Osassa 4 raporttiaan “Evakuiering der Juden” Korherr kirjoitti nimenomaan 1 274 166 juutalaista “prosessoidun kenraalikuvernementin leirien läpi”, eli siis Treblinkan, Sobibórin ja Belzecin. 145302 oli viety “Warthegaun leirien läpi”. Tosiasiassa siellä oli vain yksi leiri Kulmhof/Chelmno. Evakuointikuvaus ja läpivieminen yhdessä muiden tietojen kanssa viittaavat pikemminkin oikeaan evakuointiin eivätkä mitenkään tuhoamiseen. Suorista kuljetuksista vallatuille alueille idässä on paljon dokumentteja olemassa. Niitä on esitelty etenkin Treblinka-kirjassa. Koska dokumenttien mukaan oli tarkoius siirtää juutalaisia näien siirtoleirien kautta, niin on ilmeistä, että niiden läpi todella on siirretty juutalaisia esim. Birkenaun tapaan.”

   • KokenutMies

    Vastaa

    Kauttakulkuleiri-teoriaa vastaan sotii se, että minne ne kautta kulkeneet sitten päätyivät jos eivät savupiipuista ulos? Ei ole löydetty mitään jälkiä kadonneista juutalaisista muualta itä-Euroopasta. Mielestäni harva revisionisti enää väittää etteikö juutalaisia olisi surmattu missään leireillä. Kyllä heitä kuoli sekä leirien olojen, että aktiivisen surmaamisen johdosta, mutta tappoleirejä taisi olla oikeastaan vain kaksi tai kolme.

    • Fiktiontarkastaja

     Vastaa

     Uskot holokaustiin mutta kiistät tuhoamisleirejä olleen kuusi (Auschwitz, Belzec, Chelmno, Majdanek, Sobibor ja Treblinka)? Mitkä noista on mainitsemasi ”kaksi tai kolme”? Virallisen historiankirjoituken mukaan suurin osa kaasutuksista Belzecissä, Sobiborissa ja etenkin Treblinkassa. Joissa yhdessäkään ei ollut väittämiäsi savupiippuja, vaan ruumiit haudattiin valtaviin joukkohautoihin. Ja kaivettiin sitten kuukausia myöhemmin ylös ja tuhkattiin ratakiskoista kyhätyillä grilleillä. Koko satu kaatuu jo siihen, että noilla leireillä virallisen historiankirjoituksen mukaan tappaminen suoritettiin dieselpakokaasulla. Norjassa bilettäjät kaasuttivat itseään neljä tuntia pari vuotta sitten, kuolleita nolla. Mutta ei tuo prosessi toimi miltään muultakaan osin, väitettyä ihmismäärää ei olisi pysytty käsittelemään väitetyssä ajassa kaasutusvaiheessa, joukkohaudat ei olisi mahtuneet, miksi muille leireille olis rakennettu kalliit uunit jos muutama ratakisko olisi hoitanut homman, grillaus olisi tarvinnut valtavan polttopuumäärän jonka kuljetuksista eikä lähtöpaikasta ole mitään todisteita, vaan ilmavalokuvissa näkyy että metsää ei hakattu sileäksi. Ja luut, ja etenkin hampaat ei tuhkaudu, ja valtava polttopuista ja ruumista tullut tuhkamäärä olisi pitänyt kuljettaa jonnekin. Ei löydy, toisin kuin ”yksittäistapauksia” leirien kautta kulkeneista juutalaisista, esim Dorohuskiin noin tuhat.

    • Plääh

     Vastaa

     Todisteita on valtavasti. Leireiltä nimenomaan siirrettiin juutalaiset eri leireihin tai itäalueille. Todisteita on myös esim. Batiaan evakuoitujen siirroista takaisin Stutthofiin ym. Jälkiä on valtavasti, kuten seuraavissa linkeissä annetaan esimerkkejä:
     https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/20/kl-treblinka/

     https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/19/kl-sobibor/

     https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/20/kl-stutthof/

     https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/20/kl-lublin-majdanek/

     https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/19/kl-kulmhof-chelmno/

     https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/19/kl-belzec/

     Mielestäsi? Perustat mielesi joihinkin unennäköihin? Monet revisionistit (Mattogno ym.) alkaen ovat aina olleet kyllä malko saksalaisvihamielisiä. Hän ei ole oikeastaan käsitellyt kysymystä tappamisesta. Teoksista saa käsityksen, että melko passiivista tappamista olisi jos sitäkään. Lukuisat kyllä ovat aina todenneet, että mitään todisteita mistään surmaamistarkoituksista ei ole olemassa. Tämähän on tosiasia ja tietyt revisionistit eivät vain uskalla tai pidä järkevänä vapauttaa saksalaisia liiaksi syytöksistä. Minusta kaikki varovaisuus on tätä totalitaristisen ajan mielettömyyttä. Jos olisi passivisesti haluttu mehetymisiä, niin kuilleita olisi valtavia määriä enemmän. Nythän juutalaisten märä ei ole vähentynyt yhtään eikä eri faktat kerättyinä nimenomaan siirtohommista tarkastellen ole mitään juutalaishävikkiä missään.

 • Keijo K

  Vastaa

  NWO agendaa viedään eteenpäin askel kerrallaan. Valheet ja huijaus ym. psykologiset operaatiot vievät rahaeliitin aina lähemmäs tavoitettaan.

  Huomenna on 22. päivä vuonna 22. Kabbalisteille luku 22 on niin merkittävä, että mielenkiinnolla odotan huomista minkälaisen false flag psykologisen massaharhautuksen putkauttavat ilmoille.

 • Fckantifa

  Vastaa

  6 miljoonaa uunitettu parissa uunissa😂 kuka tuohon holokaustisatuun oikeasti jaksaa uskoa?

 • Christian soldier

  Vastaa

  Kirottu on se, joka juutalaisia ja Israelia kiroaa. Siunattu on hän, joka Israelia ja juutalaisia siunaa!

 • N.N.

  Vastaa

  ”Holokaustiopetuksen avulla edistetään globalismia”

  Globalismi edistyy hurjaa vauhtia koska kukaan ei lähettää asyylinkiljujat ulos maasta ja takaisin sinne mistä tulleet vaikkakin olisivat tehneet kuinka paljon rikoksia maihinnousumaassa, murhia ja lasten raiskauksia, varkaudet ja pahoinpitelyt on vain pientä välipala näille. 

  Ja Raijalle tiedoksi, että on niitä kunnollisiakin nähty joukossa, ovat oppineet kielen j.n.e. mutta vähimmistössä ovat. Vastaan tulee joskus ihmisiä jotka 30 vuoden jälkeen ei osaa sanaakaan muuta kuin sitä omaa.

  Ja tulemalla tänne saavat jalansijan, näitä valitaan päättämään meidän asioista ja puimaan suomalaisten miesten nyrkeistä ja tunteista aamutv:ssä ja heidän miespuoliset ovat niin hyväntapaisia, ja kohta nämä inihmilliset länsimaat ovat pelkkä muistoa vain ja kaikilla miehillä on machete ja naisilla huntu.

  Lähtömailla ei ole kiirettä, aika työskentelee niden puolesta, ja täällä saivarrellaan 100 vuoden vanhoista asioista, naurettava, kovin matala kynnys heitää kaikki saavutettu pois.

 • Plääh

  Vastaa

  Tuosta einsatz-raportistasi ei hullua hurskaammaksi kyllä kukaan tule. Einsatz-joukkoja myöten Saksan armeija taisteli sääntöjen mukaan ja ritarillisesti. Loppuun saakka. Vain partisaanit ja vakoojat teloitettiin, kuten muuallakin. Joskus partisaanisota vaati kostotoimia, jotka pyrittiin kyllä kohdistamaan syyllisiin. Nämä toimet olivat kv. vertailussa lievimmästä päästä ja Nürnbergin tuomaritkin pitivät menettelyä kohtuullisena (salamurhaajan luotiin kuolleesta sotilaasta yleensä 10 vihollista ja haavoittuneesta 5. Usein ihan yksi yhteen määrät vain. ) Kaikki hölinä ja kohu idän teloituksista on silkkaa propagandaa, koska kaikkien maidne armiejat surmasivat kaikki vakoojat ja laittomat taistelijat, jotka rinnastetaan terroristeihin ja murhaajiin. Asetta käyttävä siviili ei ole sotilas, vaan rikollinen.

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/15/einsatz-joukot-ja-holohoax/

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/14/valheet-saksan-idan-sotaretkesta/

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/14/neuvostopartisaanit/

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/15/kaksi-sampo-ahdon-kirja-arvostelua/

  Aiheesta asiaa linkeissä.

 • Tyrsky

  Vastaa

  On todisteita ja on ’todisteita’.

  Huomaatko, että siinä kun itse vaadin selviä fyysisiä todisteita tapahtuneista, sinä vetoat siihen kuinka jollain taholla on esittää paperilla isoja lukuja ja jollakulla toisella puolestaan on mehukkaita tarinoita?

  Kyllä siellä sodassa on pyssyt paukkuneet ja kamaluuksia on tehty, siitä ei ole mitään epäselvyyksiä, mutta todistapa edelleenkin ne leireillä väitetysti tapahtuneet kaasutukset fyysisin todistein.

 • juha II

  Vastaa

  YK:n pääsihteeri on portugalilainen sosialisti! YK on kommunistinen järjestö eli uusi kommunistinen internationaali (lyhenne Komintern) oli vuosina 1919–1943 toiminut, Venäjän kommunistisen puolueen (bolševikit) aloitteesta perustettu kansainvälinen yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena oli ”kansainvälisen porvariston” kukistaminen työväenluokan (proletariaatti) nimissä.

 • Plääh

  Vastaa

  Korherr-raportin aikoihin Montrealin Kansainvälisen Työvoimatoimiston jäsen, professori Eugene M. Kulischer julkaisi kirjan The displacement of population in Europe, jossa hän koksi tietoja juutalaisten kuljetuksista Euroopassa. Tässä hän käytti 24 instituutiolta saamiaan tietoja. Joukossa kv. Punainen Risti, juutalaiset ja muun maalaiset instituutiot. Jokaisella näistä elimistä oli puolestaan laaja tiedonhankintaverkosto eri Euroopan maissa ja ympäri maailmaa. Kirjan luku The expulsion and Deportation of Jews kertoi kirjoittajan omanneen laajan tietämyksen kansallissosialistien juutalaispolitiikasta. Juutalaisten tuhoamisesta ei puhuta, paitsi eräänlaisesta taloudellisen toiminnan tuhoamisesta väitetään olleen kyse osaltaan näissä laajoissa väestönsiirroissa. Juutalaisilla on ainutlaatuinen ja maailmanlaajuinen tiedonhankintaverkosto ja ‑vakoiluverkosto , joten mitään ihmeellistä ei ole siinä, että professorilla tuntui olleen melkoisen tarkat tiedot juutalaiskuljetuksista Saksasta Itä-Eurooppaan. Hän esimerkiksi puhuu monien karkotettujen tulleen kuljetetuksi työleirielle lähelle Venäjän rintamaa; muut Pinskin soille töihin (Pripyatin suota/Pripetin suot), tai ghettoihin Baltian maihin, Valko-Venäjälle ja Ukrainaan. Monia siirtoja mainitaan, Länsi-Euroopasta kenraalikuvernementtiin, jonne jääneiden määrä oli osin tuntematon professorille, kenraalikuvernementista työmaille ja ghettoihin. Eri määriä lähtömaista luetellaan ja kohteita. Kulischerin raportti vastaa pitkälle Korherr-raporttia. Kokonaismäärä on professorilla 3 150 000 siirrettyä.Tähän eivät sisältyneet kernaalikuvernementista siirretyt ja toisaalta eri maiden sisällä siirrellyt juutalaiset. Tällöin juuriltaan irrotettujen juutalaisten määrä oli joka tapauksessa yli 4 miljoonaa. Kirjassa on esitetty taulukoita, joissa professorilla on tarkkoja määriä siirroista eri kohteisiin. Kulischerin kirjoitukset vahvistavat saksalaisten siirtäneen juutalaisia itäalueille ja ghettoihin ja työkohteisiin. Se osoittaa virallisen käsityksen holokaustista valheeksi.

  Mielenkiintoista on, että 48609 juutalaisesta, jotka tuotiin Stutthofin keskitysleiriin 29.6.–27.10.1944 enemmän kuin puolet saapui Baltian maista (Kaunasista Liettuasta ja Riikasta Latviasta, Hermann Kuhn: Stutthof. Ein Konzentrationslager vor den toren Danzigs, 1990). Kirjassa The Hoax of the Twentieth Century A. Buzz kertoo Saksan juutalaisesta Jeannette Wolffista, sosialistista, joka vietiin riikaan 1942 ja joka kertoi sodan jälkeen kokemuksistaan. Hän kertoo usean juutalaisen ryhmästä, joka tällä tavoin päätyi Stutthofiin. hän mainitsee 11 lähetyksestä, etenkin hyvin laajasta 1350 hengen lähetyksestä Dortmundista Riikaan, jossa itse oli mukana. Wehrmacht vastusti tätä ja halusi käyttää juutalaisia. Sen vuoksi 25 000 suuremman valtakunnan juutalaista lähetettiin Riikaan, Eestiin ja Minskin alueelle töihin Wehrmachtille. (G. Reitlinger: Endlösung) Huomautettakoon, että juutalaisten käyttö toimistotöissä tai yksityisiin tarkoituksiin oli kiellettyä. Wehrmachtin veto sai aikaan myös ankaran määräyksen rajoittaa juutalaisten ja armeijan jäsenten kanssakäyminen minimiin.

  Paitsi Treblinkan ja Sobibórin ja Kulmhofin kautta ja Belzecin kautta 1942, juutalaisia siirtyi itään myös Birkenaun kautta ja muitakin reittejä pitkin.

 • Vuoreija

  Vastaa

  Juutalaisuus on epäonnemme…

 • Historia

  Vastaa

  plääh: ”SS-sotilaat eivät ole tunnustaneet ulkomaillakaan, vaan heiltä on puserrettu kidutuksella vavistukset kuulustelijoiden keksimille valhetarinoille. Suomalaisten ss-miesten muistelmissa ei ole minkäänlaisia kuvaamiasu asioita. Mitään anonyymejä tunnustuksia ei ole. Muutenhan niillä olsii retosteltu tuoreessa valtioneuvoston selvityksessä. Suomalaisten ss-miesten kokemukset nimenomaan kumoavat monta ulkomailla laadittua höpötarinaa.

  Luepa tämä kirja, niin voit lopettaa paskapuheet!

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ad310ff1-4e23-4027–88dd-6f295e44412f

  Monet entiset SS-veteraanit ovat tehneet tunnustuksia myös jo vuosia sodan jälkeen, joten millään kiduttamisella ei ole osuutta tähän..
  Kuinka moni teistä kakaroista on itse kysynyt asiasta alkuperäisiltä sotaa nähneiltä SS-veteraaneilta?
  Älkää turhaan vastatko, jokainen meistä tietää vastauksen..:DD!

  • Plääh

   Vastaa

   Laitinen vaikuttaa kommunistiksi kääntyneeltä tyypiltä. Jätinkin mainitsematta sen, että muutama mätäpaise on kirjoittanut yleisestikin kommunistiseksi propaganda-aineistoksi myönnetyn teoksen (Nupnau ja Lappi-Seppälä). Tuo päiväkirja on syntynyt tai sitä on muuteltu sodan jälkeen. Vaikuttaa samanlaiselta väärennökseltä kuin eräät Ensio Pihkalan kirjeiksi mainitut jutut. On pöyristyttävää valehtelua väittää, että naiset oilkisi naitu. SS-joukoissa ja Wehrmachtissa sai vihollisenkin raiskauksesta kuolemantuomion. Myös esim. kaikenlaisesta siviiliväestöltä varastamisesta. Tuo kuvaus kylien kohtelusta on silkkaa mielikuvituksen tuotetta.

   Toisessa kohdassa oli vain huhu, että ”paljon juutalaisia tapettu”. Mitään omakohtaista ei ollut. Miehen täytyi tietää, että siellä, mist juutalaisia ei ollut evakuoitu, paikalliset asukkaat olivat osan teloittaneet jo taisteluiden kestäessä osana kommunistien julmuuksien kostamista. Mitään järjestelmällistä syyllisten rankaisemista eivät nuo Laitiset ym. päässeet näkemään. Toki rikollinen aines NKVD:n ja puolueen johdossa järjestelmällisesti teloitettiin.

 • Historia

  Vastaa

  Huvittavaa tämä nykysukupolven lelunatsien todistelu tyyliin: ”mitään juutalaisten tappamisia ei ollut, SS-sotilaat eivät ole tunnustaneet yhtään mitään”..:DD!

  Ja ”todisteeksi”tästä tarjotaan jotain hämärää blogia, jonka kirjoittaja ei erota edes oikeaa kättä vasemmasta! Pelkkää lapsellista, ja täysin epäuskottavaa historian uudelleenkirjoittamista, sekä natsien edesottamuksien valkopesua..

  Ette ole uskottavasti, todisteiden kera kumonneet kumpaakaan lähettämääni todistetta, ja miten voisittekaan, kun kyseessä on alkuperäiset Natsi-Saksan dokumentaatiot!

  Muistan, kuinka vielä 90-luvulla Suomen natsit eivät kieltäneet holokaustia, vaan totesivat viileästi: ”tapettiinhan niitä saatana, mutta liian vähän”..
  Tuolloin vanha tuttuni, joka kuului Saksan suurimpaan uusnatsijärjestöön(alkuperäisten SS-upseerien sodan jälkeen perustama ja johtama)oli yksi niistä, jotka eivät koskaan kiistäneet juutalaisten hävittämistä. Hän nauroi aina väitteille, jonka mukaan juutalaisia ei surmattu natsien toimesta.
  Muistaakseni Pekka Siitoinkin puhui 3 miljoonasta tapetusta? En koskaan tavannut häntä henkilökohtaisesti,mutta monia ”vanhan kaartin” natseja tunsin kylläkin.. 

  Kysyn uudelleen teiltä ”historian osaajilta”, kuinka monelta entiseltä SS-veteraanilta, olette itse kysyneet asiasta? Tai oletteko yleensäkään lyhyen elämänne aikana tunteneet yhtäkään entistä, vanhaa SS-veteraania?
  Jokainen meistä tietää vastauksen, suurin osa teistä oli vielä vaipoissa, kun näistä veteraaneista valtaosa poistui jo keskuudestamme..

  • Plääh

   Vastaa

   Pekka Siitoin taisi olla CIA:n mies.

   En usko väitteisiisi uusnatsituttavuuksista ja näiden puheista. 

   Kyllä kunnon saksalaiset ovat aina kiistäneet holokaustin. Sehän on naurettavien ja mielipuolisten valheiden kokoelma

   • Corces

    Vastaa

    Sinähän sen nyt varmasti sitten tiedät, et edes tunne häntä!
    Olitkohan edes elossa itse tuolloin?

  • Tyrsky

   Vastaa

   Nimim. Historia,

   monen viestin ajan peräänkuulutin fyysisiä todisteita kaasutuksista, siis ihmisten massamurhaamisista kaasulla. En usko, ettetkö olisi nähnyt näitä viestejä.

   Virallisen historian mukaan useilla leireillä järjestettiin kaasutuksia. Omituista, että fyysiset todisteet on onnistuttu tuhoamaan niin tehokkaasti, vieläpä – kuten esitit – tuhotussa maassa.

   Virallinen historian narratiivi on muuttunut oleellisilta osin moneen kertaan. Siten siihen vetoava historioitsija osoittautuu joko huijariksi tietotasonsa suhteen, tai valehtelijaksi sivuuttaessaan tuon kovasti muuttuvan ad hoc ‑tyyppisen virallisen historian.

   Voimme siis ykskantaan todeta, että lukuisista pyynnöistä huolimatta sinäkään et esittänyt fyysisiä todisteita.

 • Hh1488

  Vastaa

  Eipä globalismia varmaan saatais ainakaan edistettyä jos kerrottaisi vaihteeks tosiasioita ja vaikka neuvostoliitosta(kommunismista) mutta halutaan kertoa valheita saksasta. Uskon silti, että globalismi tulee vielä tiensä päähän. Miksköhän muuten ihmiset jotka sanovat, että kaikki ismit on huonoja ajaa sit globalismia, ei mitää pointtia.no tarviiko sitä mielenterveyspotilaalta saada perusteluja 😁

 • Harri

  Vastaa

  Enpä tienny että Pekan siitoinen on taistellut ss joukoissa. Kaikkea sitä vasemmistolta oppiikin

  • Ihmettelijä

   Vastaa

   Eihän tuo nimim. Historia niin sanonut. Tarkoitti varmaan tuolla vanhan kaartin natseilla, näitä sodan jälkeisen sukupolven ensimmäisiä uusnatseja.

 • Historia

  Vastaa

  Voisitko kertoa, missä kohdin väitin Pekan kuuluneen alkuperäiseen SS:ään?
  Skitsofrenia on hyvä tunnistaa ajoissa ja hakeutua asianmukaiseen hoitoon..

 • Historia

  Vastaa

  Niin, kaksi maailman suurinta kansanmurhaa ovat toteuttaneet muslimit ja kommunistit.
  Näihin verrattuna natsien touhut olivat pelkkää askartelua!

 • Historia

  Vastaa

  Missä kohdin niin väitin?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Holokausti”tutkimusten” loppupäätelmät on ennalta määrätty. Virallisesta holokaustihistoriasta poikkeavia tuloksia ei hyväksytä ja useissa maissa ne on lailla kielletty.

  Kaikkea minkä epäily on kielletty, on syytä epäillä.

 • Plääh

  Vastaa

  Eihän tuosta Einsatz-raportin osasta saa mitään selvää. Ihan oikeutettuja teloituksiahan tuolla myös tehtiin. Määrät ovat siinä lappusessasi aika pieniä.

  Einsatz-raporteista on tuossa linkkikokoelmassa selvitys myös. Vaikka blogi onkin nimetön, siinä on siis selvät lähteet ja siis kyseessä ovat referaatit tunnettujen historioitsijoiden teoksista. On holokaustirevisionismin kärkinimien teoksia ja siten tri Walter Postin, jonka kirjoja saa ostaa Saksassakin kirjakaupoista.

  Sinun kirjoituksesi ovat sillkkaa roskaa.

 • Plääh

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ad310ff1-4e23-4027–88dd-6f295e44412f

  Noniin. Siis nyt olisi löytynyt ensimmäinen päiväkirja, jossa ilmenisi saksalaisten sotarikoksia. Taitaa vain olla väärennös ja joko kommunistiksi käöäntyneen tyypin tekemä tai noiden ”tutkijoiden”. Tai sitten tuntemattoman tekijän. Joka tapauksessa siis on vaadittu jotain näyttöä saksalaisten ja ss-sotilaiden rikoksista. On kuitenkin varsin epätodennäköistä, että Laitinen kirjoittaisi muusta kuin huhupuheesta. Tosiasiassa SS-joukoissakin raiuskauksista määrättiin kuolemantuomio. Tässä siis olisi kylissä naiset ”naitu” ja juutalaiset tapettu. Kaikki mahdollinen syyttely paljastaa tässä väärennöksen. Juutalaisia olisi vielä voinut kuvitella jonkun repressaalinomaisesti voineen teloittaa, mutta raiskaukset ja yleensä ryöstäminen paljastavat koko jutun bolshevikin päiväuneksi.

  Näin siis muka yleisesti toimittiin. Toisessa kohtaa on mainittu, että ”kerrotaan (Lemberg?) paljon juutalaisia tapetun.

  Kirjoituksesta saa kuvan, että mies olisi alun alkaen ollut melko ennakkoluuloinen natsien suhteen ja ”hävennyt” retykeään myöhemmin. Vaikuttaa siis vasemmistolaisuuteen ja holokaustiuskoon kääntyneeltä tämä Laitinen.

  Pihkala tuskin oli tällainen. Epäilen, että hänen kirjoittamakseen on täytynyt Mossadin väsätä jotain. Kuinka ihmeessä hänelle olisi näytetty muka Lembergin kellareita täynnä juutalaisia? Jokainenhan tuolloin taivasteli nimenomaan, kuinka juutalainen NKVD oli tappanut kauhistuttavalla tavalla puolalaisia. Poissaolevien nationalistien 200 lasta oli murhattu mityä julmimmin. Heitä oli ristiinnaulittiu kirkonoviin ja naisia myös. Puolikuollut puolalaisnainen hoiperteli kadulla rinta nahan varassa roikkuen. Naisilta oli leikelty rintoja. Lembergin kellarit olivat täynnä bolshevikkien surmaamia poliittisia vankeja. Niitä Pihkalalle näytettiin. Tietenkin panivat merkille joitain puolalaisten kostotoimia, jotka saksalasiet lopettivat.

  Vaikka joku juutalaisnainen olisi kuiskinut Pihkalan korvaan mitä tahansa, niin mieluummin koen, että joko kirjeiden sisältö on lehtiin ja kirjoihin väärennetty eli puna-armeijan teot puolalaisten teoiksi tai ne pantu sekaisin tai sitten kirjeitä on selkeästi väärennetty. Pihkalaa en noin inhottavaksi saksalaisten ja puolalaisten mustaajaksi usko ja koskikin juutalaisfanaatikoksi nykykörtiksi. Mitä hän tuolla muuten olisi tehnyt? Etsivän keskuspoliisin jokin kaitsijako vai? Joka tapauksessa Pihkalan kirjoitus syyttää vain puolalaisia. Tosin hän kuulemma paheksuu joitain ilmeisen oikeutettuja teloituksia toisessa kirjeessa.

 • N.N.

  Vastaa

  Moni ei kykene kohtaamaan sanojen todellisuutta, muutetaan teko toiseksi vain muuttamalla sitä kuvaava sana, kummallisella käänteellä se muuttuu niin ettei ketään tapettu, ei lainkaan, vaan heidän osoitteensa muutetiin toiseksi.
  Se oli saksalaisten kielisääntö kaikista epämielyttävistä asioista, teoista.

 • Syyttäjä = tuomari

  Vastaa

  Holokausti on uskonkappale, koska sen ”todistaa” myös todisteiden puute: ”Natsit tuhosivat todisteet.” + ”Natsit eivät olisi myöntäneet murhia.” Mitä keinoja natseille jää todistaa syyttömyytensä, jos eivät tehneet kansanmurhaa?

 • Historia

  Vastaa

  Ahaa, siis entinen suomalainen SS-mies onkin nyt kommunisti ja valehtelija, kun kertoo natsien sotarikoksista!? Kerroppa minulle yksikin oikea esim. jossa SS, olisi toloittanut sodan aikana Venäläisiä, ym. naisia raiskanneen miehistönsä jäsenen? Laita esim. todisteiden kera..

  Sen sijaan Yhdysvaltain armeijan sotilaita tuomittiin elinkautisiin, pakkotyöhön ja kuolemantuomioihin siviileihin kohdistuneista julmuuksista vaikka kuinka helvetisti sodan päätyttyä. Usein poikkeuksetta ilmiantajana omat sotilaat! Tästä löytyy todisteita, mutta ryssän, eikä natsiarmeijan osalta vastaavasta ei löydy näyttöä. Siis tarkoitan operaatio Barbarossan alettua vuodesta ‑41 eteenpäin..

  Tuollainen, että väitetään jokaista sotarikoksia myäntänyttä entistä SS-sotilasta valehtelijaksi, juutalaisten nuolijaksi jne, ei ole mikään todisten heidän sanomaansa vastaan! Tuolla samalla logiikalla voisi todistella, vaikka litteän maan olemassa oloa, ja että ydinvoimalat/pommit ovat huijausta, kuten erään keharit aikoinaan väittivät magneettimedian kommenttiosioissa..

  Ne. ketkä oikeasti olivat sodassa mukana tietävät mitä siellä tapahtui oikeasti, eivät mitkään nykyiset historiaa uudelleen kirjoittavat hörhöt! Heidän todistuksellaan on painoarvoa, ei millään lähes sata vuotta sodan jälkeen satuilevilla, oikeata historiaa tuntemattomilla hörhöillä..

  • Plääh

   Vastaa

   Eihän niitä ole kuin tuo yksi, joka väitti siis naiset naidun ja juutalaiset tapetun käsikranaateilla. Kuulostaa selkeästi kommunistikaverien vaatimalta tuherrukselta tai väärennökseltä. Lappi-Seppälän valehtelukin oli sentään hieman häveliäämpää.

   Kyllä niitä raiskauksista tuomittuja on ja yleensä oli kuolemantuomio seurauksena. Walter Postin kirjoissa on niistä esimerkkejä ja aika yleistä tietoutta on. USA:n armeijan tiedän katsoneen pikemminkin monissa sodissa raiskaamista sormien läpi.

   UUdellene historiaa kirjoittavat nimenomaan uuden sukupolven stallaritutkijat, jotka soveltavat yleiseurooppalaista tyyyliä. Kuten sanoin, suomalaisten ss-miesten aineisto ei tue edes väitteitä saksalaisten rikoksista. Muutama valehteleva kommunisti vastaan kaikki muut. Saksalaisten ss-miesten muistelmat ovat samanlaisia. Niissä kauhistellaan valehtelua ja sodanjälkeisiä näytösoikeudenkäyntejä.

   Pari esimerkkiä: Törmäsin SS-sotilas Werner Völknerin kirjassa ”Waffen SS:n kanssa yli Euroopan jokien” hurjaan juttuun. Mies oli Totenkopf-divisioonan IT-miehenä sotaretkillä viimeiset kolme vuotta.

   Vuonna 1944 oli Varsovan kansannousu juuri päällä ja Ss-divisiooan Totenkopf ollut raskaissa torjuntataisteluissa puolan rajalla. Sittenoli vähän rauhallisempaa ja taisteluiden alle jääneen kaupungin reunalla oli paljon taloja tyhjillään. Völkner meni omalla luvalla erääseen ja peseytyi ensimmäisen kerran viikkokausiin. Hän vaihtoi vielä alusvaatteet, kun löysi talosta vaatteita. Sittemmin siellä oli käynyt joku toveri peseytymässä ja tämä oli poiminut vielä pöydän ja pöytäliinan korsuun parin tuolin kera.

   Kuinka ollakaan, talon asukkaat tulivat takaisin ja huomasivat puutteet. He valittivat asiasta komentajalle ja tulivat sotapoliisin kanssa tunnistamaan pöytänsä ja pöytäliinansa korsusta. Varas sai lähes käytännössä kuolemantuomion eli kolmen kuukauden komennuksen rangaistusosastoon, joka SS:llä seurasi usein väärinkäytöksistä. Tämä ”Verloren Haufen” teki uskaliaita iskuja vihollisasemiin, raivasi miinoja ja katkoi piikkilankaa hyökkäysjoukkojen tieltä ym.

   Völkner selvisi varoituksella, koska oli antanut oman alusvaatekertansa vaihdossa puhtaiden tilalle. Tämä oli kuitenkin onnenkauppaa. Muistamme myös erään suomalaisen saaneen lähes kuolemantuomion, kun joutui selittelemään talonpojilta ostamiensa lämpimien talvikenkien alkuperää.

   Tämä Totenkopf oli tuomiolla sodan jälkeen Neuvostoliitossa muka tehdyistä rikoksista. Tosiasiassa se oli eliittiyksikkö, joka toimi moitteettomasti kaikin puolin. Kuvaava esimerkki on Herbert Brunneggerin kirjassa Saat in der Sturm: Hän oli tykkipatterissa vetäjänä ja neuvostolaiset olivat tehneet iskun asemiin. Tämä osasto oli torjuttu, mutta ei-kenenkään maalta alkoi kuulla jatkuvia tuskanhuutoja ja valituksia. Vihollinen tuntui kärsivän ja aneli apua sakslaisosapuolelta. Lääkintämies anoi lupaa mennä auttamaan ei-kekenkään maalle ja Herbertti antoi luvan. Lääkintämiestä ei enää koskaan nähty.

   Paitsi että vihollinen siis saattoi yrittää tällaista ansaa, niin Totenkpf-divarin mies halusi ja sai luvan. Vaikka tiedettiin vastapuolella olleen batrbaarinen vihollinen, joka säännöllisesti kidutti vakeja julmasti ja tappoi haavoittuneet vankinsa lievimpiä tapauksia yleensä lukuun ottamatta. SS-joukot hoitivat myös vihollisia ja siviilejäkin minkä voivat. Usein tämä siviilien auttamine kostautui, koska he toimivat vakoilijoina.

 • Hallitusneuvos

  Vastaa

  Näyttäkää todisteet ettei olisi surmattu näon paljon.

  • Syyttäjä = tuomari

   Vastaa

   Eikös se rikos pitäisi todistaa muuten, kuin kiduttamalla saaduilla tunnustuksilla? Jos tällaisiin ”tunnustuksiin” luotetaan holokaustitapauksessa, niin keskiajalla oli sitten luudalla lentäviä noitia. Todistetusti.

   Syytetty on syytön, kunnes toisin todistetaan – ainakin oikeusvaltioissa, joita ei taida ollakaan.

 • Historia

  Vastaa

  Kommenttisi on mielipidekirjoitus, ei todiste mistään!
  Suomalaisten, Saksalaisten ja muista euroopanmaista kotoisin olevien SS-vapaaehtoisten julmuukdista löytyy todisteita runsaasti. Tuo kertomasi tarina vuodelta 1944, on pelkkää fantasiaa, ei todellisuutta. Jos oikeasti kuvittelet, että vuonna ‑44, siis sodan aivan lopulla ketään enää virttuakaan kiinnosti pyydellä anteeksi toisten kalsareiden pöllimistä, olet totaalinen dorka!
  Tuossa vaiheessa Saksa oli pommitettu paskaksi, ja he tiesivät itsekin häviävänsä sodan, ei siinä vaiheessa ollut mitään kuvaamaasi ”hyvää käytöstä” enää jäljellä. Olen itse vuosien varrella keskustellut niin paljon suomalaisten, Saksalaisten ja muutaman muun maalaisen veteraanin kanssa, siitä minkälaista sota oikeasti oli. Mitään kuvaamaasi käytöstä ei kukaan ole kuvaillut, sen sijaan äärimmäisen rankkoja, ja karmeita kertomuksia sitäkin enemmän. 

  Ensimmäisessä maailmansodassa tuollaista käytöstä saattoi vielä odottaa..

  Hitler itse kehoitti Barbarossan alla, sotilaitaan olemaan julmia, ja millään muotoa armoa antamatta! Kokonaisia kyliä, ja kaupunkeja poltettiin maan tasalle ihmiset mukaanlukien. Näistä löytyy valtavasti kuva, ja videomateriaalia edelleenkin, vaikka rankimmat materiaalit eivät ole enää julkisesti saatavilla(osa koskaan ollutkaan) Neukkula menetti sodassa n. 20–25 miljonaa siviiliä, luuletko, että jos kuvaamasi olisi totta edes puoliakaan tuosta olisi todellisuudessa kuollut?

 • Plääh

  Vastaa

  Sinun keskustelusi ovat mielikuvituksen tuotetta. Suomalaiset ss-miehet ja saksalaiset kertovat vain ja ainoastaan edellä kuvaamieni esimerkkien mukaisia juttuja. Sen sijaan vastapuoli eli puna-armeija oli hirviömäinen. Kun muistelijat saavat kertoa vailla pelkoa (esim. Malmedyn tapahtumista syytetyt korkeassa iässä), kaikki syytökset saksalaisia kohtaan paljastuvat valheiksi. Saksa soti sivistyneesti loppuun saakka, vaikka vastassa oli kaikilla suunnilla hirviö. Tämä hirviö käänsi sodan jälkeen kaiken päälaelleen ja on aivopessyt kansakunnat

 • Muuttuva historia

  Vastaa

  Koskahan joku koiranleika vääntää tuosta ”Rokote tekee vapaaksi”. ”Impfen mach frei”.

  • Lord Mystery

   Vastaa

   Oulun miekkarissa viime keväänä oli goottilaisin kirjaimin teksti Vackzine macht frei eräässä kyltissä.

 • Historia

  Vastaa

  CIA:t sulla roikkuu vasemmassa lahkeessasi!

 • Historia

  Vastaa

  Valitettavasti teidän kommenteista näkee, että ette ole lukeneet oikeata sotahistoriaa päivääkään, propagandatekeleitä senkin edestä!

  Jos Natsi-Saksan sotilaat olivat mielestäsi ”sivistyneitä”, herrasmiessotilaita, niin kerropa minulle miksi sitten Neukkulassa kuoli sodassa Saksaa vastaan reilusti yli 20 miljoonaa siviiliä(tod. luku voi olla vieläkin suurempi) Miten tuo voi olla mielikuvitussatujesi mukaan mahdollista, ymärrätköhän itsekään, kuinka lapsellisia ja naurettavia väitteesi ovat?

  Totuus suoraan sanottuna on se, että natsiarmeija suoritti etnistä puhdistusta samalla, kun kävivät sotaa neukkulaa vastaan. Juuri tämä oli natsijohdon suunnitelma ryssiä varten. Ja juuri tästä syystä Hitler oli jo maaliskuussa 1941 ilmoittanut, että Neuvostoliittoa vastaan käydään tuhoamissotaa(Versklavungs- und Vernichtungskrieg):

  ”Kampf zweier Weltanschauungen gegeneinander. Vernichtendes Urteil über Bolschewismus, ist gleich asoziales Verbrechertum. Kommunismus ungeheure Gefahr für die Zukunft. Wir müssen von dem Standpunkt des soldatischen Kameradentums abrücken. Der Kommunist ist vorher kein Kamerad und nachher kein Kamerad. Es handelt sich um einen Vernichtungskampf. Wenn wir es nicht so auffassen, dann werden wir zwar den Feind schlagen, aber in 30 Jahren wird uns wieder der kommunistische Feind gegenüberstehen. Wir führen nicht Krieg, um den Feind zu konservieren. Kampf gegen Rußland: Vernichtung der bolschewistischen Kommissare und der kommunistischen Intelligenz. Der Kampf wird sich sehr unterscheiden vom Kampf im Westen. Im Osten ist Härte mild für die Zukunft. Die Führer müssen von sich das Opfer verlangen, ihre Bedenken zu überwinden..

  Saksan asevoimien komentaja Wilhelm Keitel allekirjoitti 13. toukokuuta 1941 asetuksen, ennaltaehkäisevän armahduksen myöntämisestä kaikille rikoksille, joita saksalaiset sotilaat tekivät siviilejä vastaan ​​Neuvostoliiton alueella. Tämä asetus antoi myös armeijan upseereille vapauden aloittaa kosto- ja sortokampanjoita siviilejä vastaan ​​pienimmistäkin epäilyistä, ilman mitään ennakkotutkimusta.”
  Saksan sodanjohto kehoitti sotilaitaan osoittamaan äärimmäistä kovuutta ja minkään kaltaista armoa tuntematta!

  Franz Alfred Six, Einsatzgruppe B:n yksikön ”Vorkommando” Moskovan päällikkö, tiivisti brutaalin menettelyn heinäkuussa 1941:

  ”Hitler aikoo pidentää Valtakunnan itärajaa linjalle Baku-Stalingrad-Moskova-Leningrad. Tästä linjasta itään… tulee esiin ”leahtava kaistale”, josta kaikki elämä tulee pyyhkiä pois”, Six sanoi saksalaisille sotilasviranomaisille. ”On tarkoitus tuhota noin 30 miljoonaa tällä alueella asuvaa venäläistä nälänhädän kautta poistamalla kaikki elintarvikkeet.” Hän totesi, että Leningrad ”raivotaan maan tasalle”..

  Six lisäsi, että kaikilta tähän operaatioon osallistuneilta on kielletty antamasta venäläiselle edes pala leipää..

  Sodan edetessä monet Saksan armeijan sotilaista alkoivat itsekin järkyttyä armeijansa brutaaleista edesottamuksista. Lukuisissa entisten sotilaiden päiväkirja ym. merkinnöissä(muistelmateokset ym.) varsinkin Wehrmachtin SS:ään ja Einsatzgruppeniin kuulumattomien sotilaiden keskuudessa. Samalla suuri osa edellämainituista alkoi halveksia SS-sotilaita heidän julmuutensa takia, keksien heille lukuisia pilkkanimiä, joista monet tunnetaan yhä tänä päivänä. Katsoin itse joitain vuosia taaksepäin dokumentin, jossa haastateltiin näitä Barbarossan veteraaneja. Nyt vanhoina ukkoina monet vierittivät syyn julmuuksista suoraan SS:n harteille.

  • Plääh

   Vastaa

   Saksassa julmuuksia ei saa kysenalaistaa, joten alusta lähtien syyllisyyksiä on aina vieritetty ss-joukkojen ja kuolleitten henkilöiden harteille. Siksi on paljon erinäisiä lausuntoja tuossa maassa, joka on kuin sionistigulagi. Vakiolausunnot heitetään, koska muunlaiset lausunnot on käytännössä kriminalisoitu. Valtavirtadokkareissa valehdellaan paljon. Totuudenpuhujat saavat ei-kriminalisoiduissakin tapauksissa toisinajattelijan poltinmerkin.

   Einsatz-ryhmän jäsenen lausuma on tietenkin jostain kidutuskuulustelusta tai näytösoikeudenkäynnistä. Pallit on jo liiskattu, mutta lisäkidutuksen pelko ajoi Otto Ohlendorfinkin puhumaan höpöjä Nürnbegissä. Lisksi hän uskoi viimeiseen saakka vapautuvansa. Todellisuudessa Einsatz-joukot paitsi taistelivat partisaaneja vastaan, myös auttoivat paikallista väestöä. Se oli heidän toinen tehtävänsä.

   Tosiasiassa Saksa satsasi valtavasti jälleenrakennukseen puna-armeijan vetäytyessään tuhonneilla miehitysalueilla. Sampo Ahto kertoo Sotilasaikakauslehdessä lausunoista, joiden mukaan monissa paikoissa ”ei koskaan ollut nähty eikä sen jälkeenkään niin hienoja koneita”. Saksa myös ruokki väaetöä minkä pystyi ja kuljetti esim. Postin mukaan mm. tattarijauhoja ja muuta viljaa miehitysalueille. Nürnbergin höpötykset Itäsuunnitelmasta voi jättää omaan arvoonsa.

   Ennen sotaa oli tosiaan pohdintoja Saksan armeijan johdossa reagomisesta partisaanisotaan, jonka tiedettiin tulevan. Olen silti skeptinen lähteeseen, jossa tätä on valotettu (F Halderin sotapäiväkirja). Armeijalle oli varattu laajoja valtuuksia reagoida partisaanisotaan ns. ”Kann-Befehl” ‑käskyillä. Komissaarikäsky tai rajoitettu syytesuoja olisivat kuuluneet tällaisiin. Niitä ei kuitenkaan käytetty missään. Partisaanisota pysyi tietyissä rajoissa mm. sen vuoksi, että NL oli tosiasiassa varautunut ensisijassa vyörymään yllätyshyökkäyksellä Eurooppaan heinäkuussa 1941. Puolustussotasuunnitelmat olivat sen vuoksi jääneet vähemmälle. 

   Mm. Postin kirjasta selviää, että omavaltaisista teloituksista tai esim. kylien tuhaomisesta joutui tuomiolle. Repressaaleja sai määrätä vain pataljoonankomentajan arvoinen henkilö vähintään ja niiden oli oltava kohtuullisia ja kohdistuttava todennäköisiin syyllisiin. Mitään rajatonta syytesuojaa ei tietenkään missään kann-käskyssäkään olisi myönnetty, vaan tota kai armeijassa toimittiin kurinalaisesti. Ilmeisesti siis oli mahdollisuus laajentaa syytesuojaa perinteisesti jo rikoksen puolelle käsitettyihin toimiin, jos oikein huono paikka tulisi. Tällaista ei siis missään koskaan toteutettu. Ei edes komissaarikäskyä, vaikka komissaarit usein olivat rikollisia. Heitä oli kuitenkin paljon ja osa halusi vaihtaa puolta jne.

   Tuhoamissodalla tarkoitettiin bolshevismin kitkemistä juurineen. Neuvostoliitossa ei edes kuollut käsittääkseni ilmoittamaasi lukumäärää siviilejä, vaan maassa on kikkailtu Stalinin murhien uhreja sotauhreihin. Aiemmista lineistäni selviää, että siviilejä murhasivat paljon partisaanit, joilla oli käsky luoda rintaman taakse laaja kaista, jossa kaikki tuhottiin. Lisäksi he kostivat kaiken toiminnan, jonka katsoivat hyödyttävän miehittäjää ja pitivät ihmisiä miehittäjän resursseina. Ns. soihtumieskäskystä on kiistelty, mutta sen mukaan siis oli tapettava siviiliväestöä saksalaisissa univormuissa ja jätettävä poltetusita kylistä muutama lapsi kertomaan, että saksalaiset tekivät tämän. Ainakin tällainen käsky löytyy Neuvostoliiton arkistoista. Tällaistahan tehtiin myös Suomessa neuvostopartisaanien toimesta. Ahto sanoo, että NKVD:n arkistojen mukaan 4 miljoonaa”kansanvihollista” teloitettiin maailmansodan aikana.

 • Historia

  Vastaa

  Varmasti roskaa, jos on aivopessyt vuosien ajan itseänsä kaikella propagandalla, ja historian törkeällä uudelleenkirjoittamisella!

 • Fiktiontarkastaja

  Vastaa

  Fckantifa, miksi puhut parista uunista? Eihän Belzecissä, Sobiborissa ja Treblikassa ollut yhtäkään uunia, toisin kuin niillä läntisillä leireillä jotka virallinenkin historiankirjoitus myöntää vankileireiksi, ei tuhoamis. Majdanekissa oli uuneja, ja alunperin jopa 7 kaasukammiota, kaasutettuja 1,7 miljoonaa, joka sitten aika nopeasti tipahti 360 000:n, josta välivaiheiden kautta nykyiseen 59 000 juutalaiseen joista lähes puolet ampumalla, ja kaasukammioitakin virallisen totuuden mukaan ilmeisesti vain kaksi. Ja oikeasti ei tietysti yhtäkään. Auswitz ja Birkenau ainoat väitetyt tuhoamisleirit, joissa muka kaasukammiot JA uunit. Mutta niissäkin luku tipahtanut 0,9 miljoonaan. Satu muuttuu koko ajan, vaikea pysyä perässä, mutta trendi näyttää olevan että uuneissa tuhkattujen määrä laskee koko ajan. Mutta kun niiden täytyy pitää kiinni siitä numerologian avulla päätetystä 6 miljoonasta, muiden paikkojan lukumääriä on sitten koko ajan vastaavasti kasvatettu, ilman mitään todellisia todisteita.

 • Plääh

  Vastaa

  Tosiasiassa kyse oli eräänlaisesta apartheid-politiikasta. Kansallissosialistit eivät halunneet juutalaisten elävän saksalaisten keskuudessa eivätkä Euroopassa. Kyseessä oli väestönsiirto. Juutalaisten oli määrä siirtyä uuteen kotimaahansa, joka päätettäisiin sodan jälkeen Tällaisesta oli itse asiassa sovittu Puolan ja Saksan juutalaisten osalta Evianin konferenssissa v. 1938 lopussa. Konferenssiin osallistui 32 maata. Myös Englanti. USA ja Ranska. Juutalaisten poismuuttoia Saksasta ja Puolasta val istelemaan oli asetettu ns. Rubleen komitea. Sota tuli sitten väliin.

  Tosiasiassa maailmansota oli juutalaiseliitin johtamaa aggressiota Saksaa vastaan. Saksa haluttiin tuhota ja saattaa takaisin kv. suurfinanssin/juutalaisen pankkiaatelin valvontaan. Sodan aikan ja sodan jälkeen nimenomaan saksalaisia murhattiin massoittain. Etenkin puna-armeija, mutta myös pommitukset koko Euroopassa tappoivat myös muita ei-juutalaisia. Eri maiden armijoissa kuoli paljon sotilaita taistelussa juutalaismafian maailmanherruuden saavuttamiseksi.

  Sodan jälkeen voittajat ovat kääntäneet kaiken päälaelleen ja aivopesseet kansat lähes mielipuoliksi

 • Historia

  Vastaa

  Plääh.

  Nyt sinä kirjoitat taas historiaa törkeästi uusiksi ja koitat surkeasti valkopestä tapahtunutta joksikin aivan muuksi!

  ”Tosiasiassa Saksa satsasi valtavasti jälleenrakennukseen puna-armeijan vetäytyessään tuhonneilla miehitysalueilla. Sampo Ahto kertoo Sotilasaikakauslehdessä lausunoista, joiden mukaan monissa paikoissa ”ei koskaan ollut nähty eikä sen jälkeenkään niin hienoja koneita”. Saksa myös ruokki väaetöä minkä pystyi ja kuljetti esim. Postin mukaan mm. tattarijauhoja ja muuta viljaa miehitysalueille. Nürnbergin höpötykset Itäsuunnitelmasta voi jättää omaan arvoonsa..

  Tuo edellä kuvattu on mielikuvitukaen tuotetta ja lapsellista propagandaa!
  Baltia, oli ainoa alue, jossa natsit ”palauttivat” edes osittain yhteiskunnan balttien omiin käsiin.
  Varsinaiseen Neukkulaan hyökätessä tominta oli täysin poikkeavaa tästä, kylät ja kaupungit toisensaperään tuhottiin ja poltettiin mantasalle, usein siviileille ei annettu mitään mahdollisuutta paeta näistä saksan sotakoneen tieltä. Pakenevia siviilejä murhattiin täysin mielivaltaisesti, ja partisaanien/vastarintaliikkeen sissisota kostettiin julmasti siviileille..

  Puola, Valko-Venäjä ja Ukraina ottivat pahiten osumaa natsien sotakoneen tiellä. Yhteensä näissä maissa kuoli jopa yli 10 miljoonaa siviiliä natsien, joko suoran, tai epäsuoran toiminnan tuloksena. Yleisesti on puhuttu, että Puola olisi kärsinyt raskaimmat siviilitappiot sodassa näistä kolmesta valtiosta, ja olihan natsihallinnolla suunnitelma tuhota 85% Puolan väestöstä.
  Onneksi tätä suunnitelmaa ei koskaan päästy maaliinsa toteuttamanaan. Voi kuitenkin olla, että Ukrainan siviilitappiot ovat huomattavasti tätäkin suuremmat.

  Ukrainan neuvostotasavallassa asui ennen sotaa 41.7 milj asukasta, joista vain 27,4 miljoonaa oli elossa enää vuonna 1945. Suurelta osin tämä johtui varmasti siitä, että 22. kesäkuuta 1941 ja 28. lokakuuta 1944 välisenä aikana, 76 toisen maailmansodan strategisesta ja etulinjan hyökkäys- ja puolustusoperaatiosta, 29 suoritettiin Ukrainan alueella.
  Sota tuhosi 720 Ukrainan kaupunkia ja 28 000 kylää, joista 250 paloi kokonaan. Lisäksi Ukrainassa yli 16 500 teollisuusyritystä, 18 000 lääketieteellistä laitosta, 33 000 koulua, yliopistoa, korkeakoulua ja tutkimuslaitosta sekä 33 000 maatilaa ja valtion maatilaa tuhoutui toisen maailmansodan seurauksena. 85% Kiovasta oli tuhottu, n. 2 miljoona kotia tuhottu, joiden seuraamaksena n. 10 milj. koditonta.

  Natsien toimesta 2.2 milj. ukrainalaista vietiin pakkotöihin saksaan. Virallisten tietojen mukaan ainakin 8 miljoonaa ukrainalaista menetti henkensä, 5,5−6 miljoonaa siviiliä ja yli 2,5 miljoonaa ukrainalaista syntyperää sai surmansa rintamalla. Tiedot vaihtelevat 8–14 miljoonan tapetun välillä, mutta vain 6 miljoonaa näistä on tunnistettu. 

  Todellisia tappioita Ukrainan kohdalla ei tiedä kukaan, koska osa arkistoista on edelleenkin salattu ryssän toimesta ulkomaisilta historian tutkijoilta! Täytyy myös todeta, että osa Ukrainan väkiluvun vähenemisestä johtui, jo ennen sotaa vuosina 39–41, Neuvostoliiton toteuttamasta politiikasta, joka käytännössä vei hengen tuhansilta Ukrainalaisilta, sekä vuodesta ‑44 eteenpäin Neukkulan otettua Ukrainan jälleen haltuunsa. Kuitenkin valtaosa ukrainalaisista kuoli natsiarmeijan hyökättyä sinne, ja asetettuaan brutaalin hallinnon, jonka käsissä miljoonat kuolivat ja vammautuivat!

  • Plääh

   Vastaa

   Ahto ei kirjoittanut Baltiasta eikä Post. Latelet mielikuvituksellisia valheita, joihin törmää vain näissä nettipurkauksissa. Edes virallinen tiede ei valehtele noin typerästi kuin sinä, prahin nimim. ”Historia”. Tässä tapauksessa kyseessä on todellakin His story. Jätän vastauksesi omaan arvottomuuteensa

 • Oracle

  Vastaa

  Saksa itse aloitti sodan hyökkäämällä Puolaan, yhdessä Neuvostoliiton kanssa, eikä mikään ”juutalaiseliitti”!
  Saksa ei myöskään ollut irti kansainvälisestä pankkitoiminnasta, kuten nykynatsit salaliittoteorioissaan esittävät, vaan BIS:n hallituksessa istui sodan ajan moni prominentti natsi.
  Myös natsipulueen valtaannousu, oli suurelta osin ulkomailta rahoitettu, mukana merkittävien teollisuussukujen edustajia, moni suuri pankki, ja suuryritys eritoten Amerikasta.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Noinko vähän sinä tiedät asioista, kun juttuja pitää keksiä omasta päästään?
   Ota selvää mitä siellä Puolassa tapahtui ennen mainitsemiasi tapahtumia.
   Kun kansallissosialistit nousivat valtaan, kansainväliset juutalaiset julistivat sodan Saksalle.

   Kansallistamalla rahapolitiikan Saksa nousi nopeasti jaloilleen, eivätkä he olleet riippuvaisia kansainvälisen eliitin lainarahasta ja sehän se vasta globaalijuutalaisia kismittikin.
   Myös sillä oli vaikutusta paljonkin, kun juutalaiset siirrettiin pois merkittävistä asemista Saksassa kansallissosialistien noustua valtaan.
   Oletko koskaan katsonut dokumenttia ”The greatest story never told”?

   • Borgensson

    Vastaa

    Olen nähnyt tuon.

    Tuon propaganda-pätkän nimeksi sopisi paremminkin:

    The greatest lie ever told!!

 • Historia

  Vastaa

  Tiedän kyllä mistä Sampo Ahto, yleisesikuntaeversti ja sotahistorioitsija on kirjoittanut.
  Mitään esittämiäsi ”natsi-aku ankan” tarinoita hänen kirjoituksistaan ei löydy!
  Eikä Sampo Ahto TODELLAKAAN kiellä juutalaisten murhaamista 2. maailmansodassa.

  Kuten yleisesti ajatellaan, henkilökohtaisuuksiin käydään aina silloin, kun argumentit loppuvat kesken, eikä ole mitään järkevää vastattavaa..

  • Tyrsky

   Vastaa

   Nimim. historia, kirjoitit:

   ”Kuten yleisesti ajatellaan, henkilökohtaisuuksiin käydään aina silloin, kun argumentit loppuvat kesken, eikä ole mitään järkevää vastattavaa..”

   Itse käyttämiäsi henkilökohtaisuuksia:

   22.1.:
   – ”voit lopettaa paskapuheet!”

   - ”Kuinka moni teistä kakaroista ”

   - ”Kysyn uudelleen teiltä ”historian osaajilta”

   - ”suurin osa teistä oli vielä vaipoissa”

   - ”Huvittavaa tämä nykysukupolven lelunatsien todistelu”

   - ”Skitsofrenia on hyvä tunnistaa ajoissa ja hakeutua asianmukaiseen hoitoon..”

   - ”historiaa uudelleen kirjoittavat hörhöt!”

   - ”oikeata historiaa tuntemattomilla hörhöillä..”

   - ”olet totaalinen dorka!”

   23.1:

   - CIA:t sulla roikkuu vasemmassa lahkeessasi!

   24.1:

   - ”Mitään esittämiäsi ”natsi-aku ankan” tarinoita hänen kirjoituksistaan ei löydy!”

   Tällainen historia, arvon nimimerkki.

  • Plääh

   Vastaa

   Tietenkään Ahto ei voi kiistää varsinaista juutalaisholokaustia. Kiistääpä kuitenkin Kloogan leirin uhriluvut yms. Kuten tuossa linkissä olleesta kirjoituksesta voi lukea. Siellähän on lainattu suoraan. Joko et ole lukenut Sampo Ahdon Sotilasaikakauslehden artikkeleita tai annat niistä väärän todistuksen. Hän nimenomaan julistaa juuri esittämiesi kaltaiset tuhoamisväitteet Neuvostoliitoissa hölynpölyksi ja toteaa saksalaisten pikemminki jälleenrakentaneen miehitysalueita vahvasti. Myös tuollaiset mielikuvitukselliset muut tuholuvut saavat kyytiä esim. Babi Jarin osalta

 • en vittuile haluan kuulla mielipiteesi

  Vastaa

  En tullut vittuilemaan enkä trollaamaan haluan kuulla mielipiteenne jos holokaustista ei ole todisteota selittäisittekö tämän videon
  https://youtu.be/lInow8_Unlw

 • Plääh

  Vastaa

  Oraclelle: Saksan oli hyökättävä Puolaan, koska Puola provosoi sodan. Puola ja Britannia pakottivat Saksan sotaan. Puola hyökkäili ja uhkaili ja oli mobilisoinut keväällä ja kesän aikana. Puolalle oli annettu blankoshekki sotaan: Länsivallat liittyisivät sotaan, vaikka Puolaaloittaisi sen. Puola alkoi tappaa saksalaisvähemmistöään ja vainota ja uhkasi tuoda armeijansa Danzigiin.

  Kansallissosialistien valtaannousua ei ollut rahoitettu Amerikasta eikä edes suuryritysten taholta. Suollat itse salaliittoteorioita. Tietenkään ei ollut järkeä Saksan taholta vetää edustajia pois BIS-pankista. Edustajat siellä eivät ole merkki mistään muusta kuin sellaiselle salaliittoteorioita rakentavan päättömyydestä

  • Oracle2

   Vastaa

   Puola ei hyökkäillyt Saksaa vastaan, ainoastaan saksankielistä väestöä painostettiin ja sorrettiin siellä. Saksalla oli 1939 maailman toiseksi suurin armeija valmiina sotaa, ei pienellä Puolalla nyt ollut mitään mahkuja ”hyökkäilla” tai uhata Saksaa sotilaallisesti!

   Saksa aloitti sodan yhteisellä sopimuksella Stalinin kanssa ja jakoivat Puolan kahtia.

   Useat ulkomaiset suuryritykset, teollisuuspohatat tukivat miljardien edestä natsi-saksaa, esim. presidentti Bushin isoisä, Prescott Bush natsi myönteinen ja myös Henry Ford, joka oli Amerikan tunnetuin antisemitisti, kirjoittaen kirjan ”Kansainvälinen juutalainen”.

   1930-luvun loppuun mennessä Brown Brothers Harriman, yksi maailman suurimmista yksityisistä investointipankeista, ja UBC olivat ostaneet ja lähettäneet Saksaan miljoonien dollareiden arvosta kultaa, polttoaineita, terästä, hiiltä ja Yhdysvaltain valtion joukkovelkakirjoja, sekä ruokkien että rahoittaen Hitlerin ”natsi-unelman” rakentamista. – sotaan asti.

   Vuosina 1933–39, Saksan valtion kokonaistulot olivat 62 miljardia Reichsmarkaa, kun taas julkiset menot (joista yli 60 % koostui saksan armeijan supermassiivisesta kasvattamisesta), ylittivät 101 miljardia, mikä aiheutti valtavan alijäämän ja nosti valtion velan yli 40 miljardiin Reichsmarkaan(nykyrahassa lähes 400miljardia dollaria)

   1. maailmansodan jälkeen täysin PA:na oleva Saksa, jolta valtionkassa oli ryövätty täysin tyhjäksi Versaillesin rauhansopimuksen myötä, ei olisi mitenkän kyennyt nousemaan jaloilleen ja aloittamaan armeijan suurta reformia, ilman ulkomaisia lainoja ja suuren luokan investointeja. Amerikkalaiset auttoivat myös alkuvaiheessa Saksaa sotatekniikan kehittelyssä, mm. korkeaoktaanisen lentokonepolttoaineen krakkauslaitokset olivat alunperin amerikkalaisinsinöörien ja yritysten tuloksena syntyneet.

   Europaeische Tanklager, tai Eurotank oli muutettu öljyvarasto, joka sijaitsi Elbe-joella, noin 10km. luoteeseen Hampurin teollisuuskaupungista. Eurotankin omisti amerikkalainen liikemies ja natsien kannattaja William Rhodes Davis, joka teki sopimuksen Kochin:nin yrityksen: ”Koch-Winklerin” toimittamisesta ja rakentamisen valvonnasta. Tehtaan rakentaminen aloitettiin vuonna 1934, noin vuosi Kolmannen valtakunnan perustamisen jälkeen, ja sen pääasiallinen asiakas oli Saksan armeija, jolle se myi korkeaoktaanista bensiiniä käytettäväksi hävittäjälentokoneissa ja pommikoneissa toisen maailmansodan aikana. .

 • Historia

  Vastaa

  Hän on tuonut esille, että ”osa” natseilta saamista tunnustuksista on tullu pakottamisen kautta, siis ei kiistä tietenkään itse holokaustia, koska se on täysin varma asia!

  Sampo Ahto ei ole väittänyt, että Neukkulassa Saksa ei olisi suorittanut Hitlerin suunnittelemaa tuhoamissotaa! Jos jotain jälleenrakennettiin, niin sen natsit tekivät vain ja ainoastaan itseään varten, lopeta jo se satujen levittely..

  Parempi, että tästä eteenpäin laitat suorat linkit Sampon sanomisista tänne..

  • Plääh

   Vastaa

   No kyllä todellakin on väittänyt. Mitään tuhoamissotaahan ei ollut.

 • Historia

  Vastaa

  Tyrsky.

  Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan..

  Osa kommenteista on niin lapsellisen typeriä, ja sisältää niin mielikuvituksellisia väitteitä, jotka voisi olla rinnastettavissa väitteisiin; Kuun pimeällä puolella asuvista ”liskojuutalaisista”, tai väitteisiin ”litteästä maasta”.

  Tällaisille henkilöille on joskus tarpeen vastata kohtuullisen suoralla ja kovalla tavalla, jotta edes pieni mahdollisuus syntyisi henkilön heräämiselle totaalisesta ”aivokuoliosta”..

 • Tyrsky

  Vastaa

  Olen nähnyt tuon linkkaamasi videon muutaman kerran aiemminkin. Käsittelen sen tässä melko yksityiskohtaisesti. Pahoittelut pitkästä viestistä, mutta halusin viestittää, että sikäli kuin haluat vilpittömästi tietää miksi jotkut ’kieltävät’ holokaustin, ymmärrät etteivät he oikeastaan niin tee, vaan pyrkivät vain kumoamaan sotapropagandan mukana esitetyt valheet. Tässä tapauksessa valheet ovat erittäin sitkeitä, koska a) epärehellinen velkarahajärjestelmä osaltansa nojaa WW2:n propagandaan eikä siedä paljastumista ja b) Lähi-idän politiikka ja status quo ‑hegemonia edellyttää virallisen narratiivin ylläpitämistä. Siinä poliitikot, media, rahavalta ja historiankirjoitus auttavat kernaasti.

  ”More than 200 political prisoners were burned to death”… ”other of the total of 350 inmates were shot down”
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=245

  ”Others suffer from feaver, tuberculosis, typhus, and additional communicable diseases”
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=374

  ”Nazis who formerly maltreated them…” => todistamaton väite
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=431

  ”The women are able to smile first time in years” => Kuka sen tietää?
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=472

  Kuolleita, mutta kuvamateriaali ei kerro kuolinsyytä. Kaasutuksista ei ole näyttöä. Hävittämättömät ruumiit ovat olleet uhka kaikille, myös saksalaisille. Se, että niitä ei ollut hävitetty, kertoo paitsi katastrofaalisista olosuhteista, myös katastrofista. Ei ole ollut resursseja hävittää ruumiita.

  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=546

  Kyhätty krematorio, filmissä mainittu ’grilli’ on ollut pakko tehdä suuren kuolleisuuden vuoksi.

  ”The barbarous treatment these people received in the German concentration camps is almost unbelivable.”
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=596

  ”Next to the woodshed which the nazis are reluctant to enter” => Puuhökkeleitäkö ne kaasukammiot olivat? Eiköhän tuo asetelma kuvaa juuri sitä tilannetta, jossa kurjien olosuhteiden myötä tuli paljon ruumiita.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=735

  Filmissä näkyvät ovet eivät ole kaasutiiviitä.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=742

  Hadamar:

  Haudasta kaivetuille tehtiin väitetysti ruumiinavaus. Kaasutetut väitetysti polttohaudattiin. Ei edelleenkään fyysisiä todisteita kaasutuksista.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=932

  ”Järjestivät juhlat kun 10000. tapettiin” Tuollainen pitäisi tunnistaa propagandavalheeksi.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=1104

  Hadamarin jäljiltä hoidettavat olivat kuvien mukaan luuta ja nahkaa. Tuskinpa haudatut olivat ennen kuolemaansa sen paremmassa kunnossa.

  Meppene:

  Jos kerran venäläiset desinfioivat ’vapautettuja’, pitäisi ymmärtää desinfioinnin kuuluvan oleellisena osana karuihin leiriolosuhteisiin.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=1129

  Pommitusten tuhoja näkyy sekunti, pari:
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=1470

  ”Kuolemat jatkuivat jopa leirien vapauttamisen jälkeen”
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=1778

  Sodan aikana huoltovarmuus oli tietenkin huonompaa ja sodan loppua kohden huoltojärjestelmä romahti. Se heijastui kuolleisuuteen.

  Saksalaiset siviilit pakotettiin kaivamaan ruumiit haudoistaan, under armed persuation. Toisin sanoen, heidät pakotettiin siihen aseilla uhaten.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=1864
  Tuohan ei siinä mielessä tee eroa keskitysleirien pakkotyöstä. 

  Näytetään ihmisnahasta tehty lampunvarjostin – tai niin siis tässä väitetään:
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=1965

  Wikipediassa tarina elää edelleen, joten luulisi paikkansapitävyyden olla osoitettavissa. En kysy missä lamppu on, vaan missä todistetaan se mitä siitä väitetään?
  Sanotaan osoittauneen vuohennahaksi. 

  ’Ihmiset pakotettiin katsomaan mihin julmuuksiin heidän oma hallituksensa syyllistyi.’ Edelleen, vankileireillä oli vankileiriolosuhteet. Taudit riehuivat ja kuolema korjasi satoa. Ei kaikki ollut hallituksen syytä.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=2069

  ”disposal capacity of 400 bodies per 10 hour day”
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=2410

  Väitetty kapasiteetti ei ole todiste kaasutuksista.

  Dachau:

  ”Pyyhe ja saippua tarjottiin ’suihkuun’ menijöille.”
  Ongelma tuossa juksauksessa vain on ovessa näkyvä pääkallo ja sääriluut.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=2715

  Katso kuva, jossa näkyy lisäksi mitä varoitusteksteissä lukee. Mainitaan mm. kaasu ja hengenvaara! Tuonneko porukat saatiin huijattua saippuan kanssa?
  https://collections.ushmm.org/iiif‑b/assets/736205

  Tässä esitetään nykytiedon mukaan väärennettyjä todisteita kaasutuksista:
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=2733

  Nykyään kerrotaan, että sitä ei käytetty kaasukammiona:
  https://fineart.ha.com/itm/photographs/cibachrome/max-becher-american-b-1963-and-andrea-robbins-german-b-1964-dachau-gas-chamber-1994dye-coupler18‑3–4‑x/a/5220–74269.s

  Isompi kuva kyltistä – saa paremmin selvää tekstistä:
  https://phdn.org/archives/holocaust-history.org/dachau-gas-chambers/photo25.html

  Zyklon‑B oli tuholaismyrkky, jota käytettiin pilkkukuumetta levittävien vaatetäiden tuhoamiseen. Niitä kaasutettiin. Kyseisistä kaasukammioista on jo tässä kirjoituksessa mainittu ja kuvat linkitetty.
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=2784

  Tässä se sitten tuli (vahingossa?):
  ”Pilkkukuume-epidemia puhkesi. 250 naista ja tuhansia miehiä kuoli päivittäin.”
  https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=2971

  Käsillä oli kaiken muun kurjuuden lisäksi se ongelma, että mitä tehdä kaikille noille ruumiille. Samanlaiset ongelmat koskivat tietenkin myös muita leirejä.

  Näitä kuvia meille näytettiin historiantunnilla ’kiistattomina todisteina natsien julmuuksista’:
  ”https://youtu.be/lInow8_Unlw?t=3353”

  Annettiin siis käsitys, että sodan aikana tappoivat nuo nälkiinnyttämällä ja tuossa olisi siis sodan aikainen joukkohautaus. Samoin tämä puskutraktori työntämässä ruumiita esitettiin siten, että siitä jäi väärä mielikuva, että saksalaiset tuolla tavoin kohtelivat vankeja ja sitten näiden ruumiita. Filmillä traktoria ajaa kuitenkin britti.

  Tämänkaltaisista kirjoituksista moni on joutunut vankilaan, ja edelleen joutuu. En tietenkään toivo sellaista itselleni tai muille, mutta ymmärrän sen olevan mahdollista, koska oikeuslaitos on monessa maassa varsin korruptoitunut eikä Suomi ole poikkeus. Saksa oli kristillinen maa. Sellaisena se sai kokea sen minkä kristityt niin usein, että totuus naulitaan ristille.

  En edelleenkään kiistä kauheuksia tapahtuneen, mutta kaasuttamalla tehtyjä massamurhia ei nähdäkseni ole todistettu.

 • Oracle2

  Vastaa

  Saksan valtionvelka 1939 mennessä, oli lähes 400 miljardia dollaria nykyrahassa!
  Juu, ihan omillaan tulivat toimeen..:DD!!

  • Tyrsky

   Vastaa

   Nimimerkit Oracle2 ja Plääh,

   mainitsin velkarahajärjestelmän. Sen ideahan on tiivistetysti asettaa paikoilleen järjestelmä, joka on mitä epäoikeudenmukaisin ryöväysväline, mutta joka on laillistettu ja kätkeytyy ymmärtämättömiltä ja välinpitämättömiltä. Aidosti itsenäinen, suvereeni valtio ei tarvitse velkaa eikä sitä järjestelmää, joka tunnetaan nimellä Fiat.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Fiat-raha

   Itsenäinen valtio luo itse oman rahajärjestelmänsä. Resurssejahan Saksalla oli; luonnonvaroja, työvoimaa, osaamista, tahtoa. Saksa tietenkin loi oman rahajärjestelmänsä.

   Luuletko, etteivät rahajärjestelmänsä luoneet saksalaiset olleet kuulleet näistä?:

   ”Banks are more dangerous than standing armies.”
   Thomas Jefferson (1743 – 1826), Yhdysvaltojen 3. presidentti

   ”I Killed The Bank”
   Andrew Jackson, (1767 – 1845), Yhdysvaltojen 7. presidentti
   (Wiki: In January 1835, he survived the first assassination attempt on a sitting president. )
   Hän onnistui estämään rikollisen, rahaa tyhjästä luovan keskuspankkijärjestelmän, joka kyllä tuli sitten myöhemmin 1910-luvulla (FED).

   Tässä vaiheessa keskustelua voisit välillä näyttää, että olet jo omaksunut jotain. Muutoin kavallat itsesi osoittamalla miten tarkoitushakuisesti yrität vain kieroilla. Pahoittelen, mutta tuo piti sanoa suoraan, koska olen varma että faktoja on tässä tullut jo riittävästi, että pitäisi vain sellaisiksi enää myöntää. Onnistuuko?

 • Plääh

  Vastaa

  Saksa joutui lisäämään valtavasti sotavarustelua v. 1938, kun huomattiin, että Läönsimaat valmistelevat selvästi sotaa jase uhkasi pian. En ota kantaa velan määrään, mutta lähde olisi tietenkin kiinnostava tietää. Pääasiassahan maa oli velkaa lähinnä itselleen tai tahoille maan sisäpuolella

 • Plääh

  Vastaa

  Oracle: ”Puola ei hyökkäillyt Saksaa vastaan, ainoastaan saksankielistä väestöä painostettiin ja sorrettiin siellä. Saksalla oli 1939 maailman toiseksi suurin armeija valmiina sotaa, ei pienellä Puolalla nyt ollut mitään mahkuja ”hyökkäilla” tai uhata Saksaa sotilaallisesti!”

  Puolalla oli sotaliitto Ranskan ja Britannian kanssa. Se laski voittavansa helposti sodan ja kaavaili aluevalloituksia Berliinin takaa. Saksan armeija oli vielä pienempi Ranskan armeijaa 1939. Puola oli sodan alkaessa keskittänyt armeijansa siten, että se oli hyökkäys- ja puolustusaseman välimuoto. Yhdellä armeijaryhmällä oli selkeästi hyökkäystehtävä. Tämän kertoo jo Manstein muistelmissaan. Oli laskettu, että siirrytään pian hyökkäykseen. Puolan järjestämät rajavälikohtaukset on selkeästi todistettu

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/01/puola-aiheisia-kirjoituksia/

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/01/gleiwitzin-provokaatiota-ei-ole-tapahtunut/

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/01/wolfgang-hackert-toisen-maailmansodan-alku/

  ”Saksa aloitti sodan yhteisellä sopimuksella Stalinin kanssa ja jakoivat Puolan kahtia.”

  Itse asiassa sodan syttyminen on lisäpöytäkirjassakin ehdollinen ja sopimuksen jälkeen Saska yritti painostaa sillä Britanniaa ja Puolaa sovintoon

  ”Useat ulkomaiset suuryritykset, teollisuuspohatat tukivat miljardien edestä natsi-saksaa, esim. presidentti Bushin isoisä, Prescott Bush natsi myönteinen ja myös Henry Ford, joka oli Amerikan tunnetuin antisemitisti, kirjoittaen kirjan ”Kansainvälinen juutalainen”.”

  Tosiasiassa kyse oli normaalista bisneksestä 30-luvulla ja määrät uskomattoman vähäisiä sen suhteen, minkäalaisist atalouksista oli kyse. Mielestäsi Saksa olisi pitänyt laittaa täyteen taloussaartoon ala Morgenthau? Bushin suku ei ole natsimyönteinen, kuten tuore dokumenttiohjelmasarjakin kertoi. PIkemminkin juutalainen ja vasemmistoilainen

  ”1930-luvun loppuun mennessä Brown Brothers Harriman, yksi maailman suurimmista yksityisistä investointipankeista, ja UBC olivat ostaneet ja lähettäneet Saksaan miljoonien dollareiden arvosta kultaa, polttoaineita, terästä, hiiltä ja Yhdysvaltain valtion joukkovelkakirjoja, sekä ruokkien että rahoittaen Hitlerin ”natsi-unelman” rakentamista. – sotaan asti.”

  Muutama miljoona??? Tosiasiassa siis saivat jotain takaisinkin.

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/27/wall-street-ja-saksan-teollisuus-eivat-tukeneet-hitlerin-valtaannousua-antohy-sutton/

  ”1. maailmansodan jälkeen täysin PA:na oleva Saksa, jolta valtionkassa oli ryövätty täysin tyhjäksi Versaillesin rauhansopimuksen myötä, ei olisi mitenkän ”

  Viittaan edelliseen linkkiin. Kyllä tosiasiassa Saksa nousi loistavan taloussysteeminsä vuoksi ja nimenomaan siksi, että ei halunnut hirttää itseän ulkomaisiin lainoihin. Lainoja annettiin kitsaasti lisää ja Saksa maksoi aiemmat pois. Maailma tulisi paljon paremmin toimeen ilman kv. rahaeliittiä ja korkovelkataloutta

  ”Europaeische Tanklager, tai Eurotank oli muutettu öljyvarasto, joka sijaitsi Elbe-joella, noin 10km. luoteeseen Hampurin teollisuuskaupungista… .”

  Vau. Saksa ei siis saisi ostaa bensiiniä rauhan aikana varastoihinsa.…

 • N.N.

  Vastaa

  Yhteenveto: Murhamiestä muistellaan kaihoten ja saksalaissotilas oli yntä vaaraton kuin kobra ja saksalaiset olivat kuuluisia teekutsuistaan joka sai kutsutut kauhun valtaan, hmm..

  • Plääh

   Vastaa

   Olet vain syönyt oikeiden murhamiesten kakkaa niin paljon, että et pysty luopumaan siitä. Vaikka totuus lyödään silmiesi eteen lähdeviitteineen ja selitetään rautalangasta ja sitten paremmin.

   Suomi ja Romania todellakin kutsui joukkoja suojaamaan alueitaan v. 1940. Todellisuudessa kauhisteltiin vastapuolta

 • Heiko

  Vastaa

  Juu, ja SS-osastot olivat tosiasiassa lasten viihdyttämistä sodassa varten luotuja, ampuivat tykeistään ja pyssyistään karamelleja ja suklaata kaikille sodan suruttamille lapsille kaikilla sotarintamilla!

  Einsatitkin olivat saksan armeijan sirkushuviosasto, ei murhaamista varten suinkaan..

 • Historia

  Vastaa

  Plääh.

  Sampo Ahto ei ole minkäänlaisen uusnatsipropan levittelijä!
  Saksa kävi nimenomaan julmaa tuhoumissotaa, ja suoritti etnistä puhdistusta julmalla tavalla kaikkialla Saksan miehittämillä alueilla.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”presidentti Bushin isoisä, Prescott Bush natsi myönteinen ja myös Henry Ford, joka oli Amerikan tunnetuin antisemitisti”

  Senaattori Prescott Bush, poikansa presidentti George Herbert Walker Bush ja pojanpoikansa, presidentti George Walker Bush kuuluivat kaikki erittäin vaikutusvaltaiseen Skull & Bones ‑salaseuraan.
  ”Prescott Bush was admitted to the Zeta Psi fraternity and Skull and Bones secret society. George H. W. Bush was also a member of the society, as is his son, George”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Prescott_Bush

  Henry Fordin kutsuminen antisemitistiksi nojautuu yksinkertaisesti siihen, että hänet on sellaiseksi leimattu. Hän toi esille juutalaisten vallan, vai pitäisikö sanoa ylivallan, no, käsityksensä kuitenkin siitä mikä asema heillä on yhdysvaltalaisessa talouselämässä. Se ei ole antisemitismiä, mutta on varsin ymmärrettävää jos jotkut ovat saaneet oikeudetonta etua ja pelkäävät tulevansa paljastetuiksi, he vielä enemmän pelkäävät menettävänsä nuo edut ja joutuvansa kenties vieläpä vastuuseen.

  Olisiko mahdollista, että Auschwitzin keskitysleirin pahamaineinen kyltti Arbeit macht frei onkin tarkoittanut jotain muuta mitä väitetään, että se ei olisikaan ollut julmaa pilaa? Tarkoitan, että saksalaiset olivat luoneet erittäin vahvan talouden uskomattoman nopeasti – ja se kaikki perustui työhön sekä työn katsomiseksi rahajärjestelmän perustaksi. Silloin ’työ vapauttaa’ ‑ajatelma olisi hyvä opettaa ja iskostaa muillekin, jopa sodan aikana pakkotyötä tekeville.

  • Plääh

   Vastaa

   Prescott Bush vastusti jyrkästi McCarthyn kommunistijahtia.

 • Historia

  Vastaa

  Plääh.

  Saksa ei aloittanut sotavarustelun lisäämistä vasta ‑38, muka jonkunlaisen ”länsimaisen sotasalaliiton” takia, vaan aloitti armeijansa massiivisen kasvattamisen välittömästi natsipuolueen tultua valtaan. vuosina 33–37 tähän armeijan reformiin varattiin n. 37 miljardia saksan valtakunnanmarkkaa(nyky rahassa reilut 300miljard. dollaria)

  Tämä todistaa sen, että Hitlerin tarkoitus oli alun alkaenkin nimenomaan sota, ja saksan alueen laajentaminen varsinkin idän suuntaan. Hitlerin muistiosta 30-luvun puolivälin tienoilta asia tulee selvästi esille.
  Koko talouden mobilisoiminen seuraavien neljän vuoden aikana , ja valmistaa se sotaan; itsevaltaisen politiikan maksimoiminen, jopa Saksan kansan kustannuksella, ja asevoimat täysin toimintakykyisinä ja valmiina neljän vuoden jakson lopussa sotaa varten.

 • Tyrsky

  Vastaa

  N.N,

  kun pitkässä kommenttiosiossa joku heittää tuollaisen mitäänsanomattomuuden loppuun, se kertoo vain kuinka kyseinen tapaus on jo aiemmin osallistunut keskusteluun, mutta sen lisäksi sen kuinka tämän tarkoitus ei ollut vaihtaa ajatuksia, vaan yksinkertaisesti propagoida, saada ketju näyttämään voitokkaalta omalle agendalle.

  Onhan se taktisesti oikein mutta älyllisesti köyhää, koska tiedät edustavasi sellaista näkemystä joka perustuu valheelle.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Historia,

  ”Kuun pimeällä puolella asuvista ”liskojuutalaisista”, tai väitteisiin ”litteästä maasta””

  Otit kantaa siis miten älyttömyyksiin pitää vastata, että joskus tiukka, kova linja on se oikea. Olen samaa mieltä.
  Toisaalta rinnastus noihin älyttömyyksiin ei ole oikeutettu. Arvelisin sinun havainneen, että pidän esittämiäni seikkoja totuuksina. Osoitin dokumentin natsien raakuuksista olevan paitsi propagandistisen vääristelevä, myös karkeasti manipuloiva. Aihe on hankala monella tapaa ollessaan arkaluontoinen, tabuja rikkova, hegemoniaa haastava jne, mutta tässä pitäisi silti olla käytössä oikeudenmukaisuuden ja logiikan lait. Syyttömät syyttömiä kunnes toisin todistetaan, faktojen osoittaminen faktoiksi, käytetty logiikka kelvolliseksi, sekä toista mieltä olevien näkemysten kuunteleminen ja toista mieltä olevien kunnioittaminen.

  Siten en tietenkään voi arvostaa mitään sellaista esitystapaa, joka edes vihjaa taikka rinnastaa minut kuunatseihin taikka litteään maahan uskoviin. Sen voin kyllä myöntää, että altistaessaan valtavirrasta poikkeaville käsityksille, jossain vaiheessa osumatarkkuus kaikkien omaksuttujen esitysten kanssa olekaan täysi kymppi. Lohduttaa kuitenkin, että ei se sitä ollut pelkkään valtavirtaankaan uskoessa.

 • Historia

  Vastaa

  Plääh.

  Meinaatko, että Puolan ratsuväki olisi tosissaan kuvitellut voittavansa ylivoimaiset saksan panssari-ja ilmavoimat?
  Saksalla oli kokonaisuudessaan helvetinmoinen ylivoima ja lisäksi Neukkula hyökkäsi idästä.
  Puola toki luotti sokeasti Brittien ja Ranskan takuisiin, mutta sodan itse aloitti Saksa, ei Puola!
  Hitler oli vakuuttunut, että länsivallat eivät loppujen tarttuisi miekkaan, vaikka Saksa hyökkäisikin. Hän perusteli tätä näkemystään erityisen yksityiskohtaisesti:

  - Ison-Britannian ja Ranskan varustelun jälkeenjääneisyys, erityisesti ilmavoimien ja ilmatorjunnan osalta; länsivaltojen käytännön mahdottomuus auttaa tehokkaasti Puolaa muuten kuin hyökkäämällä Länsivallia vastaan, hyökkäys johon ne ottaen huomioon sen molemmille kansoille aiheuttamat suuret miestappiot tuskin uskaltautuisivat;

  - ulkopoliittinen asema, erityisesti Välimeren jännittynyt tilanne; ja lopuksi mutta ei vähäisimpänä tekijänä;

  - johtavien valtiomiesten persoonallisuus. Chamberlain, ja Daladier eivät tekisi päätöstä sodasta..

  Tottakai kyse oli täysin laillisesta, normaalista bisneksestä 30-luvuilla, se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasii miksikään, että länsi itse auttoi Saksan jaloilleen, ja auttoi merkittävästi saksan sotakoneen rakentamisessa ja kehittelyssä. Varsinkin Yhdysvalloissa satsattiin 30-luvuilla paljon Saksan nousuun 1. maailmansodan jäljiltä. Kyse ei ollut mistään muutamista ”miljoonista”, vaan kokonaisuudessaan miljardiluokan bisneksistä!
  Lisäksi Saksa sai useilta ulkomaisilta pankeilta miljardiluokan lainoja ja BIS auttoi sodan aikana natsien varastaman kullan eteenpäin käsittelyssä, jotta sillä voitiin hankkia sotatarvikkeita.

  Tuo Saksan kehuttu ”loistava taloussysteemi” on tarkemmin tarkasteltuna kaikkea muuta kuin loistava, kun asiaa tutkitaan perusteellisesti. Kaikkein huvittavinta on se, kun nyky uusnatsit uskovat Hitlerin olleen ”sosialisti” ja ajatelleen kansan parasta.. Molemmat väitteet ovat tootaalista horse shittiä!
  Todellisuudessa saksan talous reformi perustui natsien tultua valtaan teollisuuden yksityistämiseen massoittain. . Useita pankkeja, telakoita, rautateitä, laivayhtiöitä, hyvinvointijärjestöjä ja muita yksityistettiin . Natsihallitus otti kannan, että yritysten tulisi olla yksityisissä käsissä aina kun mahdollista. Valtion omistusta piti välttää, ellei se ollut ehdottoman välttämätöntä uudelleenaseistamisen tai sotaponnistelujen vuoksi, ja jopa näissä tapauksissa ”valtakunta vaati usein, että sopimukseen sisällytetään optiolauseke, jonka mukaan laitosta ylläpitävä yksityinen yritys oli oikeutettu. Yksityistämistä kuitenkin sovellettiin valtion valvonnan lisäämiseksi koko taloudessa, sääntelyn ja poliittisen puuttumisen kautta.
  Koska natsihallitus kohtasi budjettivajetta sotilasmenojensa vuoksi, yksityistäminen oli yksi menetelmistä, jolla se keräsi lisää varoja.

  Kuukausi liittokansleriksi nimittämisen jälkeen Hitler vetosi henkilökohtaisesti Saksan yritysjohtajiin, jotta he auttaisivat rahoittamaan natsipuoluetta seuraavien ratkaisevien kuukausien aikana. Seuraavien viikkojen aikana natsipuolue sai lahjoituksia seitsemältätoista eri liike-elämän ryhmältä, joista suurimmat tulivat IG Farben ja Deutsche Bank. Monet näistä yrityksistä tukivat Hitleriä jopa sodan aikana ja jopa hyötyivät juutalaisten vainosta. Pahamaineisimpia ovat yritykset, kuten Krupp, IG Farben ja jotkut suuret autonvalmistajat.
  Vastineeksi saksalaisten yritysten omistajille ja johtajille annettiin ennennäkemättömät valtuudet hallita työvoimaansa, Ammattiliitot/työntekijärjestöt ja työehtoneuvottelut lakkautettiin. Palkat jäädytettiin suhteellisen alhaiselle tasolle. Myös yritysten voitot kasvoivat erittäin nopeasti, samoin kuin yritysten investoinnit . Käytännössä siis toimittiin riistokapitalistisella tavalla, eikä mistään ”sosialismista” ollut tietoakaan!

  Natsit myönsivät miljoonia markkoja luottoina yksityisille yrityksille. Monilla liikemiehillä oli ystävälliset suhteet natseihin, erityisesti Heinrich Himmleriin ja hänen Freundeskreis der Wirtschaftiinsa. Hitlerin hallinto määräsi lokakuussa 1937 politiikan, joka käytännössä hajotti kaikki yhtiöt, joiden pääoma oli alle 40 000 dollaria, ja kielsi perustamasta uusia, joiden pääoma oli alle 200 000 dollaria, mikä johti nopeasti viidenneksen kaikista pienistä yhtiöistä romahtamiseen. 15. heinäkuuta 1933 annettiin laki, joka määräsi pakollisen kartellijäsenyyden, kun taas vuoteen 1934 mennessä Kolmas valtakunta oli valtuuttanut kaikki yritykset ja kauppajärjestöt uudelleenorganisoimaan ja muodostanut liiton natsihallinnon kanssa. Huomaatko taas, ei mitään tekemistä sosialismin kanssa..

  Toisena merkittävänä tekijänä Saksan talousreformissa oli pakkotyöorjien käyttäminen, sekä ylimääräinen työreservi, joka kostui työttömistä hamppareista ja yleensäkin ammattitaidottomista saksalaisista. Natsit ottivat käyttöön julkisen työn suunnitelmat miehille, jotka työskentelivät kansallisessa työvoimapalvelussa (Reichsarbeitsdienst tai RAD). Heidän työhönsä kuului ojien kaivaminen maatiloilla kastelun avustamiseksi, uusien moottoriteiden rakentaminen, uusien metsien istuttaminen jne. RAD:n miehet käyttivät sotilastyylistä univormua, asuivat leireillä lähellä työpaikkaansa ja saivat vain taskurahaa(nykymääritelmän mukaan orjia) Verrattuna Weimarin hallituksen epäonnistumiseen ja vuosien 1931–1932 krooniseen kurjuuteen, nämä miehet tunsivat kuitenkin, että ainakin natsihallitus pyrki parantamaan heidän asemaansa. Tämä ilo oli kuitenkin lyhytaikainen.

  Työtuntien määrää lisättiin 60:stä 72:een viikossa (ylityöt mukaan lukien) vuoteen 1939 mennessä. Lakot kiellettiin. Keskimääräinen tehdastyöläinen ansaitsi 10 kertaa enemmän kuin pikkurahalla työskentelevät ja harvat uskalsivat valittaa, koska se tiesi äärimmäisiä vaikeuksia..
  Pakkotyöorjia oli niin paljon, että vuoteen ‑44 mennessä Saksan kokonaistyövoimasta neljäs osa oli näitä pakkotyöläisiä, joilla ei käytännössä ollut mitään oikeuksia!

  Saksan harjoittamassa polttoainekaupassa rauhan aikana ei tietenkään olut mitään ihmeellistä, mutta siinä oli, että Jenkkitoimijat myivät pitkään vielä sodan alettua ja saksan tuhottua lukuisasti sukellusveneillään jenkkikuljetusaluksia, polttoainetta saksalle. Toimintaa jatkettiin salassa aina vuoteen ‑42 asti, jolloin siihen puututtiin jenkkihallituksen taholta kovin ottein. Muistaakseni yhtenä ”salamyyntipaikkana” toimi syrjäinen Porttugalilaisaari, josta käsin natsit ostivat polttoainetta.

  • Salattua historiaa

   Vastaa

   Puolan armeija ei tainnut olla niin heikko kun historiankirjoituksessa annetaan ymmärtää ja onhan myös juttua ollut, että Puolassakin oli jonkinlainen Suur Puola suunnitelma ja osittain senkin takia eivät olleet halukkaita Saksan kanssa asioita sopimaan ja luotttivat varmasti myös Englannin ja Ranskan apuun. Eikö viralliseen historiankirjoitukseen uskovat yhtään ihmettele miksi Englanti ja Ranska julistivat Saksalle sodan, mutta eivät Neuvostoliitolle vaikka sekin hyökkäsi Puolaan? Stalin vieläpä taktikoi niin, että viivytti hyökkäämistään niin Saksa sai ainoastaan syyt niskaansa sodan aloittamisesta.

   Työläisten asioista sen verran, että eikös Saksassa ihan ensimmäisten joukossa siirrytty 8 tunnin työpäivään ja työläisillä muutenkin oli ensimmäistä kertaa mahdollista ostaa omakotitalo ja auto, sekä käydä jopa lomalla kotiseutuaan pitemmällä.

  • Plääh

   Vastaa

   Vain luottotutkijoiden käytössä olevassa keskitysleiriarkistossa on puolet nimistä kuitenkin siirtotyöläisiä eikä mitään orjia. Heidät oli värvätty vapaaehtoisesti ja he saivat kunnon palkkaa. Myös keskistysleirivangeilla oli oikeuksia paljonkin. Kurinpidosta oli tarkat määräykset ja he saivat hyvää ruokaa ja keskitysleirin omaa rahaa kanttiinia varten. Viihdetoimintaa oli paljon. Lisäksi sotavangeista osa pääsi esim. maatiloille töihin, jolloin heistä tuli kuin perheenjäseniä

   • Plääh

    Vastaa

    Siirtotyöläisiä oli siis yli 8 miljoonaa

 • Plääh

  Vastaa

  Kenraali Schultze-Rhonhoff on tutkinut Saksan ja muiden maiden varustautumista. Mm. hän kumoaa levittämäsi harhaluulot. Varustelu oli varsin maltillista, koska kansakunnan hyvinvointiin ym. haluttiin satsata. Selvästikään Hitler ei varustautunut suureen sotaan ja siis yleensä kunnolla sotaan vasta 1938. Voin kaivaa luvut jostain jos ehdin.

  Tuo polttoaineluovutus 1942 voi hyvinkin pitää paikkansa, koska Saksa ja USA sopivat tärkeiden vankien luovuttamisesta esm. keskitysleireiltä USAan. Hintana oli usein tietty määrä polttoaineita tms.

  Muutoin nuo talouslukusi ja yritysten kieltämiset kuulostavat taas satukirjoista napatuilta

 • Historia

  Vastaa

  37 miljardin saksanmarkan edestä varustautumista ei ole maltillista, varsinkin kun Saksa rikkoi kaikki voimassa olevat sopimukset!

  Kaikille saksan taloutta kuvaamilleni asioille on olemassa hyvin dokumentoidut lähteet.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”Tuo Saksan kehuttu ”loistava taloussysteemi” on tarkemmin tarkasteltuna kaikkea muuta kuin loistava, kun asiaa tutkitaan perusteellisesti.”

  Tällaisen alustan puitteissa perusteellisuus jää väkisinkin varsin suhteelliseksi, joten yritetään keskittyä olellisimpiin. Muuten jää maku, että pikkuasioiden merkityksiä suurennellaan ja tärkeitä vähätellään.

  Tiedätkö mihin tuolla velkarahasysteemillä tarkoitetaan? Se nimittäin on tässä ehkä se oleellisin yksittäistekijä? Jos sen sivuuttaa, ei voi ymmärtää esim. sitä miksi nykyään kaikki maat vaikuttavat olevan velkaa. Luulenpa, että tiedät. Olisithan muuten osannut reagoida siihen kun sen sanotaan olevan epärehellinen.
  Epärehellisestä tietenkin pyritään eroon. 

  Lisäksi tässä keskustelussa ei ainakaan minulla ole tarkoitus kehua Hitleriä ja ruotia tarkalleen vallanvaihdoksen yhteiskunnallisia tapahtumia. Rikollisesta rahajärjestelmästä hankkiuduttiin eroon ja sen myötä kansalaisetkin vaurastuivat. 

  Otsikkohan alkuperäiselle uutiselle oli tämä: YK: Holokaustiopetuksen avulla edistetään globalismia

  Se on juuri noin. Velkarahajärjestelmä on globaalin valtainstituution kruununjalokivi, ja jos holokaustinarratiivia ei uskota, myös velkarahajärjestelmä tulee äkkiä tiensä päähän.

  Sivuutit maininnat presidenteistä Jackson ja Jefferson. Siitä huolimatta voimme todeta, että kyllä, pankit ovat vaarallisia, ja todeta miten ne saattoivat lyödä jopa teknologisesti ylivertaisen sotilasmahdin. Lisäksi voidaan todeta, että Saksa ainakin yritti noudattaa Jeffersonin ohjetta ja pistää pankit ruotuun.

  ”Pakkotyöorjia oli niin paljon, että vuoteen ‑44 mennessä Saksan kokonaistyövoimasta neljäs osa oli näitä pakkotyöläisiä, joilla ei käytännössä ollut mitään oikeuksia!”

  Tiedoksi: Oli sota. Porukalla oli muita kiireitä. Käpykaartin oikeuksien huomioiminen jäi kieltämättä vähemmälle. Millaista ajankulua sinä olisit heille esittänyt?

 • Historia

  Vastaa

  Ei muuta, kuin ostamaan lentoliput P‑Koreaan, siellä on kaltaisellesi totalitaristisia persläpiä ihannoivalle uneksijalle oiva käytännön opiskelupaikka, siitä mitä se käytännössä tarkoittaa!
  Niin, ja kerrottakoon vielä sinulle, että termi ”käpykaartilainen” tarkoittaa alkuperäisessä merkityksessä rintamakarkuria, aika huonosti sopii kuvaamaan ihmistä, joka on väkisin ryöstetty omasta kotimaastaan orjaksi…kertoo aika paljon sinusta ihmisenä.
  Ihailemiisi suuriin sankareihin kuuluu varmasti myös Stalin ja Mao!

  • Tyrsky

   Vastaa

   ”kaltaisellesi totalitaristisia persläpiä ihannoivalle uneksijalle”

   Andrew Jackson ja Thomas Jefferson persläpiä? Arvostamiani kyllä, ainakin he havaitsivat missä ne isot ongelmat ovat. Ongelma on siellä missä sallitaan rikollinen rahajärjestelmä. Ikävä kyllä, se on nykyään lähes kaikkialla, mutta ehkäpä ongelmalle voidaan tehdä jotain. 

   ””käpykaartilainen” tarkoittaa alkuperäisessä merkityksessä rintamakarkuria”
   Ei ole oleellista edes tarkistaa tuota, koska ymmärsit mitä tarkoitin, ja koska ymmärrät mitä termillä nykyään yleisesti tarkoitetaan.

   ”Stalin ja Mao!”
   Stalinilla on kontollansa mm. gulag ja Holodomor, ja siten miljoonia uhreja. Mao oli vielä ahkerampi 65 miljoonan kiinalaisen tappamisella (Kommunismin musta kirja). Unohdit vielä ne tahot, jotka saivat aikaan varsinaisen holokaustin (kreik. ὁλόκαυστον, holokauston ’polttouhri) eli Dresdenin tulimyrskypommitukset ja Hiroshiman ja Nagasagin ydintuhot. 

   Mielenkiintoista, että niitä tapahtumia, joista on kiistattomat fyysiset todisteet, ja joihin sopii termi polttouhri, ei kutsuta holokaustiksi, mutta holokaustiksi kutsutaan sitä tapahtumasarjaa, jonka tunnetuinta väitettyä murhaamismenetelmää, ihmisten kaasuttamista, ei ole todistettu fyysisesti lainkaan.

   • Salattua historiaa

    Vastaa

    ”Mielenkiintoista, että niitä tapahtumia, joista on kiistattomat fyysiset todisteet, ja joihin sopii termi polttouhri, ei kutsuta holokaustiksi, mutta holokaustiksi kutsutaan sitä tapahtumasarjaa, jonka tunnetuinta väitettyä murhaamismenetelmää, ihmisten kaasuttamista, ei ole todistettu fyysisesti lainkaan.”

    Tuo on kyllä hyvä pointti. Väitettyä holokaustia sanotaan maailman tutkituimmaksi rikokseksi ja sillä perusteella sen on pakko olla täyttä totta. Miten rikos jota ei saa tutkia voi olla maailman tutkituin rikos?

 • Historia

  Vastaa

  Kerroppa tarkalleen minulle, mikä se ”ei rikollinen” rahajärjestelmä oikein on, ja miten se käytännössä toimii?

  Siviilikaupunkien terroripommitukset ovat nykykäsityksen mukaan sotarikoksia. Erikoista sinänsä, molemmat sekä Saksa, että Britannia pidättäytyivät pitkään sodan alkupuolella siviilikohteiden pommittamisesta. Vasta, kun Saksa oli vahingossa yöaikaan pommittanut Lontoon asuinalueita, päätti Britit myös iskeä Berliiniin, tosin aluksi kovin mitättömällä tavalla.
  Tästä eteenpäin pommituksia kaupunkien asuinalueita kohtaan lisättiin asteittain, kunnes sodan jälkimmäisellä puoliskolla nähtiin supermassiiviset saksan kaupunkien palopommitukset.
  Kaupunkien terroripommitukset oli kuitenkin Saksa aloittanut jo ‑39, hyökätessään Puolaan, joten ensimmäisenä tätä sotimiskeinoa käytti nimenomaan Saksa!

  Jos tässä nyt aletaan sitten laittamaan maita järjestykseen, kuka niitä siviilejä eniten surmasi, niin Saksa ja sen liittolainen Japani ovat ehdottomia ykkösiä. Vaikka laskisit kaikki saksan suurkaupunkien pommitukset, Japanin 67 suurimman kaupungin palopommitukset ja vielä atomipommitukset, niin silti siviilejä kuoli enemmän Saksan ja Japanin toimien seurauksena.
  Pelkästään neukkula menetti jopa yli 20 milj. siviiliä, ja Kiina 17 milj. siviiliä sodassa akselivaltoja vastaan.

  Muuten harva Dresdenin pommituksien syitä tutkiva länsihistorioitsija uskaltaa sanoa syyksi, jotain aivan muuta, kuin mitä tähän mennessä on esitetty! Sodan lopulla supersuureksi paisuneen neukkuarmeijan pelättiin etenevän pidemmälle, mitä oli sovittu ja joidenkin venäläishistorioitsijoiden mukaan Dresdenin ja Hiroshiman/Nagasakin pommitukset olivat itseasiassa voimannäyte Neukkulaa varten, jotta pysyisivät sovituissa rajoissa..

  • Tyrsky

   Vastaa

   ”Kerroppa tarkalleen minulle, mikä se ”ei rikollinen” rahajärjestelmä oikein on, ja miten se käytännössä toimii?”

   Näyt sivuuttavan sinulle annetut argumentit ja hukuttavan ne edellisten viestien sekaan. Vastaan silti.

   Käytännössä vastasin kysymykseesi jo aiemminkin, koska presidentti Andrew Jackson sanoi ’I killed the bank’ ja tällä siis viittasi siihen kuinka oli onnistunut estämään omana aikanaan epärehellisen keskuspankin muodostumisen. Sanoinhan pariin kertaan myös sen, että presidentti Jefferson piti pankkeja armeijoita vaarallisempina.

   Ei-rikollinen rahajärjestelmä on vastikkeellista ja sellaisenaan se ei tuota ansiotonta etua kummallekaan, mutta hyödyttää molempia osapuolia siinä tehtävässä mikä rahalla pitää ollakin eli arvon mittana ja vaihdon välineenä.

   Nykyisin käytössä olevat rahajärjestelmät eivät ole vastikkeellisia. Erittäin lyhyt esitys yksityispankkien tavasta luoda rahaa tyhjästä:
   https://www.youtube.com/watch?v=ztHKo3YYxxw

   Asetelmassa lainanottajalle jää velka korkoineen, antaja ei ole antanut mitään omaansa. Isommassa kuvassa eli pidemmän päälle tuollainen on velkoja ottavan tahon kaiken varallisuuden siirtämistä lainanantajille.

   Tuossa kuvattiin yksityispankkien eräs tapa luoda rahaa tyhjästä. Myös keskuspankit luovat rahaa täysin olemattomasta, kuten FED antaessaan velkaa Yhdysvalloille. FED on yksityisomisteinen nimestään huolimatta. 

   Presidentti James Garfield (1831 – 1881):
   “Whoever controls the money of a nation, controls that nation and is absolute master of all industry and commerce. When you realize that the entire system is very easily controlled, one way or another, by a few powerful men at the top, you will not have to be told how periods of inflation and depression originate.” 

   Kun tuohon asetelmaan vielä lisätään kultakannasta (Bretton Woods ‑järjestelmästä) luopuminen 1974, ei tarvitse ihmetellä miten Fiat-rahan (eli käytännössä mihinkään perustumattoman rahan) määrä räjähti, ks. kuva:
   http://orrinwoodwardblog.com/wp-content/uploads/2014/07/fig-3-us-national-debt-money-supply-vs-cpi.jpg

   Yhdysvaltojen presidenteistä kahdeksan vastusti keskuspankkia. Mitä luulet, kuinka moni heistä murhattiin?
   https://newpatriotsblog.com/eight-presidents-who-opposed-a-central-bank-federal-reserve

   https://www.thoughtco.com/how-many-american-presidents-were-assassinated-4163458

   Vielä alkuperäisen uutisen asiasta:
   Olisi ollut kauhean mukava kun olisit kommentoinut edes tätä (kopio aiemmin kirjoittamastani):
   «»

   Koita ihmeessä vastata!

 • Plääh

  Vastaa

  Totalitaristisempihan meidän aikamme on pakkorokotuksineen ja ajatusrikoslakeineen. Kaikki uusi teknologia tullaan valjastamaan ihmisten valvontaan. Et saa vastustaa massamaahanmuuttoa tai siteerata Raamattua. Neuvostoliitossa tietenkin oli kamalaa, mutta Hitlerin Saksasta sait muuttaa pois ja se ei edes ollut oikea diktatuuri. Asiat olivat siellä paljon paremmin eikä siellä rotua tuhottu, vaan kansakunta haluttiin pitää terveenä ja säilyttää. e on kaiken a ja o ja merkki korkean moraalin yhteiskunnasta. Systeemi pyöri ihmisiä varten ja oman kansan edustajat hallitsivat ja ajoivat oman kansan asiaa. Ei oltu riiåppuvaisia suurfinansseista. Talous oli ihmisiä varten, ei niin päin kuin täällä, että hallintoalamaiset ovat taloutta varten. Talous pyörii täällä Wall Streetin ym. suurkonsernien ja kv pankkiirien hyväksi. Verovaroja voidaan tuosta noin heittä mljardeja esim. Italian budjettiin tai holokaustikorvauksiin jne.

  • Historia

   Vastaa

   Juu, mutta Natsi-Saksassa ei ollut vapautta ajatella ja toimia natsi-ideologian vastaisesti. 

   Valvonta ja kyttääminen lisääntyy, se on selvä, mutta jokaisellahan meistä tod. on älypuhelin, se mahdollistaa jo ympärivuorokautisen seurannan ja myös salakuuntelun. Säteilyn ja signaalin estävällä puhelimen suojapussilla tuon voi tietty estää, mutta silloin ei voi taas käyttää puhelinta verkossa.

   Menee vielä vuosia, mutta takuuvarmasti tulevat jossain vaiheessa aloittamaan ihmisten maailmanlaajuiset mikrosiruttamiset, ja huipputeknologiaa tullaan yhdistämään ihmisten kehoihin, kuten Klaus Schwab puhui jo vuosia taaksepäin.

   • Plääh

    Vastaa

    No jos ei valtiovaltaa vastaan vehkeillyt eikä ajanut mitään vihamielistä politiikkaa (tuhoaminen ja mädätys ja sabotaashi), niin sai olla rauhassa. Miksi kansakunnan tuhoaminen tai selvästi maan edun vastainen toiminta olisi sallittava? Jos kommunistit sallitaan, on se merkki siitä, että sama voima on sekä valtiovallan että kommunistien taustalla määräämässä

 • Plääh

  Vastaa

  Stephen Mitford Goodsonin kirjassa Keskuspankkien historia todetaan, kuinka Saksan varustelumenot olivat viimeisen rauhan vuoden aikana 18.4 miljardia valtakunnanmarkkaa, kun ne vuotta aiemmin olivat olleet vain 8.2 miljardia. Vuonna 193637 menot olivat olleet 5.8 miljardia. 193536 4.0 miljardia. Kahtena edellisenä vuotena menot olivat olleet vain 1.9 miljardia kumpanakin. Tästäkin huomaamme vanhan tutun totuuden: Kolmas valtakunta alkoi varustautua toden teolla vasta vuonna 1938, kun sodan uhka alkoi olla ilmeinen. Mitään suursotaa ei ollut suunniteltu. Vastaavat luvut on entinen Bundeswehrin kenraali Schultze-Rhonhoff esittänyt. Hän aikoinaan sai tehtäväksi tutkia eri maiden varsutelua 30-luvulla ja hämmästyi.

  Puolan sotaretkellä ei suinkaan suoritettu terroripommituksia:
  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/05/ilmapommitusten-historiaa/

  Wielunista ja Varsovasta on laadittu propagandasatu. Samassa kirjoituksessa on myös Englannin ja Saksan sodasta. Englanti aloitti heti sodan puhjettua siviilialueiden murhapommitukset ja kulttuurivandalismin. Tarinat reaktiosta eksyneeseen pommittajaan ovat valehtelua. Hitlerin oli lopulta vastattava, mutta vieläkin hän pommitti vain sotilaallisia kohteita. Nyt kuitenkin myös kaupunkien keskellä.

  ”Yleinen valhe on puhua saksalaisten harhaiskusta, mihin Berliinin pommitukset muka olisivat olleet vastaveto. Tästä siis olisi lähtenyt vasta eräänlainen koston kierre. Britannia oli siis pommittanut siviilikohteita koko kesän. Lisätäänpä lainaus Hackertin kirjasta Bombenlügen. 18.4.1941 julkaisi Britannian hallitus selityksen liittyen englantilaiseen ilmahyökkäykseen Berliiniä vastaan. Siinä sanottiin: “Se ei ollut kosto tai vastaus, vaan osa pysyvää politiikkaamme, RAF:n toteuttamana ja hänen majesteettinsa hallituksen käskemää, pommittaa kaikki kohteet kahdessa syyllisessä valtiossa, jotta niiden puolustuskyky heikkenisi. Tätä politiikkaa tullaan jatkamaan ja sodan loppuun asti kasvavalla voimalla, joka tapauksessa, tehtiinpä Englannin saarelle hyökkäyksiä tai ei.” (Saksan sotilasaikakauslehti, elo-syyskuu 2005, s. 80; Hans Joachim von Leesen, Bombenterror, Kiel 2005, s. 19). Edit

  Dresdenissä kyse oli silkasta talmudistisesta massamurhaamisesta. Uhreja 500 000. Kyllä siellä rautatieasemaakin pommitettiin. Tärkein syy tähän oli se, että se oli täynnä pakolaisjunia, joissa pakolaiset yöpyivät. Pommitusten ajankohta oli valittu siten, että kaupunki oli juuri täynnä Sleesian pakolaisia, joita olisi seuraavalla viikolla alettu kuljettaa eteenpäin.

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/06/dresdenin-pommituksen-uhrimaara-todennakoisimmin-400–000-450–000/

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/06/wolfgang-hackert-dresdenin-pommitus/

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/06/wolfgang-saarschmidt-dresdenin-pommitus/

  On tietenkin selvää, että Saksa oli syyllinen perin vähäiseen määrään siviiliuhreja maailmansodassa ja sen vastustajat lähes kaikista niistä. Neuvostoliitossakin saksalaiset vain teloittivat selkeästi syylliset terroristit ja vakoojat, kuten kaikki muutkin armeijat tekevät

 • Plääh

  Vastaa

  Winston Churchillin ja liittoutuneiden kavereidensa mielestä Saksan suurin anteeksiantamaton synti oli hivuttautua irti ylikansallisesta velkaorjajärjestelmästä ja elättää oma kansa omalla, suvereenin valtion valuutalla. Näin Churchill osoitti täysin todeksi sen mitä Hitler oli aikanaan sanonut ylikansallisista pankkiireista ja heidän pyrkimyksistään ryöstää kansakunnat ja niiden rikkaudet omiin taskuihinsa:

  http://www.renegadetribune.com/winston-churchill-germanys-unforgivable-crime/

 • Historia

  Vastaa

  Plääh.

  Antamasi luvut juuri todistavat kaiken ennalta kuvaamani todeksi!
  Syy, miksi vuotta aiemmin sodan syttymistä, menot olivat suuremmat, johtuu tietenkin siitä, että Saksan taloudellinen tilanne aikaisempina vuosina ei sallinut suurempaa investointia armeijaan, ja myös siitä syystä, että armeijan kaikki suurimmat ja kalleimmat hankkeet toteutettiin vasta myöhemmin(Luftwaffe/ Kriegsmarine )

  Tämä näkyy selvästi saksan sotatalouden kehityskaaressa. Yksi merkittävä uudelleenvarustamisen välive, oli nk. ”Mefo-vekselit”.

  Neljä yritystä yhdistivät yhteen yli miljardin Reichsmarkan (vastaa n. 4 miljardia 2017 euroa) varat, ja kansallissosialistinen hallitus suostui maksamaan rahat takaisin viiden vuoden velkakirjoilla, jotka tunnetaan nimellä Mefo-vekselit. Pian tämän jälkeen natsit” alensivat” nämä setelit (tunnetaan saksaksi Mefo-Wechselinä), mikä muutti ne periaatteessa eräänlaiseksi valuutaksi.

  Vuosina 1934–1938 Mefo-laskuja annettiin yhteensä 12 miljardin Reichsmarkan arvosta asevarustelun maksamiseksi. Saksan valtionvelka vuonna 1932, vuosi ennen Hitlerin valtaannousua, oli vain 10 miljardia Reichsmarkia. Vuoteen 1938 mennessä virallisesti myönnetty valtionvelka oli 19 miljardia Reichsmarkaa, mutta Mefo-seteleissä 12 miljardia Reichsmarkaa oli lisättävä siihen. Toisin sanoen Hitler ja Saksan talousministeri Hjalmar Schacht kolminkertaistivat Saksan valtionvelan vain kuudessa vuodessa, mutta yli puolet kasvusta oli salattu.

  Kun MEFO-setelit erääntyivät vuonna 1938, hallitus havaitsi vakavan käteisvajeen. Ongelman ratkaisemiseksi natsihallinto käytti ”erittäin kyseenalaisia ​​menetelmiä”, joissa pankit pakotettiin ostamaan valtion obligaatioita käytettäviksi näiden laskujen takaisinmaksuun, ja hallitus otti rahaa säästötileiltä ja vakuutusyhtiöiltä. Tämä teki tavallisesta Saksan kansalaisesta Saksan uudelleenaseistuksen rahoittajan. Lopulta hallituksen oli turvauduttava painokoneeseen auttamaan lieventämään käteispulaa..

  Se oli yksi Saksan uudelleenaseistusohjelman avainkomponenteista, ja sen keksi Hjalmar Schacht, joka oli tuolloin talousministeriön johtaja ja sotatalouden täysivaltainen edustaja. 

  Tätä järjestelmää käytettiin huhtikuuhun 1938 saakka, jolloin tällaisia ​​seteleitä oli maksamatta lähes 12 miljardia Reichsmarkia (vastaa 50 miljardia euroa 2017). Tuolloin ensimmäinen näistä seteleistä, joiden takuu oli viisi vuotta, erääntyi vuonna 1939, jolloin haltijat todennäköisesti esittäisivät ne Reichsbankille maksettavaksi.

  Tämä rahoitustapa mahdollisti natsien hallituksen saada suuria lainoja Reichsbankilta, mikä oli kiellettyä silloisten lakien mukaan. Reichsbankin suora lainaus hallitukselle oli lain mukaan rajoitettu 100 miljoonaan Reichsmarkaan.
  Näiden erien suuri luonne johti lopulta byrokraattiseen yhteenottoon Reichsbankin ja valtiovarainministeriön välillä vuonna 1939, mikä johti koko strategian laatijan Hjalmar Schachtin eroon 20. tammikuuta 1939. 

  saksan uudelleenvarustelun tukijana ja kehittäjänä toimi myös moni ulkomainen suuryritys ja pankki.
  Noin 150 amerikkalaista yritystä osallistui Saksan uudelleenaseistamiseen ja toimitti saksalaisille yrityksille kaikkea raaka-aineista teknologiaan ja patenttitietoon. Tämä tapahtui monimutkaisen liike-elämän intressiverkoston, yhteisyritysten, yhteistyösopimusten ja amerikkalaisten ja saksalaisten yritysten ja niiden tytäryhtiöiden välisen ristiinomistuksen kautta. Amerikkalaisten yritysten saksalaisille yrityksille (joista osa oli Saksan valtion perustamia MEFO-peiteyhtiöitä) toimittamia resursseja olivat muun muassa synteettisen kumin tuotantotekniikka (DuPont) ja Standard Oil of New Jersey), viestintälaitteet (ITT), laskenta- ja taulukkokoneet (IBM), ilmailutekniikka (jota käytettiin Junkers Ju 87 ‑pommikoneen kehittämiseen), polttoaine (Standard Oil of New Jersey ja Standard Oil of California), sotilasajoneuvot (Ford ja General Motors), rahoitus (sijoitusten, välityspalvelujen ja pankkien kuten Union Banking Corporationin lainojen kautta), yhteistyösopimukset, tuotantolaitokset ja raaka-aineet. DuPont omisti osakkeita IG Farbenissa ja Degussa AG:ssa.

  Tätä osallistumista ei motivoinut pelkästään taloudellinen hyöty, vaan joissain tapauksissa myös ideologia. Irénée du Pont, DuPontin johtaja ja entinen presidentti, oli natsien rotuteorian kannattaja ja eugenian kannattaja..

  Kommenttisi osa, koskien Puolan sotaretkeä ja ilmasotaa Brittonin kanssa on täytty mielikuvituksellista hölynpölyä! Puolan kaupunkien terroripommittamisesta on todisteena runsasti kuva-ja videomateriaalia!
  Varsova saksan pommitusten jäljiltä:

  https://media.gettyimages.com/photos/september-1939-a-view-of-rubble-and-ruined-buildings-covering-the-picture-id3245880?s=2048x2048

  Wielunin tuhot:

  https://pbs.twimg.com/media/DWufe4-XUAEu–Z.jpg

  Frampolin, 100%:sti pienen siviilikaupungin(sotarikos) Luftwaffen testiluontoinen pommitus, jota myös kuvasivat paljon ilmastakäsin, jotta pommitustekniikoiden ja pommien effektiivisyys saataisiin käytännössä testattua:

  https://slideplayer.com/slide/12443105/74/images/13/Before+%28left%29+and+after+%28right%29+the+Luftwaffe+Bombing+of+Frampol%2C+Poland..jpg

  http://frampol1939.pl/download//35/z14547844vzbombardowany-frampol-na-lubelszczyznie-13-wrzesn.jpeg

  Hitlerin itsensä lausumat vuodelta ‑40 todistaa väitteesi hölynpölyksi, koskien Brittien ja Saksan välistä ilmapommitussotaa. Juuri siksi Hitler varoi pommittamasta Brittien siviilikohteita, koska tiesi sen johtavan myös saksalaiskohteiden pommittamiseen, myös Hitler toivoi sodan tulevan pian päätökseen ja rauhaan Brittien kanssa.

  Pankkijärjestelmiä ja taloutta koskeviin kommentteihin vastaan myöhemmin..
  Mitään todisteita siitä, että Britannia olisin pommittanut ensiksi Saksan siviilikohteita ei ole olemassa, ei ainoatakaan kuva/videomateriaalia!

  • Tyrsky

   Vastaa

   Melkoista sananpyörittelyä jälleen. Maan sisäiset rahoitusjärjestelyt eivät tuota eikä kuluta sen enempää kuin mitä joku pyörittelee lompakkonsa rahoja sen eri taskuihin, vaikka pitäisikin kirjaa mikä tasku on millekin taskulle velkaa.

   Valtion ja kansakunnan kannalta on ja oli oleellista se, että rahajärjestelmä on itsenäinen. Kun se saatetaan sellaiseksi, tuotannontekijät ovat ratkaisevassa roolissa.

   ”Tuotannontekijät ovat taloustieteessä hyödykkeiden eli tavaroiden ja palveluiden tuotannossa käytettävät resurssit.

   Perinteisesti tuotannontekijät jaetaan taloustieteessä kolmeen ryhmään:[1]

   työvoima eli ihmisten tekemä työ – työvoimalle maksetaan korvaukseksi palkkaa.
   pääoma eli tuotantolaitteet – laajasti ottaen pääomasta maksetaan korvaukseksi korkoa.
   maa ja luonnonvarat – maan käytöstä maksetaan vuokraa (maankorko).”

   ja

   ”Toisinaan tuotannontekijänä mainitaan myös yrittäjyys, jolloin tarkoitetaan tuotannon organisointia, riskinottoa sekä ideointia.”
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuotannontekij%C3%A4

   Saksan tuotannontekijät olivat erinomaiset. Oli vain organisointikysymys miten ne valjastetaan. Saksa ei siis tarvinnut mitään ulkopuolista instrumenttia (velkarahajärjestelmää) tuotannontekijöidensä hyödyntämiseksi, vaan päinvastoin se pääsi hyötymään omista tuotannontekijöistään irrottautuessaan sitä kuppaavista tahoista.

   Taktiikkasi on ollut paitsi sivuuttaa esitetyt faktat, myös jaaritella merkittömillä seikoilla. Siksi kysyn:

   Mitä tuotannontekijöitä mielestäsi Saksalta puuttui ja mikä käytännössä esti sitä hyödyntämästä näitä omia vahvuuksiansa?

   Osaltaan vastasit, joskin väänsit sen klassisella jargonilla että laki olisi yhtä kuin oikeus. Tietenkin epärehellinen rahajärjestelmä hyötyy ruokkimansa epärehellisen lainsäädännön toimista. Siksi katsottiin, että yhteiskunnallisten muutosten täytyy mennä järjestelmän ytimiin asti. Koska järjestelmä oli mätä, se piti korvata uudella.

   • Tyrsky

    Vastaa

    Korjaus: merkittömillä –> merkityksettömillä

  • Plääh

   Vastaa

   Tuossahan on ovelasti väännetty selitys varustelulukuihin. Ikävä kyllä muistakin lähteistä ilmenee, että varustelua lisättiin iimeisenä vuotena ennen sotaa huomattavasti. Hitler sanoi ajaneensa läpi päätökset tähän, koska näki sodan olevan edessä. Tähän voi tietenkin kuitata, että nämä olisivat erääntyneet sitten myöhemmin maksuun, mutta se ei pelastaisi alkuperäistä väitettäsi vähintäänkin tasaisesta kasvusta kykyjen mukaan. Tosiasiassa alkuvuosina varustelu oli toissijaisessa asemassa. Pätevät tutkijat ovat päätyneet aivan eri tulokseen kuin sinä ja lähteesi.

   Niin mitkä Hitlerin sitaatit ovat kyseessä? Tuskin mitkään oikeat, koska mikään todellinen sitaatti ei tietenkään voi osoittaa vääriksi selviä dokumentoituja tapahtumia. Vaikka et hyväksyisikään saksalaisia filmejä ja dokumentteja, niin Churchillhan selvästi heti pääministeriksi noustuaan käski pommittaa Saksan kaupunkeja. Siihen saakkakin oli pommitettu usein siviilialueita ja tuhottu kulttuuriaarteita mielenosoituksellisesti, kuin ivaten. Esim. Liddel Hart myöntää Englannin iskut siviilikohteisiin kesän 1940 ajalta. Hitler vastasi vasta syksyllä pommittamalla sotilaallisia kohteita kaupungeissa.

   Wielunin kuvasi osoittaa tuhot aika pieniksi eli juurikin rautatieaseman kokoiseksi, komentokeskukseksi tms. Varsovassa amerikkalainen tarkkailija totesi saksalaisten pommittavan sotilaallisia kohteita. Kaupunki oli muutettu linnoitukseksi, joten ilmasota sitä vastaan oli oikeutettua. Frampoli vaikuttaa vastaavalta satutarinalta, kuinmitä Puola ja muut voittajat ovat Wielunista tehneet. Lainaus linkeistä:

   ”Saksan ilmasotaa Puolassa ja etenkin Varsovassa oli tarkkailemassa esim. Ranskan ilmavoimien edustaja kenraali Armengaud. Hän sanoi saksalaisten pommittaneen alusta lähtien sotilaallisia kohteita, etenkin viestiyhteyksiä ja johtokeskuksia, jotka jouduttiin puolalaisella puolella hajauttamaan tämän vuoksi. Sekään ei auttanut, vaan pian puolalaiset eivät pystyneet lähettämään ja vastaanottamaan käskyjä, mikä oli yksi ratkaisevista tekijöistä sodassa. Tiedustelukoneet lensivät matalalla, kuten kaikki muutkin koneet. Näin saksalaiset pyrkivät osumaan kunnolla ja välttämään siviiliuhrit. Näin he tekivät huolimatta huomattavista tappioista ja riskeistä. Sotilaalliset hyödyt olivat tietysti myös usein tällaisen toiminnan ansioita. Kohteita olivat tukikohdat, sillat, lentokentät, liikenne- ja viestiyhteydet ja tehtaat. Tietysti myös joukkojen keskitykset lyötiin hajalle. Kenraali nimenomaan korostaa, etteivät saksalaiset ole hyökänneet siviiliväestöä vastaan. Kohteet ovat olleet täysin sotilaalliset. Hän varoittaa kertomuksessaan länsivaltoja hyökkäämästä sen vuoksi siviilikohteita vastaan, sillä se voisi laukaista koston kierteen.

   Miksi Varsovaa pommitettiin? Kun se oli saarrettu, kaupunkia kehotettiin toistuvasti antautumaan (16, 18, 19, 22. ja 24.9.1939). Sieltä kuitenkin tulitettiin saksalaisia joukkoja. Saksalaiset uhkasivat kuusi kertaa, että kaupungin pommitus aloitetaan, jos se ei antaudu, vaan sitä käytetään kv sääntöjen tarkoittamalla tavalla linnoituksena, jolloin sitä vastaan jouduttaisiin hyökkäämään. Saksalaiset pudottivat miljoonia lentolehtisiä kaupunkiin, jossa kertoivat varanneensa kaksi reittiä ulos kaupungista ja joissa kehotettiin siviiliväestöä poistumaan kaupungista tiettyyn ajankohtaan mennessä. Siviiliväestölle järjestettiin leiri kaupungin pohjoispuolelle ja muonitusta taistelujen ja mahdollisen uudelleen sijoittamisen ajaksi. Siviiliväestöä myös poistui kaupungista suuria määriä. Puolalaiset taas kehottivat kaupunkilaisia taistelemaan viimeiseen mieheen ja osallistumaan barrikadien rakentamiseen ja taisteluihin”

  • Plääh

   Vastaa

   Vaikka lähteesi voi laittaa siis kuvan Varsovasta vuodelta 1944 tai jopa jostain muualta, kiten teikäläisillä on tapana (esim. Wehrmacht-näyttelyt), niin joka tapauksessa kaupunki oli täynnä puolalaisia joukkoja.

   https://www.jf-archiv.de/archiv12/201237090753.htm

   Toinen kiinnostava sivusto tuo esiin tärkeän seikan: jos Varsova ei olisi antautunut ja kaupungista olisi taisteltu, tyuhot olisivat olleet 1939 paljon suuremmat. Siten pommitus sai aikaan sen, että tuhot olivat lievemmät.

 • Plääh

  Vastaa

  Wolfram von Richthofenin sotapäiväkirjan mukaan Wielkuniin hyökkäsi vain jäljelle jääneet heikot osat yksiköistä ja kaksi stuka-ryhmää, kun pääosa koneista hyökkäsi kohteisiin Lublinitzissa ja Krakovassa.. Virallinen Puolan pakolaishallituksen sotaselvitys kertoo, että Wieluniin oli sijoitettu puolalainen divisioona. Myös saksalaiset tiedustelutiedot antoivat ymmärtää, että alueella oli kokonainen divisioona.

  Richthofen totesi kaupungin vauriot vähäisiksi, mutta uskoi, että kaupungisa ei ollut ollut niin paljon sotavoimaa, kun oli oletettu.

 • Plääh

  Vastaa

  https://jungefreiheit.de/wissen/geschichte/2004/geschichtenerzaehler-aus-der-zweiten-reihe/

  Tämän mukaan siis Wieluniin iski vain pari tusinaa Stukaa, jotka on tarkoitettu vain pistemaaleja pommittamaan. Ei voida puhua kaupungin terrorituhoamisesta, kun stukat pommittavat rautatieasemaa ja lentokenttää. Alueella oli edellisenä päivänä havaittu divisioona ja ratsuväkiosasto.

  Saksalaiset lähteet puhuvat vain sotilaallisten kohteiden pommittamisesta.

 • Historia

  Vastaa

  Tyrsky

  ”Mitä tuotannontekijöitä mielestäsi Saksalta puuttui ja mikä käytännössä esti sitä hyödyntämästä näitä omia vahvuuksiansa?

  Olen jo vastannut tuohon kysymykseen, sekä edellisessä, että vanhemmissa kommenteissa!
  Etkö ymmärrä lukemaasi. Saksa ei kyennyt missään vaiheessa tuottamaan kaikkia tarvitsemiansa hyödykkeitä, varsinkin sotakonettansa varten. Hitler oli tietoinen siitä, että Saksalla ei ollut raaka-ainevarastoja, ja siksi täysi autarkia oli mahdotonta.

  Sodan alkaminen johti Britannian saartoon, joka rajoitti vakavasti Saksan pääsyä maailmanmarkkinoille. Öljy, sokeri, kahvi, suklaa ja puuvilla olivat kaikki erittäin niukassa. Saksa käytti hiilen kaasutusta korvatakseen öljyn tuonnin rajoitetussa määrin ja luotti Romanian Ploieștin öljykenttään. Saksa oli riippuvainen Ruotsista suurimmaksi osaksi rautamalmituotannostaan, ja se luotti Espanjaan ja Portugaliin volframin toimittajana. Sveitsi jatkoi kauppaa Saksan kanssa ja oli erittäin hyödyllinen Saksalle ystävällisenä neutraalina maana. Ennen sodan julistusta Neuvostoliitolle Kolmas valtakunta sai Neuvostoliitolta suuria määriä vilja- ja raaka-aineita, jotka se maksoi teollisuuskoneilla, aseilla ja jopa saksalaisilla suunnitelmilla taistelulaivaa varten. Keväällä 1940 Neuvostoliitto pyysi kaksi kemiantehdasta korvaukseksi raaka-aineista. Saksan hallitus kieltäytyi armeijan vaatimuksesta.

  • Tyrsky

   Vastaa

   ”Sodan alkaminen johti Britannian saartoon”

   Näköjään et edes yritä kiistää, että Saksalla oli tarvittavat tuotannontekijät rauhan aikaa varten, myös asianmukaisen ulkomaankaupan käymiseksi. Selität vain miten sodan aikana oli eri syistä puutetta kaikenlaisesta, mutta et sitä mihin hyvinvointia arvostava maa tarvitsee pankeille rahaa pumppaavaa, rikollista velkarahajärjestelmää. Käytännössä tunnustat samalla sen mistä holokaustiksi kutsutussa tapahtumassa oli kyse: puutteesta ja sen seurauksista.

 • Historia

  Vastaa

  Jo lähettämäni kuvat todistavat väitteesi hevon paskaksi, yrität vain koko ajan valkopestä natsien tekemisiä sodassa aivan joksikin muuksi!

  • Tyrsky

   Vastaa

   Katsoin nuo kuvat, mutta en voi väittää perehtyneeni niihin, tai aiheeseen yleensäkään.
   Voin silti tunnustaa, että niistä syntynyt vaikutelma on toki jotakin muuta kuin pistepommitukset. Silti kuva-ala on monissa kuvissa sen verran rajoitettu, että niiden ei voida sanoa olevan mitään suurpommituksia, ei ainakaan mattopommituksia. Tulimyrskyt liittyivät Dresdeniin, mitään sen kaltaista kertakaikkista tuhoa ei linkkaamiesi kuvien pohjalta näkynyt. 

   Kuten näet, en yritä käydä saati voittaa täällä toista maailmansotaa tai sen jälkipyykkiä, vaan totuuspohjalta käydä keskustelua. Sinun kirjoitteluistasi ei sellaista käsitystä saa, sen verran paljon aatteesi palo ja bunkkeri-ideologia näkyvät biasoivan keskustelua.

   Odotan edelleen materiaalitodisteita massamurhakaasutuksista.

 • Historia

  Vastaa

  Plääh.

  Kommenttisi on niin totaalista mielikuvitus-hevon paskaa, että en viitsi enää jatkaa kanssasi kommentointia!
  Käyttämäsi lähteet ovat pääasiassa uusnatsien halpahintaista propagandaa, eivätkä todellista sotahistorian tutkimusta.
  Jatka toki satutarinoittesi levittämistä, minua ne ei enää kiinnosta..

  • Plääh

   Vastaa

   Noissa saksalaisissa linkeissä lähteet ovat Wehrmachtin arkistoista suoraan. Lehti on konservatiivien, ei uusnatsien. Kirjoittaja on arvostettu ilmasodan historioitsija. Sellainen ei Saksassa voi olla uusnatsi.

   Vaikka valokuviesi aitoutta ei voi todentaa, ne eivät todista yhtään mitään. Muutama rauniokortteli. Puolet linkeistäsi ei edes auennut. Vain yksi Wielun ja yksi Varsova. Kuka takaa, ettei kuvat ole otettu maataisteluiden jälkeen? No Wielunissa nyt ei kuva oikein todistanut mitään. Pikemminkin vauruoiden vähäisyyttä.

   Jos täällä on valkopessyt joku jotain, niin se on nimim. Historia, joka on pessyt Britannian sotarikokset nollaan

 • Historia

  Vastaa

  Tyrsky.

  Vastaan vielä hieman lisää..

  Koska autarkinen taloudellinen lähestymistapa tai liitto Britannian kanssa oli mahdotonta, Saksan oli järjestettävä läheisempiä suhteita Neuvostoliittoon. Huolimatta hiilen hydraustyöstä, Saksasta puuttui öljy, ja se pystyi tyydyttämään vain 25 prosenttia omasta tarpeestaan. Koska sen päätoimittaja, Yhdysvallat, olisi mahdollisesti katkaistu tuonnin sodan aikana, saksan oli katsottava Neuvostoliittoon ja Romaniaan. Saksa kärsi samoista metallimalmien, kuten kromin, volframin, nikkelin, molybdeenin ja mangaanin, toimitusongelmista, joita kaikkia tarvittiin tankeissa, laivoissa ja muissa sotatarvikkeissa käytettävään karkaistuun teräkseen. Esimerkiksi Saksa oli lähes 100-prosenttisesti riippuvainen kromin tuonnista, ja pelkkä Etelä-Afrikan ja Turkin tuonnin menetys eston alkaessa poistaisi 80 prosenttia tuonnista. Mangaani, josta Saksa tuotti itse 40% tarpeestaan, odotettu Britannian saarto katkaisisi sen yhteyden tärkeimpään ulkopuoliseen toimittajaansa Etelä-Afrikkaan. Saksa oli 35 %:n omavarainen rautamalmin suhteen, mutta menettäisi 36 % aiemmasta tuonnistaan ​​sodan syttyessä. Lisäksi vaadittiin Stalinin lupa volframin ja molybdeenin kuljettamiseen Kiinasta, mikä edellytti Neuvostoliiton hallitsemien rautateiden käyttöä. Samaan aikaan Neuvostoliitto oli maailman suurin mangaanin lähde, toiseksi suurin kromin ja platinan lähde ja kolmanneksi suurin raakaöljyn, rautamalmin ja nikkelin toimittaja.

  Kumi oli erityisen hankala, sillä Saksa tarvitsi 80 % kumistaan ​​tuonnista. Hitler tarvitsi Neuvostoliiton apua hankkiakseen kumia Kaukoidästä, jonka puute oli aiheuttanut Saksalle ongelmia ensimmäisessä maailmansodassa. Kumin tuotantoa Malajassa ja Itä-Intiassa hallitsivat britit ja hollantilaiset. Näiden lähteiden katkaiseminen jättäisi Saksalle varastot vain kahdeksi kuukaudeksi. Vaikka Saksan synteettisten materiaalien tehtaat pystyivät tuottamaan 50 % Saksan kumin tarpeesta, Saksa tarvitsi silti suuria määriä luonnonkumia raaka-aineena. Ja vain saavuttaakseen tuon synteettisen tuotannon Saksa oli investoinut valtavat 1,9 miljardia Reichsmarkia kolmen vuoden aikana – lähes puolet kaikista investoinneista pääomahyödyketeollisuuteensa.

  Vaikka Saksa oli vähentänyt riippuvuuttaan tuontiruoasta 35 prosentista vuonna 1927, aina 13 prosenttiin vuonna 1939, 40 prosenttia sen rasvaisista ja öljyisistä elintarvikkeista oli täytettävä tuonnilla.Lisäksi Saksan elintarviketarve kasvaisi entisestään, jos se valloittaisi valtiot, jotka olivat myös elintarvikkeiden nettotuojia. 

  Vuonna 1936 Hermann Göring kertoi useille saksalaisille teollisuusmiehille, että ”raaka-aineiden saaminen Neuvostoliitosta on niin tärkeää, että hän ottaa tämän asian esille Hitlerin kanssa – vaikka tämä olisikin huonosti halukas hyväksymään tämän. Vuoteen 1937 mennessä, valtava kuilu raaka-ainetarpeiden ja tarvikkeiden välillä oli vallannut Hitlerin valloitusajattelun. Saksan sotateollisuus tarvitsi kipeästi tiettyjä raaka-aineita, kuten mangaanimalmia ja öljyä, ja niitä voitiin ostaa säännöllisesti vain Neuvostoliitosta. Göring oli todennut, että Saksa halusi liikesuhteita Neuvostoliittoon ”millä hinnalla hyvänsä..

  Tuossa on tuotu nyt aika hyvin esille, mitä ongelmia aksalla oli omavaraisuutensa ja tuotantonsa kanssa.

 • Historia

  Vastaa

  Tyrsky.

  Eivät Puolan pommitukset tietenkään olleet samassa mittakaavassa, mitä myöhemmin sodassa.
  Tuohan oli ensimmäinen kerta, kun siviilikaupunkeja pommitettiin, eikä Saksalla ollut koko sodan aikana suurikokoisia, raskaita pitkänmatkan pommittajia käytössään. Suunnitteilla oli montakin, mutta valmiiksi käyttöön ei niistä mikään ehtinyt. Supermassiiviset kaupunkien pommitukset alkoivat muistaakseni vasta ‑42, ja siitä eteenpäin..

  Sanoit, että odotat yhä todisteita ”massamurhakaasutuksista”..?

  Niitä voi olla aika vaikea hankkia jälkikäteen, ellet omista aikakonetta! Suurin osa tuhoamisleirien kaasukammioista purettiin tai tuhottiin toisen maailmansodan viimeisinä kuukausina ennen Neukkujoukkojen tuloa, Dachaun, Sachsenhausenin ja Majdanekin kammioita lukuun ottamatta. Yksi tuhoutunut kaasukammio Auschwitzissa rakennettiin uudelleen sodan jälkeen muistomerkiksi. Surmattiinko näillä oikeasti ihmisiä ja kuinka paljon, niin en varmuudella tiedä, enkä ole niin tässä ketjussa väittänytkään!
  Oma käsitykseni on ollut, että suuri osa surmattiin itse sodan kuluessa, uusia alueita valloitettaessa einsatzgruppenin toimesta. Leireilläkin tapettiin, mutta kuinka paljon, sitä en varmuudella tiedä..

 • N.N.

  Vastaa

  ”Taliban naisiin kohdistuvasta väkivallasta: ”Sotilaamme eivät lyö ilman oikeudenkäyntiä”

  Muttaqi kieltää liikkeen hakanneen naisia ja tarjoaa tilanteelle kaksi selitystä: joko naiset ovat itse asentaneet kamerat ja tahallaan provosoineet sotilaita tai sitten videolla esiintyvät sotilaat eivät ole oikeasti talibaneja vaan huijareita, jotka vain esiintyvät talibaneina.

  – Sotilaamme eivät lyö ilman oikeudenkäyntiä, Muttaqi toteaa haastattelussa.”

  Aika tuttua ja luotettava ja uskottava kommentointia, missä olenkaan nähnyt samanlaiset väitteet ennen?

  Ja nyt olen oppinut että, Arbeit macht frei = ”Ain laulain työtäs tee”

  Ja että valloitetun maan isänmaalliset olivatkin terroristeja

  Ja että näillä fiksuilla herroilla oli keräyskeskuksia joikaisessa maassa, päivätanssia varten varmana

  Ruotsissa ei tietenkään, sillä se rapsutti sekä sudet että karhut korvan takana yhtä aika, vähän niin kuin naapuri olisi katsonut että talo palaa ja olisi edesauttanut sammuttamisen valaamalla öljyö liekkeihin.

  • Plääh

   Vastaa

   Kuse ei ollut valloitetuista maista, vaan Saksaa vastaan sodan julistaneesta Ranskasta ja sodan aloittaneesta Puolasta japuolueettomuudestaan luopuneista Norjasta ja Tanskasta. Neuvostoliitosta olisi osa jäänyt tietenkin Saksan valtapiiriin. Mutta siis joka tapauksessa Saksa oli pakotettu miehitykseen. Tuon aikaiset kv lait eivät sallineet minkäänlaista sissitoimintaa enää taisteluiden loputtua. Jos kuitenkin mielletään, että isänmaallisten ihmisten olisi oikeutettua toimia, niin miksi he vain harjoittivat raukkamaista salamurhaamista ja terrorismia piilottelemalla siviiliväen seassa ja ilman mitään univormua tai edes tunnusta? Kyllä tällainen toiminta on alhaista ja tuomittvaa rikollisuutta. Varsinbkin, jos sivullisia vielä kuolee terrori-iskuissa. Juridisesti kaikki olivat terroristeja ja kyllä he kaikkialla sellaisia olivat. Myös Italiassa ja Balkanilla. Ihmiskunnan pohjasakkaa. Neuvostoliitossa sentään toimi asepukuisia joukkoja rintaman takana, mutta he puolestaan olivat hirviömäisiä murhaajia ja rikollisia. Samoin muut kommunistipartisaanit, kun voimat soivat alkaa toimia järjestäytyneemmin.

   Huomaa selkeästi, millaisen voiman aseistamia ja rahoittamia tuollaiset ”isänmaalliset” olivat. Vapaamuuraridemokraattisen systeemin puolesta, kommunismin ja juutalaisvallan puolesta. Mitä isänmaallisuutta semmoinen on? Aivopestyjä typeryksiä vielä

 • Plääh

  Vastaa

  Saksa siis olisi pistunut Ranskasta sodan jälkeen. Myös Norjasta. Toki maat olisivat sen jälkeen joutuneet antamaan jotain takuita siitä, että eivät ole suuntautuneita enää Anglosionististen maiden vasalleiksi eivätkä hautoisi agressioita. Norjanmiehityshän johtui siitä, että Norja oli päättänyt laskea miehitysarmeijan Lännestä maahansa ja liittyä sotaan.

  Nyt sitten on kommunismi ja juutalaismafian valta ja siis oikeastaan anglosionistinen miehitys. Sekö on parempi?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi