Entinen Maailman terveysjärjestön työntekijä: ”Bill Gates hallitsee WHO:ta”

Bill Gatesin johtama Globaali liitto rokoteimmuniteetille on ottanut WHO:n haltuunsa.

Uutiset

päivitetty

Tohtori Astrid Stuckelberger.

Maailman terveysjärjestössä aiemmin työskennellyt, Geneven yliopiston lääkinnälliseen tiedekuntaan kuuluva tohtori Astrid Stuckelberger, lausui näkemyksiään norjalaislehdelle antamassaan haastattelussa meneillään olevasta rokotevimmasta, sekä Maailman terveysjärjestön nykyisestä tilasta.

Hän muun muassa sanoi olevansa huolissaan koronarokotteiden vaikutuksista, sillä ne eivät hänen mukaansa edes ole rokotteita, vaan ”Bioteknologinen synteettinen koe.”

”Koska se (rokote) sisältää geneettisiä muokkauksia, kuten geenimuunneltuja organismeja, ihmisille olisi pitänyt kertoa rokotteen sisällöstä. Vaarallinen puoli rokotteissa on, että se laukaisee infektion. En usko piikkiproteiinin olevan ongelma, vaan se, että rokote sisältää grafeenia. Se on tappavaa ja meillä on tilastot tästä. Me tiedämme,” Stuckelberger sanoi.

Bill Gates otti WHO:n valtaansa

Haastattelussa Stuckelberger alleviivasi, että Maailman terveysjärjestö ei ole enää sama järjestö mitä se oli ennen.

”Organisaatiot kuten GAVI, eli Globaali liitto rokoteimmuniteetille, jota Bill Gates johtaa, lähestyi WHO:ta rahoitusaikeissa vuonna 2006. Sen jälkeen WHO on muuttunut uudenlaiseksi kansainväliseksi organisaatioksi. GAVI sai enemmän ja enemmän vaikutusvaltaa, sekä totaalisen koskemattomuuden. Suuremman kuin mitä YK:n diplomaateilla on. GAVI voi tehdä tasan mitä haluaa ja poliisi ei voi tehdä mitään.”

”Kun työskentelin kansainvälisten suhteiden parissa WHO:lle vuonna 2013, näin GAVI:n läsnäolon yhä enemmän. Heillä oli kaikki käsissään. Bill Gates hoiti rokotteet, hän otti vallan.”

Sopimus GAVI:n, Maailmanpankin ja WHO:n välillä

”GAVI, Maailmanpankki ja WHO perustivat sopimuksen nimeltä Kansainvälinen fasiliteetti immunisaation rahoittamiseksi. Maat ja kansat maksavat WHO:lle, Maailmanpankille ja GAVI:lle, jotta nämä ajavat immunisaatio-ohjelmiaan, mikä tarkoittaa koko väestön rokottamista. GAV:illa on ollut tämä suunnitelmanaan jo vuosina 2012–2020 mutta koska se ei toiminut, oli luotava pandemia.”

Pandemia Stuckelbergerin mukaan on selvästi suunniteltu: ”Tämä on nähtävillä kaikista asiakirjoista. Jokainen voi analysoida niitä,” hän sanoi viitaten muun muassa siihen miten kokonaiskuolleisuus ei ole maailmalaajuisesti kasvanut ollenkaan pandemian aikana.

”Tämä on valhe, eikä pandemia. WHO myöntää, että kuolleisuus ei ole yhtään korkeampi mutta siltikään he eivät julista pandemiaa ohi.”

Stuckelberger kertoo Bill Gatesin kätyrien aloittaneen ajojahdin häntä vastaan hänen puheidensa takia: ”Geneven ja Lausannen yliopistot ovat lopettaneet kaikki kurssini. Olen joutumassa oikeuteen, he hyökkäävät minua vastaan. He haluavat kumota lääkärinlupani ja väittävät, että en ole pätevä ja että valehtelen. Sama pätee kaikkiin tutkijoihin, jotka puhuvat näistä asioista.”

Rokotukset lopetettava!

Stuckelbergerin mielestä koronarokotukset tulee lopettaa välittömästi perustuen siihen, mitä rokotteet pitävät sisällään: ”Se mitä näet mikroskoopilla on riittävä todiste siitä, että asia ei tarvitse lisätutkimuksia. Useampi asiantuntija on nähnyt rokotteissa grafeenia, loisia ja metallia. Näin ollen nämä rokotteet tulee kieltää lailla ja rokotuksia jatkavat asettaa syytteeseen.”

Lähde

Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Pakkorokotukset Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset WHO

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tällaisia puheita on tullut monelta muultakin alalla toimineelta, tätä rikollista hommaa pyörittää kansainvälinen eliitti, eikä tällä ole mitään tekemistä minkään pandemian tai tieteen kanssa.
  Ihmisten tulisi jo pelkästään siitä syystä miettiä, että mitä niissä rokotteissa oikein on, kun näin aggressiivisesti niitä lobataan.
  Joka päivä saamme lukea kauhuotsikoita siitä, kuinka tyyliin ”Kaikki sairaalat kuormittuu ja me kaikki kuollaan, jos jokainen ei ota rokotteita”.
  Katsokaa niitä tilastoja, katsokaa maailman väkilukua, missä se pandemia näkyy?
  Maailman väkiluku sen kuin kasvaa!
  Sairaaloissa ei ole enempää porukkaa kuin normaalina flunssakautena, jos joissain sairaaloissa ”sairaalat uhkaa ylikuormittua”, se ei johdu suuresta potilasmäärästä, vaan siitä, että hoitajia ei ole tarpeeksi ja siihen on syy!
  Niin paljon on kuulunut mm. sisäpiirin juttua siitä, miten esimerkiksi HUS kohtelee hoitajia, niin en yhtään ihmettele tätä resurssipulaa.
  Ihmisille valehdellaan tällä hetkellä jokaisesta mahdollisesta niin sanotusta virallisesta suunnasta, valtamedia käyttää samoja asiantuntijoita haastatteluissa, koska he tietävät, että sieltä tulee juuri sellaisia vastauksia, jotka ovat omiaan lietsomaan pelkoa väestön keskuuteen.

 • Keijo K

  Vastaa

  Joo. tautiin ollut lääke jo pitkään ja ko maissa nuhatauti jo voitettu

  ”Around the world more than 20 countries, representing almost one-fifth of the Earth’s population, now use ivermectin.”

  Suomi on lääketieteen kehitysmaa ja tieteen valo saapuu tänne periferiaan aina viimeisenä. Voitais vaihtaa kaikki yliopistollisten keskussairaaloiden infektiotautilääkärit esim vastaaviin philippiiniläisiin lääkäreihin, jotka osaavat hoitaa wuhan-nuhaa sata kertaa tehokkaammin kuin täkäläiset puoskarit. Et usko vai? Katso dataa tartunnoista.

 • TT

  Vastaa

  Melkein turha näitä on hölmöläiskansalle edes yrittää kertoa. 30% väestöstä on saanut koronasta uuden sisällön elämäänsä. Ne eivät luovu maskeistaan , etäisyyksistään, testeistään, seurannoistaan, passeistaan, karanteeneistaan ja rokotteistaan koskaan ja yrittävät kaikin voimin pakottaa niitä muille. 50% väestöstä on pelkkiä hölmöläisiä, jotka eivät koskaan kyseenalaista mitään. Noin vajaa 20% ymmärtää, mistä koronassa on kysymys, mutta ei muodosta riittävän isoa osaa kansasta estääkseen huijauksen ja katastrofin etenemistä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Hyvä, että tämäkin ihminen päätti puhaltaa pilliin, niin se totuus koko pandemiahysteriasta alkaa pala palalta tulla julki. Mutta näytäpä tämä artikkeli maskia käyttävälle rokoteuskovaiselle, niin alkaa sellainen älämölö, nimittely ja syyttely, että oksat pois. Pahimmassa tapauksessa ympärillesi kerääntyy hetkessä lynkkausmielialla varustettu joukko muita maskinaamaisia roketeuskovaisia, jotka haluavat vaientaa sinut ja poistaa keskuudestaan.

 • Mikael Kouvolasta

  Vastaa

  Eikä varmasti nähdä valtamediassa tästä mitään eikä ainakaan perusteita että nainen olisi väärässä!

 • Nimetön

  Vastaa

  Bill Gares on kauan sitten tuonut julki suurimman maapalloa uhkaavan tekijän.
  Kyseessähän on kaikkien tietämä liikakansoitus.

  Bill Gates on myös korruption avulla saattanut itsensä asemaan jossa pääsee tekemään toimia tämän virheen korjaamiseksi, eli on omistuksiensa ja valtansa avulla saanut eri maiden päättäjät tilanteeseen jossa nämä eivät voi muuta kuin totella mitä Bill sanelee.

  Tarvitseeko siis ihmetellä sitä, miksei valtamediat sekä plliitikot yhtä lukuunottamatta, uskalla yätä agendaa vastustaa.

  Muistaa sopii myös, Bill Gates on suurimpia kihoja WEF organisaatiossa, joka siis kokoontuu vuosittain mm. Davosissa, kuinka usein muissa asiayhteyksissä, sitä voimme vain arvailla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Puskaradiossa kiertää huhu, että antifa-viherpunikit NWO-GMO-transkommunistit olisivat aikeissa ryhtyä ns.
  lustraatioon eli antisuomiittisiin, antikristillisiin teloituksiin, uhkailemiensa sähkökatkojen aikana sydäntalvella :/

 • Anonymous

  Vastaa

  As they say, without torture, there is no science. We can track you down. There will be no escape for you Stuckelberger!
  Run… hide! It will do you no good now lying bitch! I always fulfill contracts. You are good as dead!
  ‑Security operative, WHO Intelligence Division

 • Maria

  Vastaa

  ”South Africa Parliament Building Burned; Residents Claim Vaccine Deaths in Children Prompted Arson Attack”
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/south-africa-parliament-building-burned-residents-claim-vaccine-deaths-in-children-prompted-arson-attack

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi