Facebook myöntää: ”faktantarkastus” on todellisuudessa mielipidesensuuria

Facebook on oikeudenkäynnissä myöntänyt asian, minkä kaikki ovat tietäneet jo muutenkin. Palvelun suorittama "faktantarkastus" on sen itse kertoman mukaan todellisuudessa mielipidesensuuria.

Uutiset

Yhdysvaltalainen tv-juontaja John Stossel haastoi Facebookin oikeuteen kunnianloukkauksesta sen jälkeen, kun palvelu oli lisännyt tämän ilmastonmuutosta käsitteleviin videoihin faktantarkastusleimoja. Leimojen mukaan videoiden sisältö oli ”osittain valheellista” ja ”harhaanjohtavaa.”

Facebookin antamassa kirjallisessa vastineessa yhtiö toteaa, että sen faktantarkastusleimat ”eivät sinänsä ole virheellisiä tai kunniaa loukkaavia, vaan päinvastoin mielipiteitä, jotka kuuluvat sananvapauden piiriin”.

Toisin sanoen yhtiö ei edes väitä tarkastavansa faktoja, vaan suorittavansa mielipidesensuuria. Tämä on käytännössä demokratian horjuttamista, sillä yhtiön valta antaa ja poistaa näkyvyyttä erilaisilta agendoilta on valtava. Koska kyse on niin sanotusti paremmasta demokratian horjuttamisesta, ei asiaan puututa. Myös valtamedia näyttelee tietämätöntä ilmiön äärellä.

Facebook on ulkoistanut sensuuripalvelunsa siihen erikoistuneille firmoille, jotka tunnetusti palkkaavat vasemmistolaisia työntekijöitä sensuroimaan ihmisten mielipiteitä, vaikka nämä eivät täyttäisi minkään rikoksen tunnusmerkistöä tai olisi valheellisia.

Lähde: Suomen Uutiset

Aktivismi Facebook Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Sosiaalinen media Teknologia Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Erityisesti sananvapautta puolustava Yhdysvaltojen perustuslaki lisäyksineen (Amendments) on osoittanutunut sitkeäksi kommunistien ja globalistien ajaa alas. Globalistiarkkitehti Henry Kissinger retosteli sillä, että USA:n perustuslaki murretaan aikanaan, kun läntistä vapautta edustava maa ajetaan alas ja jätökset liitetään kommunistijuutalaisten maailmanvaltaan. Me Euroopassa olemme täysin suojattomia EU:ta vastaan, joka on käytännössä Neuvostoliitto 2.0 ja osa tulevaa globaalia suurvaltiota. Kansallisilla perustuslaeilla pyyhitään persettä, kuten olemme Suomessa havainneet. Tai siis ne ovat havainneet, joita sionistimedia ei ole pystynyt aivopesemään.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Joskus muinoin tieteiskirjallisuuden peruskauraa oli tulevaisuus, jossa valtaa yhteiskunnassa pitivät avoimesti suuryritykset. Joissain kirjoissa tämä oli utopia, useimmissa dystopia.

  Nyt tuo tulevaisuus on lähellä. Pääoma on jo pitkään rahoittanut ja sitä kautta kontrollointi ns ”demokraattisesti valittuja” poliitikkoja mutta nyt ei edes salata vallan olevan kansainvälisten finanssipiirien hallussa.

 • Vidu kun viduttaa

  Vastaa

  Facen omistaa samat tahot kuin valtamedian ja rokoteteehtaatkin. Maailmasta ajetaan DDR:ää kovaa vauhtia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Globalistijätit ovat jo vuosia hiljentäneet sosiaalisessa mediassa kansallismielisiä, antamalla bannia tai poistamalla tilejä kokonaan.
  Tilanne on vain pahentunut tässä viimeisen parin vuoden aikana, nykyään voi saada bannit jo pelkästä meemistä tai tietystä sanasta jossain lauseessa, pelkkä tapahtuman mainoskin riittää.
  Totuus pelottaa ja siksi se yritetään sensuurin avulla lakaista pikaisesti pois silmistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi