Kanadalaismedia käytti videota mallinukesta hengityskoneessa uutisoidessaan maan koronatilanteesta

CBC oli selitellyt videovalintaansa "virheenä arvostelukyvyssä."

Uutiset

Kanadan kansallinen media CBC oli maan koronatilanteesta hiljattain uutisoidessaan esittänyt videomateriaalia, missä mies makaa sairaalan sängyllä hengityskoneeseen kytkettynä. Tarkkasilmäiset katsojat olivat huomanneet ”miehen” olevankin mallinukke, mikä oli luonnollisesti herättänyt epäluottamusta mediaa ja sen narratiivia koronakriisin vakavuudesta kohtaan.

Kyseessä ollut video mallinukesta hengityskoneessa on sairaalan sijaan otettu yliopiston koulutusmateriaalista. CBC oli selitellyt videovalintaansa ”virheenä arvostelukyvyssä.”

Koronakriisin oltua päällä jo miltei kahden vuoden ajan, olettaisi kansallisella medialla olevan riittävästi videomateriaalia oikeista koronaa sairastavista ihmisistä potilasosastolla hengityskoneisiin kytkettyinä, niin että moisia ”virheitä arvostelukyvyssä” ei tapahtuisi.

Lähde: National Post

Hyvinvointi Kanada Koronarajoitukset Koronavilkku Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • titityy

  Vastaa

  ”no kun ei koko maasta löytynyt yhtään hengityskoneessa olevaa koronapotilasta. Pitäähän kansalle näyttää kuinka korona on vaarallinen ja ihmiset joutuu teholle hengityskonee…”

  • Ilmari

   Vastaa

   Olisi epäeettistä kuvata potilasta, joka ei pysty ilmaisemaan suostumustaan tai kieltoaan.

   • Nimetön

    Vastaa

    Painostaminen VAPAAEHTOISEN piikin ottamiseen on sen sijaan hyvinkin eettistä! Etenkin kun haittoja on ihan liikaa suhteessa muihin rokotteisiin!

 • Minä

  Vastaa

  Onkohan siellä montakin mallinukkea saanut positiivisen pcr-testissä? Saahan kokiskin positiivisen.

  • Heh

   Vastaa

   😁

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valtamedia on valmis käyttämään kaikki likaiset temput pelotellakseen kansaa ja lobatakseen kokeellisia piikkejä. Kaikissa haastatteluissakin valtamedia käyttää niitä samoja korruptoituneita terveysalan asiantuntijoita, joilta tietää saavansa juuri sellaisia vastauksia kuin haluavat.
  Vain typerys uskoo enää tämän kaiken nähdyn jälkeen sen. mitä jutkumediat heille syöttävät.

  • Passipoliisi

   Vastaa

   Voin sanoa, että onpa tehokas salaliitto kun maailman kaikissa maissa on rokotettu yhteensä n. 3 miljardia ihmistä ja estetty satojamiljoonia ihmisiä kuolemalta. On tehokkain salaliitto jos joku uskoo, että muutamassa kuukaudessa saadaan 6 miljardia ihmistä puhuttua mukaan ja odottamaan rokotusta ja ”sirua” nahan alle. Mistähän nyt komponenttipulan aikaan edes saataisiin niin paljon siruja. Elektroniikkateollisuus on muutenkin pulassa komponenttien saatavuuden kanssa. Pitää varmaan vihjaista Nokialle, että ottavat partisaaneihin yhteyttä kun te tunnutte tietävän hyvän sirutoimittajan. Niin ja Nationalisti joko olet sairastanut keksityn koronan, kun sairastut 100% niin kerropa millaisia oireita sinulla on ja kuinka auliisti otit rokotuksen kun jouduit teholle, etkä enää kieltänyt koronan olemassa oloa!

   • Systembolaget

    Vastaa

    Heh! Oliko tuo muka hauska? Pannaan paremmaksi: Miksi luulet komponenttipulan syntyneen?

    • Passipoliisi

     Vastaa

     Komponenttipula syntyi kun maailmalla tehtaita suljettiin koronan aiheuttaman kysynnän alenemisen vuoksi. Mistä sinä luulet sen johtuneen?

     • EE

      Virallinen selitys on ollut että kysyntä lisääntyi kuluttajaelektroniikan kysynnän lisäännyttyä ja siksi komponenteista on pulaa.

   • juha II

    Vastaa

    Luulet siis aidosti, että NWO ja gabbala elävät kädestä suuhun kuin lähtiessä ostamaan maitopurkin lähikaupasta joka päivä. Ellei mikään enää haise nenääsi niin korona piikitys on tehnyt tehtävänsä.

    Nk. ”Koronapassikin” oli ”parhaina päivinään” salaliittoteoria.

    Mutta eläkööt kukin ”uskossaan”, joka tuo pelastuksen. BÄÄÄHH!!!

    • Passipoliisi

     Vastaa

     Vastaa perkele suoraan kysymykseen äläkä kiertele ja lähde laarumeja kertoilemaan, mistä johtuu nykyinen komponenttipula niin elektroniikassa kuin varaosissa polkupyöriin ym??

   • Nationalisti

    Vastaa

    ”Estetty satoja miljoonia ihmisiä kuolemalta”.
    Kuinka saatanan tyhmä pitää olla?
    Miksiköhän mitään massakuolemia ei tapahtunut viime vuonna, kun yhtäkään rokotetta ei ollut? Miksi tartuntojakin oli vähemmän?
    Huvittavaa, kun maalailet jotain teho-osastoon liittyviä uhkakuvia, kuinka monta prosenttia suomalaisista sinne teholle on nyt sitten päätynyt ja mikä on heidän keski-ikänsä, sekä perussairauksien tilanne?
    Kun ihmisiä painostetaan menemään testeihin siitäkin syystä, koska ”tauti on niin monella oireeton tai hyvin lieväoireinen”, se kertoo jo jotain tästä ”pandemiasta”.
    Mitä jos kärsii jatkuvasti siitä ”oireettomuudesta”, pitääkö huolestua?

    • Passipoliisi

     Vastaa

     LUE LEHTIÄ, KATSO UUTISIA EI 6 MILJARDIA IHMISTÄ VOI OLLA VÄÄRÄSSÄ JA SATAKUNTA TÄNNE KIRJOITTELEVAA TYÖTÖNTÄ OIKEASSA ??? Yritä nyt ymmärtää, mene kysymään vaikka sairaalan ovelta, toisaalta ei meillä ole mitään huolta koska sinä ja sinunlaiset ovat niitä riskiryhmiä, jotka tulevat kärsimään. Saatte koronan vielä ennen vuodenvaihdetta kysellään sitten mitä kuuluu! Sairaalahoitoon joutumisen riski on ollut suurin 50−79-vuotiailla, rokottamattomilla henkilöillä, ja 18-kertainen ikäryhmän kaksi kertaa rokotettuihin nähden. Syyskuun aikana sairaalahoitoon joutuneista 74 prosenttia on ollut rokottamattomia. Vakavien tapausten estäminen ja sairaalahoidon tarpeen kääntyminen laskuun edellyttäisi sekä rokotuskattavuuden kasvua että tapausmäärien selvää vähenemistä.

     • Nimetön

      Mene sinä vaan sinne piikille, saat ottaa minuunkin puolesta kun se on noin mahtava se piikki! Itse luotan omaan luonnolliseen vastustuskykyyn ja siihen että ikäluokassani koronasta selviää n. 99.95% todennäköisyydellä!

   • pzkw

    Vastaa

    Se piikki on kokeellinen eikä ole vielä kunnolla tutkittu. On aiheuttanut helvetisti enemmän haittavaikutuksia kuin perinteisellä tavalla kehitetyt ”oikeat” rokotteet joten siksi kritiikkiä esiintyy ja ihan syystäkin. Mikrosiru höpinöihin en itsekään usko ja tuskin kovin moni muukaan.
    Toisekseen kyseinen injektoitava kokeellinen mössö voi myös laskea vastustuskykyä myös muita tauteja aiheuttavia viruksia vastaan, jolloin niistä saattaa olla normaalia isompi vaara piikin ottaneille. No oli miten oli, niin ne hakee piikin jotka sen haluaa ottaa ja ne jotka ei sitä halua ei sitä sitten ota.
    Mitä tuossa asiassa on sellaista miksi pitäisi asiasta kinastella? Ei se saatanan piikki estä kantamasta sitä virusta ja piikitettyä tartuttamasta sitä muihin ihmisiin. Joten vastuu on vain siitä miten itselle käy.

 • vs. noitavainot

  Vastaa

  Vale, emävale, tilasto. Tämä on ikävä kyllä totta. Ja totta on myös se että mitä härskimpi vale, sen helpommin se menee läpi. Ehkä tässä haluttiin samalla tarkastella kuinka tyhmiä ihmiset on. Onko niillä enää yhtään arvostelu ja/tai havaintokykyä tallella. Vai joko ollaan joukkopsykoosissa.

 • Oletko television orja?

  Vastaa

  Mutta ehkäpä tuon voisi selittää sillä tavoin, että nyt on liikkeellä uusi supervaarallinen variantti, joka voi tarttua jopa mallinukkeihin? Tähän asti se vaikuttaa tarttuneenkin vain julkisuuden henkilöihin, en vieläkään tiedä yhtään tapausta henkilökohtaisesti, eikä kukaan muukaan vaikuta tietävän. Minkähän vuoksi vain osa vaihtoehtomediasta on kriittisempi vallitsevaa tilannetta kohtaan, samalla kun lehdistö ja televisio oikein lietsovat paniikkia?

  • Jupi

   Vastaa

   Mulla oli korona viime vuonna. On tosi asia, hengitys oli helvetin painava. 4 päivää siin meni, muuten ihan perusnuha. Sittemmin otin kiinalaisen rokotteen jotta yritykseni sai sopimuksen ja nyt teen hyvää tiliä kiinalaisten kanssa. Rokotteesta ei minkäänlaisia oireita.

 • matti mainio

  Vastaa

  Ei ollut ehkä rokotettu. Rokottamattomat koronapotilaat vievät sairaalapaikat ja Ann-Maj Wiideroosit käännytetään pois leikkaussalin ovelta. Muiden sairauksien hoitovelka senkun kasvaa.

 • Vesku L

  Vastaa

  Tuleekohan THL:n asiantuntijat ja Rokotetutkimuskeskus vahvistamaan tämän tiedon. Suomeenhan kaikki faktatieto saapuu viiveellä.🤔😏

  https://granitegrok.com/blog/2021/10/2020-nih-study-covid-19-vaccines-may-worsen-covid-19-disease-via-antibody-dependent-enhancement

 • Nimetön

  Vastaa

  Homoavioliittoja vaadittiin miekkareiden muodossa jota luonnollisesti ylistettiin valhemedioita myöden

  Kun ollaan kyykyttämässä kansalaisia leikkaamalla perusoikeuksia, ei enää suuria kansanvaelluksia nähdäkään.

  Mitä muuta on suomalaiset kuin nöyriä Tyhmiä kansalaisis.

  Orwell 1984 ovella.

 • Jepjep

  Vastaa

  Totta, passipolliisi. Eikä jenkitkään mittään vakkoile, Snowdeni salaliittoteoriaa kaikki tyynni. Kaikki eliittivastainen on salaliittoteoriaa, hip hei!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi