Mikä väestönvaihto? Missä? Väestönvaihdon kannattajat heittäytyvät tyhmiksi termin äärellä

Suomalaisten prosentuaalinen määrä pienenee koko ajan omassa maassaan samaan aikaan kuin ulkomaalaisten osuus kasvaa. Tarvitseeko tässä olla jonkinlainen matemaatikko, että ymmärtää, mihin se pitkässä juoksussa johtaa?

Pääkirjoitukset

päivitetty

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Viime päivinä valtamedia on tuonut esille perussuomalaisten ministerien joissain julkaisuissaan aikaisemmin käyttämää väestönvaihto-termiä. Termi vaikuttaa saavan väestönvaihdon tukijoilla aivot solmuun, sillä kyseistä agendaa tulisi heidän mukaan kutsua positiivisemmilla termeillä.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan väestönvaihto on käynnissä, sillä rajat ovat auki ja esimerkiksi Suomen väestönkasvu on jo vuosia johtunut maahanmuutosta. Suomalaisten absoluuttinen määrä siis pienenee samaan aikaan kuin ulkomaalaisten osuus kasvaa. Suomalaisia kuolee enemmän kuin syntyy, kun samaan aikaan maahanmuuttajien määrä kasvaa. Suomalaisten prosentuaalinen osuus pienenee koko ajan omassa maassaan samaan aikaan kun ulkomaalaisten osuus kasvaa.

Tarvitseeko tässä olla jonkinlainen matemaatikko, että ymmärtää, mihin se pitkässä juoksussa johtaa? On aivan selvä tilastollinen fakta, että mikäli nykytrendi jatkuu, tulevat suomalaiset jäämään vähemmistöksi Suomessa. Tämä on käytännössä väestön vaihtoa. Syypäitä ovat ne, jotka pitävät rajoja auki ja markkinoivat avoimien rajojen puolesta.

Väestönvaihtajat pyrkivät tietenkin leimaamaan asiasta puhumisen ”äärioikeiston salaliittoteoriaksi”, josta puhuminen saattaa johtaa jopa terrorismiin, sillä maailmalla muutama terroristi on myös asian maininnut. Samaan aikaan he kuitenkin itse voivat ilmekään värähtämättä juhlia väestönvaihtoa.

Esimerkiksi vihreiden Osmo Soininvaara kirjoitti huhtikuussa: ”Syntyvyys on Suomessa tasolla, joka tarkoittaa, että jokainen ikäluokka on kolmanneksen vanhempiensa ikäluokkaa pienempi. Tämä johtaa jättimäiseen työvoimapulaan ja kansakunnan köyhtymiseen ilman merkittävää maahanmuuttoa. Tämä on puhdasta matematiikkaa.”

SDP:n Tuula Haatainen kirjoitti viikko Soininvaaran jälkeen: ”Samaan aikaan työperäisten maahanmuuttajien määrä on lähes kaksinkertaistunut. Tämä ei ole sattumaa vaan kovan työn tulos: aktiivinen houkuttelutyö lähtömaissa, lupaprosessin sujuvoittaminen ja työnantajien tukeminen rekrytoinnissa kantavat nyt hedelmää.”

Vihreiden Oula Silvennoinen juhlisti äärioikeiston salaliittoteoriaa helmikuussa: ”Kangasharjun mukaan Suomi tarvitsee huoltosuhteensa paikkaamiseen 44000 uutta maahanmuuttajaa vuodessa.

Tavoite ei jätä sijaa umpimieliselle impivaarailulle ja #rasismi lle. Avoimempi Suomi, jonka puolesta me @vihreat olemme pitkään puhuneet, on se paremmin voiva Suomi.”

Tässä on vain muutama esimerkki tältä vuodelta ihmisiltä, joilla on poliittista vaikutusvaltaa sekä näkyvyyttä mediassa. Äärioikeiston salaliittoteoria ei siis olekaan salaliittoteoria silloin, kun väestönvaihtoa tulkitaan positiivisena asiana.

Väestönvaihto on tietoisen politiikan tulos, eikä mikään ”luonnonilmiö”, jolle ei mahda mitään. Sitä vastaan voi taistella ainoastaan kireällä rajakontrollilla sekä suomalaisten syntyvyyteen kannustamisella (asia, jota avoimien rajojen kannattajat eivät ”jostain syystä” halua tehdä). Mikäli suomalaiset häviävät kansana, ei se tule siitä koskaan palautumaan. Kyseessä on siis peruuttamaton tapahtuma.

Kansallismieliset tulevat varmasti jatkossakin puhumaan asioista niiden oikeilla termeillä, vaikka ammattivalehtelijat tahtoisivatkin muuta. Väestönvaihto on yksi niistä termeistä.

Kotimaa Maahanmuutto Pääkirjoitukset Politiikka Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

42 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Asiaa.

 • TT

  Vastaa

  Osamo Soininvaara on hämmästyttävä hahmo. Mies on kai jopa älykäs, mutta ei ymmärrä bruttokansantuote per asukas- mittaria. Maahanmuuttajien tuottaminen maahan heikentää tätä, koska mamut harvoin tuottavat mitään arvokasta. Suuri osa tuottaa lähinnä kaaosta kuten on nähty Ruotsissa ja Ranskassa. Aidosti tuottavien kansalaisten elinympäristöt heikkenevät mamutuksen myötä ja ilmiö näyttää vain pahenevan, kun mamujen heikkolahjainen (pl. kaaosagentismi) jälkikasvu pääsee vauhtiin. On tietenkin totta, että väestöpyramidin tulisi olla oikean muotoinen. Mutta se oikenee ajan mittaan itsestään.

  • On meillä paljon pösilöitä huipulla

   Vastaa

   Osuit naulan kantaan. Juurikin se BKT / nuppi on tärkeä. Ei ole mitään hyötyä siitä, että kokonais bkt kasvaa matutuksen myötä. koska per nuppi jää kuitenkin vähemmän jaettavaa.

   Lisäksi matutus kasvattaa turhaa tai jopa haitallista bkt:tä, kuten julkisia palvelita ja matujen palveluita. Se ei ole mitään oikeaa tuottavaa toimintaa.

  • Tapiola

   Vastaa

   Kyllä se Soininvaara ymmärtää tietysti oikein hyvin kansantuotteen jakamisen realiteetit. Mitä enemmän saadaan julkinen sektori kasvamaan, ja haitalliset elätit polkemaan työmarkkinoita ja työllistämään kavavaa julkista sektoria, niin sitä paremmin se uuskommunistinen vhreä siirtymä kehittyy. 

   Kuten keväällä yritin hieman kannustaa persuja äänestämään, koska nyt ei ollut vielä aika hajottaa rivejä, mutta näillä mennään. Totesin myös, että käänne on tapahtunut, mutta se näkyy vielä erittäin huonosti. Mitään näkyvää suurta käännettä ei tapahdu yhtäkkiä, mutta sille on nyt siemenet itämässä. Sitähän vihervasemmiston suuri älämölö on, kun siellä tajutaan oikein hyvin, myös Soinivaara, että he menettävät pelinsä, jonka epätoivoinen puolustaminen saa aikaan uskomattoman sivistymätöntä toimintakulttuuria juuri nyt.

   Tuolla artikkelin lopussa on ihan oikein. Väestönvaihtotermin käyttöä pitää jatkaa. Ikävää, että Persut joutuvat paniikissaan myötäilemään. Olisin odottanut tiukkaa linjaa, ettei noin älyttömästä asiasta aleta keskustella laisinkaan. Kuten Teuvo Hakkarainen, tuo mainio metsien Meppi sentään pääsi Ylen sivuilla kantansa ilmaisemaan, RKP tietysti on se haittavähemmistö joka käyttää olematonta valtaansa. https://yle.fi/a/74–20039180

  • Topi

   Vastaa

   Punavihermädällä päänsä pilanneet ovat sitä mieltä, että Suomeen pitää tuoda ainakin miljoona neekeriä. Tuolloin tarvitaan paljon Kela-tätejä, lääkäreitä, lastenhoitajia, opettajia, vanginvartijoita, poliiseja ja mahtava liuta kaikenlaisia muita hyysäreitä ja näiden päälle apulaisvarajohtajia/tarkastajia Helsingin virastojen käytäville. Näillä eväillä Suomi nousuun, sano.

   • Erityistason seksuaalinen terapeutti

    Vastaa

    Juuri niin Topi. Suuri työllistävä vaikutusvihervassarien miehittämälle byrokratiakoneistolle. Meidän kunnon työläisten pitää nuokin ja niiden ulkomaiset lemmikit elättää. Nehän tuovat äänestäjänsäkin ulkomailta.

  • Con Spirito

   Vastaa

   20–40-vuotiaita maahantunkeutujia pitää saada ja paljon. Nämä lisääntyvät Suomessa. Ja 0–19-vuotiaat ovat ainoa osa pyramidissa, joilla on väliä. Katsokaa vaikka Saksaa: 0–6‑vuotiaista jo yli puolet nekruja. Max. 20 vuotta ja arvatkaapa miltä Saksa näyttää silloin? Melkein naurattaa jo pelkkä ajatus: neekerit lisääntyvät ruton lailla, 20–40-vuotiaita lennätetään non-stoppina maahan ja isot, vanhat ikäluokat kuolevat pois ja synnytysikäiset saksalaiset eivät synnytä edes kahta korvaamaan omaa poismenoaan. Mohammed on yleisin uusi nimi jo nyt ja on yllättävän nopeasti yleisin nimi KAIKISSA ikäluokissa. Musta tulevaisuus.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Väestönvaihdon lisäksi tässä valtakunnassa on meneillään USKONNON VAIHTO, jota minä pidän ihan yhtä HUOLESTUTTAVANA asiana mitä väestönvaihtoa. Se uskonnonvaihto ei niin täällä pohjoisemmassa Suomessa vielä näy eikä kuulu, mutta kun puhutaan Helsingistä ja pääkaupunkiseudusta yleensä, niin siellä tämä uskonnonvaihto näkyy ja ennen kaikkea KUULUU KAIKKIALLE. Väistyvä uskonto eli kristinusko ei ole koskaan pitänyt niin suurta meteliä mitä tämä koko ajan lisää tilaa valtaava uusi uskonto pitää. Te jotka asutte siellä kulttuurien kaatopaikalla eli Helsingissä tiedätte kyllä tasan tarkkaan mistä puhun!. Mitä tulee artikkelin väitteeseen että väestönvaihto ei olisi luonnonilmiö, niin olen siitä eri mieltä.
  Kansainvaelluksia on nimittäin tapahtunut kautta koko ihmiskunnan historian. Ajatellaanpa esimerkiksi mitä Pohjois-Amerikassa tapahtui noin 400 vuoden aikana. Siellähän tapahtui nimenomaan VÄESTÖNVAIHTO. Siellä alkuperäisväestö on lähes kokonaan vaihdettu muualta maailmasta tulleeseen väestöön. Kaikki tämä on selitettävissä pelkällä etologialla, sillä ihmistä sitoo ihan samat lainalaisuudet kuin muitakin laumoissa eläviä suurnisäkkäitä. Ajatelkaapa sitä että biisonilauma syö ensin kaiken ruohon joltakin alueelta ja siirtyy sitten seuraavalle alueelle syömään, niin mitä merkittävää eroa siinä on siihen että kehittyneet valkoihoiset kuulevat että valtameren takana on kultamaa josta löytyy riistaa, hedelmällistä viljelysmaata, kultaa, kaikenlaisia muita rikkauksia, riittävästi elintilaa kaikille, ja alkavat sitten laumoittain muuttamaan tähän uuteen maahan?. Periaatteellisella tasolla ei mitään eroa. Kummassakin tapauksessa on kysymys suurnisäkkäitten vaeltamisesta paremmille elinalueille parempien elinolojen toivossa. Se mitä Euroopassa nykyään tapahtuu on kysymys ihan samasta asiasta, ei sen käsittelemiseen mitään hienostotieteitä tarvita, vanha kunnon etologia riittää ihan hyvin!.

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Vaan se, että miksi tätä tapahtuu vaan lähinnä valkoisissa länsimaissa? Siksi että näille tulijoille pidetään rajat auki ja vielä muuten oikein houkutellaan tänne. Puhumattakaan vielä siitä että länsimaista pyritty kitkemään rasismi ja tekemään mahdollisimman suvaitsevaista, kun miksei tätä sitten tapahdu samalla lailla itä-aasian maissa? Japanissa, Kiinassa, Etelä-Koreassa? Rikkaissa arabimaissa? Tai entäs Israelissa! Missä oikein otettu etninen profilointi käyttöön! Juutalainen globalisti-eliitti siis on se, joka on saanut tämän aikaan.

   • Con Spirito

    Vastaa

    Epäilet avoimien rajojen politiikkaa? Olet rasisti. Epäilet turvapaikanhakijoiden motiiveja? Olet rasisti. Epäilet moniosaajien pelastavan Suomen kansantalouden? Olet rasisti. Epäilet heidän tuovan rikkautta kulttuuriimme? Olet rasisti. Suomi kuuluu suomalaisille? Hei, sä taidat olla… rasisti?

  • Pekka H Visto

   Vastaa

   Tuollaisessa tilanteessa kivikautisella tasolla ollut väestö on lähes hävinnyt, ja suurimmalle osalle jäljelle jääneistä on kyllä kelvannut teollisen kulttuurin tuotokset.

   Suomessa uskonnottomuus on saanut jalansijaa jo pitkään, siihen verrattuna muslimeja on kuitenkin vielä aika vähän.

 • Anonymous

  Vastaa

  Wokeistit,poliitikot ‚median vouhottajat ja kansanpettureita kutsuvat väestönvaihtoa ”salaliittoteoriaksi”. Miten he kehtaavat? Katsokaa Ranskaa, Ruotsia tai vaikka koti Suomea. Se on fakta ei mikään salaliittoteoria.

  • Erityistason seksuaaliterapeutti

   Vastaa

   Ei se ole teoriaa. Se on KÄYTÄNTÖÄ JA FAKTA. Suomalaiset akat eivät tee lapsia, PISTE ( paitsi matuille). Miesviha on käsinkosketeltavaa. En tule puolustamaan moisia eläimiä.

  • Topi

   Vastaa

   Sitä voi kutsua vaikka kiikkustuoliksi, mutta ei se totuutta sanojen takana muuta miksikään. Väestö vaihtuu. Piste.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tällä hetkellä pyritään aggressiivisesti leimaamaan suorastaan rikollisiksi ne ihmiset, jotka käyttävät termiä väestönvaihto vähänkin negatiivisessa kontekstissa.
  Väestönvaihto on tosiasia ja se tapahtuu juuri tälläkin hetkellä, niin tilastollisesti kuin katukuvallisestikin.

  Katsokaa vaikka aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n väestöennusteita tai lukekaa kuntaliiton sivuilta miltä näyttää tulevaisuuden Suomi, tässä pätkä tekstistä:
  ” 2030-luvun puolivälisessä vieraskielisen väestön osuus Vantaalla on yli 35 prosenttia ja useilla asuinalueilla jo yli 50 prosenttia.”

  Eli jo noin kymmenen vuoden kuluttua yli kolmasosa Vantaan kaupungin väestöstä on vieraskielisiä (todennäköisesti ennustuksiakin suurempi osa), tässä on hyvä esimerkki siitä, miten väestö vaihtuu.

  Entäs tämä sitten?
  Meidän pitää siis muuttaa omia tapojamme, kulttuuriamme ja tottumuksiamme palvellaksemme heitä.
  ” Palveluiden suhteen on mietittävä, miten väestön kansainvälistymiseen on reagoitava. Mikä on riittävä kielitaito eri tehtävissä? Entä millä kielillä palveluita on tarjottava – riittääkö englanninkieli, joka on aika harvan maahanmuuttajan äidinkieli?”

 • Väestönmuutos

  Vastaa

  ”Väestönvaihto”-termin kritiikki keskittyy yleensä yhdyssanan jälkimmäiseen osaan, eli ”vaihtoon”. Valtamedian mukaan ”väestönvaihto” on salaliittoteoria, koska siinä oletetaan että joku vaihtaa väestöä. Oikeampi termi olisi ”väestörakenteen muutos” tai ”väestönmuutos”. Ehkä kansallismielisten olisi järkevämpää alkaa puhumaan juuri väestönmuutoksesta eikä väestönvaihdosta? Näin saataisiin karsittua kovin kritiikki pois ja voitaisiin keskittyä puhumaan itse ilmiöstä eikä saivartelemaan sanoista ja niiden merkityksistä.

  • Höpö höpö

   Vastaa

   Väestönvaihto tai valkoisten kansanmurha on se termi mitä tulee käyttää. Tässä ei ”muutu” väestörakenne vaan valkoiset suomalaiset tietoisesti vaihdetaan/korvataan ei-valkoisilla.
   Valkoinen kansanmurha on se mistä tulisi puhua varsinkin kuin nykyinen malli täyttää YK:n asettamat kriteerit kansanmurhalle.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kyllä se niin on, että se väestö pyritään vaihtamaan ihan tietoisesti, (((he))) ovat tätä lobanneet ja suunnitelleet erittäin pitkään, siksi on oikein käyttää termiä väestönvaihto.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   ”Valtamedian mukaan ”väestönvaihto” on salaliittoteoria, koska siinä oletetaan että joku vaihtaa väestöä. ”

   Jos poliitikko tekee päätöksiä, joiden tuloksena on suomalaisten väheneminen ja korvautuminen muukalaisilla, niin kyseinen poliitikko vaihtaa väestöä. Hyvin monet poliitikot, päättäjät ja monikulttuuriaktivistit ovat väestönvaihtajia. He vaihtavat väestöä.

   Kun jonkin kansanryhmän olemassaolo lopetetaan, puhutaan kansanmurhasta. Nyt käynnissä oleva väestönvaihto etenee hitaasti, joten sitä ei kantaväestöön kuuluva ei välttämättä tiedosta.

 • Mitä täältä löytyy!

  Vastaa

  Minä uskon tähänkin salaliittoteoriaan. Poliitikkojen selittely johtuu siitä, että nyt kaivetaan roskalaatikotkin perussuomalaisten nolaamiseksi. Ottaa nimittäin lujille vihervasemmistolaisille perussuomalaisten vaalimenestys ja hallitukseen nousu.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta toimii aina näin. He kutovat narratiivia ja samaan aikaan kielletään sanat ja ajatukset, jotka eivät sovi narratiiviin eli keksittyyn valheelliseen tarinaan.
  Me elämme nyt Galileo Galilein aikaa. Kirkko oli silloin kuin nyt Juutalainen Ylivalta: Maa on litteä! Ja jos muuta uskot, olet kirottu ja joudut Helvettiin!

  Niin on nytkin, täsmälleen niin on nytkin, nyt ei ole kirkkoa, on vain Juutalaisen Ylivallan rakentama Helvetti, jossa kaikki Lännen ”Poliitikot” (lue: Huorat) kekkaloivat Arvojensa kanssa. Samaan aikaan Valkoiset Maat kurjistuvat ja muuttuvat, kuten juuri nyt Ranskassa, Kolmannen Maailman Perseenrei’iksi.
  Tätä on Juutalainen Ylivalta, Paratiisi Ylivallalle, Helvetti meille.

 • Pekko

  Vastaa

  Jotta väestön koko pysyisi ennallaan tarvitaan yhtä naista kohden 2.1 lasta per synnytys ikäinen nainen. Nyt yksi suomalainen nainen synnyttää 1.2 lasta per synnytys ikäinen nainen. Tällä syntyvyydellä joka sukupolvessa nähdään 40% pudotus väestön määrässä, etnisten suomalaisten määrässä siis. Tätä asiaa on tutkittu vuosisatoja, ja johto päätös on se että kun rappeutuminen saa tietyn pisteen niin sitä ei voi pysäyttää, luonto karsii kelvottoman materiaalin pois. Pelkkä sperman laatu jo kertoo että osa suomalaisista miehistä ei voi luonnollisesti siittää naista raskaaksi. Liian helpot elinolosuhteet ovat myrkkyä siittiöille, velton miehen siemen on veltto ja rappeutunut. Väkevän miehen luonnollisesti väkevä ja voimakas. Luoja rakastaa sitä joka kärsii, vihaa sitä joka nauttii

 • Ransu

  Vastaa

  Väestönvaihto tai hiljainen sota. Sama asia, jonka tarkoitus on tuhota se kansallinen kivijalka jonka koti-uskonto-isänmaa on luonut.
  Kodit hajotetaan wokella, uskonto islamilla ja isänmaa vieraslajeilla.

 • Chisel

  Vastaa

  Koska sana väestönvaihto on ilmeisesti vihapuhetta, rasismia sekä islamofobiaa niin ehdotankin että käytämme laillista sekä tarkentavaa ilmaisua kantaväestön syrjäytys. Vaihtohan antaa olettaa että me suomalaiset menemme jonnekin muualle kun meidät vaihdetaan ruskeaan parempaan porukkaan.

 • gg

  Vastaa

  Olisiko lajinvaihto sitten parempi ilmaus. Luonnossahan toiset lajit syrjäyttää toisia lajeja, korvaa toisia ja tuhoaa toisia. Näin on tapahtunut jo aikojen alusta.

  Luonnonsuojelun yksi kulmakiviä on estää vieraslajien siirtoa natiivi lajien seuduille koska ei voida tietää hävittääkö vieraslaji natiivilajit. Joko ihan tappamalla, lisääntymällä hillittömästi/köyhdyttämällä rajalliset resurssit tai tuomalla uusia tauteja joihin natiivilajilla ei ole vastustuskykyä. Tahi kaikkia kyseisiä keinoja käyttämällä. Usein näin käy tai vähintään natiivilajista tuleekin uhanalainen laji luonnollisessa elinympäristössään. 

  Ongelmahan tässä on se että vassarit/liberaalit/kokkareet yms. näkevät ihmisen luonnottomana eliönä/lajina. Täten luonnonlakeja, kuten sitä että vieraslajeja ei tulisi siirtää natiivilajien seuduille, ei voida soveltaa tahi ajatella asioita luonnollista/loogista kautta. Tämä myös tarkoittaa sitä että vassarit/liberaalit/kokkareet yms. eivät usko että neekerit ovat vajaaälyisiä kaikkiin muihin ihmisrotuihin verrattuna. Tai että naiset olisivat huomattavasti heikompia kuin miehet. Saati että ihmisrotuja tai sukupuolia olisi edes sinänsä olemassa. 

  Koska heidän mielestään ihminen ei ole eläin vaan jotain näkymätöntä energiaa. Täten ihmisiä/ihmisryhmiä ei voida kategorisoida esim. älykkyysosamäärän, impulssi kontrollin tai minkään muunkaan biologisten/geneettisten ominaisuuksien perusteella. Ja vaikka voitaisiin tieteellisesti mitata/arvioida vaikka mitä, sillä ei pitäisi kuitenkaan olla mitään merkitystä. Ainoa oikea mittari jolla vassarit/liberaalit/kokkareet yms. mittaa/arvioi asioita on tunteet. Kokkareilla toki vain rahassa. Vain tunteet(ja raha) merkitsevät. Siksi he vihaavat nationalisteja koska nationalistit yleensä sanovat suoran totuuden ja faktan ihmisistä/ihmisryhmistä kuten muistakin asioista. Riippumatta tunteista tai rahasta.

 • gg

  Vastaa

  Ei. Koska niitä vaaditaan, halutaan ja kuljetetaan tänne kiihtyvällä tahdilla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei ole monta vuotta aikaa kun lehdistö ja Suomen viranomaiset kielsivät Ruotsin no go zonejen olemassa olon. Ruotsihan oli eräänkin poliitikon mukaan maailman paras ja turvallisin maa. Nyt on toinen ääni kellossa.
  Sama ilmiö toistuu tässä väestönvaihto asiassa. On fakta, että jos maahan tuodaan jatkuvasti ulkomaalaisia, jotka lisääntyvät nopeasti, samalla kun kantaväestö ei, väestö vaihtuu. Tämä on jo tosiasia Ruotsissa. Miksi kaikki Ruotsissa tehdyt virheet pitää toistaa Suomessa?

  Jos Suomeen tuodaan ulkomaalaisia sillä TARKOITUKSELLA, että nämä syrjäyttävät valtaväestön, tai että kantasuomalaiset sulautuvat tulijoihin ja suomalaiset piirteet, tavat ja kulttuuri katoavat, voitaisiin puhua kansanmurhasta.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Kysykää kansalta eikä konsulteilta, päättäjät. Kansalle kuuluu valta eikä vain maksajan rooli. Selvä demokratiavaje.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Suomen kieli opetettava mamuille, eikä englantia. Vinkki; jos haluatte välttää matujengien takseja, tilatkaa palvelu ruotsinkielisenä.

 • suvakki 964

  Vastaa

  Tämä on yksi niistä asioista (viitaten jeesusteluun ”väestönvaihdosta” ja siitä paremmasta väestönvaihdosta), jota olen viime päivinä kovasti kummastellut. Eipä tuota viitsi ääneen sanoa; muutoinkin on verisen työn hedelmät tässä suvakkilandiassa aika tiukilla ja saa olla viisikymmentäkertaa pätevämpi kuin suvakkikollega, ja silti se suvakki valitaan projekteihin. No onneksi voi aina painua ulkomaille ja viedä osaamisen sinne, niin kuin supo minulle lohkaisi vuosia sitten.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Osama Soininvaara ei ole millään tavalla älykäs. Hän on vain oppinut laittamaan sanoja peräkkäin lauseiksi joissa ei ole yhtään arkijärkeä eikä kokemuksen tuomaa viisautta.

 • suvakki 964

  Vastaa

  Ja vielä yksi huomio; mihin se unohtui se Ruotsin tie nyt. Käykö nyt niin, että Ruotsin tiellä ollaankin, kun valtamedia ei myönnä ”väestönvaihdon” olevan käynnissä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Itse asiassa ahon hallitus päätti että suomalaisten syntyvyys painetaan alas leikkauksilla ja veronkorotuksilla ja työvoima tuodaan ulkomailta. Saska saarikosken juttu päätöksestä löytyy sen aikaisesta suomen kuvalehdestä.

 • Minä

  Vastaa

  Suvakit sanovat, että ei tämä mihinkään johda, aina siihen asti, että ollaan siellä. Sitten sanovat seuraavasta vaiheesta, katsokaa nyt ei sellaista ole. Kun sitten ollaan siellä, he sanovat seuraavasta vaihesta, että sehän on vain salaliittoteoriaa, eihän sellaista ole. Jos ihmiset uskovat loputtomiin tuon valheiden ketjun, sitten lakkaa suomalaisuus.

 • hh1488

  Vastaa

  itse käytän termiä valkoisten kansanmurha ja suomalaisten kansanmurha

 • Anonymous

  Vastaa

  Perussuomalaiset ministerit vuoron perään alistumassa ja pyllistämässä kaikelle mitä on joskus edustanut ja nuolemassa wokeistien ja globalistien persettä

 • J.K.

  Vastaa

  Sannikka A‑Studiossa tulkitsi katsojille termin ”väestönvaihto”. Tietääköhän hän että kyseessä on anarkian nousu ja siitä myöhemmin aivan luontevasti orjuus. Orjia tulee kansaa heikontamalla.

  Se on tärkeä ymmärtää pitkällä tähtäimellä. Asia kuitenkin on jo sadan vuoden kuluttua näin.

  Korporaatiot tulevat määräämään ja vaikuttamaan erilaisiin liittoutumiin.

  Onneksi niin moni ymmärtää tämän ja pystyy olemaan proteuksena – kanavana – lastenlapsillemme. Se on puolustusverkkomme tulevaisuudessa.

  YLE on näkyvästi propaganda-kanava kuka sisarmedioidensa kanssa levittää nyt Pride-skeidaa tai juurikin tätä väestönvaihto-termiä salaliittoteoriana. Tämä oikeasti vituttaa, koska suuri yleisö uskoo matuihin ja muuhun paskaan. Pelkkä sionistinen (aika nerokas) juoni, mikä on savuverho.
  Kiinalla on myös kortteja. Se vituttaa Valittua Kansaa. Kohta on uuneistakin puhuminen kielletty, kun natsi-Saksan viimeinenkin Wehrmachtissa työssä olevan veri on vuodatettu loppuun kaikkien sukupolvien kohdalta. Ja Auschwitsin tivolin hinnatkin on kohta kolminkertaiset…

  Mutta Sannikka on tutkiva journalisti, joten tokihan hän ymmärtää asiat propagandan suoltamisesta huolimatta.

  Terveisin nimimerkillä: Y‑0245909–6

 • Rautalankaversio

  Vastaa

  Ruotsissa on jo 2,5 miljoonaa muslimia. Olettaako vasemmisto että he ovat näkymättömiä? Euroopassa jo satoja miljoonia arabia/afrikkalaista. Hekin ovat näkymättömiä? Kuulkaas nyt suvakit, ottakaa läpinäkyvä pieni muovipussi ja laittakaa sen pohjalle valkoisia karkkeja niin että kolmannes pussista niillä täyttyy. Sitten otatte lapion ja alatte kauhomaan siihen pussiin salmiakkikarkkeja ihan kunnolla vaan. Huomaatteko mitään? Näkyykö pussissa salmiakkia yhtään? Eikö? Tehkää sitten niinkuin aina teette: Kauhokaa lisää salmiakkikarkkeja! Nyt pussi on jo kohta täynnä. Eikö vieläkään näy yhtään salmiakkia? Kauhokaa lisää vaan. No nyt sitten tietysti pussi on jo ihan täynnä eikä sinne enää mahdu yhtään salmiakkia vaikka kuinka kauhoo. Kummallista että ei vieläkään pussissa näy yhtään salmiakkia.. Teillä on tähänkin vastaus: Ne valkoiset karkit, ne saatanan valkoiset karkit pilaavat koko homman! Siksi ei mahdu enää salmiakkia. Ei pussi ole täynnä! NE VITUN VALKOISET KARKIT, SAATANA!!!!! Ja vielä on kauhomatta noin tuhat ämpärillistä salmiakkia jotka pitää saada mahtumaan siihen pieneen pussiin. Joku harva teistä EHKÄ nyt hoksaa että se pussi ja sisällön kohtalo on ”väestönvaihto” josta natsirasistit kehtaavat mainita, mutta valtaosa teistä ei näe kuin ongelmallisia valkoisia karkkeja joiden poistamisen jälkeen pieneen pussiin mahtuu helposti tuhat ämpärillistä salmiakkia.

 • Teemu

  Vastaa

  Helsingissä on 25 % ulkomaalaisia/neekereitä. Erityisesti Itä-Helsingissä tilanne on paha: Vuosaaren Kallahdessa, Itäkeskuksessa ja Meri-Rastilassa ei-suomalaisia on jo yli 40 %. Jos ei väestö ole noissa paikoissa vaihtunut, niin johan on kumma. Suomessa oli 90-luvun alussa vain 25 000 vieraskielistä ja niistäkin ”onneksi”(?) suurin osa oli eestiläisiä (ja venäläisiä). Nyt vieraskielisiä on maassamme 500 000. Väkiluku oli 30 vuotta sitten 4,9 miljoonaa, nyt se on 5,6 miljoonaa. Vältettäviä paikkoja ovat myös 30 %:n ulkomaalaisuusasteen ylittäneet Itä-Pasila, Jakomäki ja Kannelmäki.

  Toinen aina ajankohtainen asia joka tuli mieleen. Katselin TV:tä, kun sieltä tuli mielenkiintoinen ohjelma (2018), jossa kaksi norjalaista seilaavat pienellä aluksellaan Venäjältä Istanbulia kohti. Valko-Venäjän kohdalla tuli puhetta ”holokaustista”. Siis kun seilataan hienoissa maisemissa ja hyvällä mielellä pitkin Dnerp-jokea, niin se perkeleen ”holokausti” pitää ohjelman tuottajien ympätä mukaan jostakin syystä? Saksan piti vallata sodassa Neuvosto-Venäjää ympäröivät alueet, mukaanlukien Valko-Venäjä. Saksan piti tuhota Neuvostoliitto. Saammeko tai olemmeko jo saaneet siis lisää Saksa-faneja tai jopa äärioikestoa ja nazzeja? Ainakin mummot äänestivät villeinä Perussuomalaisia, joka on tunnettu äärioikestopuolue. Heh. Valkovenäläiset eivät tahdo sotaa – sellainen vissi ero heissä ainakin meihin suomalaisiin on. Mutta kuten tiedämme täällä: jokainen, joka ei tahdo sotaa on ryssä.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Väestönvaihto ei tietenkään ole salaliittoteoria, vaan käynnissä olevaa väestöteknistä kehitystä. Salaliittoteoria on puolestaan se, että tämä prosessi on vapaamuurarien toteuttamaa ja tarkoituksena on tuhota kansallisvaltiot, jotta saadaan aikaiseksi yhdenmukainen eurooppalainen suurvalta ‑liittovaltio- tai uusi Rooman imperiumi. 

  Joka tapauksessa niin kauan kuin Suomi on jäsenenä EU:ssa, ei asiaan voi puuttua passiivisilla tai aktiivisilla erityistoimenpiteillä. Väestönvaihtoon liittyy myös velka ja kaupungistuminen. Kun velka kaatuu, kaatuvat myös monikulttuuriset väestökeskittymät. Kaupungeista tulee anarkian ja kaaoksen vallassa olevia rappioituvia asumiskelvottomia lääviä. 

  Suomen Nato-jäsenyys synnyttää myös uusia mahdollisuuksia. Nimittäin mahdollinen sota Venäjää vastaan voi avata tien puhdistaa maa monikulttuurin saastasta, jos osa kantaväestöstä ymmärtää tarttua mahdollisuuksiin ja pelata korttinsa oikein.

 • Topi

  Vastaa

  Menkööt Meri-Rastilaan, Itäkeskukseen, Vuosaareen tjmv. paikkaan, niin kyllähän sen näkee, että väestö on vaihtunut. 

 • Topi

  Vastaa

  Pitää myös muistaa, että tuo Oula pitää PS:ää äärioikeistona. Pitäisikö tässä nyt nauraa? Soini, Simon Jacob Benjamin Elo, rukousaamiais-Laura, Lulu Ranne, Ruohonen-Lerner, Slunga-Poutsalo, Purra & Co. ovat äärioikestoa? Itselleni tulee mieleen joku IKL ja Lapuan liike.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Partisaani vihreällä taustalla