Taas yksi PolPon valhe kaatui – ”äärioikeiston törkeän rikoksen suunnittelua” ei tapahtunutkaan

Vaikka Ohisaloon ja Toiviaiseen liittyvä valhe kaatuikin jo joulukuussa, PolPo jatkoi toisen valheen tekohengittämistä.

Pääkirjoitukset

Poliittinen poliisi (PolPo) on esitutkinnan myötä joutunut myöntämään, että viime syksynä julkaistut tiedotteet salaisen ”äärioikeistoryhmän” suunnittelemasta vakavasta rikoskokonaisuudesta olivat valheellisia. Partisaani on painottanut alusta lähtien, ettei PolPon väitteillä ollut totuuspohjaa, vaan kyse oli kansallismielisiin kohdistetusta poliittisesta vainosta.

Viime joulukuussa lähes kaikki mediat uutisoivat suurieleisesti, kuinka ”äärioikeisto” on suunnitellut vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta, jonka kohteina ovat olleet sisäministeri Maria Ohisalo sekä valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen. Myös valehtelustaan tunnettu pääministeri Sanna Marin kirjoitti Twitter-tilillään aiheesta.

Valhe ei kuitenkaan ehtinyt vanhentua kauaa. Tapauksesta ensimmäisenä kirjoittanut MTV Uutiset kertoi, että tapausta tutki syyttäjänvirasto, sillä yksi epäillystä oli poliisi. Pian syyttäjänvirasto tiedotti kuitenkin, ettei heillä ole tutkinnassa sisäministeriin tai valtakunnansyyttäjään kohdistuneen rikoksen valmisteluun liittyvää tutkintaa. Tämän jälkeen mediat myönsivätkin hatut kourassa, ettei väite pitänytkään paikkaansa.

PolPo jatkoi valehtelua joulukuun jälkeenkin

Vaikka Ohisaloon ja Toiviaiseen liittyvä valhe kaatuikin jo joulukuussa, PolPo jatkoi toisen valheen tekohengittämistä. Viranomaiset väittivät edelleen mediassa, että joukko ”äärioikeistolaisia” olisi ryhtynyt valmistelemaan vakavia rikoksia poliittisia kohteita vastaan. Nyt tämäkin valhe kuitenkin kaatui.

Iltalehden mukaan ”laajassa äärioikeistotutkinnassa ei enää epäillä törkeän rikoksen valmistelua”. Dramaattisesta tiedotuspolitiikasta huolimatta PolPolla ei ollut kovaa näyttöä väitteidensä tueksi.

Ryhmän tutkinta sai alkunsa alkoholisti ja petosmies Pekka Katajan epäillyn pahoinpitelyn tutkinnasta. Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet, molemmat Katajan ”murhan yrittäjiksi” valheellisesti leimatut miehet ovat sittemmin välttäneet syytteet rikoksesta.

Vakoiluoperaatio

PolPo käytti Katajan pahoinpitelyn tutkintaa tekosyynä sille, että se ryhtyi vakoilemaan kansallismielisiä yksityishenkilöitä ja ryhmiä eri puolilla Suomea. Vaikka PolPo itsekään tuskin piti Katajan puheita missään vaiheessa uskottavina, oli tapaus loistava peitetarina sille, että poliisi aloitti ennennäkemättömän vakoiluoperaation isänmaallisia suomalaisia vastaan.

Kun vakoiluoperaatio oli valmis ja kaikki saatavilla ollut tieto kerätty, PolPo myönsi yksitellen, että kaikki kohuotsikoita synnyttäneet tutkinnat perustuivat valheille: Kukaan ei yrittänyt murhata Ohisaloa, kukaan ei ollut perustanut kansallismielistä terroristijärjestöä eivätkä tunnetut keskisuomalaiset kansallismieliset vaikuttajat olleet yrittäneet murhata Katajaa.

Kaikki oli vain savuverhoa, jonka takana PolPo kykeni toteuttamaan varsinaisen hankkeensa: Vihervasemmistolaiseen hallitukseen kriittisesti suhtautuneiden suomalaisten salaisen kartoittamisen, joka ei olisi onnistunut ilman vakavien rikosnimikkeiden mahdollistamaa pakkokeinovalikoimaa.

Vihreiden pr-temppu?

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, saamiemme tietojen mukaan viimeksi valheeksi osoittautuneessa epäilyssä oli todellisuudessa kyse kansallismielisistä aseharrastajista, jotka ovat kirjoittaneet turhautuneita paineidenpurkuviestejä keskusteluryhmään ilman vakavasti otettavia aikeita.

Moni on epäillyt kohuotsikoiden todellisuudessa johtuneen paitsi PolPon vakoiluoperaatiosta myös sisäministeripuolue Vihreiden silmänkääntötempusta. Vihreät sai joulukuussa huonoa julkisuutta avoimen korruptionsa vuoksi, mikä herätti runsaasti ärtymystä kansan keskuudessa. Nostamalla Ohisalo marttyyriksi Vihreät yritti parantaa julkisuuskuvaansa ja samalla mustamaalata kansallismielisiä.

Partisaani muistuttaa, että kansallismielisten tulee kieltäytyä kaikesta yhteistyöstä ja yhteydenpidosta poliisin kanssa. Viimeistään nyt tulisi olla selvää, että virkavalta toimii ainoastaan vihamielisen hallituksen poliittisina sotilaina, jotka pitävät isänmaallisia suomalaisia vihollisinaan.

Lue myös:

Uutinen sisäministeriin ja valtakunnansyyttäjään kohdistuneesta hyökkäyssuunnitelmasta oli valhe
Pekka Katajan valheet kaatuvat – Teemu Torssoselle ei syytettä murhanyrityksestä!

Lähde: Iltalehti (1, 2)

Hallitus Keskusrikospoliisi Kotimaa Kulttuurimarxismi Maria Ohisalo Pääkirjoitukset Pekka Kataja Poliisi Poliisivaltio Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Raija Toiviainen Rikos Sanna Marin Tiedustelu Vakoilu Valtakunnansyyttäjä Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä koko juttu vaikutti alusta asti hyvin oudolta. Poliisi todellakin sai erittäin hyvän tekosyyn tästä Vihreiden pr-tempauksesta ja alkoi kunnolla penkomaan kansallismielisten asioita.
  Muistakaa hyvät lukijat sellainen asia, että poliisi yrittää myös ystävällismielisiä lähestymistapoja, he voivat ehdottaa niin sanottuja epävirallisiakin tapaamisia kanssasi päästäkseen juttusille, todellisuudessa he yrittävät saada sinusta hyvän tietolähteen ja kartoitettua kansallismielisiä piirejä, joten, älkää kommunikoiko poliisien kanssa mitenkään, asiallisesti voi sivuuttaa heidän pienimmätkin keskusteluyritykset.

 • EV

  Vastaa

  Olkaa tarkkoja mitä viestitte ja missä viestitte ja käyttäkää vähintään VPN. Nyt täysin laillisia tekstejä käännetään laittomaksi, josta aiheutetaan tekemällä tehtyjä rikostutkintoja. Katajan tapauksessa saavutettiin tavoite, yksi oikeasti kansallismielinen jälleen pois päättävästä asemasta. Kollektiivisesti Suomen poliisi ei ole näin korruptoitunutta, kenttäväestä varsinkin löytyy ihan jotain muuta kuin vihervasemmistolaisia.

 • Osaako Polpo muutakin kuin persettä nuolla?

  Vastaa

  Tuskinpa vaan.

 • rellinen

  Vastaa

  Polpo ja/tai supo on kyylännyt kansallismielisiä ja ”äärioikeistolaisia” jo kymmeniä vuosia laittomasti. Kekkosen ajoista lähtien.
  Punainen poliisi kontrolloi kokkareita, kepuloisia, rkp:tä ym. tehden niistä äärivasemmiston apupuolueita.
  Se tyrkyttää vääriä hevosia vasemmistoa ja suvakkimielisairautta vastustavalle kansalle.
  He värkkäävät valeoppositioita, pyydyksiä ja kylvävät hajaannusta kansallismielisten keskelle.
  Levittävät disinformaatiota median ja median, sekä plogien kommentointiosastoilla värvättyjensä kautta jne.
  Itseasiassa olisi syytä erittäin vahvasti epäillä, että nykyinen hallitus on sisäministeriön, poliisihallituksen ja supon näköinen.

 • juha.

  Vastaa

  Kuten suomalainen sanonta tietää kertoa: ”Valheella on lyhyet jäljet!”
  Nk. ”äärioikeistolla mellastaminen ei ole muuta ”äärtä” kuin ääretöntä mellastamista asialla, joka on silkkaa fiktiota sen rinnalla, jota todelliset terroristit (niin sisäiset kuin ulkoisetkin) aiheuttavat suoraa uhkaa suomalaiselle yhteiskunnalle! Tässä kunnostautuvat erityisesti poliittinen poliisi ja valtamedia YLE hypettämällä ”äärioikeistoa” päivästä toiseen, mutta ”tyhjästä on paha nyhjäistä”!

 • kurre hammaspeikko

  Vastaa

  Miten nuo kehtaa nostaa palkkaa suomalaisten rahoista. Rikollisiä valehtelijoita polpolaiset.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   No miten rikolliset eivät kehtaisi, törkeys ja röyhkeyshän kuuluu toimenkuvaan. Ja rikollisia ne ovatkin, viherpunakhmerit, huolimatta siitä mihin laillisiin virkoihin ovatkin solutettu.

 • valpo

  Vastaa

  Poliisirikollisena
  sekä muuta poliisiin & lakiin liittyvää
  https://poliisirikollisena.wordpress.com/

  Laki poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen yhteistoiminnasta
  Poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen yhteistoiminta rikostorjunnassa
  https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2009/20090687

  Poliisin ja Rikosseuraamuslaitoksen yhteistyö PTR-rikostiedustelu- ja analyysitoiminnassa

  mikä merkitys poliisin ja Rikosseuraamuslaitoksen yhteistyöllä on PTR-rikostiedustelu- ja analyysitoiminnassa?
  Rikosseuraamuslaitos voi yhdyshenkilönsä kautta välittää tietoa vankilassa
  tapahtuvasta rikollisesta toiminnasta tai sen valmistelusta.

 • Plääh

  Vastaa

  Siunattu asia, että kaatui. Jotain vääntöä tässä vielä on. Muutenhan Torssonen ja Ala-Tuuhonen olisi myös saaneet syytteet vastoin faktoja ja suurten puhdistusten aika alkanut.

  Saksassahan ja Itävallassa poliisi kuvittelee säännöllisesti ties mistä keskusteluista salamerkkejä ja syyttelee erinäisiä seurueita äärioikeistosalaliitoista ja terrorihankkeista. Sitten takavarikoidaan aseet ja luetaan syytteitäkin ja jos on jotain toimintaa. lakkautellaan niitä ja erotellaan poliisejaja sotilaita. Kyse lienee aluksi tarpeesta turvata poliisin ja armeijan luotettavuus eliitille. Mutta myös siis poliittinen puhdistus muutenkin ja lainsäädännön ja menon tiukentaminen. Toisinajattelijajahti ja sitten SUomessahan kaikki liittyy näihin hankkeisiin järjestöjen ja aatteiden kriminalisoimiseksi. Ulkomailla on myös koko ajan puoluekieltoja ja vastaavia juttuja meneillään

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi