Uutinen sisäministeriin ja valtakunnansyyttäjään kohdistuneesta hyökkäyssuunnitelmasta oli valhe

Vihreät ovat saaneet viime päivinä huonoa julkisuutta, joten media pyrkii ohjaamaan keskustelun muualle valheiden avulla.

Rikos

Maria Ohisalo.

Perjantaina lähes kaikki mediat uutisoivat isosti, kuinka ”äärioikeisto” on suunnitellut vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta, jonka kohteina ovat olleet sisäministeri Maria Ohisalo sekä valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen. Myös pääministeri Sanna Marin kirjoitti Twitter-tilillään aiheesta.

Valhe ei kuitenkaan vanhentunut kovinkaan hyvin. Tapauksesta ensimmäisenä kirjoittanut MTV Uutiset kertoi, että tapausta tutkii syyttäjänvirasto, sillä yksi epäillystä on poliisi. Jo perjantaina syyttäjänvirasto kertoi julkisuuteen, ettei heillä ole tutkinnassa sisäministeriin tai valtakunnansyyttäjään kohdistuneen rikoksen valmisteluun liittyvää tutkintaa. Lauantaina mediat myönsivätkin hatut kourassa, ettei väite pitänytkään paikkaansa.

Ei viitteitä aidosta suunnitelmallisesta rikollisuudesta

KRP tutkii jonkinlaista rikoskokonaisuutta, jossa epäillään ampuma-aserikoksia sekä henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelua. Rikosepäilyn vakavuudesta kuitenkin kertonee jotain se, että kukaan ei ole sen vuoksi ollut vangittuna.

Partisaanin saamien tietojen mukaan epäilyssä on todellisuudessa kyse kansallismielisistä aseharrastajista, jotka ovat kirjoittaneet turhautuneita paineidenpurkuviestejä keskusteluryhmään ilman vakavasti otettavia aikeita. KRP kuitenkin tulkitsee asioita tahtonsa mukaan mahdollisesti propagandasyistä.

Vihreiden silmänkääntötemppu?

Moni on epäillyt kohuotsikoiden todellisuudessa johtuvan Vihreiden silmänkääntötempusta. Puolue on saanut viime päivinä huonoa julkisuutta avoimen korruptionsa vuoksi, mikä on herättänyt runsaasti ärtymystä kansan keskuudessa.

Tekemällä sisäministeristä ja Nelson Mandelaa idolinaan pitävästä valtakunnansyyttäjästä uhrin mediassa (vaikkakin vain yhdeksi illaksi) saadaan keskustelu siirrettyä kätevästi pois hallituspuolueen korruptiosta.

Keskusrikospoliisi Kotimaa Maria Ohisalo Poliisi Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Raija Toiviainen Rikos Sanna Marin Valtamedia Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Veikkasin itsekin, että tässä on nyt kyse siitä, että huomio pitää kääntää jollain keinolla pois Haaviston suhmuroinnista.
  Tämä oli valtamedialta todellinen rimanalitus, säälittävää toimintaa jälleen kerran.
  Tämä koko homma näyttää siltä, että ”rikos on keksitty, nyt pitää saada kohu ja jostain löytää edes joku syylliseksi tähän.”
  Tässä ”rikoksessa” on ilmeisesti kyse pelkästä nimilistasta, jossa mainitaan kansanpettureita nimeltä, siinähän ei ole mitään moitittavaa.

  • Anu Palosaari

   Vastaa

   En kyllä koe olevani ”kansanpetturi”. Sain tappouhkauksen keväällä 2019 tekstiviestillä. Minun lähteeni taas paljastivat, että viestin lähettäjä oli poliisi.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ihan suoraan marxistien käsikirjastahan tämä oli. Neuvostoliiton, DDR:n, ja muunkin itäblokin medioilla oli tapana alkaa möykätä äärioikeistosta, vaikka edes kuvitellusta sellaisesta aina kun oli vaarana se että kansal.. paremminkin alamaisten huomio kiinnittyisi puoluekoneiston harjoittamaan korruptioon. Tämä uutsiankkailu yle pääasiallisena tekijänä, jonka iltauutisissa eräskin mattirönkä kertoili ääni vavisten ihan selviä valeuutisia päin kansan naamaa, kertoo ainoastaan sen että puolue/mediakoneiston hädän täytyy olla jo todella suuri. (ylet ja mattirönkät kirjoitettu tarkoituksellisesti pienillä kirjaimilla, eivät ansaitse isompia..)

 • Aappa

  Vastaa

  Käytännössä ainakin puolet suomalaisista olisi valmis teilaamaan nuo. Eli vähintään 2 miljoonaa. Siinä on tutkimista.

 • EV

  Vastaa

  Hei laittakaa lähteet näihin artikkeleihin…

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kansanpetturit raija toiviainen, maria ohisalo, supon, krp:n kommariky… lutkuttaja kyllä teidät tiedetään
  https://totuus-kommunismista.blogspot.com
  Historioitsija Seppo Lehto

 • Allu Stubbidi

  Vastaa

  Edellisen lisäksi ”vuodetun” valheen jäljet näyttäisivät sisällön ja väitteen muotoilun sekä myöhemmän korjailun osalta johtavan suoraan väitettyihin uhreihin. 

  Valheen liikkeeseen laskeneet ovat luottaneet naivisti että kukaan ei kysele tarkemmin heidän johtamista laitoksista tai jos kyselevät, voivat he välittää myös jatkovalheet?

  Jos se pitää paikkansa on meillä sisäministerina todella vaarallinen itsekeskeinen psykopaatti. Tämä asia olisi median syytä nyt sitten tonkia ääriään myöten. Tosin toimittakunnan kiihkeä punavihreä marxilaistausta pitänee huolen siitä että tarvittaessa asia vaietaan, vääristellään tai käännetään valtavaksi globaalisti Aadolfin toiseksi tukemiseksi, jonka oraakkelit Maria ja Raija näkivät unessa. 

  Jos taas oikeasti joku on heitä kohtaan vakavaa rikosta todella suunnitellut, kuten elonkapina äärikommunisti viime viikolla niin sitten vaan aiheesta kunnon sanktiot. Poliittinen väkivalta ei kuulu Suomeen, se on kommunistien keino, ei sivistyneen ihmisen. Poliittista väkivaltaa puolustaa julkisuudessa Suomessa vain esim. Li Andersson ja Dan Koivulaakso, n.s. paremman väkivallan termeillään.

  • sotatila

   Vastaa

   ”Poliittinen väkivalta ei kuulu Suomeen, se on kommunistien keino, ei sivistyneen ihmisen.”

   Suomen lähihistoria on täynnä poliittista väkivaltaa. Verinen sisällissota, kyyditykset, sisäministeri Heikki Ritavuoren salamurha, punainen Valpo, Kenraalikuvernööri Bobrikovin salamurha jne. Kuinka monta ihmistä on kuollut yllättäen jotka ovat tienneet asioista liikaa. Kuinka monta tapausta on vaiettu kuoliaaksi.

   Poliittinen väkivalta on todellisuutta ja näyttää olevan pysyvä osa yhteiskuntaa halusimme sitä tai emme.

   Poliittista väkivaltaa esiintyy yleensä silloin kun muita keinoja ei ole enää käytännössä joilla voidaan vaikuttaa. 

   En olisi yllättynyt jos nämä kyseiset maanpetturit olisivat oikeasti saaneet tappouhkauksia.

   Uhkaushan on vielä lievä asia. Jos vihatut päättäjät olisivat täynnä luodinreikiä olisi tilanne erilainen.

   Juuri nyt elämme sellaista vaihetta että mitä tahansa saattaa tapahtua. 

   Ihmisiltä on viety oikeudet ja vapaudet sen perusteella että yritetään jotain flunssan kaltaista tautia taltuttaa tuhoamalla yritykset ja elinkeinot.

   Totta helvetissä ihmisten mitta tulee täyteen. Eikä tällaista orjuutusta ja näännytystä pidä sietää.

   Koronarokote on hengenvaarallinen. Jos vallanpitäjät yrittävät tällaista myrkkyä väkisin piikittää, silloin ei pidä ihmetellä jos päättäjät joutuvatkin itse maksamaan siitä äärimmäisen hinnan.

   Löyhä ja petollinen yhteiskuntasopimus voi raueta minä hetkenä hyvänsä. 

   Kriittinen, tulenarka poliittinen käännekohta on juuri käsillä Yhdysvalloissa jonka seuraukset eivät jää vain sen maan rajojen sisäpuolelle.

   • Plääh

    Vastaa

    Väkivallasta vastaa arhaillaan vasemmisto. Sisöllissota oli vasemmiston aikaansaama. Kyyditykse olivat vastareaktio kommunismiin, jota valtiovalta hyysäsi.

    • sotatila

     Vastaa

     Kyllä, nk vasemmisto jota globalistien raharuhtinaat tukevat ja rahoittavat. Se näkyy räikeästi Yhdysvalloissa jossa BLM ja Antifa ovat polttaneet rakennuksia, ryöstäneet liikkeitä ja syyllistyneet brutaalin väkivaltaan.

     Suomen sisällissota oli monen eri sota samanaikaisesti. Se oli samanaikaisesti kapina ja vapaussota. Riippuen kenen näkökulmasta asiaa katsoo. Maa jakautui siten että saman perheen tai suvun sisällä saattoi olla sekä punaisia että valkoisia.

     Me olemme nytkin sotatilassa. Globalistit, kulttuurimarxistit vs kansalliset. Globalisteilla on suuri, likainen raha tukenaan ja maailmanlaajuinen suuri valhemedia. He ovat paljon yhtenäisempiä ja pirullisella tavalla ovelampia kuin kansalliset. Asia joka jatkuvasti lyö kiilaa kansallisten väliin on suhtautuminen sionisteihin ja juutalaiseliittiin. Ehkä tämä olisi mahdollista ylittää jos käytettäisiin käsitettä nykyajan bolshevikit. Itse tyytyisin puhumaan globalisteista. Ne jotka ajavat sulkutiloja ja pakkorokotuksia ja syyllistyvät vilppiin ja aiheuttavat valtavaa taloudellista tuhoa kuuluvat globalisteihin. Joko tiedostaen tai tietämättöminä, hyödyllisinä idiootteina.

     Jos tämän tilanteen annetaan jatkua vielä pitkään heidän asemansa vahvistuu koko ajan koska niin moni joutuu riippuvaiseksi poliisivaltion sosiaalituista. Se vaientaa ihmiset ja kritiikin sosiaalietuuden tai tuen menettämisen pelossa. Tässä tilanteessa matujen päästäminen maahan on maanpetokseen verrattava rikos.

     Laput oli monella jo ennen koronakusetusta silmillä. Nyt on kuonokoppa vielä lisäksi.

     Vaaleilla ei ole merkitystä kun ne ovat vilpilliset, kuten tiedämme mitä tapahtui Yhdysvalloissa. Kuka luottaa enää vaaleihin.

     Me joudumme murtautumaan ulos tästä kuristavasta eristyksestä. Murtautua ulos tarkoittaa väistämättä yhteenottoja. Ihmisten talous eikä myöskään terveys kestä enää tätä tilannetta. Globalistit ovat jo tehneet selväksi että koronarokote ei muuta tilannetta. He pitkittävät sadistisesti kuristusotetta.

    • Xyz

     Vastaa

     Aamen

 • Lars

  Vastaa

  Rehellisesti sanoen en olisi pahastunut lainkaan, vaikka kahden mainitun isänmaanpetturin henkeä/terveyttä olisi jokin taho ihan oikeasti uhannutkin. Kummatkin mainituista henkilöistä vaikuttavat olevan mielisairaita fanaatikkoja, joille ei olisi koskaan pitänyt suoda minkäänlaista valtaa Suomen kansalaisiin nähden.

 • Ismo Rajamäki

  Vastaa

  Li, Ohisalo ja muut ideologistit tekevät politiikkaa kovalla hinnalla Suomalaista veronmaksajaa kohtaan. Mustamaalaus yritys oli surkea ja paljastui heti, jotkut pesivät kasvojaan muuttamalla/poistamalla twitter kommentteja,

 • Eikka

  Vastaa

  Valtionrahoitusta nauttiva MTV 3 lopetti uutisoinnin ulkoministeri Haavistosta kuin seinään tekaisten tilalle uutisankan vaarallisesta äärioikeistosta aivan suuren maailman malliin. Eihän ruokkivaa kättä kannata liian kovaa purra, saattaa toteutua eduskunnan taholta luvattu kurinpalautus ja jää miljoonat saamatta.

  Uutisankkaan oli haastateltavaksi hankittu taitavasti ympäripyöreitä vastauksia solkenaan suoltava poliisi, jonka sanomisista toimittajat saivat tehdä sellaisia tulkintoja kuin halusivat. Tänään ei sitten ” yllättäen” maikkarilta ole asian tiimoilta kuulunut yhtään mitään. Huomiseksi he varmaan pieraisevat jostain jotain uutta jutun juurta Haaviston tapauksen hautaamiseksi.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jospa jotkut suvakkien sisäpiireissä ovat kokeneet Ohisalon ja Toiviaisen taakaksi ja ajattelevat hoitavansa heidät pois näyttämöltä. Siksi on etukäteen laskettu liikkeelle huhuja, jotka johtavat epäilyt tekijöistä pois.

  Mitenkään poikkeuksellisia ihmiskunnan historiassa eivät ole sisäpiirien toimeenpanemat puhdistukset omien keskuudessa.

 • Plääh

  Vastaa

  Ilmeisesti siis jotain tutkitaan ja syyttömiä tullaan syyttämään ja risumaan aseista

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi