Hautaan saatetun Martti Ahtisaaren suitsutus suoraan Pohjois-Koreasta

Ahtisaari ei diplomaattiurallaan sen enempää kuin presidenttinään ollut koskaan kiinnostunut Suomen edusta, vaan hän oli aina aulis tekemään palveluksia ylikansallisille voimille.

Kolumnit

Lokakuun 16. päivänä pitkälliseen sairauteen menehtynyt presidentti Martti Ahtisaari haudattiin tänään perjantaina Helsingissä näyttävin menoin. Median yli kolmatta viikkoa jatkunut globalistin kritiikitön ylistys sai näin ennalta arvatun kliimaksinsa, joka käy ilmi Ylen uutisessa Martti Ahtisaari siunattiin haudan lepoon – näin koskettava hautajaispäivä eteni. Uutisraporttiin haastateltujen suomalaisten suitsutus Ahtisaaresta kertoo ikävällä tavalla siitä, kuinka pitkälle Tukholman syndrooma on levinnyt kansalaisten keskuuteen. Siksi oli hämmentävää huomata, että monien suomalaisten harras asenne Ahtisaaren hautajaisissa muistuttaa edesmenneen Pohjois-Korean johtajan Kim Il-sungin (1912−1994) palvontaa, vaikka kyseessä oli henkilö, joka suhtautui maamme suvereeniteettiin vähätellen.

Ahtisaari ei diplomaattiurallaan sen enempää kuin presidenttinään ollut koskaan kiinnostunut Suomen edusta, vaan hän oli aina aulis tekemään palveluksia ylikansallisille voimille. Hänen kiitosta kerjäävän koiran uskollisuutensa palkittiin jopa Nobelin rauhanpalkinnolla 2008. Ehkä juuri siksi toimittajat, valtavirtapoliitikot ja jopa ”järjestelmän vastaiset” äärivasemmistolaiset ovat yhdessä kuorossa julistaneet, kuinka hieno oli mies, joka oli valmis myymään loputkin maamme itsenäisyyden rippeistä.

Omiin arkisiin murheisiinsa keskittyvä tavallinen tuulipukukansalainen on tietenkin taivaallisen tietämätön Ahtisaaren kieroiluista ja rikoksista, sillä hänellä ei yksinkertaisesti riitä kriittistä energiaa kaivaa totuutta esiin. Tähän rakoon iskee valtamedia ja varsinkin Yle, joka vyöryttää normikansalaisen silmille edesmenneestä presidentistä agendanarraation, joka ei kestä minkäänlaista kriittistä tarkastelua. Ylen ei tarvitse olla kuitenkaan huolissaan, sillä se tietää kansan suuren enemmistön luottavan edelleen valtamediaan – suuri yleisö ei nimittäin käsitä vieläkään ettemme elä enää 1980-luvun melko riippumattoman ja objektiivisen tiedonvälityksen aikaa. 

Kun Ylen uutisten hakukoneella etsii tietoa sanoilla Martti Ahtisaari uutisjuttuja, se löytää nelisenkymmentä uutista, jotka on kirjoitettu pelkästään presidentin kuoleman jälkeen. Koska yksikään niistä ei ole kriittinen, pitää tiedonjanoisen kansalaisen etsiä niitä muualta. Kattavin artikkeli Ahtisaaren rikoksista Suomen kansaa ja eurooppalaisia kohtaan löytyy kansalaisaktivistien sivulta Partisaani. Sen artikkeli Martti Ahtisaari – Sorosin suomalainen ase summaan yhteen herran suurimmat poliittiset kuprut. Niissä paljastuu, kuinka leppoisan julkisivun takana väijyi kyyninen ja laskelmoiva globalisti, jolla ei juuri ollut intressiä ajaa Suomen kansan asiaa. Yhteenvetona niistä voidaan mainita ainakin nämä:

- Ahtisaaren aloitteesta syntynyt ”konfliktinratkaisujärjestö” Crisis Management Initiative (CMI) sai alkupääomansa globalistiselta keinottelijalta George Sorosilta, jotta järjestön ”ratkaisumallit” voitaisiin perustaa soroslaisiin tavoitteisiin.

- Ahtisaari ja Soros olivat perustamassa European Council on Foreign Relations lobbausjärjestöä (ECFR). ECFR:n tavoite on kansallisvaltioiden valla vähentäminen ja EU-liittovaltiokehityksen nopeuttaminen.

- Hän vaati Unkarin ja Puolan erottamista Euroopan Unionista, koska niiden hallitukset ovat tehneet liian kansallista politiikkaa.

- Ahtisaari oli keskeinen henkilö Suomen kestämättömän kehitysapupolitiikan luomisessa jo diplomaatti- ja rauhanneuvottelijakaudellaan. Ennen kaikkea kehitysapu on ollut yksi keino edistää valtioiden keskinäistä riippuvuutta globalistisessa kontekstissa. Todellisesta pyyteettömästä auttamisesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan kehitysapu on globalistien asettama ongen koukku, jolla kehitysmaat on saatu pyydystettyä kansainvälisten pankkien velkaorjiksi.

- Väite Ahtisaaren suurista rauhantuojan kyvyistä on pelkkä myytti. Partisaanin mukaan ”presidentin ”välittäjäntaidot” perustuivat lähes kokonaan Naton tulivoimaan ja raakaan ”voimapolitiikkaan, jossa ei ole sijaa ammattimaiselle välittäjätoiminnalle tai konfliktien ratkaisulle”.

- Ahtisaarta on kiitelty hänen ponnistuksistaan Nato-jäsenyyden puolesta, viimeisimpinä ylistäjänä Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg. On kuitenkin aika erikoista, että Ahtisaarta pidetään rauhanlähettiläänä, vaikka hän tosiasiassa toimi ekspansiivisen sotilasliiton asiamiehenä. Valtamedian Venäjä-hysteriaa hyväksi käyttäen Ahtisaari ehti lobata Nato-jäsenyyttä pitkään. Hän oli kuitenkin presidentti Sauli Niinistöä rehellisempi sanoessaan ettei Nato-jäsenyydestä tule järjestää kansanäänestystä.

- Käyttäen uhkavaatimuksena Naton pommikampanjan jatkumista Jugoslaviassa, Ahtisaari sai (väliaikaisen) rauhan Kosovon kysymyksessä. Yhdysvaltain johtavien poliitikkojen Strobe Talbottin ja Madelaine Albrightin bulvaanin toiminut Ahtisaari pakotti Jugoslavin luopumaan Kosovosta, koska lännen tavoitteena oli jo 1993 hajoittaa Jugoslavia.

- Partisaani: ”Ahtisaaren uhkavaatimuksen myötä Kosovoa alettiin väkisin irrottaa Serbiasta, ja YK perusti alueelle UNMIK-nimisen väliaikaisen siviilihallinnon. Käytännössä Kosovo ja alueen rikkaudet luovutettiin UCK:n korruptoituneiden sotaherrojen haltuun.”

- Afrikan vuosinaan Ahtisaari tuki näyttävästi kommunistiterroristeja. Hänet muistetaan etenkin Namibian saavuttamasta itsenäisyydestä, jossa hän omistautui vuosiksi mustien kommunistien terroristijärjestö SWAPO:n asialle. Ryhmä kävi veristä rotusotaa Etelä-Afrikan valkoista hallitusta vastaan. Ahtisaari tutustui Neuvostoliiton tukemaan SWAPO-johtajaan Sam Nujomaan Helsingissä jo 1960-luvun lopulla.  Neuvostoliiton aseistaman Nujoman terroristiryhmä tappoi valkoisia armottomaan tahtiin, mikä teki jostain syystä syvän vaikutuksen Ahtisaareen.

                                                               *******************

Kaikkien kiusaksi vaivaannuttavan epähauska Nenäpäivä on täällä tänään. Se on groteski show, jossa manipuloidaan katsojia liittymään mukaan tunteiden vuoristorataan: ensin pää sekoitetaan syyllistävällä kehitysmaiden kärsimyspornolla, jonka jälkeen hypätään kepeään hulluttelevaan ”huumoriin”. Täytyy tosiaan hämmästellä, että mitä ihmettä tuottajat ovat ajatelleet rakentaessaan näin mielipuolista konseptia! 

Puisevan ohjelmamaratonin pääasiallisena tarkoituksena on kerätä vapaaehtoisvoimin rahaa Afrikkaan, jotta sen ylitsepursuava väestö voisi lisäroposten turvin lisääntyä entisestään. Yle Watch on kirjoittanut tästä hurskastelevasta tekopyhyyden näytelmästä monena vuonna täällä (2015), täällä (2016), täällä (2017), täällä (2019) ja täällä (2020). Vuonna (2021) YW kiteytti Nenäpäivän mielekkyyden näin:

Valtakunnallisen anekaupan todellisena tarkoituksena ei ole antaa merkittävää talousapua epäonnistuneiden ja korruptoituneiden valtioiden pohjattomaan kassaan, vaan ylläpitää ajatusta, jossa eurooppalaisilla on ”moraalinen velvollisuus” tekohengittää loputonta ongelmavyyhtiä nimeltä Afrikka. Moraalisesta sentimentalismista ja indoktrinoidusta huonosta omatunnosta lypsetyt tulonsiirrot vain pahentavat Afrikan suuria ongelmia. 

Parasta Afrikalle olisi sen riippuvuutta lisäävään avunannon lopettaminen, sillä tunnetusti kannettu vesi ei kaivossa säily. Passivoivan vastaanottamisen sijaan mustien afrikkalaisten ainoa mahdollisuus päästä ulos ongelmistaan on ratkaista ne itse. Paljon puhuttu nälänhätäkin on pelkkä länsimainen konstruktio, sillä käytännössä nälkää on vain silloin kun on liikaa ihmisiä. 

Suomalaiselle paras tapa auttaa Afrikkaa ja maailman luontoa on sulkea televisio. Edut ovat moninaiset: säästyy sähköä,  katsoja välttyy vaivaannuttavalta ”huumorilta” eikä rahaa tule tuhlattua Afrikan ongelmien pahentamiseen.

Yle TV 2, perjantai 10.11.2023 klo 13.28, Nenäpäivä tulee 

Lapset kehittyvissä maissa joutuvat selviytymään olosuhteissa, joihin me Suomalaiset voimme vaikuttaa. Paras tapa auttaa on antaa lahjoitus. ohjelmatekstitys (suomi) 1 min 

Yle TV 2, perjantai 10.11.2023 klo 19.00 Nenäpäiväshow 

Kaikkien aikojen tavattoman epätavallista Nenäpäivää viettämässä Anna Eriksson, Paleface, Mikael Gabriel, Mikko Alatalo, Ressu Redford, Laura Voutilainen, Suvi Karjula, Pete Parkkonen, Sara Siipola, Olli Halonen, Jonna Tervomaa, Samuli Edelmann ja Riku Niemi Orchestra. Sketseissä Suomen kärkinäyttelijät. Juontajina Piia Pasanen ja Gogi Mavromichalis. Suora lähetys. ohjelmatekstitys (suomi) 4 h 0 min    

Radio Yle  X,   perjantai 10.11.2023 klo 6.30, Naurumaraton – IsoNenä Valvoo 

klo 6.30 16 h 30 min.YleX:n juontajat ovat päätyneet kamppailemaan toisiaan vastaan elämästä, kuolemasta sekä siitä, kuka onnistuu keräämään isoimman potin maailman lasten avuksi. Julma IsoNenä laittaa parhaansa mukaan kapuloita kisailijoiden rattaisiin, eikä mikään tässä kilpailussa ole reilua. Joka päivä vähiten rahaa kerännyt joukkue putoaa pois kilpailusta, ja lopulta vain yksi voi voittaa!

On vaikea sanoa onko nuorison hip hop radiokanava Yle X:n Isonenä valvoo ‑kampajana tahatonta huumoria vaiko täky meitä poliittisia dissidenttejä kohtaan. Joka tapauksessa Yle Watchin virallinen Nenäpäivä-tunnus on jo vuosia ollut tämä:

Yle X:n tahattomasti rehellinen vastaus edelliseen on puolestaan tämä:

Lopuksi tähän kaikkeen sopiva kappalevalinta Day of The Sword:Big Brother”. 

Lähde: Yle Watch

Historia Kolumnit Kotimaa Martti Ahtisaari Nato Poliittiset viholliset Yle Watch

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Tri. Sykerö

    Vastaa

    Marttia palvotaan koska hän toi vapaat markkinat presidentti kautensa aluksi suomeen. Tästä alkoi globalisaatio todenteolla myös suomessa. Tätä siis on itse haluttu, kansan mielipidettä kysyttiin ja näin 1994 suomi liittyi Euroopan unioniin. Seuraava vaihe tulee olemaan liittovaltio, tällöin päätökset sanellaan Brysselistä, ei eduskunnasta. Itsenäinen Suomi ei ole ollut pitkään aikaan. Elämme aikaa jossa raha vain rahalla on valtaa, ja kansa tuottaa tuota elämän eliksiiriä(pääomaa).

    • OWLM

      Vastaa

      Ahtisaaren ollessa presidenttinä ei ukko tainnut olla päivääkään selvinpäin. Suurinosa Suomalaisista nauroi Ahtisaaren kännissä töppäilylle.

  • pöh

    Vastaa

    Mahtaakohan ne Ahtisaaren rahasalkkujen kanniskelut Serbiassa pitää paikkaansa?
    Ei sillä tuhat kertaa parempi presidentti oli kuin Halonen tai Niinistö, paljon vähemmän aiheutti Suomelle vahinkoa.
    Seuraava kai on sitten Stubb joka viimeisetelee Suomen myymisen globalisteille.
    Eihän meillä ole enää millään mittarilla itsenäisyyttä.
    EU päättää meidän asiat ja sotilaallinen itsenäisyyskin meni kun annettiin se USA:lle.
    10-vuoden sisään USA tulee käyttämään Suomea hyökkäysalustana venäjälle, ja koko Suomi on pommitettu paskaksi.

    • Salainen operaatio Martti Ahtisaari

      Vastaa

      Kylläse pitää. Mies myös kavalsi ne 300 miljoonaa joilla piti perustaa uusi kansainvälinen yliopisto Helsinkiin.

      Tämän lisäksi se lenteli omia yksityislentojaan valtiomme piikkiin ja kerjäsi rahaa ”Suomelle” milloin milläkin verukkeella. Mutta aina rahat piti mennä sen tilien kautta.

      Ja nyt eduskuntaryhmät haluavat lahjoittaa 30 miljoonaa veronmaksajien veroja tämän mätisäkin säätiölle. On vaikea keksiä henkilöä, joka on enemmän loinen Suomen valtiolle ja kansalle kuin ahtisaari.

  • Salomon

    Vastaa

    Onhan se nyt varmasti eloton?

  • Nimetön

    Vastaa

    Mikael jungner toi nenäpäivän Suomeen mikä selittää paljon. Parhaiten auttaisimme afrikkaa palauttamalla tänne tulleet työikäiset miehet työskentelemään kotimaidensa hyväksi.

    • Nimetön

      Vastaa

      Ei pelkästään työikäiset miehet, paras olisi, jos kaikki lähetettäisiin takaisin.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Suomen kansan vähä-älyisyydestä ja laiskuudesta antaa riittävän kuvan se, kun tuollaista tyyppiä pidetään ”hienona ihmisenä” ja seurataan oikein hautajaisiakin livenä.

  • Juha

    Vastaa

    Käsittääkseni Martin kunto alkoi heiketä kun sai tartunnan San Francisco bioaseesta.

  • TT

    Vastaa

    Mara-pellen kunnioittaminen muka valtiomiehenä on taas yhdenlainen suoritus Suomen lammaslaumalta. Paras hetki on, kun nämä heitetään kuoppaan ja toivon mukaan unohdetaan iäksi.

  • JFK

    Vastaa

    Aina, kun valtamedia suitsuttaa jotakin, takaa löytyy jotakin mädätystä. Sääntö, joka toteutuu aina.
    Hiukan ihmettelin, kun valtamedia äityi ylistämään Alan Wake II peliä. Mitä ihmettä. No, näyttäisi siltä, että sinne tarinaan on upotettu aikaslailla woke-teemoja. No, eipä sitten ollut yllätys. ”Alan Woke” olisi parempi nimi peliarvostelujen perusteella.

  • nad porn näkki

    Vastaa

    Löytyy tiitisen listalta, toimi 8kk maanpetturina.

  • Apina Ahti Saari

    Vastaa

    HS julkaisi joskus 90‑l:n puolivälin tienoilla (mahdollisesti silloin tuoreessa Nyt-liitteessä?) kuvan Martti Ahtisaaresta neekerinä kenties liittyen Namibia-kuvioihin.
    Skannasin ko. kuvan itse lehdestä aikanaan, mutta tietokoneiden ja kovalevyjen vaihtumisen myötä skannaus katosi jossain vaiheessa bittiavaruuteen. Olen etsinyt kuvaa välillä netistäkin + kysellyt ihmisiltä, mutta kukaan ei tunnu moisesta tietävän saati muista koskaan edes nähneensä.
    Toivottavasti tuo vielä jostain pulpahtaa esiin.

  • Mikael

    Vastaa

    olen samaa mieltä auliisti jakoi rahaa Afrikan kenraaleille ja wieder instituutti huomasin suomen valtiota eikä syytettä tullut

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi