Katujengit saapuvat rytinällä Suomeen – käsi ylös, mikäli yllätyit

Viranomaiset ovat vuosia valehdelleet, että mitään "Ruotsin tietä" ei ole olemassa.

Kolumnit

päivitetty

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Harvalla lienee mennyt ohi viime päivien uutisointi Ruotsista Suomeen rantautuneesta väkivallastaan tunnetusta Dödspatrullen-katujengistä. Jengi on Suomessa kontaktoinut paikallisia maahanmuuttajajengejä ja levittänyt näiden kautta suuria määriä huumeita ja aseita maahamme.

Lisäksi julkisuudessa on arvioitu, että vielä Dödspatrulleniakin väkivaltaisempi jengi Foxtrot olisi myös kiinnostunut maan huumemarkkinoista. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että reviirikiistoja on luvassa, joka puolestaan tietää lautoihin ja rautoihin laitettavien jengiläisten lisäksi myös sivullisia uhreja.

Ruotsi on jo tunnettu siitä, että maassa ammutaan kaduille väkeä kuin Narcos-sarjassa konsanaan. Myös ammuskeluiden selvitysprosentti on samaa tasoa Etelä-Amerikan lukujen kanssa. Tätä meillä on luvassa myös Suomessa hyvinkin pian.

Viranomaiset ovat vuosia valehdelleet, että mitään ”Ruotsin tietä” ei ole olemassa. Koska tilannetta ei voida enää pimittää – kiitos esimerkiksi maahanmuuttokriittisten kansalaisaktivistien – ovat maahanmuuton ongelmien maton alle lakaisijat keksineet uuden selityksen: rasismi, mikäpä muukaan.

Maahanmuuttajarikollisten on pakko myydä huumeita, ampua toisiaan, räjäytellä pommeja, tappaa sivullisia, korruptoida yhteiskuntaa, ryöstää satunnaisia vastaantulijoita, ja ties mitä muuta, koska rasismi. Ruotsissa asuvien rikollisten kokema rasismi on niin pahaa, että heidän on tultava myös Suomen puolelle kauppaamaan huumeita.

Viranomaiset myös välttelevät puhumasta ongelman todellisista syistä. Jokainen tietää, että tiukka rajakontrolli olisi vastaus tähän(kin) ongelmaan. Unelma monikulttuurisesta yhteiselosta on kuitenkin niin vahva, että pienet jengisodat kaupunkien kaduilla ovat vain harmillinen lieveilmiö, jonka suurin ongelma on kulttuurimarxisteille se, että se saattaa lisätä rasismia.

Mikäli jengiongelmaan halutaan ratkaisu, ei se ole ongelman hyssyttely, pään silittely, pehmeät keinot tai edes jengiläisten sulkeminen suomalaisiin vankiloihin. Ratkaisu ongelmaan on palauttaa ongelmia aiheuttavat väestönosat takaisin sinne, mistä ovat tulleetkin.

Dödspatrullen Kolumnit Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hektor

  Vastaa

  Pyhän Laurin kirkossa (Helsinki/Vantaa?) ollut mielenkiintoisia, värähteleviä peli- & kulttuurihetkiä, kun kansantaloutemme ja eläkepommin pelastajat ovat kouluretkellä sankarihaudoille innostuneet häpäisemään paikkaa ja suomalaista kulttuuria oikein todenteolla. Taputelkaa vain lisää päähän näitä kultamunia. Näitä Suomi tarvitsee ainakin miljoona lisää tämän vuosikymmenen loppuun mennessä. Lopettakaa se rakenteellinen rasismi ja antakaa lisää rahaa kotouttamiseen – kyllä näistä hyviä veronmaksajia vielä tulee! Siksi nämä oireilevat vain, että eivät saa kotoutusrahaa tarpeeksi. Ei ole kyse mistään lajityypillisestä käyttäytymisestä tai toivottoman yhteensopimattomasta kulttuurista, vaan suomalaisten väärästä asenteesta näitä ihania tulijoita kohtaan, jotka parantavat tämän ummehtuneen Suomen ja suomalaisuuden uusilla, kansainvälisillä tuulillaan. Näistä saadaan myös jäseniä jengeihin aivan taatusti. Nämä ovat tulevaisuuden ”suomalaiset” pitämässä 2030-luvun Suomea pystyssä itselleen. Miettikääpä sitä.

  • Topi

   Vastaa

   Tulevaisuuden jengiläisiä, ehdottomasti. Agenda 2030. Ihmisillä on seitsemän vuoden päästä NIIN ikävä vuotta 2023, ettette uskokaan. Suomi-juna menee alamäkeen ja jarruja ei ole. Huvittavaa miten noita pikkuneekereitä yritetään suitsia puhumalla niiden vanhemmille. Tämä on Suomen ykkösstrategia ongelman hoitamiseksi: puhutaan niiden vanhemmille. Millaisia luulette niiden vanhempien olevan? Ovatko sosiaalityöntekijät, opettajat, poliisit, poliitikot ja kaikki oikeasti näin helvetin tyhmiä? Yrittävät varmasti nuotiota sammuttaa tinnerillä ja lopetaa kalan hukuttamalla. Kantavathan näiden tukemat järjestötkin kirjaimellisesti vettä afrikkalaisten kaivoihin, joten pakko tulla siihen tulokseen, ettei järki hirveästi neekeriä enempää näidenkään päissä pakota.

 • Musta ase

  Vastaa

  Ja entä norjan jengit sielläkin kun niitä huumeen tuputtajia piisaa. Kyllä sieltä jo tänne kamaa on tuotu pohjoisen kautta senhän ymmärtävät kaikki joten ajan kysymys milloin alkaa tapahtua näkyvällä tasolla ja aseet alkavat samantien paukkua eri tahtiin kuin nyt.

 • TT

  Vastaa

  Rasismi ja itsenäisyyshaaveilu ovat suomalaisten pahimmat ongelmat. Onneksi tulee kiristyksiä vihapuhelakeihin ja sensuuriin. Sitten vielä piikkiä perseeseen ja maskia naamaan. Kyllä se siitä. Rasistinen roskaväki joutaa historian roskatynnyriin.

  • pää määrää

   Vastaa

   Suoraan ja hyvin sanottua, hyväksytään touhu suomalaisen huumorin avulla ja puututaan suomalisia tuhoavaan poliittiseen toimintaan pehmeällä tavalla.

  • Topi

   Vastaa

   Rasismi loppuu, kun suomalaiset kadotetaan pois TAI kun neekerit lähetetään takaisin turvallisiin kotimaihinsa. Mielestäni Suomi kuuluu suomalaisille ja Afrikka neekereille. Saattaa olla hullu ajatus jonkun mielestä.

 • Hep

  Vastaa

  Tähänkin voidaan soveltaa nykypäivän muoti-ilmiötä, kaikenkattavaa ja ovelasti sluibailevaa ”käsi ylös virheen merkiksi”-metodia, ja sen myötä koko ongelma on kertaheitolla poispyyhitty eikä ketään voi saattaa vastuuseen sillä virhehän sentään on ihan virtuaalisesti kädellä heiluteltu. Tämä toimii ihan ministeritasollakin hyväksyttävänä selityksenä. Kaiken järjen mukaan tätä pitäisi myös saada soveltaa menneisyyteen, nykyään kun historiaa yritetään muutenkin muuttaa kivaksi ja sillai ettei kukaan vaan pahastuisi mistään. Joten siitä vaan kaikki elossa olevat SS-miehet ja naiset, käsi ylös virheen merkiksi. Muslimitkin voisivat nosta käsiään, on tullut sen verran vähän hulluteltua tässä muutama vuosisata..

 • Plääh

  Vastaa

  Tämähän alkaa jo selvitä, miksi tätä haluttiin. Uusia tiedustelulakeja ja ‑oikeuksia saadaan poliisille jengiongelman verukkeella. Ikään kuin ei muutamaa matujengia saisi kuriin entisilläkin konsteilla. Niitä ei haluta saada kuriin. Halutaan vain saada taas uusi kesto-ongelma ja suomalaiset kärsimääns iitä. Eliitti käyttää muutenkin kaikenlaista järjestäytynyttä rikollisuutta hyväkseen.

  Norjaakin kuulemma uhkaa nyt jengiväkivalta. Kaikki Pohjoismaat muutetaan poliisivaltioiksi tällä verukkeella. Tosiasiassa halutaan jahdata kansallismielisiä ja muita toisinajattelijoita. Kohti kommunistista dystopiaa mennään ryminällä

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Kotiuttaminen ja rajakontrolli ei auta toisen polven ei-toivottuun ainekseen. Kulttuuribolsevikit ovat toki vaarallisia, mutta liberaali keskiluokka on suurempi ja siten tärkeämpi väärän politiikan mahdollistaja. Tätä massaa ohjaa joka paikkaan luikerrellut vapaamuurarisyöpä ja EU-Naton rosvopäälliköt. Erään irvistelevän rosvovaltion hoitaa pois pelipöydältä sen em. viholliset. 

  Tie on auki ”Reconquistalle” tulevaisuudessa, jossa ählämit, satanistit, kärsäväki, neekerit ja muut barbaarit sekä näitä hyysäävä liberaali talousylimystö hävitetään. Toinen vaihtoehto on etnosentrisen Suomen häviäminen historian kirjoista.

 • kk

  Vastaa

  edellinen hallitus syötti meille vuosikaudet paskaa,että ei ole mitään jengi ongelmaa….ohisalo ja muut vihervasemmisto ääliöt.Mutta ehkä nyt ehdimme vielä vaikuttamaan asioihin,kun niistä sentään puhutaan hieman eri sävyyn ja ongelmat myönnetään.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomi tekee jääräpäisesti perässä saman , kuin Ruotsi, vaikka lopputulos on tiedossa. Ruotsalaiset sentään eivät tienneet diskuteerauksen olevan jengien suhteen hyödytöntä, mutta suomalaiset näkevät tulokset jo Suomenkin mediassa. Silti samaa latua mennään kohti anarkiaa.

  Ruotsi voi hyvinkin muuttua Pohjolan Brasiliaksi, jossa poliisi ja eri rikollisjengit käyvät kaupunkisotaa keskenään. Siis mikäli ruotsalaiset herättävät latentin viikinkiverensä, ja alkavat tapella vastaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Jo jonkin aikaa sitten, kaksi sukellusvenettä lensi päin kahta isoa tornia, ja pariin muuhunkin rakennukseen, jälkiä jättämättä. Kaiken metallia sulattavan palon ja helvetillisten sorakasojen alta löytyi, jotenkin ihmeellisesti näitten sukellusveneilijöitten passit ja asiakirjat. Huumeitten myyjien taustoja ei saa millään selville

 • Plääh

  Vastaa

  Myönnetäänhän ne ruotsissakin, mutta mitään ei aiota tehdä. PS ja Kok toimivat vain ja ainoastaan sionistien pillin mukaan täälläkin

 • AWM

  Vastaa

  Ylellä kovat selittelytalkoot tänään aamulla, kun on löydetty suora linkki Ruotsin ja Suomen jengien välille: ”Ei se nyt niin ole, että joku tietty ruotsalainen porukka on päättänyt vain tulla tänne ja ottaa haltuun jonkun tietyn alan…” Ilmeisesti sama taho käsikirjoittaa näitä ulostuloja, joka kirjoittaa Taposen vuorosanat, sillä kieltäminen ja selittely ovat vieläkin päällä. Uskomatonta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Partisaani vihreällä taustalla