”Saat mitä tilaat!”- Eli rasisminvastaisuutta ja rajoituksia sananvapauteen?

Jo puolueen edellinen hallitustaipale oli maahanmuuttoasioiden kannalta sellainen farssi, että sen jälkipyykkiä käsitellään vielä pitkään.

Kolumnit

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Perussuomalaisten kannattajilla, äänestäjillä ja rivijäsenillä lienee tällä hetkellä pähkäiltävää puolueensa hallitustoimista. Perussuomalaiset tahtovat ”puhdistaa maineensa” vasemmistopuolueiden silmissä, joten he ovat valmiita pomppimaan opposition pillin mukaan unohtaen samalla omat tukijoukkonsa.

Vaivaannuttava strategia lähtee oletuksesta, että puolue voisi vedota oppositiopuolueiden kannattajiin ja siten kasvaa puolueena. Samaan aikaan, kun puolue kumartaa vasemmistolle, pyllistää se omilleen.

Perussuomalaisten yksi kirkkaimmista tähdistä, mustan miehen kanssa homosuhteessa elävä ja afrikkalaislapsen adoptoinnista Suomeen haaveileva Sebastian Tynkkynen kirjoitti X‑tilillään (entinen Twitter), kuinka hallituksen rasisminvastaiset toimet menevät jopa pidemmälle kuin edellishallituksen:

”Oppositio ehti myös rasisminvastaisten toimenpiteiden vaatimisen jälkeen tyylikkäästi todeta, että näistä asioista tullaan äänestämään, ennen kuin edes tiedonantoa oli julkaistu. Ja kun se julkaistiin, eipä siihen liittyvää kritiikkiä oikein meinannut löytyä, mutta niin vain he jatkavat samalla ajojahtilinjalla – ikään kuin mikään ei riittäisi. Ei edes toimenpiteet, jotka menevät pidemmälle kuin mitä vihervasemmistohallitus teki.”

Tynkkynen yhdessä loppupuolueensa kanssa on siis kuvitellut, että oppositio lopettaisi vinkumisen, kun sille annetaan pikkusormi. Nyt he vaikuttavatkin yllättyneiltä, kun näin ei tapahtunutkaan. Ratkaisu onkin siis rajoitukset sananvapauteen! Sananvapaus on asia, jolla perussuomalaiset ovat kampanjoineet, kun monia sen jäseniä aina presidenttiehdokasta myöten on tuomittu sananvapausrikoksista.

Nyt puolue pääseekin todistamaan, kuinka vasemmisto on niitä todellisia rasisteja, sillä he eivät pyrkineet yhtä aktiivisesti juridisin keinoin tukahduttamaan kansallismielisiä ääniä.

Kuinka moni puoluetta äänestänyt tilasi tätä, mitä saatiin? Rasisminvastaisia toimia, julkisia irtisanoutumisia milloin mistäkin, tiukennuksia sananvapauteen, ja samaan aikaan avoimina olevat rajat tuskin tiukentuvat ollenkaan, ainakaan mitä tulee afrikkalaisten maahan saapumiseen, asia, mikä on ykkössyy äänestää perussuomalaisia.

Puolue jatkaa maailmalta tuttua linjaa, jossa konservatiiviset maahanmuuttokriitikot unohtavat kaikki lupauksensa sillä samalla hetkellä, kun saadaan valtaa. Jo puolueen edellinen hallitustaipale oli maahanmuuttoasioiden kannalta sellainen farssi, että sen jälkipyykkiä käsitellään vielä pitkään mm. maahanmuuttajarikollisuuden kautta. Uusi kierros ei näytä yhtään paremmalta, vaikka ”puolue onkin nyt eri asia kuin Soinin aikana.”

Mikäli olet puolueen jäsen ja omaat itsekunnioitusta, kannustan äänestämään jaloilla sen toimia vastaan.

Kolumnit Kotimaa Perussuomalaiset Politiikka Rasismi Rikos Rotu Sananvapaus Sebastian Tynkkynen Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Perussuomalaiset eivät ole vaihtoehto kansallismielisille. Heitä äänestämällä vene ei käänny. 

  On mahdollista, että suuntaa kohti tuhoa ei vaalikopeissa pysty muuttamaan.

  • Observer

   Vastaa

   Ei se äänestämällä taida vene kääntyä. Vaikka SML pääsisi hallitukseen, se poljettaisiin maan rakoon liberaalien maailmanhalaajien toimesta. Ja yksinkertaista enemmistöä ei tänä sopuliaikakautena voi edes kuvitella. Iso osa jengiä on niin totaalisen viherliberaaliaivopestyä.

   • Nimetön

    Vastaa

    ” Vaikka SML pääsisi hallitukseen, se poljettaisiin maan rakoon liberaalien maailmanhalaajien toimesta.”

    Miten?

    • Mies

     Vastaa

     Ihan samalla lailla kuin nyt Persut poljetaan maanrakoon. Vihervassareitten sokea raivohyökkäys yhdessä median kanssa on saanut Perussuomalaiset siilipuolustukseen ja perääntymään anteeksipyydellen.

     • ihan samalla lailla xD

      Ei persuihin käytetty taktiikka toimisi sinimustiin, koska puolue nimenomaan alleviivaa olevansa rasistinen, eikä peräänny kannassaan.

      Eli toistetaan kysymys: miten SML poljettaisiin maan rakoon liberaalien maailmanhalaajien toimesta?

     • Observer

      No jos SML voi yksin muodostaa enemmistöhallituksen, niin silloin ei ole riskiä joutua poljetuksi. Se olisi hieno homma, mutta miten realistinen on kyseinen skenario?

     • GLGL

      ”SML poljettaisiin maan rakoon liberaalien maailmanhalaajien toimesta?”

      EI sitä maailmanhalaajat tee, vaan valtamedia. Ei luulisi olevan vaikea ymmärtää. Ei maailmanhalaajat Junnilaa heittänyt hallituksesta, vaan valtamedia. SML:llä ei ole mitään aseita valtamedian vyörytystä vastaan. Ko. kommunismin linnake pitää saada ensin puhdistettua. SML:n hallituspaikka riippuu täysin siitä, miten hyvin PS onnistuu valtamedian siivoamisessa (edellyttäen, että he sitä edes yrittävät).

     • Nimetön

      GLGL:

      Jos maailmanhalaajat ei sitä tee, vaan valtamedia, niin mikä ero? SML alleviivaa jo nyt olevansa rasistinen, eikä peräänny kannassaan. Enempää aseita valtamediaa vastaan ei tarvita.

      Kysytään kolmannen kerran: miten SML poljettaisiin maan rakoon valtamedian toimesta?

     • GLGL

      Nimetön: ”Jos maailmanhalaajat ei sitä tee, vaan valtamedia, niin mikä ero? ”

      Hyvä kysymys. Kiitos. Katsoisin, että ne, jotka päättävät valtamedian linjauksista, eivät ole maailmanhalaajia. Valtamedian toimittajat [saattavat olla / ovat] maailmanhalaajia, mutta ei misään nimessä ne, jotka sanelevat agendan. Valtamedian siivous pitää lähteä siitä, että napanuora agendan sanelijoihin katkaistaan.

     • Nimetön

      Puhut paljon, mutta et vastaa itse kysymykseen.

      Summa summarum: väitteelle: ”SML poljettaisiin maan rakoon valtamedian toimesta” ei ole mitään todisteita.

   • Plääh

    Vastaa

    Persut ovat lisäksi huijaus eli eivät edes yritä tai halua mitään positiivista

 • TT

  Vastaa

  Suomen valtiojärjestelmä ei nähtävästi ole täydellinen ennen kuin lakikirjoihin on kirjattu 100% jokaista yksityiskohtaa myöten, kuinka kansalaisten tulee ajatella ja toimia. ”Oikeisto”-hallitus jatkaa tutulla linjalla eli suoltaa lisää alati paisuvalle byrokraattiarmeijalle osoitettuja kansalaisten valvonta- ja rangaistusohjeita. Tämä merkitsee valtiovallan ja sen totalitaristisen otteen kansalaista merkittävää lisääntymistä. Odotamme kauhulla, jos ja kun seuraava koronahumppakierros alkaa, mitä kaikkea persupitoinen totalitaristihallitus saa sitten aikaan. Punavihreä kommunistioppositio tietenkin komppaa taustalta, jotta viimeinenkin oikeistolaisuuden pihahdus maassame vaiennettaisiin.

 • Yhteistyö on voimaa

  Vastaa

  Otetaas nyt hattu päästä ja mietitääs hetki. Tarkoitukseni ei ole mollata ketään tai loukata mutta eittämättä esiin nousee Suomen isänmaallisten laaja kirjo.

  Joo‑o, Persut pääsivät hallitukseen tehdessään vassareiden kanssa yhteistyötä. Se on fakta, mutta jos katsotaan laajemmin kenttään niin täytyy sanoa että vassarit osaavat yhteistyön ja yhteen hiileen puhaltamisen. Jos katsotaan nyt vasemmiston ”Me emme hiljene” mielensäpahoitus marssia, niin montako järjestöä sielä oli? Toista sataa. Aina anarkisteista varsverkostoon ja feministeistä kommunisteihin. Kaikki yhdessä tuumin marssivat. Eivätkä pahemmin tapelleet keskenään.

  No, entäs sitten isänmaalliset? Ylläpitävät kolmea-neljää julkaisua joissa vain yhteen voi kommentoida. Kansa lamaantui vaalien jälkeen ja muuttui flegmaattiseksi. Ei ole marsseja, ei mielenosoituksia, ei jäsenkeräyksiä. On vain joitain suljettuja ryhmiä jossain jossa pidetään kokouksia jos ei ole muuta tekemistä. Niissä muutamassa harvassa tilaisuudessa ei ole avoimia mikrofoneja eikä sinne päästetä puhumaan jos sattuu kuulumaan ”väärään ryhmään”.

  Koska isänmaalliset pystyvät samanlaiseen yhteistyöhön kuin vassarit?

  Kyse pitäisi olla oman egon sivuun siirtämisestä ja yhteisen maan vahvistamista niin taloudellisesti kuin rodullisesti. Mitä SINÄ teet asian eteen joka päivä??

  Ihmisten on helpompi mennä siihen oravanpyörään takaisin ja marmattaa mielessään kun mikään ei mene oikein. Mutta juuri sitä globalistit haluavat.

  Missäköhän vaiheessa isänmaalliset pystyvät tekemään yhteistyötä? Alkaa olla Marco De Wittiä ja Junes Lokkaa ikävä.

  Toivottavasti Ano lähtee presidenttipeliin. Siinä olisi Globalistit kauhuissaan.

  • Lord Mystery

   Vastaa

   Sinulla on pointti, hajaannus edistää mädätystä. Mutta mitä tehdä, kun jokainen haluaa olla kukkona tunkiolla?

   • Yhteistyö on voimaa

    Vastaa

    Sitä olen jo kohta kymmenen vuotta miettinyt. Mikä on se keihäänkärki joka saisi rintaman yhtenäiseksi ja puhaltamaan yhteen hiileen.

    Ehkä me tarvitsemme se sodan jota nyt olemme aloittamassa Venäjää vastaan. Sen jälkeen ymmärretään paremmin että oma maa on säilytettävä meille hyvänä paikkana asua. Ja se että jos joku tarvitsee apua, niin sitä on autettava koska se vahvistaa yhteiskuntaa. Se oma ego ja omat toiveet/halut nyt vaan on pistettävä sivuun ja uhrauduttava tulevien sukupolvien hyväksi.

    Eräs vanha arkkitehti sanoi kerran hyvin:”Joka toinen sukupolvi rakentaa maan. Ja joka toinen saa sen lahjaksi”. 

    Monesti tuntuu että isänmaallisille kun puhuu muutoksen tuomasta paremmasta tulevaisuudesta niin koska se ei tapahdu heti ja se vaatii jokaiselta ponnisteluita, sitä ei lähdetä toteuttamaan. Räminä-musiikki, lomamatkat, erilaiset seurustelukerhot ja ”oma aika” vievät liiaksi aikaa. Jolloin ei viitsitä tehdä asioita yhteisen hyvän eteen. 

    Kohta tulee aika aloittaa jälleenrakennus, kunhan ensin peritty maa saadaan tuhottua. Sen verran lyhytnäköistä on isänmaallistenkin toiminta. Ja varsinkin yhteisrintaman luominen.

  • Plääh

   Vastaa

   Persujen kanssa ei saa eikä voi tehdä mitään yhteistyötä. He ovat vihollinen n:o 1

   • Late

    Vastaa

    ai persut vihollinen numero 1. ootko vassari tai rkp: läinen

    • Plääh

     Vastaa

     Arvasin, että persu-urpo tulee heti länkyttämään roskaa. PS väittää olevansa joku muu kuin vassarirkp, mutta on juutalaisin puolue. Petos ja pahin konna kaikista päälle

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiitos Halonen ja kumppanit , ei mulla muuta

 • Nationalisti

  Vastaa

  Henkilökohtainen toiveeni on, että hallitus hajoaa ja Persut puolueena painuu historiaan.
  Heidän kaksinaismoralisminsa, takinkäännöt ja äänestäjien jatkuva halveksiminen vaalien jälkeen on hyvin halpamaista politiikkaa.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Jälkiviisaana voi todeta, persuilla oli vain kiire ministerin salkkuun. Siinä niillä oli hyvä yhteistyö keskenään ja onnistuivat lopulta ja todennäköisesti viimeisen kerran.

 • Observer

  Vastaa

  No vihervassaritko olisi parempi vaihtoehto? Älä sano, jotta SML, pysytään tämän hetken realiteeteissa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Vihervassarit ja Persut ainoat vaihtoehdot, joiden väliltä valita, niinkö?
   On aivan sama kumpi noista on hallituksessa, suomalaisten näkökulmasta mitään muutosta ei tule, ensimmäisenä mainitun politiikalla se väestönvaihto tulee vain nopeammin, jälkimmäisten politiikalla hieman hitaammin.

  • Plääh

   Vastaa

   SML on nimenomaan se vaihtoehto. Realiteetti on juuri tämä. Jos äänestäjät olisivat äänestäneet persujen sijaan sitä, niin PS-huijareista oltaisiin päästy. Idioottilauma äänestää jytkyn toisensa perään eli ui valeoipposition verkkoihin

   Ihmeellisintä on, että persut kehtaavat tehdä yhä propagandaa täällä, vaikka kielsivät holokaustista puhumisen

 • Yhteisö

  Vastaa

  Sinä ”Yhteistyö on voimaa” puhut asiaa. Kiitän! 

  Nykyään harmillisesti on jäljellä julkaisu tai ehkä kaksi joissa voi kommentoida vapaasti. Edes suurin tapahtuma ja kokoontuminen, itsenäisyyspäivä ei pidä sisällään ns. kansanmikkiä. 

  Varmasti monella ”uudella tai vanhalla” isänmaallisella on sananen sanottavana ja sekin tuo nykyisiin ani harvoihin jokseenkin näivettyneisiin tapahtumiin lisää kiinnostusta ja pontta, uskoa meihin, vallallaan olevan epäuskon sijaan. Tuskin eri näkökulmien julkituontia kuitenkaan halutaan estää? 

  Ilman ”meitä” ei ole tulevaisuudessa ketään. Intuitioni sanoo, että me isänmaalliseksi itsemme mieltävät olemme epähuomiossa kaivaneet ”omille” ryhmille poterot ja vankka yhteistyö on jäänyt taka-alalle. 

  Taistossa jääryydellä ei aina saavuteta haluttua tulosta. Vaikka kompromissin ei tule olla itseisarvo, silti joskus se on yhteistyön ja täten kaikkien selviytymisen kannalta taistossa tarpeellinen tai oikeammin väistämätön. Tehkäämme se isänmaallisten keskuudessa.

  Odotan varsin innokkaasti Sinimusta podcastin jaksoa jossa ruoditaan yhteistyön tärkeyden merkitystä syvällisesti, historiallisesti, sen tuomia mahdollisuuksia sekä toisaalta näkymää jos jäämme hajaalleen usean tirehtöörin luomiin ”eri ilmansuuntiin”. Asiaa on varmasti hipaistu monesti, mutta puhutteleva kokonainen jakso on varmasti tervetullut.

 • JFK

  Vastaa

  Lord Mystery:”Mutta mitä tehdä, kun jokainen haluaa olla kukkona tunkiolla?”

  Tämä on avainkysymys.
  Tähän voinee vastata vastakysymyksellä: Miten vasenlaita tuon ongelman ratkaisee.?Vastaus lienee, että ”rahalla”. Vassareiden näennäinen yhtenäisyys johtuu vain siitä, että taustalla on isoja rahoittajia, jotka käytännössä päättää toiminnasta. Kukkoja ei nouse tunkiolle, koska rahoittajat eivät salli sitä. Mikäli tuo vassariporukka (termi ehkä hiukan väärä, mutta paremman puutteessa) pyörisi samalla budjetilla, kuin kansanmieliset, yhteistoiminta olisi paljon heikompaa ja koko woke-tunkio olisi narsististen egojen taistelutanner.

 • Aivot käyttöön

  Vastaa

  Fakta on että se on joko SML tai ei mitään. Ääni persuille on ääni judeo-kommunisteille. Persujen 3. PJ oikein YLPEYDELLÄ sanoo että persut laittoivat toimeen ”toimenpiteet jotka menevät pidemmälle kuin mitä vihervasemmistohallitus teki”.
  Persut ovat siis ENEMMÄN mädättäjiä kuin vihervassarit PERSUJEN OMALLA SUULLA.

  Äänestät joko SML tai äänestät vihervasemmistoa. Nyt viimeistään olisi aika herätä ja tunnustaa tosiasiat

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Partisaani vihreällä taustalla