SETA kouluissa on vain tuore esimerkki rappiosta, mutta ei ensimmäinen

Setalla on jo pitkään ollut synkkä pakkomielle alakouluikäisiin, vaikka homokulttuurilla, hormonien syömisellä ja sukuelinten silpomisella ei ole mitään tekemistä terveiden lasten arjen kanssa

Kolumnit

Lapsi Helsinki Pride -kulkueessa.

”Homojen oikeuksia” eli kaikkien alistumista homojen vaatimuksille ajava Seta on ollut nyt otsikoissa sen jälkeen, kun tuli esille, että koulut alkavat pakottamaan Setan aktivistien pitämiä ”oppitunteja” teineille. Oppituntien väitetään olevan pakollisia, mutta niiltä voi välttyä vetoamalla esimerkiksi uskonnolliseen vakaumukseen.

Lapsi Helsinki Pride ‑kulkueessa 2016.

Ongelma ei kuitenkaan korjaannu vetämällä omaa lasta pois tunneilta, sillä Setan perverssit käyvät edelleen pakottamassa ideologiaansa lapsille. Seta esimerkiksi on vaatinut lasten huostaanottoja (eli valtiollisia kidnappauksia) homoideologiaa vastustavilta vanhemmilta, nimittänyt vuoden homoksi 14-vuotiaan lapsen (mikä kuulostaa pedofilialta), sen Pride-marsseilla on mukana HIV-blokki, joka pyrkii normalisoimaan homoille yleistä tautia normaaliksi olotilaksi – ja lukemattomia muita hyvin kyseenalaisia asioita.

Lapsi Helsinki Pride ‑kulkueessa 2016.

Setan jäsenjärjestö Translasten ja ‑nuorten perheet ry tahtoisi aloittaa sukupuolenmuutosoperaatiot jopa 8‑vuotiaille lapsille. Setalla on jo pitkään ollut synkkä pakkomielle alakouluikäisiin, vaikka homokulttuurilla, hormonien syömisellä ja sukuelinten silpomisella ei ole mitään tekemistä terveiden lasten arjen kanssa.

Seta on kuitenkin vain yksi esimerkki koulujen rappiotilasta. Reilu vuosi sitten uutisoitiin, että Elokapina oli päässyt lukioon rekrytoimaan jäseniä mukaansa. Elokapina kertoo avoimesti omissa ulostuloissaan, että rikolliset tempaukset ovat järjestön pääasiallinen ”aktivismin” muoto. Lukio päästi siis paikalle aktivisteja rekrytoimaan nuoria lakiteknisiin ongelmiin. Ainakaan he eivät olleet rasisteja….

Lapsi Helsinki Pride ‑kulkueessa 2016.

Koulujen rappiotilasta ja oppimistulosten heikentymisestä on ollut viimeaikoina muutenkin puhetta. Monikulttuurisuuden myötä esimerkiksi lasten keskimääräinen lukutaito on heikentynyt voimakkaasti. Opettajilla ei saa enää olla auktoriteettia lapsiin. Ratkaisuksi tarjotaan epäolennaista, mutta aivoja mädättävää pride-opetusta, jonka kustantajiksi pääsevät tietenkin veronmaksajat.

Setan läsnäolo kouluissa on perua edellisen hallituksen ajalta, kun pääministerinä oli Juha Sipilä ja opetusministerinä Kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen.

Helsinki Pride 2016.

Opetussuunnitelmassa on ollut vuodesta 2016 lähtien vaatimus siitä, että suomalaiset koulut opettavat lapsille kulttuurimarxistista pseudotiedettä ”sukupuolten moninaisuudesta”. Uudistuksen takana oli ”oikeistolainen” Perskeko-hallitus eli perussuomalaisten, keskustan ja kokoomuksen yhteenliittymä, joka päästi valtakaudellaan Suomeen myös ennätysmäärän laittomia maahantunkeutujia.

Setan oleminen kouluissa on ongelma, joka tulee estää. Lapsia ei tule pakottaa homoideologialle. Ratkaisu ei ole ”lieventää” perverssien kertomaa sanomaa, vaan ratkaisu on kieltää koko rappiollinen järjestö ja homopropagandan levitys julkisissa tiloissa.

Helsinki Pride 2016.
Lapsi Helsinki Pride ‑kulkueessa 2016.
Lapsi Helsinki Pride ‑kulkueessa 2016.
Homolobby Kolumnit Kotimaa Koulut Painostaminen Rappiokulttuuri Seta Transut Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tero

  Vastaa

  Miksi näitä itsensähäpäisymarsseja pitää järjestää? Kuka niistä mitään hyötyy? Ei kukaan normaali homo tuollaiselle edes mene. Miten joku voi olla ylpeä siitä, että on homo? Sehän on tavalliselle homoille ihan tavallinen asia. Ei se ole mikään päätös tai tavoite, jota kohti on taisteltu koko elämä. Kaupunkilaiset ovat outoa porukkaa ja koko maa on sekaisin.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Tunnen pari homoa, ovat ihan kunnollisia, mukavia tyyppejä. Heille ei tulisi mieleenkään osallistua prideen tai muuhun tuputtamiseen. Minkäs he homoudelleen voi. Mutta nuo pride-hörhöt ja vastaavat, heitä halveksin, suorastaan vihaan.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Järkyttävää että lapsille pakkosyötetään tätä paskaa.
  Nykyään TV:n viihdeohjelmissakin pitää olla joku friikki inisemässä, kun ne ei osaa puhuakaan normaalisti. Pahin on tuo kristallilumi, hyi helvata mikä tyyppi

  • Nimetön

   Vastaa

   Joo kanava vaihtuu välittömästi kun tuo kyseinen pervo näkyy tai kuuluu kanavalla. En tiedä mitä se yrittää olla, mutta käytöksen ja ulkoasun perusteella kovin on huomionkipeä niin kuin muutkin tissit tai perse paljaana ylpeästi marssivat setan kannattajat. Olisivat ihan rauhassa keskenään mitä haluavat, mutta ei kun pitää joka paikkaan tunkea.
   Ennen niillä oli se yksi pervokulkue kesän aikana, viime kesänä niitä oli koko kesän.
   Pikkuhiljaa nämä on onnistuneet tunkemaan joka paikkaan lippujensa ja ideologiansa kanssa ja nyt sitten aivopestään alakoululaisia. Veikkaan että seuraavaksi vaativat päästä päiväkoteihin hämmentämään lapsia, koska niin kuin on nähty, tälle porukalle ei mikään riitä eikä mikään ole pyhää.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Joskus mietityttää, ovatko homot itse tyytyväisiä nykyiseen pervo-show’hun.

  • Nimetön

   Vastaa

   En ole homomies, vaan queer ja Prideen osallistuja ja olen tyytyväinen nykyiseen ”pervo-show’hun”, koska ei ole sellaista tapaa kuulua sateenkaariväkeen, että se miellyttäisi Partisaanin lukijakuntaa tai esimerkiksi Päivi Räsästä, joten miksi yrittää. Mikä on se porkkana. Se tuntuu olevan yleinen ongelma täällä. Mitä hyvää teikäläisillä on tarjota ihmisille. Ei mitään.
   Tiedän kuitenkin, että jotkut ovat tyytymättömiä ja se aiheuttaa niitä lukuisia ristiriitoja yhteisössä, mitä täälläkin on raportoitu.

   • Timppa

    Vastaa

    Minä olen homomies. Mikä on ”queer”, suomea se ei ainakaan ole. Nämä tapahtumat ovat muuttuneet ihmisoikeustaistelusta kummallisuudeksi. Ihmisoikeustapahtumassa pukeudutaan siististi, pidetään puheita ja esitellään julisteita. Nyt esitellään alastomuutta, keskellä päivää ja keskellä katua.

    Vuosia sitten ihmeteltiin moniavioisuutta edistävän yhdistyksen tuloa Setan jäsenjärjestöksi. Ei ihmetellä enää. On pelottavaa havaita, että minun vähemmistöni oikeudet ovat muuttuneet keinoksi hallita ja hajottaa maailmaa.

   • Kyllä miellyttää lukijakuntaa

    Vastaa

    Oikeesti priden vastustajat rukoilee entistä irstaampaa pervo-showta, koska se on itsessään paras ase pridea vastaan.

   • Outoa

    Vastaa

    Nimettömälle sen verran että kaveripiirissäni on muutamiakin ”normaalihomoja” joita tällaiset karnevaait ärsyttävä suuresti. Hekin myöntävät että homoilla on samat oikeudet nykypäivänä kuin muilla. 

    Ja se mitä minä kunnioitan eniten, on se että he eivät tuo itseään mitenkään tyrkylle vaan he haluavat elää normaalia elämää omalla tavalla. Joka on täysin heidän oma asiansa ja sitä minä komppaan. Jokainen saa olla kotonaan mitä tahansa haluaakin.

    Mutta miten tuollainen julkinen kulkue toteuttaa paremmin tasa-arvoa kuin voimassa olevat lait?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivon todella, että vielä koittaa normaalit ajat ja Setan kaltaiset järjestöt, sekä rappiollinen toiminta on vahvasti kiellettyjä asioita.
  Tietävätkö vanhemmat mitä siellä kouluissa tapahtuu, eivätkö he uskalla puuttua vai eivätkö he vain välitä?

 • tissiä ja tussua

  Vastaa

  Ei siinä SETA:a tarvita jos haluaa kävellä kadulla tissit ja tussu paljaana. Ei kun siitä vaan. Mutta koska normaalit ihmiset ei niin tee, meliasiraat erottuu helpommin.

  • Bella

   Vastaa

   No ihan aikuisten oikeasti, jos lahtisi kavelemaan tuolla rinnat paljaana, niin poliisi tulisi ja pyytaisi pukeutumaan, ja jos ei suostu, niin vievat kuulemma putkaan tai kotiin. Kerran kysyin tata rivipoliisilta, etta miten poliisi toimii tallaisissa tapauksissa. 

   Toisaalta ihmettelen myos sita, etta jos tavallinen vanhempi nain sekoilisi kuitenkin, niin jossakin vaiheessa siita lahtisi ls-viranomaisille tietoa, ja siitahan tulisi huostaanotto melko varmasti ajan paalle (tai hetikin, riippuu naamavarkista jne).

 • Juulia

  Vastaa

  Tämä on seurausta siitä että kun mielisairaat päästetään vapaaksi, ja ihmiset pitävät tätä normaalina asiana. Toivottavasti tämä paska loppuu ja ihmiset häpeävät.

 • Snif

  Vastaa

  Kertoisitte nyt helvetti että kyseessä ei ole nykyiset persut!

  • Nimetön

   Vastaa

   Nykyiset persut: Sebastian Tynkkynen

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kyseessä on nimenomaan nykyisetkin Persut, näitä samoja persulaisia on kuulunut puolueeseen myös silloin, kun Persut olivat hallituksessa.
   Ei nuo asiat silloin olleet heille mikään ongelma.

 • titityy

  Vastaa

  Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  ”Setan jäsenjärjestö Translasten ja ‑nuorten perheet ry”

  Jättäkää lapset rauhaan saastaiset pervot!

 • Bella

  Vastaa

  Nimimerkki ”Timppa” ei ole yksin, silla ihan samaa olen miettinyt: mita kavi naisten ihmisarvon puolesta taistelulle. Olen jankuttanut sata kertaa, etta Simone de Beauvoir ennusti nain kayvan. Simone de Beauvoirin mukaan politiikka, tai ainakin tuleminen valituksi poliittiseen virkaan, on miesten luoma hierarkia, ja vaikka nainen onnistuisikin kiipeämään tämän hierarkian huipulle, hän ei Beauvoirin mukaan tällaisen miesten luoman hierarkian huipulla ollessaan enää voisi osoittaa solidaarisuuttaan muille naisille. No nainhan tassa kay jokaisen naispoliitikon kohdalla, kuten olemme nahneet. Talla hetkella ”tasa-arvo” on maskuliinien hegemoninen ase naisia vastaan; he haluavat naiset jopa armeijaan ja sotaan miesten puolesta ”tasa-arvon” nimissa. Sellainen tasa-arvon konsepti tietysti tehoaa silloin, kun ymmarretaan tasa-arvo ei beauvoirilaisittain. Eli tallaisessa maailmassa naiset seka synnyttaisivat, hoivaisivat etta tappaisivat, kaikki miesten puolesta. Mita miehet tekisivat sitten. Se on jaanyt minulle arvoitukseksi. Ehka he nauttisivat omasta palkastaan ja isosta elakkeestaan (ja nauttisivat naisten riistamisesta). Naisillehan mitaan palkkaa tai elaketta ei jaisikaan noiden synnyttamis‑, hoiva- ja tappopuuhien jalkeen.

  Samaa tasa-arvon konseptia kaytetaan nyt naisten tiloihin tunkeutumisen aseena, kun unitoiletit yleistyvat.

  • Ajattele

   Vastaa

   Ei tässä ole kyseessä miesten etu, eikä naisten riistäminen. Idioottimainen sukupuoli-ideologia on molemmille tuhoisa, siitähän tässä on kyse, hajoitetaan koko yhteiskunta. Ei voida myöskään puhua mistään maskuliinisestä hegemoniasta, kaikenlainen maskuliinisyyshän pyritään nimenomaan hävittämään mm. ”toksinen maskuliinisyyden” periaatteella, päättäjämmekään eivät ole mitään maskuliinisyyden esikuvia vaan naukuvia huoria, jotka myyvät tämän maan ja sen varat kaikista röyhkäimmille. Sattuu vain olemaan, että tämä erityisesti naisten ja feminisoitujen ”miesten” ajama sukupuolipolitiikka on oikeasti haitallinen myös naisille, mutta kunhan se on kääritty ihmisoikeuksien sun muun hyveellisyyden kuplamuoviin niin menee ihmisille läpi.

   • Bella

    Vastaa

    ”Ei voida myöskään puhua mistään maskuliinisestä hegemoniasta, kaikenlainen maskuliinisyyshän pyritään nimenomaan hävittämään mm. ”toksinen maskuliinisyyden” periaatteella, päättäjämmekään eivät ole mitään maskuliinisyyden esikuvia vaan naukuvia huoria, jotka myyvät tämän maan ja sen varat kaikista röyhkäimmille”

    ”Maskuliini”, kun siis mina kaytan sita, ei viittaa poliittiseen retoriikkaan (esimerkiksi ”toksisen maskuliinisuuden” diskurssiin siis), vaan tieteen termiin. Termia kaytetaan maskulinistisessa tutkimuksessa (feministisen tutkimuksen ”vastinpari”, mutta eri tieteenhaara kuin miesasiatutkimus. Kyseessa ei siis ole miesasia”tiede”, vaan maskulinistista tutkimusotetta voidaan kayttaa esimerkiksi empiirisissa tieteissa kuten historiantutkimus). Tieteen termi ei ole poliittisin merkityksin ladattu, vaan ”maskuliini” viittaa miessukupuoleen yleensa, myos niihin naisiin, jotka samastuvat maskulinistisiin eetoksiin.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Miten setan pervot voivat tietää, mikä on parasta lapsillesi?

  Eikös tässä ole kyse verovaroin tuetusta lapsiin kohdistuvasta seksuaalisesta vainosta?

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Persuissakin on queer-väkeä. Taitaa setan aate olla heille salaisesti rakas.

 • jeppe

  Vastaa

  Homot eivät voi biologisesti lisääntyä, joten he lisääntyvät hyväksikäyttämällä muiden lapsia ja siten muuttamalla heidät kaltaisikseen. Jokaisen vanhemman ensisijainen päämäärä olisi suojella lastaan kaikin tavoin näiltä friikeiltä ja pervoilta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi