Lukijan kynästä: Miten Suomi nousee, jos nousee

Partisaani julkaisee lukijan näkemyksen Suomen tilasta.

Kolumnit

handmade map with the pin and plane

Globaalisaation myötä kaikki Suomineidon työpanokset, hyödykkeet, varallisuus ja lähes kaikki kansalaisomaisuus on myyty pois. Globalismi on ajanut ihmiset sokeuteen. Halutaan olla osa ihanaa €u:ta ja integroitua kaikkien kanssa, mukavine ruoantekohetkineen.

Nykyinen hallitus on tehnyt ennätyksiä velkarahan jakamisessa. Aikaisemmat ovat tosin niitä hyvin pohjustaneet.

Nykyinen keskituloinen ”normaaliperhe” maksaa työpanoksestaan viranomaismaksuja, veroja ja muita pakollisia ”veroluonteisia maksuja” yli 70 prosenttia tuloistaan. Se ei enää edes riitä, lisää tarvitaan.

Suomen integroituminen €urooppaan ja sitä edeltänyt lama tehtiin Suomineitomme perustuslain vastaisesti, tarkoitusperät olivat harvojen tiedossa ja kansaa johdettiin harhaan. Suomi oli vauras, omavarainen ja hallitsi luonnonvaransa ja kasvustrategiansa kohtalaisen hyvin kansalaisen mittapuullakin ajateltuna. Tottakai korruptiota oli ja omaneduntavoittelua politiikassa, mutta ihan normaalilla tasolla.
Suhteet naapurimaihin olivat hyviä, mutta historiaan pohjautuen varovaisia. Kekkonen osasi luovia ja hoitaa asioita Suomen parhaaksi.

Mikä siis on muuttunut? EU ja euro sanelee mitä ja milloin. Se ei kerro miksi. EU:n päättäjiä ei valita vaaleissa. Parlamentin jäsenet tekevät ehdotuksia, jotka sitten päättävä elin hyväksyy tai on hyväksymättä. Nykyinen sähkön hinta on siitä hyvä esimerkki.

Suomi liittyi EU:n pakottamana sähköpörssiin 1995. Osa kuntienkin omistamista voimaloista on myyty valtionyhtiöiden lisäksi globalisteille. Sähköverkot on pääosin myyty globalisteille. Globaaleilla markkinoilla käydään kauppaa ”futuureista”, jonka hinnoittelee pörssikeinottelijat. Suomipoika maksaa siitä että Ranska ja Saksa on kussut energiapolitiikkansa ihan täysin. Samoin kyllä Suomikin ”vihreällä hyvepolitiikallaan”. Päästökauppa on hyvä esimerkki miten ihmisiä kustaan linssiin ja urakalla.

Sote-sotku on vasta alussa maakuntahimmeleineen, se tulee kusemaan kintuilleen ja kunnolla. Tavallinen kansalainen on unohdettu kokonaisuuden kustannusleikkauksineen ja hyvesignaloidaan ”hoitajamitoituksesta” tai ”omalääkäristä”. Fakta on, että vanhukset ja vammaiset makaa paskoissaan koronamaskit päässä ja köyhän kansalaisen mennessä ”kunnalliselle omalääkärille” vastassa on turkkilainen lääketieteen kandi, joka ei edes puhu suomea.

Virolaiset, puolalaiset, ukrainalaiset ja muut halvan elintason maiden siirtotyöläiset ovat laittaneet suomalaisen ammattiylpeän duunarin kortistoon. Virosta tullaan töihin, wc-paperit ja makaronit mukana alihintaan. Nostetaan Suomesta Virossa asuville lapsille lapsilisää, ja maksetaan liittoon se pakollinen aika, jonka jälkeen hinataan asuntoauto takaisin Viroon ja mennään kotiin makaamaan puoleksi vuotta. Suomalainen duunari ei pysty tekemään samaan hintaan työtä, tai pystyisi jos loppukäyttäjä sen määräisi. Suomalaiset monesti ovat valittuja korjaamaan siirtolaisten tekemiä rakennusvirheitä loppukäyttäjän tilaamana. Siirtolaiset hoitavat kasvavissa määrin vanhuksemme ja sairaamme, he tekevät töitä riistettyinä alipalkattuina ja elävät makaronilla että saavat lähetettyä rahaa perheellensä kotimaahansa. Suomalainen, vanhusten kanssa samaa kieltä puhuva on laitettu pois, koska ei pysty elättämään perhettään sillä tulolla mitä töistä saa. Suomalainen ei voi veroineen ja kuluineen kilpailla siirtolaisten kanssa.

Pakolaispolitiikka on jo merkittävä lovi kansantaloudessamme. Punavihreä siirtymä on tasavertaisuudella ja lgtb-ideologiallaan aikaansaanut myös oikeiston tukemaan tätä ihannetta. Elintasoloiset totta kai käyttävät tätä hyväkseen ja surffaavat eri identiteetteineen Tukholman, Kööpenhaminan, Helsingin ja muun Euroopan isojen kaupunkien välilä. Parhaimmillaan heillä on useita kansalaisuuksia ja passeja, minkä perusteella paikallisten pottunokkien rahaa noukkivat. Turvallisuus karkaa kohta käsistä myös Suomessa, tarvitsemme lisää työntekijöitä metroihin ja paikallisliikenteeseen isoissa kaupungeissa, koska…

Nato on jo sisäänajettu. Aihe mistä Suomessa puhuttu kymmeniä vuosia laitettiin tulille ilman kansanäänestystä. Puolustusvoimien ylipäällikkö oli sitä mieltä, että juutalaismedian aivopesemä reilu tuhannen ihmisen ”mielipidemittaus” juutalaisten tekemänä ilmaisee kansan tahdon. Miksi se nyt näin yhtäkkiä muuttui, eihän euroonkaan pitänyt mennä, ja niin edelleen. Ja kuka sitä nyt kummityttönsa kanssa vauvan tekee yli 70-vuotiaana. Globalistien marionetti, jonka vaimo sattumalta ajoi sillankaiteeseen, huomattuaan pedofiilin.

Erdogan ymmärtää tilanteen ja osaa kiristää oman kansansa murhaajat pois ainakin Suomen ja Ruotsin alueelta. Tämä tekee hyvää vihervassareille, joutuvat ne kurdit palauttamaan. Ne on oikeasti sotilaita, huomasin sen kun jouduin tappeluun yhden kanssa, katsoin asian loppuun. Sairaita ihmisiä, joiden tarkoitus on vain loisia sen aikaa että eivät joudu tuomioille edellisissä paikoissaan. Vihervassarit eivät ymmärrä että laittavat lapsensa tuomiolle. Isoissa kaupungeissa koulukiusatuiksi värillisten toimesta, ryöstetyiksi ja raiskatuiksi teini-ikäisenä, katsomaan huumesekoiluja opiskeluikäisenä ja elättämään heidät töihin päästyään.

Maatalous Suomessa on ajettu alas. Minne tahansa ajat kaupungin ulkopuolelle niin näet tyhjiä navetoita, metsittyneitä peltoja ja kyläkouluja ilman oppilaita. Se on sitä globaalisaatiota. Maatalousyrittäjät ajetaan konkurssiin, koska lännestä, etelästä ja idästä kannattaa laivata vehnää Suomeen. Se on halvempaa. V*ttu mitä idiootteja oikeasti.

Turve on Suomineidon kartta-alueella määritelty ”ei uusiutuvaksi”. Eli vihervassarit rytkäytti sille kunnon verot ja päätti että me ei turvetta tarvita, turvenuijat. ”Me mennään hissillä töihin ja pienessä pilvessä”. Edes EU ei pakottanut turvetta alasajettavaksi, Ruotsissa sattumalta löytyi sen verran jauhojengiä että se on uusiutuvaa. Suomalaisessa turpeessa on lähes yhtä paljon pääomaa olemassa kuin norjalaisessa öljyssä. Miksi Suomen hallitus päätti että turve on pakko ajaa alas? Jollekin jotain luvattu muutakin kuin pllua ja prsettä taas. Tilataksiin mahtuu Suomen päättäjät, kännissä ja aineissa asiat sovitaan.

Aseteollisuus on myyty, koska lännestä saa ”parempaa” tavaraa. Joku päättäjä senkin virheen teki että myi senkin vähän mitä meillä oli. Globaaliyhtiö Patria sentään jotain tilauksia sai, koska muut ei pysty toimittamaan. Sota tekee sotateollisuudelle rahaa, siksi maailmassa soditaan.

Nyt on jo Helsingin telakkakin konkurssissa, koska lännen pakotteet idälle esti tilatun työn tekemisen. Joskus sen valtiokin myi ja Masakin sillä rahaa teki, ei tosin omilla rahoillaan.

Fennovoima tilasi idästä Rosatomilta reaktorin Hanhikivi 1 ‑projektiin ja osan siihen liittyvää tarviketta. Pakotteiden vuoksi Suomi sanoi irti sopimuksen yksipuolisesti. Siitä joutunee Suomen veronmaksajat painamaan noin 3 000 000 000 euron edestä pidempää päivää. Siitä huolimatta Unkariin rakennetaan parasta aikaa kahta uutta Rosatomin reaktoria. Unkari siis kuuluu Euroopan unioon ja Natoon.

Varmuusvarastot on ajettu alas, koska EU, länsi, itä ja näiden kombinaatio auttaa aina. Nyt puuttuu ainoastaan itä ja kaikki on kusessa. Suomi on myyty. Suomi on heikko. Suomi on varjo entisestään. Miksi?

Koska globalisaatio, päättäjien ihqut kaverit ja juutalaisten ”saunottamat ja salakuvaamat” poliitikot. Aina on joku jota puristaa. Mahtisaari laitettiin huoriin ja lyötiin pari matkalaukullista rahaa mukaan. Koivistoa kusetettiin 6–0 ja hölmönä uskoi sen. Kekkonen piti linjansa eikä lähtenyt hölmöilyihin mukaan. Ryti vei aikoinaan Suomen pienet kultavarannot Britteihin että saatiin sieltä apuja sotaan. Siitä se lähti.

Kansallinen tahtotila on murrettu. Osa on lännen murtamaa ja osa idän. Suomen kansa on tällä hetkellä lännen manipuloimaa. Ltgb-ideologia on työnnetty jo päiväkoteihin saakka ja lastenlapsemme kohtalo on astua burkhassa kadulle. Eli kansannousu on poissuljettu.

Väyrynen osoitti aikoinaan vaihtoehdon, pohjoismainen liitto. Hän ei ehkä ymmärtänyt että meillä on suurinpiirtein sama perimä neanderilaista. Hän ymmärsi että olemme (tai siis olimme) samantyyppisiä arvoinemme riippumatta geopoliittisesta asemastamme.

Nykyisin Norja on jo omineen, Ruotsi on myyty islamisteille ja Suomi on bilehileiden ja pörssiyhtiöiden vietävissä 6–0. Pohjoismainen liitto tapettiin alkuunsa, koska länsi ja itä ‑ideologia.

Nyt kuitenkin Kaikkonen kulkee kipa päässä ja jeesustelee natojuttua Pohjoismaiden puolustusministerien kanssa, häpäisten Mannerheimin kesämökit ja kaikki.

Mielenosoitukset ei tee mitään tulosta, Suomalaiset eivät osaa lähteä osoittamaan mieltään. Paitsi Pride-kulkueeseen.

Mielipidekirjoituksen yhteenveto:
Perustamalla perustuslakituomioistuin Suomella olisi toivoa. Perustuslaki on Suomen Valtion Raamattu. Valtion perustuslaki on tehty valtion olemassaolon ja kansalaisten turvaksi.

Perustuslailla on pyyhitty p*rsettä jo kymmeniä vuosia, koska Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta, joka loppukädessä määrittelee Suomineidon tulevaisuutta.

SUOMI ON HYVÄ MAA. SE ON PARAS MEILLE SUOMALAISILLE. SE ON PUOLUSTAMISEN ARVOINEN MAA, JA SEN AINOA PUOLUSTAJA ON SUOMEN OMA KANSA

Suomi pitäisi palauttaa siihen tilaan mitä se oli sodan kasvuvuosien jälkeen. Rehellisestä työstä maksetaan palkka, millä perheen voi elättää. Valtio ottaa omansa puolustusvoimille, pienelle virkamieskunnalle ja kunnat palveluihinsa omansa. Perustuslakituomiostuin voisi virkamiehineen poliitikot tässä ohittaa.

Mitä se käytännössä tarkottaisi?
Samaa kuin Venäjällä nyt menossa.
Jos Suomi irtaantuisi EU:sta tai lännestä niin seuraamukset on kovat. Mielenkiinnoslla seuraan mikä on Yhdistyneden kansakuntien kohtalo, Euroopan unionin ja idän pakotteiden alla…

Energiakriisi Euro Euroopan unioni Kolumnit Kotimaa Maahanmuutto Maatalous Marinin hallitus Nato Pohjoismaat Politiikka Rotu Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • nimi

  Vastaa

  Loistavaa settiä mutta samalla surullista mihin tilaan Suomi on ajettu

  • Äly hoi, älä jätä

   Vastaa

   Ja suurin osa ei edes tajua.

  • GLGL

   Vastaa

   Olipa niin loistava kirjoitus, että piti kopioida talteen.
   Kirjoittaja luo jotakin uskoa siihen, että ehkäpä järki vielä joku päivä voittaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sanasta sanaan totta. 

  Tämä sama ilmiö on menossa kaikissa valkoisissa maissa. Ja syy, ainoa syy, on juutalainen ylivalta. Ilmivaltaa peittää sionistien huorien massat, jotka on nostettu valtaan ja kaikkiin instituutioihin kaikissa valkoisissa maissa. Katso valkoisten maiden johtajia: Kaikki nuolevat sionistin persettä kieli ruskeana. Kaikki. Siis kaikki.

  Itse asiassa pieni epäilyksen varjo on Putinin kohdalla. Ja se epäilys tulee siitä, että jos Yhdysvaltain demonisionistit hyökkäävät jotakuta vastaan, on syytä epäillä, että tässä ihmisessä on hyvää tai oikeastaan aito juutalaisten vihollinen on ns. by definition, hyvä ihminen. Silti ihmiskuntaa raateleva sionismi pukeutuu tuhansiin asuihin ja he vaanivat kaikkia johtajia kaikissa maissa rahoineen ja medioineen. Ja heidän vanavedessään kulkevat huorat ja narrit toivoen isännältään rahaa, mediahuomiota ja taputusta päähän. Siksi Venäjääkin on syytä epäillä, sama tauti, valkoista ihmistä syövyttävä sionismi tekee tuhotyötään sielläkin.

  Viimeiset vuosikymmenet ovat olleet sionismin ja juutalaisten suurta riemuvoittoa. Valkoiset maat ja ihmiset on tuhottu velalla. Ja tämä on rahaa, jonka juutalainen on tyhjästä luonut eli me maksamme hirveää sukupolvien yli erottuvaa velkaa rosvoille ja saastaisille demoneille, jotka eivät ole koskaan panneet tikkuakaan ristiin sen rahan eteen, jonka he ovat armollisesti meille lainanneet. Tämä on ihmiskunnan suurin ja törkein huijaus. Valkoiset maat ovat itse valinneet orjan aseman palkkaamalla hirveällä rahalla orjuutajan velkaannuttamaan meidät.

  Lisäksi sama demoni on saanut meidät uskomaan, että meidän pitää palvoa idioottineekeriä jonakin ihmeellisenä rikkauden tuojana, vaikka ainoa rikkaus mikä sieltä tulee, on meidän lapsiamme, naisiamme ja vanhuksiamme riivaavat puukkojengit, joita sionistinen valemedia teineiksi kutsuu. Tosin näistä teineistä kukaan tuskin osaa edes lukea, kirjoittamisesta puhumattakaan. Vielä 1600-luvulla heidän savanneilla ja viidakossa vaeltaneet esi-isänsä eivät tunteneet pyörää, mutta orjuus oli jo iso bisnes ennen ensimmäistäkään valkoista ihmistä.

  Lopuksi meidän riesaksemme on asetettu ns. vihreä, joka tuhoaa oman maansa iloisesti, mutta ei näe sitä, että kun meidän kansamme revitään kuolemaan heidän kirottujen ilmstotoimiensa johdosta niin samaan aikaan kiinalaiset rakentavat satoja kivihiilivoimaloita.

  Jos sen päivän saisi elää, kun erilaiset ohisalot saavat maistaa Ceaucescun lääkettä… Voi sitä ilon päivää, sitä maireaa hymyä on jo oksennukseen asti nähty. Swidu saatana…

  Mutta syy on silti Juutalainen ylivalta, se syö kansojamme ja maitamme, se riivaa meitä, se tuhoaa meidät. Se on oikea Perkele helvetistä.

  • George

   Vastaa

   Jutussa ja kommentissa puhutaan juutalaisista… Mutta nämä juutalaisina esiintyvät eivät oikeasti ole juutalaisia, vaan kasaareja. Kasaarit eivät ole perimältään juutalaisia (vaan Turkin alueelta peräisin oleva heimo), he ovat nimellisesti kääntyneet juutalaisuuteen, mutta Baalin palvonta on jatkunut oikeasti edelleen.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Totta tämä: ”Suomen integroituminen €urooppaan ja sitä edeltänyt lama tehtiin Suomineitomme perustuslain vastaisesti, tarkoitusperät olivat harvojen tiedossa ja kansaa johdettiin harhaan. Suomi oli vauras, omavarainen ja hallitsi luonnonvaransa ja kasvustrategiansa kohtalaisen hyvin kansalaisen mittapuullakin ajateltuna.”

  Vallanpitäjien mielestä silloinkin Venäjä oli uhka ja siinä oli syy, miksi liityttiin Euroopan Yhteisöön. Tätä syytä ei kerrottu vaan valehdeltiin, että syynä oli talouden kannalta välttämättömyys. Vallanpidossa tiedettiin, ettei liittymisellä ollut mitään merkitystä taloudelliseen menestykseen. Sekin vallanpitäjien käsitys oli väärä, liittyminen tuhoaa vähitellen Suomen talouden, koska vallanpitäjät ovat EU:n määräysvaltaan alistuneet.

  Nyt ollaan havaittu, ettei EU annakaan turvaa Suomelle Venäjää vastaan, vaan on haettava Naton jäsenyyttä. Tehdään toinen virhe, Nato ei turvaa mitenkään Suomea, vaan on hyödyllinen Natolle, koska Venäjälle aiheutuu ongelmia puolustuksessa. Tästä tietenkin seuraa vielä suurempi uhka Venäjän taholta Suomen turvallisuudelle, koska Suomen vallanpitäjät sen päättivät.

  Meidän vallanpito on ollut harhateillä Kekkosen poistumisen jälkeen ja tilanne pahenee kaiken aikaa. Valitaan ideologisia oman edun tavoittelijoita vallanpitoon. Venäjä pelasti Suomen 1809 600 vuotisen Ruotsin vallan alaisuudesta. Toivottavasti seuraavat 600 vuotta eivät tapahdu EU:n tai jonkun muun läsivallan alaisuudessa. Toive toteutuu varmasti sillä länsimainen kultuuri on kadonnut 50–100 vuoden kuluessa.

 • gg

  Vastaa

  Ihan hyvä kirjoitus. Tosin pari pointtia mistä ehkä hieman eri mieltä. Yksi on tuo ”V*ttu mitä idiootteja oikeasti”. Tuohan nimittäin riippuu täysin siitä mistä asiaa katsoo. 

  Pukumiesten, jakkukalkkunoiden yms. näkökulmasta heidän tulevaisuus näyttää hyvältä ja ylelliseltä. Hyväveli ja sisko verkostot on luotu niin paikallisesti kuin kansainvälisesti ja Audilla(nyk. sähkis) edelleen pääsee/saa sekä uudessa isossa asunnossa on mukava oleskella. Ja jos se liika hyväolo, turvallisuus ja mukavuus tylsistyttää liikaa niin ainahan voi lähteä vaikka kesämökille vesijeteillä hurjastelemaan. Tai jotain vastaavaa. Ehkä uhota netti natseista ja rasisimista iltapaska haistattelussa. Jos taas toki katsoo asiaa suomalaisen äijä duunarin näkökulmasta niin tulevaisuus näyttää todella pahalta kaikin puolin. Jopa niin pahalta että pitäisi ruveta miettimään että onko tässä hommassa enään yhtään mitään pointtia. Vai onko kaikki nykyään vaan ihan täyttä pa*kaa.

 • Esinahka prkl

  Vastaa

  Kiitos ja kummarrus mitä tuohon lisäämään!!!

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Valtiomme ja kansamme tulee toimeen ilman euroa, EU:ta ja NATO:a; siitä on lähdettävä. On myös hullua uhitella Venäjälle. No, josko historia taas tässäkin toistaa itseään; kunhan tilanne – tavalla tai toisella – on rauhallisempi, on aika ruveta etsimään sellaista henkilöä jonka Venäjä hyväksyy ”rauhanneuvottelijaksi”, Vähitellen tilanne normalisoituu, kauppasopimuksia allekirjoitetaan, tehdään valtiovierailuja, ystävyyssuhteita solmitaan, Suomi-Venäjä ‑ystävyysseura perustetaan, turismi lisääntyy…

 • otto suni

  Vastaa

  Erinomainen kirjoitus ja on todella todettava, että Kekkosen eläessä tälläisiä munauksia ei olisi tehty! Elämme täydellisesti lumetodellisuudessa ja globalistit ovat vääristäneet kaikki perusasiat siten, että nykyiset Z‑sukupolven ihmiset uskovat elävänsä Suomessa vaikka todellisuudessa ovat vain ”suuressa juutalaisten ohjaamaassa näytelmässä” statistin asemassa!

 • Yrjö

  Vastaa

  Äärimmäisen upea teksti. Hyvää Suomea. Kuka vielä kertoisi talvi- ja jatkosodan miehille, että ihan turhaan taistelitte.

  Tarvittas uus Kekkonen. Mutta sellainen ei pääse nousemaan, koska globalistien mediat on tallentaneet meistä niin paljon tiedustelutietoa, että kuka tahansa voidaan helposti median avulla ampua alas.. Tai tehdä yksi uskollinen takinkääntäjä lisää.

 • Lasagne ja punaviini

  Vastaa

  Ei tule mitään nousua enää. Vain pakkopaita kiristyy ja poliisivaltio kovenee.

  Missä todellisuudessa elät?

  Ei ole olemassa sellaista poliittista voimaa joka kykenisi muuttamaan tilannetta.

  Tällainen mätä, paskareikä maa joka käy säälimätöntä sotaa omaa kansaa vastaan ei ole säilyttämisen arvoinen. Vain puhtaalta pöydältä. Ei yksi perustuslakituomioistuin mitään muuttaisi. Sinne pesiytyisi korruptoituneita tuomareita ja se politisoituisi heti.

  Muilla kuin viihdehuora julkkiksilla tai umpikieroilla poliitikoilla ei ole tässä maassa tulevaisuutta.

  Sellainen joka ei piittaa vapaudesta ja oikeuksista ansaitsee tulla tallotuksi ja tuhoutua.

 • Lemmu

  Vastaa

  Tylsää ja valtaosin jo sataan kertaan kuultua settiä joka ei tarjoa mitään lisäarvoa. Kaikki ovat olleet jo vuosia tai vuosikymmeniä tietoisia tästä todellisuudesta. Sen jatkuva toistaminen ihmisille jotka jo siitä tietävät ei tuo liikkeelle mitään lisäarvoa. Päinvastoin, se syö henkilökohtaisia resursseja kannattavammasta toiminnasta ja ärsyttää omia pitkäaikaisia aktivisteja jotka ovat jo olleet vuosia perillä asiasta. Tämänkin kirjoittajan kannattaisi purkaa turhautumisensa tilanteeseen käytännön toimiin, eikä hankkia itselleen valheellista hyvänolontunnetta siitä, että tekstin kirjoittamalla kokee että ”no nyt on tehty jotain.” Mitään ei ole tehty, joten itsesi ja kaikkien suomalaisten tähden seuraavan kerran kun koet että haluat purkautua älä kirjoita mitään vaan TEE jotain konkreettista.

  • gg

   Vastaa

   Toisin kuin luulet, kirjoittaja ei sanonut että älkää tehkö mitään kannattavaa tai konkreettista. Luitko edes kommenttia loppuun ?
   Mutta joka tapauksessa käänsit asian niin että kriittinen kirjoittaja onkin nyt pahis ja vihollinen koska analysoi todella huonoa tilannetta. Teet toisesta suomalaisesta olkiukko vihollisen mielessäsi koska ? Onko sellainen mielestäsi sitä kannattavaa toimintaa mitä niin kovin mainostelet. Tuleeko siitä sinulle parempi mieli kun ihmiset ei puhu kuinka syvällä me ollaan ja siten ei pidä puhuakkaan kuinka syvällä me ollaan. Ymmärrän että omien pierujen haistelu on hauskaa mutta sanoisin että kenelläkään suomessa ainakaan vielä ei ole siihen aihetta.

   • Lemmu

    Vastaa

    Väärin. Kirjoittaja on pahis, koska hän harjoittaa hyödytöntä toimintaa (sanoo samat asiat mitä kaikki muutkin ovat skenessä sanoneet jo vuosien tai vuosikymmenten ajan). Samalla käyttäen tunteja jutun kirjoittamiseen selkeästi purkaakseen turhautumistaan. Hänestä olisi ollut loputtomasti enemmän hyötyä tehdessään mitä tahansa konkreettista. Nyt hän sai valheellisen hyvänolontunteen kirjoittaessaan jutun ja se kannustaa häntä itseään jatkossa nimenomaan purkamaan itseään kirjoittamalla, mikä on nimenomaan haitallinen tie. Sinulle tiedoksi, skenen sisällä kaikki ovat täysin tietoisia kuinka huonosti asiat ovat. KAIKKI ovat tienneet sen jo vuosien tai vuosikymmenten ajan. Tälläisten itsestäänselvyyksien toteaminen EI auta liikettä. Vaan on joko hyödytöntä tai henkilökohtaisia resursseja haaskaavaa. Älä siis kannusta omia hyödyttömään tai jopa haitalliseen toimintaan.

    • Avautumisessasi ei ole konkretiaa

     Vastaa

     Puhut hieman sekavia, Lemmu.

     Kirjoitus käsittelee ajankohtaisaiheita ja sinun mukaasi kirjoittaja ”sanoo samat asiat mitä kaikki muutkin ovat skenessä sanoneet jo vuosien tai vuosikymmenten ajan” ja ”KAIKKI ovat tienneet sen jo vuosien tai vuosikymmenten ajan”.

     ”Skene”, mitä ikinä se tarkoittaakaan, ei ole koko maailma. Jos politiikan seuraajat eivät voi lukea näitä asioita Partisaanista, niin mistä sitten? Mikä auttaisi ”liikettä”? Missä menee hyödyttömän ja hyödyllisen toiminnan raja?

 • society

  Vastaa

  Rauniosta voittoon!

 • Rose

  Vastaa

  Aika väsyttävää tuo jatkuva jutskuista huutaminen. Korruptoitunut politikko ei ole välttämättä jutsku vaan ihan supisuomalainen omaan napaan tuijottaja, jolle raha kelpaa. Nämä jutsku huutelut vievät uskottavuutta koko hommasta. Sahanpuruista jos on aivot tehty, ei kannattaisi huudella. Totuudessa pysyminen aina kannattaa ja tuo todellakin uskottavuutta omalle asialle.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Jokaisen mädättäjän taustalta löytyy juutalainen ‑joskus lähempää ja joskus hieman kauempaa mutta löytyy kuitenkin. Jos juutalaisia ei olisi ei olisi myöskään Suomen ongelmia.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Sionismin vanavedessä juoksee kirjava joukko narsisteja. Näkyvimpinä poliitikot, jotka huoraavat omaa maataan ja kansaansa saadakseen välittömiä etuja. Näkyviä ovat myös kaikenmaailman moraaliposeerajat, jotka hakevat itselleen hyväksyntää ja gloriaa polvistellessaan neekerimurhaajien- ja raiskaajien edessä vaatien rangaistusta uhrille ja ylistystä raiskaajalle.

   Talousmiehet taas ovat huoria ns. by definition eli heille tärkeintä on, tietenkin, oma henkilökohtainen rikastuminen ja menestys. Tämä on aina niin, kyse on vain siitä, että tämä dynamiikka pitää alistaa palvelemaan omaa maata ja omaa kansaa. Talousmies (kuten kaikki juutalaisetkin) palvoo mammonaa. He kuolaavat sen perään, he myyvät kaiken sitä saadakseen, heillä ei ole moraalia, ei omatuntoaa, siksi heitä pitää kohdella sen mukaisesti. Talousmies on helppo. Hän seuraa rahaa poltetun ja tuhotun maan läpikin. Jopa sionisti voi mennä loukkuun, kun tarpeeksi suurta mammonaporkkanaa pidetään hänen edessään…

   Eli kyllä, maanpetturit ovat usein ns. tavallisia ihmisiä.

   Silti heidän isäntänsä, sionisti, on se pahin tekijä. Hän valitsee huorat ja hän kirjoittaa agendan. Hän on, aina, Vihollinen Nro 1.

 • Oheisvahingoilta ei voi välttyä

  Vastaa

  Tämä kaikki on hyvin tiedossa. Kaikki tiedetään. Liikaa anaalisointia. Totuus on tullut julki. Mutta ellei totuus johda toimenpiteisiin jolla tilanne muutetaan, silloin totuus jää huutamaan orpona piruna yksin.

  Mitään muutosta ei ole tulossa. Ei ole olemassa sellaista poliittista voimaa joka kykenisi muuttamaan tilannetta. Eikä tätä ole mahdollista enää muuttaa perinteisellä politiikalla.

  Edes Yhdysvalloissa joka nyt on jo toisen kerran laajan vaalivilpin kourissa, ja miljoonilla ihmisillä on kaapit täynnä aseita, siitä huolimatta amerikkalaiset eivät uskalla nousta tyranniaa vastaan.

  Suomalaiset elävät valheessa ja teeskentelevät että poliisi on ystävä kun ainoa mitä enää saa tehdä on katsoa näyteikkunaa tai televisiota.

  Kuten totesin aikaisemmin, ne jotka eivät välitä vapaudesta ja oikeuksista, eivät ansaitse muuta kuin tulla tallotuksi. 

  Oheisvahingoilta, tuhoilta ei voi välttyä jos aletaan tosissaan toimia ja otetaan vapaus takaisin. 

  Kaikki Aluehallintovirastot tulee heti lopettaa kuin raivotautiset koirat. Ja niiden sadistiset päälliköt laittaa vankilaan. Onko uskallusta? Mistä aloitetaan? Vai jatketaanko anaalisointia loputtomiin?

  • kuluttaja on tyhmä

   Vastaa

   Samoilla linjoilla. Mikään ei tule muttumaan.

   Paljon höpötetään että ”ennen oli kaikki paremmin”. No, katsokaa edes valokuvia Kekkosen kultaiselta kaudelta ‑80 luvulta. Minkälaisilla autoilla Suomessa ajettiin? Minkälaisia vaatteita täälä käytettiin ja missä asuttiin minkälaisessa sisutuksessa? Stereo radiotakin säästettin neljä kuukautta ennenkuin rahat sen ostoon oli säästetty. Polkupyörillä käytiin töissä 15km päässäkin.

   Lasten ja nuorten vaatteet koostuivat enstexistä. Vanhemmilla oli joka samettfarkkuja ja poolopaitoja. Kodeissa neulekoneet surrasivat kuvoita ja farkkuja ommeltiin. Leipä ei ollu leveätä. Markkaa koitettiin jatkaa päivisin työpaikkojen eväillä. Eikä ollut outoa että vuokrakerrostalojen parkkipaikoilla tehtiin jopa moottoriremontteja viikonloppuisin. Aina oli jonkun nokkpelti auki, usein useammankin. Talojen pihoilla oli puusta rakennettuja ajoramppeja joiden päällä saattoi seistä auto useammankin viikon.

   Miten tähän kaikkeen sitten päädyttiin? Miten koukkunat saivat ihmisistä yliotteen? LAINALLA

   Ihmiset himoitsivat parempaa elintasoa (ihmisen halut ajavat hänet ongelmiin). Ottivat pankeista lainaa joka ‑70 luvun inflaation houkuttelemana oli olevinaan ‑80 luvulla vaihtoehto. Oli valuuttalainaa ja ”korot olivat matalalla joten lainaa kannattaa olla”. Eipä ollut vuotuinen korkoprosentti kuin 18 vuosikymmenen lopussa. Ja siitä huolimatta ihmiset ottivat lisää lainaa ja osteskelivat taloja ja autoja.

   On oikeastaan reilua että nuo inflaation kiihdyttäjät menettivät kaiken. Vain ihminen voi kiihdyttää inflaatiota. Eivät pankit, eivät yritykset eivätkä tukut tai monikansalliset ketjut. Vain ostovimma on se joka takaa inflaation. Sillä jos tavaroita ei osteta, niin ne jäävät hyllyyn. Ja silloin se joka nostaa hintoja, kuolee pois.

   On siis selvää että yksittäinen kuluttaja on suurin syyllinen omaan kurjaan tilanteeseensa. Jos hän ostaisi suomalaisia tuotteita, olisimme pitkälti omavaraisia. Meillä ei olisi ylihintaista Kiinan-krääsää ja olisimme paljolti täystyöllistettyjä. 

   Kaikki mikä on ulkomaalaista ostotuotetta, pitää lopettaa tai pienentää minimiin. Kuinka monella on leaising-auto? Kuinka moni korjaa autonsa itse? Kuinka moni polttaatupakkaa tai ostaa ulkomaalaisia oluita ja viinejä? Kuinka moni ostaa kahvia yli 3e pakettihintaan? Entäs sitten yli 50e kännykät? … … 

   Oen saarnannut Ruotsalaisesta Nordeasta joka vie Suomesta 1.5 miljardia verotta joka vuosi veroparatiisiin. Samoin Tanskalaisesta Danskesta. Storasta, IF:istä, NCC:stä, Skanskasta, Claes Ohlssneista, Biltemoista, Rustista, Puuiloista, Julista, Dresmanneista, Cubuksista jne jne jne…

   Niin kauan kun suomalaiset eivät kuluta vastuullisesti, niin kauan me saamme kakkoseen ja ihan ilman rasvaa. Ja niin kauan se on meidän itsemme vika. Me olemme sitä ihan itse pyytäneet.

   Tilanne muuttuu joko meidän itsemme kautta, tai suuremman muutoksen kautta johon meillä ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa. Itse saa valita.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Suomalaiset ovat sukupuuton partaalla, suomalaisuus katoava luonnonvara ja maamme sellaisessa alennustilassa, että kansankiihottajalle olisi tilausta. Sellaiselle nerokkaalle ja valovoimaiselle äijälle, jolla tarmoa riittää, joka on taitava puhumaan, joka rakastaa Suomea ja suomalaisuutta, joka ei turhia anteeksi pyytele, joka ei kumartele juutalaisille eikä välitä siitä mitä muut hänestä ajattelevat.

  Nyt on tarvetta lietsoa suomalaiset sellaiseen tunnetilaan, että alkaa oikeasti tapahtua. Sillä mikään muu kuin suuren joukon taitavasti ohjailtu voima ei tätä tilannetta tule paremmaksi muuttamaan.

  Syvä iskumme on, viha voittamaton,
  meil’ armoa ei kotimaata.
  Ei ennen uhmamme uupua voi,
  kuin vapaa on Suomen kansa.

 • juha II

  Vastaa

  Jokaisen isänmaallisen kansallismielisen ja pikku hiljaa heräävien ”ihmettelijöiden” tämän maailman ja erityisesti Suomen menoon ”ihmettelijöiden” on syytä pitää ”hartaushetki”: Ja pysähtyä TODELLA miettimään kuinka koko ”huusholli” laitetaan perustaa myöten uuteen uskoon, sillä huonoa EI kannata korjata. Vaan koko läpimätä rakennus täytyy ajaa catepillarilla kumoon ja jopa alusmaakin sen alta siirtää ”huitsin Nevadaan” pilaamasta uutta ja pois silmistä muistona entisistä alennuksen ja rappion päivistä. Ja tähän pystyvät vain tervesieluiset ja suoraselkäiset ihmiset, joiden elämän päätarkoitus ole mammona eikä halpa valtapyrkimys täynnä itsekeskeisyyttä ja päämääriä. Joiden saavuttamiseksi mikään EI ole pyhää ja arvokasta vain välttämätön astinlauta onttouttaan ja tyhjyyttään kumisevaan valtaan ja rikkauteen. Samalla kun ympärillä kaikki luhistuu niin henkisesti kuin aineellisesti kuin autiotupa syrjäisen tien varrella!

 • Ilmari

  Vastaa

  Jos Suomeen perustettaisiin perustuslakituomioistuin, ketä luulette, että sinne valittaisiin? No tietenkin niitä jotka nyt antavat asiantuntijalausuntoja perustuslakivaliokunnalle. 

  Nykyisin valiokunta voi ottaa tai olla ottamatta samaa kantaa kuin asiantuntijat. Jos kannan ottaisikin tämä tuomioistuin, sen kanta olisi määräävä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Virolainen rakentaa, Ahmed asuu ja suomalainen maksaa. Telakat toimii puolalaisella työvoimalla. Telakat saa valtiontukea. Kaikki kommunismia ja toimii verovaroilla.

 • Salomon

  Vastaa

  Kiitos

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  handmade map with the pin and plane