Mariupolin Azov-komentaja Denis Prokopenko, sotilas suomalaisilla juurilla

Prokopenko kertoi jo vuonna 2015 antamassaan haastattelussa liittyneensä Azoviin jatkaakseen sotaa, jossa hänellä kuoli useita sukulaisia.

Kolumnit

Harvalta Ukrainan sotaa edes etäisesti seuraavalta tuskin on mennyt ohi Mariupolin piiritys ja se, miten kaupunki sotii edelleen piirittäjää vastaan jo kaksi kuukautta kestäneestä eristyksestä huolimatta. Venäläiset eristivät kaupungin jo aivan sodan alkumetreillä ja jättivät sinne mottiin niin siviilit kuin sotilaatkin.

Motti on koko ajan kiristynyt ja tällä hetkellä tilanne on niin tukala, ettei paikalla olevien sotilaiden uskota elävän enää pitkään. Vastarinta on koostunut nationalistisen Azovin sotilaista.

Paikallista Azovia johtaa sen perustajiin kuuluva Denis Prokopenko. Suomalaisittain tarkasteltuna kyse on mielenkiintoisesta asiasta: yhdellä tämän hetken puhutuimmista eurooppalaisista sotilaista sattuu nimittäin olemaan suomalaiset juuret. Prokopenko kantaakin Karjalan lippua takkinsa hihassa.

Hän kertoi jo vuonna 2015 antamassaan haastattelussa liittyneensä Azoviin jatkaakseen sotaa, jossa hänellä kuoli useita sukulaisia. Se sota oli talvisota. Koko hänen isoisänsä perhe kuoli sodassa. Isoisä oli tuolloin itse 9‑vuotias.

Azovista on muodostunut varsinkin nyt eskaloituneen sodan aikana venäläisten kauhu ja ukrainalaisten pelastus. Nationalisteista koostuvan joukon sotilaat puolustavat maataan ja kansaansa etulinjassa antaen samalla valtavia uhrauksia.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että kansallismielisten arvostus kasvaa päivä päivältä niin Ukrainassa kuin Euroopassa. Kuka nyt ei voisi katsoa ylöspäin sotilaita, jotka antavat kaikkensa? Edes äärivasemmisto ei tällä hetkellä kehtaa morkata Azovia, vaikka sen taustat ovat kaikkien tiedossa.

Jotkut venäjämieliset internet-keskustelijat ja tahallaan väärin ymmärtäjät ajattelevat, että Azov puolustaa Ukrainan juutalaista presidenttiä ja on siten CIA:n työkalu. Azov ei puolusta maansa presidenttiä tai hallitusta: esimerkiksi Helsingin Sanomissa sunnuntaina julkaistusta jutusta käy ilmi, että järjestö pitää maan presidenttiä maanpetturina, joka on hylännyt Mariupolin, vaikka resurssit olisivat riittäneet sen pelastamiseen.

Valtio on myös ennen sotaa kieltäytynyt antamasta Azoville kunnollista aseistusta, vaikka se on perustamisestaan lähtien ollut etulinjassa sotimassa. Nyt siitä maksetaan veristä hintaa.

Koska on varsin todennäköistä, että Mariupolin puolustajat tulevat kuolemaan, emmekä me suomalaiset asialle enää tässä vaiheessa kovinkaan paljoa voi muuta kuin tiedottaa ja toivoa parasta, voimme miettiä tämän yksittäisen taistelun laajempaa kuvaa.

Mariupol tullaan muistamaan spartalaisena taisteluna, jossa nationalistit pitivät pintansa loppuun saakka. Ylivoimaisesta vihollisesta ja epätoivoisesta tilanteesta huolimatta ne olivat juurikin kansallismieliset, jotka sitoivat Venäjän joukkoja pitkään luovuttamatta.

Tässä välillä Ukrainaan on saatu tuotua aseistusta ja varusteita, jotka edesauttavat Ukrainan sotimista muualla rintamalla ja tuhoavat laittomia maahantunkeutujia toivottavasti siinä määrin, että se tajuaa poistua häntä koipien välissä takaisin rajan toiselle puolelle. Mikäli Mariupol ei olisi pitänyt pintaansa ja sitonut hyökkääjän joukkoja suurissa määrin, voisi tilanne muualla rintamalla olla toinen.

Koska kyse on nationalisteista, kasvaa kansallismielisten arvostus kansalaisten silmissä, mikä taas tarkoittaa poliittista menestystä sodan jälkeen. Tämä tarkoittaa, että tämän hetken sotilaat voivat olla huomisen päättäjiä – ja nämä päättäjät eivät välttämättä ajattele maansa nykyisestä presidentistä erityisen maireasti.

Siksi kehotammekin myös suomalaisia kansallismielisiä tukemaan Ukrainan kansallismielisiä: mikäli he menestyvät sodassa, aukeaa heille uudenlaisen menestymisen mahdollisuudet sodan jälkeen. Olemme julkistaneet tämän kantamme jo heti helmikuussa sodan puhjettua.

Suomalaiset kansallismieliset ovatkin järjestäneet tukitapahtumia ja ‑keräyksiä Ukrainan kansallismielisille. Tarkoitus on nimenomaan auttaa nationalisteja olemaan kuolematta sodassa sekä suoriutumaan sankaritekoihin saakka. Mikäli Ukraina osoittaa kansallismielistä osaamista, on sillä vaikutusvaltaa myös muualle valkoiseen maailmaan.

Auttakaa siis Ukrainan kansallismielisiä myös jatkossa: tiedottakaa heidän toiminnasta, lahjoittakaa heille varusteita, rahaa ja ruokaa sekä toimikaa aktiivisesti Suomessa sen eteen, että maanpuolustushenkeä saadaan nostettua uudelle tasolle.

Azov Denis Prokopenko Historia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kolumnit Maanpuolustus Ukraina Ulkomaat Vastarinta

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Siis tulee ryssän valtaamassa Karjasta sen jälkeen kun nuo märeihmiset sen valtasi.
  Ei ole Suomen ajan Karjalasta.

  • Hh1488

   Vastaa

   Denys Prokopenko (s. 20 kesäkuuta 1991) on Ukrainan armeijaan kuuluvan Azov rykmentin komentaja. Hänet tunnetaan puolustustaisteluista Mariupolin Azovstal-terästehtaan maanalaisissa tunneleissa Venäjää vastaan. Venäjä on pommittanut tehdasta raskaasti. Prokopenkolla on suomalais-karjalaisia sukujuuria, ja hänen isoisänsä taisteli talvisodassa venäläisiä vastaan. Denys kokee taistelevansa samaa vihollista vastaan kuin isoisänsäkin. Prokopenko onkin pitänyt aikaisemmin maastopukunsa oikeassa hihassa Akseli Gallen-Kallelan suunnittelemaa Itä-Karjalan lippua.[1]

   Denys Prokopenko

 • Puolueeton

  Vastaa

  Kansallismielisiä on monenlaisia, jotkut ovat hyvää tarkoittavia ja jotkut aiheuttavat pahoja ongelmia. Hitlerin tarkoituksena kansallismielisten tarkoitus oli saada saksalaiset toipumaan toisen maailmansodan ilkeyksistä. Tämä onnistuikin ja natseiksi myöhemmin nimittettyjä kansallismielisiä ihaillaan edelleen olojen parantamiseen pyrkimisestä eikä aiheetta.

  Muutos Saksassa oli kuitenkin nopea, eikä muutosta hyväksytty useissa läntisissä maissa, ei ainakaan niissä maissa jotka pelkäsivät menettävänsä imperiuminsa, mikä sitten tapahtuikin. Liian nopeat muutokset yhteiskunnissa johtavat aina tuhoutumiseen. Kansallismielisyyden vääristymä natsismi tuhosi Saksan ja sosialismin vääristymä kommunismi Neuvostoliiton. Muutokset olivat liian suuria ja nopeita. Nyt Great Reset tuhoaa läntisen kulttuurin, jos se pääsee valtaan. 

  Kansallismielisyys ja kommunismi ovat tulleet kokemuksesta johtuen mediassa tuomituksi politiikaksi. Tämä on järjetöntä, koska kummassakin aatteessa oli hyviä tarkoituksia. Hyvään pyrkiminen kuitenkin johti liian nopeana muutoksena vallan yksipuolistumiseen ja siitä johtuvaan totalitaariseen vallankäyttöön. Aatteita ei ole syytä tuomita, vaan aatteiden pyrkimyksiä vallankäytön havitteluun, jota Great Reset on mitä suurimmassa määrin.

  Ukrainan kansallismielisiä ei turhaan haukuta natseiksi. Ulkopuolisten yllytyksen johdosta näiden tarkoituksena oli nopeasti muuttaa tilanne ja kaapata valta Ukrainassa eri etnisistä kansallisuuksista välittämättä. Tämä ei sopinut kansallismieliselle Venäjälle, joten vallankaappauksen estämiseksi sota oli seurauksena.

  • Zardex

   Vastaa

   Todella hyvä analyysi mielestäni.
   Itse tämä artikkeli on kokonaisvaltaisen harhainen:
   ”miten kaupunki sotii edelleen piirittäjää vastaan”
   Mariupolissa sotiminen loppui aikaa sitten. Siellä on pitkään ollut panttivankitilanne ja nyt siviili-panttivangit on kaikki Azovstalista tiettävästi vapautettu.
   Siviilien roolia panttivankeina on turha kiistää väitteillä vapaaehtoisuudesta, sillä näiden vapaaksi päästämisestä on vaadittu lunnaita. Tämä tekee niistä joka tapauksessa siis panttivankeja.
   Jäljellä olevilla taistelijoilla on taattu mahdollisuus antautua ilman kuolemantuomion uhkaa. Ainoa syy näille menehtyä olisi siis jos tottelevat käskyä olla antautumatta, joka tulee mitä ilmeisimmin Britanniasta Zelenskyn kautta kierrättämällä.

  • Plääh

   Vastaa

   Uskomatonta potaskaa taas. Miten muka kansallissosialismi olisi ollut kansallismielisyyden vääristymä? Sehän oli nimeomaan todellista kansallismielisyyttä. Valta oli omalla kansalla, jota johto edusti. Rotuun kiinnitettiin huomiota jne. Ajettiin riippumattomana oman kansan etua. Kansallissosialistit eivät halunneet sotaa, mutta heidät haluttiin tuhota, koska nimenimaan muu maailma oli vääristynyt.

   Saksa kaatui totalitarismin puutteeseen eli vastarintamiehiä ei tarpeeksi kitketty pois

   Ukrainan kansallismielisten natsittelu on järjetöntä Venäjän juutalaisjohdon propagandaa.

   • T . T

    Vastaa

    Saksa kaatui siihen, että se oli käytännössä yksin suurimpia sotilas valtoja vastaan kahdella rintamalla ja toisella mantereellakin.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Hänhän on kuin ilmetty Lauri ”Renny Harlin” Harjola.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos Venäjän haluaisi voittaa, niin se pitäisi tuhota ja mahdollisimman nopeasti, mutta onko tämä mahdollista?

  Ukrainan tulevaisuus näyttää todella synkältä ja toisaalta Venäjä näyttää nyt lännelle, mitä on tarjolla jos haluaa taistella sen kanssa ja samalla Venäjä käyttää Ukrainan maaperää modernien ohjustensa testikenttänä. Kyseessä on pohjimmiltaan idän ja lännen välinen taistelu, jossa Ukraina on valittu sen näyttämöksi. Ukraina on jo petetty lännen toimesta, kun sitä ei huolita Natoon tai Euroopan unioniin. Toisin sanoen länsi pelkää Venäjää.

  Ukrainalla on vielä edessään vakavia sisäisiä ristiriitoja, kun taistelut aikanaan lakkaavat.

 • Hurlumhei

  Vastaa

  Huhhuh mitäpä tuohon sanoisi muutakuin slava ukraina for last soldier.

 • TT

  Vastaa

  Oli Azov tai mikä hyvänsä, on pystyttävä neuvottelemaan itäisen naapurin kanssa eikä pidä liikaa luottaa lännen lupauksiin. Vaikeaa se on ellei peräti mahdotonta. Tuntuu, että joku taho sabotoi kaikkia pyrkimyksiä kohti rauhaa, joka on jossain välissä joka tapauksessa sovittava. 

  Suurvallat ratkaisivat Ukrainan nationalistien kohtalon, koska eivät päässeet sopimukseen. Aikaisempia Minskin rauhansopimuksia ei haluttu koskaan laittaa käytäntöön. Juuri ennen Ukrainan kriisin puhkeamista neuvottelut, joita lännen puolelta johti USA:n juutalainen ulkoministeri Anthony Blinken, epäonnistuivat. Juutalainen ja ryssä keskenään neuvottelemassa. Siitä ei hyvää nationalisteille seuraa ja näyttää siltä, että Ukrainassa puolustavat sotilaat joutuvat toimimaan ilman järkeviin neuvotteluihin pystyvää tai pyrkivää poliittista johtoa. Tämä on huono lähtökohta sotaponnisteluille, koska ne tavallaan valuvat hukkaan, jos rauhasta tai edes aselevosta ei koskaan olla valmiita sopimaan. Länsi pyrkii kaikessa vain Venäjän heikentämiseen eikä ole kiinnostunut ukrainalaisten kohtalosta. Venäjä käyttäytyy roistomaisesti sekin. Se on ilmoittanut vievänsä ”natsit” tuomiolle, mikä tietenkin pitkittää sotaa.

 • Plääh

  Vastaa

  Venäjä halusi uuden Minskin ja vaati kaikenlaista. Juutalainen ja juutalainen siinä neuvottelivat

 • Nimetön

  Vastaa

  Meidän valtamedia suoltaa niin räikeää valhetta, että jo uutisen lukiankin silmistä näkee ettei ne jutut kestä päivän valoa, on täysin selvää, että valehdellaan, niin voidaan juosta pillu edellä sinne vitun natoon, jonkun kusipää Urpon säestyksellä. Mää en mitään eroa ryssien ja jenkkien touhuilussa, ihan samanlaisia vitun juutalaispaskoja molemmin puolin. Juutalaispaskalla tarkoitan sitä vehkeilyä ja valehtelua mitä nuo kusipäät harrastaa alvariinsa. Ja siinä kaiken välissä ährää kaikkien emäpaskojen paska

 • Operation Gladio

  Vastaa

  Edelleen Azov on juutalaisen Ihor Kolomoyskin rahoittama hanke jossa myös juutalainen Rabbi toimii johdossa. CIA on luonut Operation Gladion avulla näitä ryhmittymiä joiden tarkoitus on hävittää kristinusko Euroopasta. Siksi he tulevat hyvin toimeen juutalaisten kanssa jotka myös vihaavat Kristusta. Tässä azovilaiset kiittävät hyvästä kosher ruoasta ja Israelin avusta.. https://www.bitchute.com/video/33ctjcdU5Vnf/

  Kun seuraa saksankielisiä oikeita kansallissosialistisia kanavia esim Telegramissa niin sielläkin on hyvin nuiva suhtautuminen Azoviin ja Svobodaan. Sinimustaliike on myös Supon viritys.

  • Plääh

   Vastaa

   Pikemminkin Saksassa koko kansakunta jja etenkin äärioikeat ovat ikävä kyllä putinisteja ja suoltavat Venäjän roskaa. Venäjähän se on juutalaisjohtoinen ja edustaa kansakuntien ja kristinuskon tuhoamista. Typerää levitellä valheita Azovista. Vai että rabbi johdossa ja Nato-Gladiota vieläpä säälittävää

 • totuus vai valhe

  Vastaa

  Toivoisin että kansallismieliset tutustuisivat vähän paremmin Azovin taustoihin, jos valtamediakin on Azovin puolella niin sen jo pitäisi vähän herätyskelloja soittaa. Suomea ajetaan nyt kiireellä ja väkisin globalistiseen Natoon ja Azov sekä Zelenskyin teatteri on iso osa tuota operaatiota. Monista takinkäännöistään tunnetut Persut eivät halua totuuksia puhua Ukrainasta, toivottavasti kukaan pienpuolue ei lähde Persujen ja Kokoomuksen linjalle.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Herran tähden, kuinka monta kertaa tämä on sanottava.

  Ukrainan sota on sionistisen Lännen provosoima sota, jota käydään kaikin keinoin niin kauan kuin mahdollista ja tämäkin kuvassa oleva valkoinen mies on uhraamassa oman ja tovereidensa hengen turhaan. Heitä johtaa Ukrainan Ruben Stiller, mitätön mies, ja tämä ”johtaja” ei voisi vähempää välittää kuvan miehestä. Jos juutalaiset rahoittavat heitä niin he voivat olla varmoja siitä, että heidät tapetaan joko ns. rintamalla tai myöhemmin hurmoshengessä ”natsismin” vastaisissa huutokaupoissa. He ovat pahimman vihollisen taskussa ja tekevät enemmän hallaa omalle kansalleen ja Ukrainalle. Heidän pitäisi kääntää aseensa näiä luopioita kohtaan, tehdä rauha Venäjän kanssa ja puhdistaa Ukraina tuosta rubenstillersonnasta.

  Nyt Ukraina tuhotaan, heidät tuhotaan ja ehkä, kukatietää, Venäjä tuhotaan. Ja sitten on hyvä vai? Oikein todella hyvä tilanne, eikö niin? Molemmat suuret maat raunioina, Valkoinen Länsi raunioina velkoineen, kaikkialla NATO:n neekeriarmeija ja rajat auki Kongoon asti. Kyllä on perkele hyvä aloittaa Uuden Ukrainan Uljas Tulevaisuus…

  • kommunisminvihaaja

   Vastaa

   On siinä miehellä argumentit, mitä ne juutalaiset on tehny? sinäkään et ole puolustamassa suomea yhtään vaa hypit jo ruotsiin karkuun ku ryssät hyökkää.

   • ValhallaX

    Vastaa

    Juutalaiset, nimenomaan ja ainoastaan juutalaiset loivat kommunismin, arvoisa kommunisminvihaaja.

    Jos lukee venäläisiä klassikoita (tiedäthän, kirjoja) niin huomaa, että juutalaiset olivat ei-mitään tsaarin Venäjällä. He pääsivät tositoimiin vasta, kun he olivat luoneet hirviön nimeltä ”Kommunismi”. Ja voi sitä tappamisen kiimaa silloin. Ihmisiä tapettiin kuiin kärpäsiä, tsaari ja tsaarin perhe ensimmäisinä. Ihmisiä haettiin kodeistaan ja silloisen NKVD:n johto oli hypersionistista. Kommunismi ja kymmenet miljoonat venäläisuhrit olivat juutalaisuuden tähänastisen historian suurin voitto. Siitä syntyi Venäjän romahdus ja taantuminen aivan kuten juuri nyt romahtaa silmiemme edessä Länsi, ja taantuu velalla orjuutetuksi neekeriarmeijan hallitsemaksi kolmannen maailman slummiksi.

    Puolustamista ei ole alistua sionistien aivottomaksi orjaksi.

  • Plääh

   Vastaa

   Venäjällä on juutalaiset myös vallassa, minkä voisi uskoa jo tuosta natsijahdista

 • Ukraina taistelee urheasti

  Vastaa

  Olisiko mahdollista yrittää droneilla kuljettaa ruokaa ja juomaa näille piiritetyille Azov sotureille.

 • Anonymous

  Vastaa

  Eläköön Azov pataljoona ja Ukrainaa puolustavat sankarit!
  Kuolema ryssille ja heitä tukeville kotiryssille!

  Slava Ukraini!

 • T . T

  Vastaa

  Loistava kirjoitus !
  Tämä kommentti osio on hyvä esimerkki minkälaista säälittävää porukkaa osa ”kansallismielisistä” on. Siellä aidot nationalistit taistelevat kansansa ja maansa puolesta meidänkin ikuista vihollista, ryssää, vastaan. Sitten täällä jotkut luuseri VKK russofiilit kirjottaa, että ”ne ja koko sota on vaan juutalaisten juoni” ja ”ne taistelee juutalaisen presidentin puolesta, ei ne oo kansallismielisiä”.

  Voi hyvää päivää! Azov oli alun perin erään kansallismielisen puolueen aseellinen siipi. Sen puolueen politiikka on sitä aidosti kansallismielistä ja he vihaavat maan nykyistä korruptoitunutta eliittiä, mutta silti he taistelevat!
  Sitä te ”kansallismieliset” ette voi ikinä ymmärtää, että miksi? Miksi he taistelevat? Tekään ette varmaan taistelisi Suomen puolesta, koska meillä tietynlainen hallitus.
  Ette, koska ette ole aidosti kansanne tai maanne puolella toisin kuin Azov tai ymmärrä sitä, että maa ja kansa ovat käsittämättömän paljon suurempia asioita kuin niiden johtajat, olivat ne juutalaisia johtajia tai ei.
  Meille aidoille kansallismielisille maa ja kansa on pyhä ja se pyhyys on ikuinen ja tuhoutumaton.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Kyllä ”tietynlaisella hallituksella” nyt vaan on merkitys. Ukrainan AZOV-pataljoona taistelee nyt Zelenskyn Terijoki-hallituksen puolesta.

   Me taistelimme urhoollisesti kommunistisen keskitysleirin hirmuvallan alla olevai neuvostoliittolaisia vastaan ja menstyimme siinä, mutta silloin maamme johto oli Suomen ja suomalaisten johto.

   Nyt asia vain on niin, että on aivan samantekevää, ”voittavatko” vai ”häviävätkö” ukrainalaiset, sillä jos he ”voittavat” heistä tulee vain uusi taistelutanner myöhemmin, kun USA:n neoconsionistit Victoria Nulandin johdolla saavat aikaiseksi sen ”Lopullisen Ratkaisun” eli ydinsodan. Ukraina tuhotaan joko Venäjän tai myöhemmin Lännen johdolla, jos sen isänmaalliset ihmiset eivät kykene sopimaan rauhasta. Jonka Suomikin kykeni sopimaan. Se on oman maan ja oman kansan kunnioittamista: Kyky pelastaa oma maa eikä tehdä itsemurhaa sionistien yllyttämänä.

   On turha tulla selittämään meikäläiselle Isänmaallisuudesta, Isänmaallisuus on muutakin kuin kuolemaan juoksemista juutalaisten yllyttäessä bunkkereistaan rikkauksiensa keskeltä.

   Tämä teidän sotakiimanne on sionistien luomaa ja he nauravat koko ajan matkalla kansallismielisten kuolemaan.

   • Plääh

    Vastaa

    Zelenskyn hallitusko se ”Terijoen hallitus” onkin…
    LOL

  • Plääh

   Vastaa

   Kiitän loistavasta kommentista. On laadittu harkinnalla ja huolella

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ja lisäänpä vielä.

  Täällä menevät termit sekaisin.

  Ensinnäkin Neuvostoliitto ei ollut venäläinen projekti, vaan sionistinen juutalsiprojekti. Venäläiset ihmiset elivät sionistisessa keskitysleirissä nimeltä Neuvostoliitto. Siellä pahin rikos oli osata lukea ja kirjoittaa, puhumattakaan että osasi ajatella.

  Mitä tahansa kommunismin jälkeisestä Venäjästä sanotaankin, niin se ei ole neää kommunistinen keskitysleiri. Varmasti synkkä massamurha nimeltä kommunismi näkyy vieläkin Venäjän eliitissä ja etenkin ns. oligarkeissa, jotka ovat, mitä, 90 %:sti juutalaisia. Mutta ortodoksinen kirkko on noussut ja Venäjä ei ole enää se helvetti, jota kutsuttiin Neuvostoliitoksi.

  Te, NATO:n perässä kiimaiset ette ymmärrä, että Bryssel on entisen Neuvostoliiton uusi tuleminen, sama sionistinen narttu on taas kiimassa ja sama on tahti reippaiden ilmiantajien. Brysselissä kokoontuu uusi Viisivuotissuunnitelmaeliitti omine kauppoineen ja etuineen. Siellä ei kukaan ajattele Suomea ja suomalaisia, sille naurettaisiin, ehei, nyt rakennetaan seuraavaa helvettiä eli Eurostoliittoa, ja jos se toteutuu niin eipä aikaakaan, kun taas kerran lukevien ja kirjoittamaan osaavien ihmisten ovien taakse ilmantuvat öiset raskaat saappaat – ja ihmiset häviävät.

  Sellaista on sionismi. Valkoisten kansanmurhaa. Ja NATO on sionistin tappava, aivoton elin. Jos Suomen armeijan nuori ies ei suostu ampumaan omaa kansaansa, voitte olla varmoja, että kun Johtava Sionisti käskee, niin neekeriarmeija ampuu heti, tunnontuskia tuntematta. Sen ovat jo kokeneet miljjoonat ja taas miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, alkaen siviilien pommittamisesta ydinaseilla Japanissa. Jos tämä ei ollut sotarikos, niin mikä perkele se oli?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi