Ratkaisu rasismiin: Eristetään valkoiset muista roduista

Valkoisten ei tule omalta alueeltaan käsin auttaa rodullistettuja vähemmistöjä, sillä se olisi uhriaseman ylläpitämistä ja mikroaggressiivista.

Kolumnit

Rasismi on valtava ongelma, mikäli valtamediaan on uskominen. Valkoiset ovat kolonisoineet Afrikan, orjuuttaneet mustia, varastaneet näiden timantit ja muut luonnosta saatavat resurssit. Valkoiset ovat syypäitä ”holokaustiin”, Afrikan köyhyyteen ja sotiin.

On valkoisten vika, että ”rodullistettuja” ihmisiä syrjitään tänäkin päivänä paitsi vaivihkaa työelämässä myös suoremmalla, halveksivalla rasismilla. ”Rodullistetut” ihmiset eivät saa rauhaa niin kauan kuin potentiaalisia vihaajia ja alistajia on heidän ympärillään.

On utopistista uskoa, että niin kauan kuin mustien ympärillä on valkoisia, olisi rasismista vapaita vyöhykkeitä. Piilorasismi on syvään juurtunutta. Aktiivinen katuminen ja auttaminen ei riitä, on parempi pysyä pois silmistä. Auttaminenkin voi olla rasismia, sillä se edesauttaa uskoa, että mustat eivät pärjää omillaan.

Lopullinen ratkaisu

Minulla on kuitenkin ratkaisu, jonka uskon tyydyttävän ”rodullistettua” osapuolta. Eristetään valkoiset kokonaan muista roduista! Valkoiset on asetettava kokonaan omalle alueelleen, jossa he eivät pääse tekemään pahojaan ”rodullistettujen” ja syrjittyjen kustannuksella.

Mikäli valkoiset ovat eristettynä muista roduista, voivat muut rodut näyttää potentiaalinsa ilman mahdollisuutta siihen, että valkoiset saavat kunnian näiden lahjoista. Samalla valkoiset joutuvat pärjäämään ilman orjia ja syrjimistä täysin omine voimineen.

Valkoisten ei tule tältä omalta alueeltaan käsin auttaa rodullistettuja vähemmistöjä, sillä se olisi uhriaseman ylläpitämistä ja mikroaggressiivista. Valkoiset eivät saisi järjestää nenäpäiviä, ei kehitysapua, eivätkä myydä tekniikkaa mustille. Kerta kaikkiaan – kaiken kanssakäynnin on loputtava! Kaikki nämä ovat potentiaalisesti rasistisia tekoja, joten on parempi pysyä poissa sorrettujen ”rodullistettujen” tieltä.

Ei enää holokausteja

Omalla alueellaan rodullistetutkin olisivat paremmin varautuneita valkoiseen kolonialismiin, sillä he ovat oppineet historiasta. Tällöin kolonialismia ei voisi enää toistamiseen tapahtua. Jopa valkonaamojen sotilaalliset väliintulot kriisialueilla on estettävissä, kun mustat ja ruskeat kansat rakentavat omat ylivertaiset asevoimansa.

Omalta, eristetyltä alueeltaan käsin valkoiset eivät voi syyllistyä holokaustiin, sillä he eivät voisi kidnapata kokonaisia kansoja keskitysleireilleen vieraista maista. Ainoat, jotka joutuvat kärsimään valkoisten rasismista, ovat valkoiset itse. Tämä on valkoisten sisäinen ongelma, jolla ei tule aiheuttaa stressiä ”rodullistetuille”.

Kysymys kuuluukin: kuka haluaa eristää valkoiset muista ja taistella rasismia vastaan?

Holokausti Kehitysapu Kolonialismi Kolumnit Nenäpäivä Politiikka Rasismi Rodullistaminen Rotu Rotuerottelu Satiiri Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Erinomainen idea. Laitetaan ”pahat” valkoiset elämään omiin valtioihinsa. Suomen osalta järjestely onnistuu vielä varsin kivuttomasti. Muualla Euroopassa vaaditaan isompia järjestelyjä. Samalla voidaan kieltää kommunismi, joka usuttaa eri väestöryhmiä toisiaan vastaan. Tämä on antirasismia parhaimmillaan, koska poistetaan roturistiriitojen mahdollisuuskin. Kommunistit, suurkapitalistit, globalistit ja muut riidankylväjät eristetään myös omille alueilleen. Joku Jäämeren saari voisi rauhoittaa näitä turhan kiivaita luonteita.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä eristäminen olisi luonteva ratkaisu tähän. Afrikkalaiset takaisin afrikkaan euroopasta!

 • pää määrää

  Vastaa

  Kirjoitelma on nykykulttuuria, joku pitää kirjoitelmaa asiallisena ja joku satiirina. Yksi kohta herättää kysymyksen, keitä ovat valkoiset? Ihmisjoukosta osa näyttää hyvinkin tummaihoisilta ja osa hyvinkin vaaleaihoisilta valossa. Jos ihmissilmä katselisikin kohteitaan infrapunasäteilyssä, tapahtuisi outoa, mustat näkyisivä vaaleina ja vaaleat tummina.
  Ihon värillä on siis merkitystä, missä ja kuinka voimakkaassa valossa ihmiset elävät. Voimakkaan auringon säteilyn alueilla tumma nahka pysyy viileämpänä ja taas heikossa valossa vaalea nahka pysyy lämpimämpänä. Tässä onkin yksi syy, miksi napa-alueita kohti siirtyneille on tullut geemimutaatio vaaleaan ihoon. On myös tullut lisämutaatio vaikeituneista elinolosuhteista, joissa elävät vaaleat ovat luoneet oloja helpottanneen teknisesti kehittyneen maailman, mikä on luonut mahdollisuuden siirtyä suuria matkoja helposti.
  Tässä onkin tämän hetkisten ongelmien tärkein perusta. Helppo liikkumien ja väestöjen sekoittuminen.
  Mutta voidaanko vaaleat tuomita aiheuttaneensa teknisen kehityksen johdosta?

 • Kannatan

  Vastaa

  Valkoisten ei myöskään tule saada mahdollisuutta tilata muiden rotujen ruokia esim. lähettipalveluiden kautta. Heidän tulee tulla toimeen omilla perinneruuillaan. Myös viihde-elämä pitää olla oman rodun edustajien tekemää sillä mustien musiikin kuuntelu luo lisää mikroagressioita.

  Urheilu on se asia jossa kuitenkin ollaan vedenjakajan äärellä. Mikäli joku erirotuinen haluaa osallistua valkoisten urheilukilpailuihin, pitää hänen allekirjoittaa todistus siitä että tietää osallistuvansa siihen ja että ei missään tulevassa elämänvaiheessa tule kritisoimaan ko. urheilutapahtumaa. Hänen tulee myös vapauttaa järjestäjät kaikesta vastuusta ja järjestää itselleen omat, tarpeellisiksi katsomansa, vakuutukset. Hänelle ei myöskään saa maksaa osallistumismaksuja tai kulukorvauksia palkintorahoista puhumattakaan. Sillä se voitaisiin katsoa myöhemmässä vaiheessa lahjonnaksi tai vielä pahempaa, veljeilyksi valkoisten kanssa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomessa ei ollut rasismia ennen kuin somalit saapuivat maahan 30 vuotta sitten.

  • Mikko Nieminen

   Vastaa

   Tuo on totta! Ja ihan valkoisten (suomalaisten) omaa syytä. Nimittäin niitä somppuja ei meinattukaan pistää hommiin, kuten kunnon kolonialisteilla (mm. Iso-Britannia ja Yhdysvallat) oli tapana laittaa orjat valtioita hyödyttäviin hommiin.

   Sitä vastoin (tuleva) Suomi-Somalia rupesi hyysäämään loputtomilla sossutuilla tätä sekä älyllisesti, että ruumiillisesti varsin velttoa, mutta ryöstely- ja raiskausherkkää loisporukkaa, joka lisäsi kantaväestön tasistista vitutusta syystäkin!

 • seant

  Vastaa

  Tällä hetkellä Afrikkaa ryöstää keltaiset, outoa ettei siitä puhuta enemmän.
  M16 johtaja yritti mainita siitä mutta sai kovat syytökset Kiinasta
  https://www.rt.com/news/542067-china-uk-debt-data-trap/

 • Mikko Nieminen

  Vastaa

  Ulkomaanapu (väh. 2 MILJARDIA/vuosi) ja Suomessa loisivien matujen soliaaliturva ym. sossurahat (väh 1 MILJARDI/vuosi) tulisi lakkauttaa kokonaan umpirasistisena, kolonialismiin verrattavana toimintana!

  Ne jokavuotuiset 3 MILJARDIA voisi jakaa suomalaisten vanhusten ja sairaiden hyvinvointiin, nostaa suomalaisten terveydenhoitoalan työntekijöiden palkkatasoa, kompensoida (laskea) polttoaineveroa ja parantaa Suomen liikenneverkoston infraa teiden kunnossapidolla.

  Tämä takaisi rasismivapaan tulevaisuuden, koska neekeri ei viihdy hetkeäkään paikassa, jossa korkea elintaso edellyttää vastikkeellisuutta, eli työntekoa. Kun vastikkeeton discorahahana tyrehdytetään, nostaa neekeri viimeisen sossuliksan lisäksi kytkintä. Ja ihan omatoimisesti, jolloin kaikki voittavat. Varsinkin kroonisesta loisvoimapulasta kärsivä Ruotsi.

 • Ismo

  Vastaa

  Vapaaehtoinen segregaatio olisi erinomainen ajatus, mutta vaatisi käytännössä koko globaaliksi levinneen länsimaisen sivilisaation ympärikääntymistä täysin toiseen suuntaan. Kansojen, kulttuurien ja rotujen sekoittuminen lisää kaaosta ja epäjärjestystä muita lieveilmiöitä edes mainitsematta. Onhan niitä ihmeitä kyllä tapahtunut ennenkin, mutta samalla tulisi myös puhdistaa taide- ja kulttuurielämä, tiede ja yliopistot, viihdemaailma, kirkot ja uskonnot jne. eli käytännössä täydellinen ympäripyörähdys olisi välttämätöntä, koska muuten ongelmat vain toistuisivat ennen pitkää. Pahoin pelkäänkin, että länsimaiden valkoinen väestö on jo suuressa mittakaavassa menettänyt rotunsa ja elinvoimansa, kun katsoo maailmantilannetta realistisesti.

 • Afrikan tähteet

  Vastaa

  Ihmisen on paras olla juurillaan. Suomikin syyllistyy hirveyksiin pitämällä somaleita heille vieraalla maalla, joka on vielä useasti nimetty Euroopan rasistisimmaksi maaksi. Tehdään vihdoin suoraselkäinen ratkaisu ja autetaan maassamme kärsivät somalit takaisin Somaliaan. Näin molempien kansojen elinolosuhteet paranevat: suomalaiset eivät tule pahoinpidellyksi, murhatuiksi tai joukkoraiskatuiksi ja somalit eivät tule kokemaan kammottavaa rasismia esim. matkalipun kysymistä bussissa. Samalla Somalia saa täältä huippuosaajia huippuvirkoihin huippupalkoilla ja koko maa singahtaa Afrikan tähdeksi.

 • O-mies

  Vastaa

  Vaikka me eristäisimme itsemme merellä ja muurilla, niin arabi ja n‑sana tulevat yli ja läpi sinne elämään.
  Kumma juttu sinänsä

 • ValhallaX

  Vastaa

  Minulla on paljon parempi ajatus. Eristetään sionistit kaikista muista.

  Voin vakuuttaa, että ongelmat meidän valkoisten ja muiden kanssa loppuisivat pikapikaa, kun riidankylväjät saisivat derivoida jaffoja omalla saarellaan maailman tappiin asti.

  Kun asioita vähänkin kraapaisee niin pinnan alta paljastuu aina, joka ikinen kerta, sionistin naama. Bolshevismi, monikulttuurisuus, erilaiset seksuaalisuuteen painottuvat ryhmittymät, sodat, velkatalous ja kaikenlainen kurjuus (paitsi sionistipiireissä, ne voivat sitä paremmin, mitä huonommin muut voivat, aina, joka ikinen kerta).

  Ei tarvita puhdistuksia, ei tarvita sisällissotia, ei kurjuutta. Tarvitaan segregaatio sionistien kanssa. He voivat rakentaa paremman maailman ihan itse. Omissa oloissaan. Johtakoot edestä, swidu.

 • Mummo

  Vastaa

  Olen erittäin otettu!
  Näin hyviä lisäkommenttiehdotuksia olen harvoin nähnyt missään. Kannatan ehdottomasti kaikkia niistä. Valkoiset eritoten kantasuomalaiset tässä h..n jäätävässä kylmyydessä tulee eristää muunvärisistä heti. Se muu on rasismia, myös ilmasto.

 • CBDEFG

  Vastaa

  Harmi kun juutalaiset pankkiirit orjia tahtoivat. Eikö kukaan miettinyt mitä käy kun ihmisiä riistetään kulttuuristaan ja perheistään irti työjuhdiksi vieden? Olisi kaikille parempi että olisivat mustat pysyneet siellä mihin he kuuluvat, juutalaiset/arabit & muslimit siellä mihin he kuuluvat ja me siellä mihin me kuulumme. Ja suomalaiset kai tässä ovatkin onnistuneet. Ei meidän tarvitse tuntea mistään syyllisyyttä, eikä tarvitse eurooppalaisenkaan. Eliitti se on joka asiat sotkee. Eliitti ei ihmisestä välitä missään päin palloa.

  Minä kunnioitan jokaista kulttuuria ja ne ovat arvokkaita siellä mihin ne kuuluvat luonnollisesti. Perverssiä, kommunistista sekoittamista, sotkemista ja tuhoamista en kunnioita. Ymmärrän erilaisia kulttuureja vaikka ne tuntuvat oudoiltakin monasti meidän mittapuullamme. Mutta juuri siksi jokaisella on oma paikkansa tällä pallolla. Kaiken keinotekoisesti yhdeksi sulattaminen ei ole kulttuuria ja monimuotoisuutta, vaan luonnottomuutta sekä kansojen tuhoamista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi