Paula Miettisen kyseenalainen petoshistoria – kun pelkkä lihallinen petos ei riitä

Miettinen on kuin afrikkalainen prinssi, joka sähköpostilla lupaa valtavia summia rahaa: mikäli Googlen aikakaudella menet tämän jälkeen astumaan ansaan, löytyy vikaa myös peilistä.

Kolumnit

Paula Miettinen ei haluaisi, että hänen pettämistään käsiteltäisiin julkisuudessa.

Partisaani kertoi perjantaina kokoomuslaisesta Paula Miettisestä, joka on niittänyt kyseenalaista mainetta pettämällä miestään ja nyhtämällä tältä vielä eron jälkeen elatustuet lapsesta, joka ei ole miehen biologinen lapsi. Paula Miettistä voisi kuvailla varsinaiseksi petostehtailijaksi, sillä hänen petoksellisuutensa ei rajoitu pelkästään lihalliseen petokseen. Myös tämän puoluetoverit ovat päässeet kokemaan hänen epäluotettavuutensa.

Vuonna 2018 Miettinen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen törkeästä kavalluksesta. Hän oli Kokoomuksen luottamushenkilönä vinguttanut puolueen kortilla yhteensä noin 22 000 euroa omiin menoihinsa. Hän osti piirin luottokortilla alkoholia, kenkiä, kodinkoneita, lastenvaatteita ja ‑tarvikkeita, meikkejä, miesten puvun, polttoainetta, ruokaa, sisustustavaroita ja älylaitteita. Hän maksatti piirillä myös parkkisakkonsa. Lisäksi hän jätti tilittämättä hallussaan olleet noin 6500 euroa, jotka olivat peräisin puoluekokouksen pysäköinti- ja narikkamaksuista.

Miettinen ei siis ole pelkästään pettänyt miestä, jota hän on alttarilla luvannut rakastaa niin myötä- kuin vastamäessä, vaan hän on myös pettänyt puoluetovereitaan varastamalla puolueen toimintaan tarkoitettuja rahoja kymmenillä tuhansilla euroilla.

Samoihin aikoihin, kun hän on vinguttanut puolueen luottokorttia, on hän myös pettänyt aviomiestään ja tullut raskaaksi miehelle, jonka väitetään olevan niin ikään Kokoomukseen kuuluva Sami Jokelainen. Raskaudesta avautuikin Miettiselle aivan uudenlainen, laillisen ja poikkeuksellisen röyhkeän petoksen mahdollisuus; kunhan asia pysyy salassa kahden vuoden ajan, on hän juridisesti kuivilla vesillä niin tahtoessaan, vaikka petos itsessään jatkuu vielä tästä seuraavat 16 vuotta.

Miettisen uusi petos on kuin jostain saippuaoopperasta: hän nyhtää elatustukia lapselleen entiseltä aviomieheltään, joka ei ole lapsen biologinen isä. Laki on asiassa Miettisen puolella, koska isyyden tunnustuksen peruuttaminen tapahtui muutaman viikon myöhässä. Lain porsaanreikä on petoksellisen naisen onni, mutta tämän ex-miehen elämän pilaaja.

Lapsen isäksi paperilla merkitty mies on todistanut DNA-testillä, ettei ole tämän isä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä niin kauan, kun äiti ei ole yhteistyökykyinen. Ahneena naisena hän on valmis näyttämään vähintäänkin mielenkiintoista esimerkkiä lapselleen saadakseen elatustuet puhtaana käteen.

Toisaalta hänellä lienee mahdollisuus myös kiristää lapsen todellista isää: mikäli tämä ei tottele Miettisen käskyjä, saattaa hän ryhtyä yhteistyökykyisemmäksi ex-miehensä kanssa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla? Tämä on vain teoreettista ajattelua. Varmaa lienee, että molempia miehiä kaduttaa seksin harrastaminen petollisen naisen kanssa.

Koska Miettiselle ei mikään riitä, on hän keksinyt tienata hieman lisää tehtailemalla rikosilmoituksia ihmisistä, jotka käsittelevät asiaa julkisesti. Mikäli syytteet pitävät oikeudessa, saa hän korvausrahoja tililleen.

Mutta minkälainen ihminen on epäluotettava kaikissa seurueissa, johon menee? Miettinen on pettänyt omaa aviomiestään ja yrittänyt salata tältä sellaisen pienen yksityiskohdan kuin että heidän lapsensa ei olekaan heidän yhteinen lapsi. Perään hän vielä ryöstää tältä kymmeniä tuhansia euroja.

Miettinen on varastanut omalta puolueeltaan kymmeniä tuhansia euroja rahaa toimiessaan luottamushenkilönä siinä. Päästäkseen puolueessa hyvään virkaan, tarvitsee se yleensä pohjalleen vapaaehtoistyötä ja oikeaa intohimoa puolueen hyväksi. Ahneus valtasi kuitenkin idealistin mielen?

Sellainen ihminen tuskin varastaa viimeistä kertaa ihmisten rahoja kylmäverisellä johdonmukaisuudella. Miettinen on kuin afrikkalainen prinssi, joka sähköpostilla lupaa valtavia summia rahaa: mikäli Googlen aikakaudella menet tämän jälkeen astumaan ansaan, löytyy vikaa myös peilistä. Ehkä siksi hän myös pyrkii hävittämään rikosilmoitustehtailulla itsestään käydyn keskustelun: petokset muuttuvat hankaliksi, mikäli nimeä googlaamalla paljastuu, miten hän on aikaisemmin toiminut.

Ehdollinen vankeus Huoraaminen Kokoomus Kolumnit Kotimaa Paula Miettinen Petos Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Taloudellinen riisto Talous Teknologia Törkeä kavallus Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Kokkari pettää aina. Taannoin erehdyin katsomaan erään kokkarin haastattelua, kun tämä ilmoitti olevansa klassisen liberalismin kannattaja. Tällaisen henkilön pitäisi puolustaa yksilönoikeuksia ja ‑vapauksia ja länsimaisia perinteitä ja vastustaa sitä, että valtion kommunistit tunkevat nokkansa ja imukärsänsä joka ikiseen asiaan. Mutta kauaa ei mennyt, kun kokkarista kuoriutui tyypilinen bilderberg-globalisti ja suuren rahan kommunisti, joka on vain ja ainoastaan suuryritysten ja korporaatiofasismin asialla. Arvokysymyksissä kokkarit ovat mädätyksen kannattajia. Vain raha ja pienten ihmisten kiusaaminen kiinnostaa. Suomen omavarainen maatalouskin pitäisi kuulema ajaa alas ja ostaa ruoka maailmalta, mikä on nykytilanne huomioiden suurta hulluutta.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ei mikään ihme, jos Miettinen haluaa känselöidä kyseenalaisen CV:nsä ja kaikki, jotka tuovat sen julki!

  Mutta miksi virkakoneisto lähtee mukaan tähän pelleilyyn?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Luulisi DNA-testin riittävän siihen, että mies vapautetaan elatusmaksuista, mutta ei, tämä on ihan helvetin käsittämätöntä!
  Kyseinen ämmä työskentelee Tuusulan kunnan viestintäpäällikkönä, hänen työnantajaansa kannattaa infota asiasta, jos työnantaja ei ole vielä tietoinen ja samalla vinkata, että firman korttia ei kannata antaa tuollaisen petturin käsiin!

 • goy

  Vastaa

  täydellinen ehdokas kokoomukseen. arvopohja sopii kokoomukseen kuin nenä zyskowitzille

 • Seppo Siitaja

  Vastaa
 • Mätäpaiseet

  Vastaa

  Se että vapaan median suu yritetään tukkia tehtailemalla rikosilmoituksia tosiasioista, se on huolestuttavaa. Jos media ei saa julkituoda yhteiskunnan mätäpaiseita niin miten ihmiset tietävät äänestää kannaltaan oikein?

  Ihmistenhän pitäisi nimenomaan äänestää niitä henkilöitä jotka toimivat oikein ja ajavat yksilöiden agendaa. EI KOSKAAN puolueita.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  No ilmeisesti on nyt paikka kokoomukselle miettiä arvojaan ja antaa sauli niinistöstä nyt nuhteita?

  Ota yhteyttä
  Tuusulan kunnan henkilöstön yhteystietoja voi etsiä yllä olevan haun avulla. Hakuohjeet

  Tuusulan kunnan puhelinvaihde palvelee maanantaista perjantaihin klo 8 – 16 numerossa 09 87 181.

  Tuusulan kunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)tuusula.fi. Tuusulan kunnan yleinen sähköpostiosoite on kirjaamo(at)tuusula.fi.

  Sähköpostia lähettäessä pyydämme huomioimaan, että kyseessä on suojaamaton sähköposti, jonka kautta ei tule lähettää arkaluontoisia tietoja, kuten tietoja terveydentilasta, pankkitilin numeroita, henkilötunnuksia tai vastaavia.
  Tuusulan kunnan postiosoite on PL 60, 04301 Tuusula ja käyntiosoite Kotorannankuja 10. Asiointiajat

  Laskutusosoite Tuusulan kunnan Y‑tunnus on: 0131661–3.

  Tuusulan kunnan luottamushenkilöt ja ‑elimet

  Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen yhteystiedot löytyvät ympäristökeskuksen verkkosivuilta. 

  viestintäpäällikkö

  Hakutulokset
  Yhteystietoja löytyi: 1
  Näytä kaikki

  Viestintäpäällikkö
  Miettinen Paula
  Toimiala Kuntatoimiala
  Viestintä
  Käyntiosoite PL 60
  Osoite Kotorannankuja 10
  Postinumero 04300
  Postitoimipaikka Tuusula
  Puhelin: 040 314 2004
  Lyhyt numero: 2004
  Sähköposti: paula.miettinen@tuusula.fi
  Ks. myös http://www.tuusula.fi/viestinta.

 • N.N.

  Vastaa

  Tämä tarina olisi myös voinut olla rappiokultuurin alla!

 • Noseberg-disliker

  Vastaa

  Vanha sananlasku ”Ennen maa repeää,kuin huora häpeää” lienee ajankohtainen.

  • K

   Vastaa

   Suomi.fi sanoo virkamiehistä:

   ” Virkamiehiä ovat valtiolla, kunnalla tai muussa julkisyhteisössä virkasuhteessa työskentelevät henkilöt.”

   ”..Hän on kuitenkin virkamies myös työajan ulkopuolella: hänen on yksityishenkilönäkin käyttäydyttävä niin, ettei kansalaisten luottamus häneen tai hänen edustamaansa viranomaiseen vaarannu.”

   Onko Tuusula ollut tietoinen valitessaan Miettisen virkaansa vai onko käytetty poliittista harkintaa puoluetaustan vuoksi?

   On vaikea katsoa, ettei kansalaisen luottamus olisi vaarantunut.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi