Syyttäjä: Juutalaisen Sam Bankman-Friedin kryptoimperiumi oli ”petosten pyramidi”

Oikeudenkäynnin aikana todistajat, kuten FTX:n entiset johtajat ja yhteistyökumppanit, totesivat juutalaisen kannustaneen heitä suorittamaan vakavia väärinkäytöksiä asiakkaita vastaan.

Sionismi

Yhdysvaltain syyttäjät ovat esittäneet näkemyksen, jonka mukaan juutalaisen Sam Bankman-Friedin kryptoimperiumi oli suunniteltu varastamaan miljardeja dollareita hänen FTX-pörssinsä asiakkailta. Näkemys esitettiin Bankman-Friedin rikosoikeudenkäynnin loppulausunnoissa New Yorkissa.

Partisaani kirjoitti laajasti Bankman-Friedin tapauksesta vuosi sitten, kun finanssiskandaali nousi ensimmäisen kerran otsikoihin. Juutalainen ajautui konkurssiin, kun selvisi, että hän oli toteuttanut miljardiluokan puhalluksen FTX- ja Alameda-yhtiöidensä kautta. Cryptonews-uutissivusto selvitti jo viime vuonna, että Bankman-Fried sai todennäköisesti rikosapua Yhdysvaltojen finanssivalvonnan (SEC) johtajalta Gary Gensleriltä. ”Sattumoisin” Gensler on Bankman-Friedin tavoin juutalainen.

Tänä syksynä vireillä olleessa oikeudenkäynnissä syyttäjän avustaja Nick Roos totesi, että 31-vuotias Bankman-Fried oli käyttänyt FTX:n asiakkaiden talletuksia tehdäkseen riskialttiita vedonlyöntejä, maksaakseen lainoja ja ostaakseen kiinteistöjä tallettajien tietämättä. Roos taustoitti, että Bankman-Fried käytti asiakkaiden rahoja väärin ja valehteli siitä. Vaikka Bankman-Fried ja hänen yrityksensä mainostivat itseään ”turvallisimpana ja helpoimpana tapana ostaa kryptovaluuttoja”, todistusaineisto paljasti todellisuuden olleen päinvastainen.

Juutalainen kannusti rikoksiin ja koronkiskontaan

Kokonaisuudessaan viisi viikkoa kestäneet todistajanlausunnot paljastivat FTX:n sisäiset toimintatavat. Juutalainen kryptovaluuttapörssi romahti viime marraskuussa 8 miljardin dollarin tasevajeen tultua julki. Bankman-Fried on kiistänyt syytteet, jotka sisältävät petoksen ja rahanpesun. Hänelle voi langeta useita vuosikymmeniä vankeutta, jos hänet todetaan syylliseksi.

Oikeudenkäynnin aikana todistajat, kuten FTX:n entiset johtajat ja yhteistyökumppanit, totesivat juutalaisen kannustaneen heitä suorittamaan vakavia väärinkäytöksiä asiakkaita vastaan.

Vaikka Bankman-Fried vakuutteli oikeudessa, ettei hän tiennyt rahan väärinkäytöstä ennen FTX:n romahdusta, syyttäjä Nick Roos tyrmäsi väitteet. Roosin mukaan kyse ei ollut monimutkaisista ja teknisistä kryptovaluuttaan liittyvistä erikoisuuksista, vaan perinteisestä valehtelusta, varastamisesta ja ahneudesta.

Lähde: Financial Times

Alameda FTX Juutalainen rikollisuus Juutalaisomisteiset pankit Koronkiskonta Kryptovaluutat Petos Rahanpesu Rikos Sam Bankman-Fried Sionismi Talous Ulkomaat Virtuaalivaluutat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Suomalaisten lempivaltio eli juutalaisten miehittämä USA näyttää tässäkin yksityiskohdassa rumat kasvonsa.

 • Juutaloiset ovat ihmiskunnan syöpä

  Vastaa

  Tollasia ne juutaloiset just on.

 • Salomon

  Vastaa

  Ei tule istumaan päivääkään vankilassa

  • Rehellistä ei voi huijata

   Vastaa

   Ei istu päivääkään, kotiarestissa voi olla. Sillä tuo koko kryptopörssi oli cabbalistien pramidihuijaus (pankkiirit etunenässä) ja siihen tarvittiin vain ”keulakuva”. Rahat pestiin puhtaiksi Ukrainassa, näin sanoo paikallinen lähde. Ja päälle naurettiin kun saatiin tyhmiltä rahat pois.

   Kun ensimmäisen kerran kuulin tuosta kryptopörssista ja sen 20% vuotuisesta katteesta, mietin että mistä se kate tulee. Normaalistikkaan pörssit eivät kasva 20%:ia, yritykset saattavat, mutta pörssit eivät. Ja kaikki olivat sitä mieltä että siihen kannattaa sijoittaa koska tuotot olivat niin hyvät.

   Vähän samaan tapaan kuin sopipelin kehdossa, Oulussa, oli UROS ja sen areena. Ihmettelin kun en ollut kuullutkaan koko firmasta ja sillä oli miljardiluokan liikevaihto. 

   Mutta petokseen nuo molemmat perustuivat. Ja se joka kuuli tuon Samin puhuvan jossain haastattelussa… sen täytyi olla tyhmä joka ei ymärtänyt että tuossa puhuu älyllisesti heikko henkilö jolla ei ole mitään käsitystä pörssitoiminnasta. 

   …ja sen rotalta näyttävä ”tyttöystävä”… Puhuu että ”ala asteen matematiikan taidoilla pärjää”. Että ei se nyt niin vaikeaa ole…

   Tuntemattoman sanoin:”Saatanan kierosilmä, tähtää alemmas”.

 • Tapsa

  Vastaa

  Hänet todettiin syylliseksi kaikkiin seitsemään kohtaan. Maksimirangaistus on 115 vuotta, mutta ei hän noin paljoa istu. Jokunen vuosi juutalaisten ”omassa” vankilassa ja sitten pressa armahtaa. Ei nuo mitään opi ja ainut tapa toimia on sulkea heidät kaiken päätäntä- ja rahavallan ulkopuolelle ikuisesti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi