Yhdysvaltojen finanssivalvonnan juutalaisen johtajan epäillään auttaneen juutalaista FTX-huijari Bankman-Friediä

Cryptonewsin mukaan on todennäköistä, että Gary Gensler auttoi FTX-yhtiötä löytämään lainsäädännöstä porsaanreikiä, jotka mahdollistivat petoksen viemisen uuteen mittaluokkaan.

Sionismi

Bankman-Fried ja Gensler.

Partisaani julkaisi alkuviikosta taustoittavan artikkelin globaaleja kryptovaluuttamarkkinoita järisyttäneestä petosvyyhdistä, jonka keskiössä on juutalainen talousrikollinen Sam Bankman-Fried. Juutalainen kryptokeisari ajautui konkurssiin, kun selvisi, että hän oli toteuttanut miljardiluokan puhalluksen FTX- ja Alameda-yhtiöidensä kautta.

Cryptonews-uutissivusto kirjoittaa, että Bankman-Fried on saanut todennäköisesti rikosapua Yhdysvaltojen finanssivalvonnan (SEC) johtajalta Gary Gensleriltä. ”Sattumoisin” Gensler on Bankman-Friedin tavoin juutalainen.

Cryptonewsin mukaan on todennäköistä, että Gensler auttoi FTX-yhtiötä löytämään lainsäädännöstä porsaanreikiä, jotka mahdollistivat petoksen viemisen uuteen mittaluokkaan.

FTX onnistui muun muassa välttämään tarkastuksia ostamalla BlockFi-nimisen yhtiön, joka oli ehtinyt jo aiemmin hankkia FTX:n kannalta oleelliset viranomaisluvat toiminnalleen. Välttelemällä viranomaistarkastuksia FTX pystyi suorittamaan petoksia ilman merkittävää kiinnijäämisriskiä.

Bankman-Friedin vanhemmat ovat poliittisesti vaikutusvaltaisia juutalaisia, joilla on jo pitkään ollut hyvät välit demokraattipuolueen johdon kanssa. Myös SEC:n Gensler on demokraatti. Nyt käynnistyneiden virallisten selvitysten tavoite on löytää todisteita siitä, tekivätkö Yhdysvaltojen johtavat demokraattivirkamiehet ja ‑poliitikot salaista yhteistyötä Bankman-Friedin kanssa edistääkseen FTX:n rikollista toimintaa.

Lähde: Cryptonews

Alameda Finanssikeinottelu FTX Gary Gensler Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Kryptovaluutat Rikos Rotu Sam Bankman-Fried Sionismi Talous Talousrikos Ulkomaat Virtuaalivaluutat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Teemu

  Vastaa

  https://www.partisaani.com/news/zionism/2022/11/21/sam-bankman-fried-taas-yksi-juutalainen-globaalin-petosvyyhdin-ytimessa/

  Kommentoija ”Topi” tiesi tämän jo maanantaina:

  »Bankman-Friedin ja tyttöystävänsä Caroline Ellison juoni lyhykäisyydessään:

  Varastivat ei-juutalaisilta oikeaa rahaa, jolla ostivat internetin mielikuvitusrahaa ”sijoituksena” veroparatiisissa eläen. Bankman-Friedin alaisuudessa olevat varastivat näistä ”sijoituksista” ja ostivat suosioonsa rahoilla poliitikkoja enimmäkseen demokraateista, mutta myös republikaaneista viimeisimmän tiedon mukaan. Näillä poliitikoilla kontrolloitiin mm. virtuaalivaluuttoja hallinnoivia elimiä. Ellisonin isä on professori MIT:ssä, joka taas on kollega Gary Genslerille, joka on USA:n hallituksen Commodity Futures Trading Commissionin (hyödykefutuurit, johdannaiset, optiot) johtaja ja U.S. Securities and Exchange Commissionin (Yhdysvaltain arvopaperi‑ ja pörssikomissio) johtaja. Eli ei ”TT” nyt ihan ymmärrä mistä tässä on kyse: Gary Gensler on vastuussa virtuaalivaluuttojen sääntelystä.

  Pääjehu, Bankman-Fried käyttää kipapäisiä kontaktejaan WEF:iin, koronarahastoihin ja kaikkeen Ukrainaan liittyvään. Ihmisiltä kavallettua rahaa syydetään Ukrainaan, josta se pestään veljensä firman kautta takaisin Amerikkaan. Ja se komitea, joka tulee tutkimaan Bankmanin & porukoidensa juonittelut, on samaa porukkaa, jolle Bankman sitä ihmisiltä juoniteltua ja pestyä rahaa on myös maksanut.

  Lyhyesti sanottuna: virtuaalivaluutat ovat Saatanan synagogan juoni vain muiden samanlaisten joukossa.»

  Bankman-Friedin vanhemmat muistaakseni ostivat Bahamalta 121 000 000 dollaria maksaneen kiinteistön ihmisiltä viedyillä rahoilla.

 • Länsi on niin mätä, että se haisee

  Vastaa

  Valistunut arvaus on, että näin myös on.

 • juha II

  Vastaa

  Weimarin tasavalta ja ”Usrael” ”ovat kuin ilvekset” keskenään! Donald Trump ollessaan presidenttinä viime töikseen vielä armahti erään juutalaisen pyramidihuijarin, joka oli kavaltanut miljoonia MAGA ‑punaniskoilta, jotka olivat luulleet tekevänsä elämänsä rahasijoituksen niska limassa hankituilla palkkatuloilla. Juutalaishuijarin armahdusta oli jo pitkään lobattu Trumpille, joka periamerikkalaiselle ”ympäristösyille” viimein antoi vääryyden käydä oikeudesta. Yhdysvallat on sellainen juutalaisen vaikutusvallan LÄVISTÄMÄ yhteiskunta, jota jopa eurooppalaisen nöyristelyn kulttuurissa elävän on vaikea käsittää. Mutta Kanye Westin tapaus antaa osviittaa kuinka ahdasmilinen paikka Yhdysvallat on. USA:ssa on enemmän kuin poliittinen itsemurha nousta yhtäkään kipapäätä vastaan. Ja mitä rikollisempi. Sitä enemmän goyimi siitä joutuu seuraamuksia kärsimään ja maksamaan.

 • Ketku

  Vastaa

  Juutalaiset tekevät itsenaä vihaamaamisen niin helpoksi. Teeppä juutalaisen kanssa bisnestä niin se vie kaikki rahasi eikä maksa velkojaan koskaan takaisin.

  • TT

   Vastaa

   Kaikki lähtee siitä, että goyim on helposti kusetettava hyväuskoinen hölmö. Puhdas ”goyim” yhteiskunta on lähes paratiisi, koska siellä miltei kaikki voivat luottaa toisiinsa. Ei edes ovia tarvitse lukita. Risuluuta oven pönkkänä oli maaseudulla vielä jokunen vuosikymmen sitten tavallinen näky. Suomessa kaikki alkoi mennä pilalle kun rehellisyydestä, sanansa pitämisestä ja suoraselkäisyydestä luovuttiin. Kaikki nuo ovat tuntemattomia hyveitä juutalaiselle. Juutalainen tiedustelupalvelu Mossad ylpeilee mottonaan, että: ”By way of deception, thou shalt do war”, Juutalainen pettää aina ja kaikkialla ja ylpeilee sillä ja ne ovat koituva tuhoksi niille, jotka uskovat niiden valheisiin.

 • Irmgard

  Vastaa

  Miljardööri tai tyhjätasku, kaikki juutalaiset ovat umpikieroja pilaantuneelta juustolta lemuavia syöpäläisiä. Olisipa olemassa tappava virus joka sairastuttaisi ainoastaan juutalaiset. Kipapäät ovat käärmeitä paratiisissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi