Sam Bankman-Fried: Taas yksi juutalainen globaalin petosvyyhdin ytimessä

Kuuluisin kryptokeisarin rahoittamista poliitikoista on Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Joe Biden, jolle hän antoi henkilökohtaisesti 5,2 miljoonaa dollaria.

Sionismi

Sam Bankman-Fried.

Goldman Sachs, Bernie Madoff, Jack Abramoff, George Soros, Lehman Brothers, Hank Greenberg, Alan Schwartz, Roland Arnall, Adam Neumann, Jordan Belfort… Valtamedian tiukasta sensuuripolitiikasta huolimatta lähihistorian törkeimpiin finanssiskandaaleihin edes pintapuolisesti tutustuneet eivät ole voineet olla huomaamatta yhdistävää tekijää likaisimpien pankkien, rahastojen ja korporaatioiden taustalla. Juutalaisten röyhkeä yliedustus rikollisen rahoitussektorin mädällä valtaistuimella on ilmiö, josta voidaan ehkä vaieta, mutta sen kiistäminen on mahdotonta.

Tuorein heprealaisten suurhuijareiden kruununperillinen imi verta ajanhenkeen sopivasti virtuaalivaluuttojen maailmassa. Historian todennäköisesti juutalaisinta sukunimeä ylpeästi kantava Sam Bankman-Fried oli vielä hetki sitten FTX-nimisen virtuaalivaluuttapörssin toimitusjohtaja. Nyt kiharasta kuontalostaan ja kookkaasta tuulenhalkojastaan kuulu ”pankkimies” valmistautuu kuitenkin mittasuhteiltaan mahtipontiseen oikeustaisteluun.

Muutamia kuukausia sitten ”pankkimiehen” omaisuus hätyytteli jo 30 miljardin dollarin rajapyykkiä. Kaikki kuitenkin muuttui, kun juutalaiskeinottelijan konnuudet paljastuivat koko maailmalle. Bankman-Friedin koko virallinen omaisuus suli hetkessä nolliin, vaikka kaukaa viisaana miehenä hän todennäköisesti ehtikin piilottaa sievoisia pesämunia eri veroparatiiseihin. Seemiläinen kryptokeisari oli esimerkiksi rekisteröinyt FTX:n Bahaman saarille.

Sisäpiirikauppaa

Bankman-Fried perusti FTX:n loppuvuodesta 2018. Tätä ennen hän oli perustanut jo Alameda Research ‑nimisen finanssikeinotteluyhtiön ja uppoutunut virtuaalivaluuttojen maailmaan.

Julkkisasiakkaiden, poliitikkoystävien, rikkaiden tukijoiden ja positiivisen medianäkyvyyden siivittämänä Alameda ja FTX kohosivat pian kryptomaailman johtotähtien joukkoon. Nousuakin rivakampi romahdus tapahtui kuitenkin tänä syksynä, kun kryptouutissivusto CoinDesk uutisoi, että FTX:n luoma FTT-kryptovaluutta muodosti merkittävän osan Alamedan varallisuudesta. Kyse oli uudenlaisesta sisäpiirikaupasta, jonka kryptovaluuttojen nousu on mahdollistanut. The Wall Street Journalin mukaan ”FTX lainasi miljardien dollareiden edestä asiakkaiden varoja [Alamedalle], jotta se voisi harjoittaa riskialtista finanssikeinottelua”.

Kun maailman suurin kryptopörssi Binance ilmoitti katkaisevansa kaikki välit FTX-yhtiöön sotkun vuoksi, alkoi talletuspako, joka teki FTX:stä nopeasti maksukyvyttömän. FTX on nyt miljardeja dollareita velkaa asiakkaille, jotka tahtovat vetää rahansa sieltä pois.

”Kadonneet” 8 miljardia

Financial Timesin (FT) mukaan FTX:n kirjanpito on ollut ”kaoottista”, minkä vuoksi 8 miljardin dollarin edestä tehtyjä asiakkaiden talletuksia on ”kadonnut” yhtiöstä. Juutalaisen kryptokeisarin mukaan kyse on ”vahingosta”, joka sattui, kun varoja siirreltiin FTX:n ja Alamedan välillä. FT:n mukaan velkojat, syyttäjät, sijoittajat ja viranomaiset eivät kuitenkaan pidä meriselitystä uskottavana. Tuoreen joukkokanteen mukaan FTX oli pyramidihuijaus, joka perustui asiakkaiden vedättämiseen.

Viranomaiset pyrkivät nyt selvittämään myös sitä, mistä Bankman-Friedin varallisuus on tarkalleen ottaen peräisin. On mahdollista, että taustalla on lisää talousrikoksia, jotka voivat paljastua prosessin edetessä.

Sionistilehti The Times of Israel myöntää, että Bankman-Fried muistuttaa erehdyttävän paljon toista juutalaista finanssihuijaria, Bernie Madoffia. Lehti kuvailee kryptokeisaria ”entiseksi ihmelapseksi”, joka ehti rakentaa itselleen imagon ”myyttisenä yrittäjänä, poliittisena rahoittajana ja filantrooppina” ennen konkurssiaan.

Israelin ylivallan rahoittaja

The Times of Israelin siteeraamien asiantuntijoiden mukaan kryptokeisari ”käytti hyväkseen mainettaan ja suhteitaan voittaakseen sijoittajat ja viranomaiset puolelleen”, jotta ”nämä eivät alkaisi kaivelemaan hänen liiketoimiensa taustoja tarkemmin”.

Bankman-Fried on aggressiivinen sionisti, joka on käyttänyt Yhdysvaltojen viimeisimmän vaalisyklin aikana kymmeniä miljoonia dollareita poliitikkojen korruptointiin. Kuuluisin kryptokeisarin rahoittamista poliitikoista on maan nykyinen presidentti Joe Biden, jolle hän antoi henkilökohtaisesti 5,2 miljoonaa dollaria.

Suurin osa juutalaisen kryptokeisarin rahoituksen kohteista liittyvät tiiviisti demokraattipuolueeseen, joka on avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan ja homolobbauksen kannalla. Lisäksi Bankman-Fried on lahjoittanut suuria summia Israelin ylivaltaa ajaville Democratic Majority for Israelille ja American Israel Public Affairs Committeen (AIPAC) kanssa yhteistyötä tekevälle United Democracy Projectille.

Lähteet: Financial Times, The Times of Israel, Axios, The Jerusalem Post

Alameda Binance Finanssiala Finanssikeinottelu FTX Israel Joe Biden Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Kryptovaluutat Lobbaus Politiikka Rikos Rotu Sam Bankman-Fried Sionismi Taloudellinen riisto Talous Talousrikos Ulkomaat Veroparatiisit Virtuaalivaluutat Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tämä juutalainen talousrikollinen on ollut myös juutalaisen Klaus Swabin päätukijoita ja ajanut järjetöntä kansakuntien köyhdyttämisohjelmaa! Suomessa tätä rikollista on käynyt viimeksi kuuntelemassa Davosissa ministerit Harakka ja Haavisto. Kokoomuksen Katainen on kuulunut myös tähän WEF sisäpiirii ajaessaan EU:n hyväksymään ajatuksen kiertotaloudesta. Meidän tavallisten kansalaisten tulisi syödä hyönteisiä kun ”herrat” syövät fileepihviä ja juovat ”Mouton Rotschild” hienoimpia punaviinejä, meidän palellessa sähkön hinnan kallistuessa!

  Tälläiset ”Ponzi-huijaukset” ovat keino rahoittaa sairasta demokraattien politiikkaa ja samalla rahaa saadaan pohjattomaan juutalaisten kirstuun!

  • Teemu

   Vastaa

   Jokainen mielikuvitus-bitcoineja ostava tukee tietoisesti ja aktiivisesti tätä toimintaa. Jokainen on osakas ja lahjoittaja.

   • Pertti

    Vastaa

    Virtuaalivaluutat on uhka keskuspankeille, siksi piti järjestää tällainen näytös.

    No, joka tapauksessa, virtuaalivaluutat eivät ole mikään pelastaja, vaan jälleen yksi pyramidihuijaus (koska ne sallii sen, idea toki itsessään on hyvä).

 • Salomon

  Vastaa

  Mazeltow!.…?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tätä on juutalainen ylivalta. Juutalaiset ryöstävät järjestelmällisesti ja ilman seuraamuksia kaikkia valkoisia kansoja ja maita. Me köyhdymme, juutalaiset rikastuvat.

  Juutalaista ylivaltaa.

 • Teemu

  Vastaa

  https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Sam_Bankman-Fried#Jewishness

  Paitsi ettei hän ole juutalainen. Hänen vanhemmat sattuivat olemaan vain juutalaisia ja hän sattui syntymään tuohon perheeseen. Hän itse ei ole juutalainen; hän ei harjoita uskontoa eikä ole rabbi. Hän voi siis olla vaikkapa buddhalainen. Hän ei identifioi itseään juutalaiseksi ja hän ei ole opiskellut/ei opiskele akateemisesti juutalaista uskontoa. Hän ei ole myöskään romaanikirjailija, joka kirjoittaisi juutalaisista teemoista. Hän ei ole myöskään tunnettu juutalaisesta filantropiasta. Hän ei ole juutalainen.■

  Näin siis Wikipedian mukaan, jota – kuten tiedämme – pyörittää eräs pieni porukka, joka pitää ”tiedon” kosherina.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Wikipedia on juutalaisen ylivallan ylläpitämä valhepedia. Siinä kerrotaan joitakin faktojakin, jos ne ”eivät ole haitaksi juutalaiselle ylivallalle”.

   Jos taas mika tahansa totuus ”ei ole hyväksi juutalaiselle ylivallalle”, sen Valhepedia muuttaa heti valheeksi ja päinvastoin.

   Jos missä tahansa mediassa juutalaisilla on ylivalta, media on totaalisesti ja aina täysin epäluotettava. Urheilutulokset saattavat olla oikein, mutta jo säätiedotuksetkin ovat epäluotettavia, sillä niihinkin ympätään nykyään päivittäin ilmastonmuutospropagandaa (lue: valkoisten kansojen velkaannuttamis- ja köyhdyttämispropagandaa).

   Jos omistajana on juutalainen niin useimmiten kauniskin muuttuu rumaksi tuotapikaa. Vrt. esim. Disney, joka oli Walt Disneyn aikana kauneuden ja moraalin perikuva. Nyt juutalaisissa käsissä Disney rypee veressä ja saastassa ja opettaa anaaliyhdyntöjä lapsille. Juutalaista ylivaltaa, joka, aina ja joka kerta, tuhoaa kaiken kauniin ja tuo tilalle saastaa ja kurjuutta. Vrt. valkoiset maat ennen juutalaista ylivaltaa ja nyt, perikadon partaalla. Juutalainen ylivalta toimii, he rikastuvat, me tuhoudumme.

   • Keke

    Vastaa

    Siis mitä propagandaa on siinä että ilmakehä muuttuu jos siihen pusketaan 30 miljardia metristä tonnia hiilidioksidia vuodessa? Sinä sanot ettei vaikuta mitenkään ja ne jotka väittää vastaan on koukkunokkien vasalleja…

 • TT

  Vastaa

  Erään kryptoihin perehtyneen kommentaattorin mielestä FTX:n tapauksessa on ollut nähtävissä globalistien juoni kaapata krypromarkkinat hallitusten tiukkaan sääntelyyn ja keskuspankkimafian alaisuuteen. Kryptoista ei saa tulla kilpailijaa keskuspankkien digitaalirahalle, jonka tarkoitus on orjuuttaa lopullisesti valkoiset kansat. Näillä ei ole nykyisin edes kultaa, jonka varaan ne voisivat perustaa velattoman valuutan kansantalouksien terveeksi maksuvälineeksi. Valkoiset kansat on ajettu juutalaiseen velkavankeuteen ja energiaköyhyyteen ja heidän niukkaa elämäänsä tullaan sääntelemään ohjelmoitavan keskuspankkidigirahan avulla. Digitaaliraha tai digilompakko on eräänlainen universaali ohjelmoitava säännöstelykuponki jokaiselle kansalaiselle. Jokaista kansalaisen liikettä tarkkaillaan ja ihmisille lasketaan sosiaaliset pisteet, jotka sääntelevät näiden rahan käyttöä. Eräs perustelu tälle on ilmastohuijaus ja ”hiilipäästöjen” tarkkailu. 

  Globalistiset toimijat ovat syytäneet FTX- hankkeeseen rahaa ja mainostaneet sen keskeisiä toimijoita kuten Sam Bankman-Friediä sekä Caroline Ellisonia omistamiensa talousmedioiden avulla saadakseen FTX:n näyttämään tunnetulta ja luotettavalta toimijalta. Lopullinen tavoite on ollut kuitenkin pilata ”villien” kryptovaluuttojen maine ja saattaa kryptot tiukan sääntelyn alaisuuteen ja raivata ne pois keskupankkidigirahan tieltä. Matkan varrella on voitu ohjata huijattuja varoja juutalaisten kannalta edullisten toimijoiden haltuun.

  • Toni

   Vastaa

   https://www.youtube.com/watch?v=UaxEK-lDVys&t=780s (valmiiksi kohdassa 13:00)

   Tuossa mainitaan (((nimet))), jotka ovat vastuussa mm. bitcoinien valvonnasta ymv. Täysin naiivia kuvitella, että bitcoin ei olisi 100 %:sesti (((heidän))) hallussa. Kyseessä on pyramidihuijaus, joka perustuu siihen, että sinä saat mahdollista voittoa, jos sinun jälkeesi tulee lisää porukkaa mukaan. (Samalla tavalla siis sinä maksoit sinua ennen mukaan menneiden voitot.)

  • GLGL

   Vastaa

   TT:ltä jälleen täyttä asiaa. Homma menee juuri noin. Valtamedian reagoimattomuus on myös hämmästyttävää. Rahoittiko VVM ensivuoden budjetin FTX:n halvoilla lainoilla, vai mistä on kysymys?

   • Topi

    Vastaa

    Bankman-Friedin ja tyttöystävänsä Caroline Ellison juoni lyhykäisyydessään:

    Varastivat ei-juutalaisilta oikeaa rahaa, jolla ostivat internetin mielikuvitusrahaa ”sijoituksena” veroparatiisissa eläen. Bankman-Friedin alaisuudessa olevat varastivat näistä ”sijoituksista” ja ostivat suosioonsa rahoilla poliitikkoja enimmäkseen demokraateista, mutta myös republikaaneista viimeisimmän tiedon mukaan. Näillä poliitikoilla kontrolloitiin mm. virtuaalivaluuttoja hallinnoivia elimiä. Ellisonin isä on professori MIT:ssä, joka taas on kollega Gary Genslerille, joka on USA:n hallituksen Commodity Futures Trading Commissionin (hyödykefutuurit, johdannaiset, optiot) johtaja ja U.S. Securities and Exchange Commissionin (Yhdysvaltain arvopaperi‑ ja pörssikomissio) johtaja. Eli ei ”TT” nyt ihan ymmärrä mistä tässä on kyse: Gary Gensler on vastuussa virtuaalivaluuttojen sääntelystä.

    Pääjehu, Bankman-Fried käyttää kipapäisiä kontaktejaan WEF:iin, koronarahastoihin ja kaikkeen Ukrainaan liittyvään. Ihmisiltä kavallettua rahaa syydetään Ukrainaan, josta se pestään veljensä firman kautta takaisin Amerikkaan. Ja se komitea, joka tulee tutkimaan Bankmanin & porukoidensa juonittelut, on samaa porukkaa, jolle Bankman sitä ihmisiltä juoniteltua ja pestyä rahaa on myös maksanut.

    Lyhyesti sanottuna: virtuaalivaluutat ovat Saatanan synagogin juoni vain muiden samanlaisten joukossa.

    • TT

     Vastaa

     Itselläni on sellainen käsitys, että virtuaalivaluutat on ihan vilpittömästi luotu esim. anarkokapitalistien toimesta vaihtoehdoksi velkaan perustuvalle keskuspankirahalle, joka on kipapäiden päähuijaus ja jonka digitaalisesta versiosta on määrä tulla työkalu globalistiselle tyrannialle. Synagoogalaiset ovat kuitenkin pika pikaa kaapanneet tunnetut kryptot kuten bitcoinin keskuspankkien tai hallitusten valvonnan piiriin. On myös luotu epämääräisiä kryptoja, kuten FTT, Luna, Celcius, ym., jotka palvelevat vain globalistien tai huijareiden agendaa tai ovat muuten vain kehnoja säilyttääkseen arvonsa.

     On olemassa nk. priivaattikryptoja, joiden salaus on väitetysti astetta pidemmällä eivätkä viranomaiset tai verottaja pääse näihin helposti käsiksi. Niistä tuskin on keskuspankkirahan haastajiksi, koska ne vaativat jonkun verran asiaan paneutumista. Lampaat eivät näihin ryhdy, van määkivät itselleen keskuspankkidigirahan, joka on niille sitten ikuinen tiukka karsina.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Roskien kerääjä on maapalolle hyödyllisempi kuin Sam Bankman-Fried, mutta roskien kerääjä saa vähäisen palkan tekemästään työstä.
  On maassa nimeltä Suomi outoa, että maalle tärkeimmät henkilöt elintarvikkeiden tuottajat, sairaan hoitajat, asuntojen rakentajat ja siivoojat saavat vähäisemmät tulot kuin viranhoitajat, joiden byrokratiasta on vain kiusaa kansalaisille.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kasvonpiirteet.…Krista Kiuru on aivan saman näköinen. Sattumaa?

 • Juha

  Vastaa

  Taas yksi pontsi-huijaus jonka jo ennalta tiesi. Kannattaa sijoittaa kaikki ylimääräinen raha kiinteään omaisuuteen jota hallitset ja voit koskea. Esim koivuklapit ovat olleet erinomainen sijoitus jossa omaisuus on tuplaantunut lyhyessä ajassa. Ja klapit ovat likvidiä valuuttaa, Voit myydä niitä helposti kun tarvitset nopeasti rahaa.

 • totuuus

  Vastaa

  Kattokaapas tämä:

  https://tokentube.net/v/3449147513/Tuhoamisleirit-valkoisille-ihmisille–suomeksi-

  Koukkunokat tappoi toisessa maailmansodassa miljoonia saksalaisia siviilejä. Sitten vielä käänsivät asian niin, että olisi muka tapahtunut päinvastoin. Holokausti on täyttä paskaa. Ryssät, jenkit ja britit ja muut liittoutuneet toimivat koukkunokkien puolesta.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Tuo äpärä tuskin on seemiläinen vaan kasaari.

  • Sannika Aarikko

   Vastaa

   Kyllä ihan lähi-itäläiseltä judelta näyttää, seassa eurooppalaista perimää äidin puolelta, kuten kaikilla ashkenazi-judeilla. Isälinjat näillä lähi-itäläiset.

 • Bankman-Fried, 30, the son of two Jewish professors at Stanford Law School

  Vastaa

  Luottamus kontrolloimattomiin kryptoihin on menetetty FTX-uutisoinnin avulla. Nyt ”luotettava” CBDC (Central Bank Digital Currency) -
  Keskuspankkien digitaaliraha on astetta helpompi myydä lampaille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pitää vielä mainita, että Scam Bankman Fraud oli siis USA välivaalien TOISEKSI suurin lahjoittaja demokraateille heti George Sorosin jälkeen.

 • Tyhmät menettävät omaisuutensa

  Vastaa

  Yksi mun tuttu on niin kova businesmään että vuosi sitten se meni ja otti pankista 90 000e lainaa ja osti koko rahalla bitkoineja bitkoin-pörssistä. Ihmettelin että mistä ihmeen pörssistä kun en ollut moisesta edes kuullutkaan. Vähän sama juttu kuin miljardiluokan UROS-firmastakaan. No, siitähän ne kryptovalutat alkoi valua alaspäin ja nyt se juoksee velkojiaan karkuun ympäri maailman. Mistähän muualta se otti rahaa kuin pankeilta.

  Yhdestä asiasta se oli oikeassa ”Sitä rahaa ei koskaan tarvi maksaa takaisin”. Mutta ei sen vuoksi että se kasvaisi kolminkertaiseksi. Vaan sen vuoksi että jää kiinni petoksesta.

  En oikein ymmärrä miten ihmiset mieltää ”bittien arvonnousun”. Kyse on täysin abstraktista asiasta, magneettisista ilmiöitä barium-rauta jauhossa. Ja kun sitä magnetoidaan niin sen arvo muka jotenkin nousee. Miten? Eihän kukaan tee työtä sen arvonnousun eteen?

  Viinikin vanhetessaan usein paranee ja sitä arvostetaan. Mutta että heikko megneettikenttä barium-rautajauhossa.… Mihin sitä voi edes käyttää??

  • Keijo

   Vastaa

   Bitcoinin arvo nousee niin kauan, kun uusia ihmisiä marssii sisään. Sitten kun porukkaa ei enää tule, niin arvo ei nouse. Jos sinun jälkeen kukaan ei liity enää mukaan, et tule saamaan penniäkään. Eihän bitcoin tee mitään muuta kuin kuluta sähköä valtavat määrät. Kyseessä on todellinen taikaraha. Antiikin/vanhan taiteen ymmärtää, sillä se on vanhaa, harvinaista ja hienoa. Sitä ei tule enää koskaan lisää. Vanha auto menettää arvoaan, mutta ehkä joku auto on tosi hienossa kunnossa ja harvinainen, niin siitä voi tulla keräilytavaraa. Asuntojen arvonnousua en koskaan ole tajunnut. Talothan vain rapistuvat ja niissä pitäisi asua. Siis ovat todellisia käyttöesineitä. Eivät myöskään ole harvinaisia millään muotoa. Kupla mikä kupla.

 • juha II

  Vastaa

  Koittakaa nyt kuitenkin kohtuuden nimessä muistaa, että mehän heidän maineensa pilaavat. Sillä tälläisistä tapauksissa pitää olla hiljaa kun olemme syytömiä koko rikokseen. Syyttömyyttään EI pidä KOSKAAN lähtökohtaisesti tunnustaa, sillä se rikkoo törkeällä tavalla Josif Stalinin 1830-luvulla järjestämiin näytösoikeuskäyntien päätuomarin Andrey Vyshinskyn (1883−1954) ”oikeusvaltio” käsitystä vastaan. Sillä hänellä oli tapana lopuksi kunhan juttu oli ”taputeltu” valmiiksi eli suurta sosialistista isänmaata vastaan vehkeilleen syyllisen oli aika karskien setien raahata ulos käräjätuvasta huutaa vielä lopuksi: ”Ampukaa nuo viheliäset koirat!!!”

 • Huolestunut

  Vastaa

  En kyllä ymmärrällä tätä juutalais/Israel vihaa. Ei ne arabit ainakaan mitään kultamunia ole.

 • Vaeltaja

  Vastaa

  Niin. Kryptopelurit tietenkin mainostavat mieluusti kryptojen olevan vastaisku fiat rahaa vastaan ja pankkien ylivaltaa vastaan. Asia on kuitenkin juuri päinvastoin. Keskuspankeilta on tulossa oma digivaluutta ja kaiken kaikkiaan pankkien tärkein ensisijainen tavoite on päästä eroon käteisestä. Siihen kryptot sopivat hyvin harjoitusvaluutoiksi. Toinen asia on se, että kryptoja pelaavat suurpelurit omistavat valtaosan kryptoista. He pystyvät yksittäisinäkin pelureina nostamaan krypton arvoa ja toisaalta vetämään ostonsa takaisin kun käyrä nousee. Ei pitäisi olla nero ymmärtäessään, että kuka näissä voittaa lopulta. Suurpelureita ovat nimenomaan maailman suurimmat sijoittajat, Kiinan valtio, yms. Eli kun tämän kokoiset pelurit itse tietävät milloin heidän kulloinkin tukemansa krypto nousee ja kun heillä on valta vetää matto alta, on köyhien ja epätoivoisten rahastus helppoa kuin lapsen lyöminen.

 • Sannika Aarikko

  Vastaa

  Kryptoja on monet pitäneet vaihtoehtona juutalaisten bankstereiden vallalle. 🙂 No ketkäs näilläkin vedättävät? Joku täällä sanoi että nenät ovat nämä hiljattain kaapanneet, heikentääkseen k‑valuuttojen uskottavuutta, mutta eiköhän ne ole taustalla häärineet alusta asti? Idea kryptohin voi olla jonkun muun, mutta kun niihin alkaa virrata varallisuutta, ovat banksterit tottakai heti mukana.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi