Kokoomuksen Paula Miettinen ei halua pettämistään käsiteltävän julkisuudessa – tehtailee rikosilmoituksia!

Ahne kokoomuslainen luultavasti toivoo saavansa lisää rahaa korvausten myötä.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Paula Miettinen ei haluaisi, että hänen pettämistään käsiteltäisiin julkisuudessa.

Kokoomuslainen pettäjä Paula Miettinen (ent. Kylä-Harakka) ei halua, että hänen suorittamaa laillista ryöstöä käsiteltäisiin julkisuudessa. Hän on tehnyt rikosilmoituksen Aleksi Valavuoresta ja Arman Alizadista, jotka ovat antaneet julkisuudessa huomiota ryöstön uhrille.

Miettinen petti silloista miestään Jani Kylä-Harakkaa tullen raskaaksi. Miettinen eli aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut ja uskotteli miehelleen lapsen kuuluvan tälle. Myöhemmin selvisi, että lapsen isä onkin kuitenkin toinen mies.

Jani Kylä-Harakka pyrki purkamaan isyyden tunnustuksen, mutta hän oli muutaman viikon myöhässä asian kanssa, mistä johtuen hän joutuu maksamaan lapsesta elatusmaksuja tämän täysi-ikäistymiseen saakka. Jotta hän voisi saada juridisen isyyden purettua, vaatisi se yhteistyötä lapsen äidin ja biologisen isän kanssa.

Kokoomuslainen Paula Miettinen ei kuitenkaan halua tehdä yhteistyötä, sillä hän haluaa saada helpot elatustuet sekä nöyryyttää ex-miestään oman maineensa ja myös oman lapsensa kustannuksella. Miettinen ei suostu siihen, että lapsen oikea isä olisi juridisesti vastuussa lapsesta. Oikea isä on Jani Kylä-Harakan mukaan niin ikään kokoomuslainen Sami Jokelainen, joka on pettänyt vaimoaan Miettisen kanssa.

Kylmäverinen pettäjä tehtailee rikosilmoituksia

Jani Kylä-Harakka on tuonut asian julkisuuteen, koska hän on oikeusmurhan ja laillisen ryöstön uhri. Hän kampanjoi sitä järjettömyyttä vastaan, että vaikka hän pystyy DNA-testillä todistamaan, ettei hän ole lapsen isä, joutuu hän maksamaan elatustukea. Kaikki tämä ainoastaan siksi, että hän oli muutaman viikon verran myöhässä purkamassa isyydentunnustusta, koska totuus lapsen aidosta isästä ei heti valjennut hänelle.

Kylmäverinen pettäjä Paula Miettinen ei tietenkään pidä siitä, että asiaa käsitellään julkisesti – onhan kyseessä kiusallinen asia. Ahneuksissaan hän kuitenkin mieluummin pitää rahat kuin myöntää röyhkeän käytöksensä. Hän onkin päätynyt tehtailemaan rikosilmoituksia tahoista, jotka käsittelevät aihetta. Lisäksi ahne kokoomuslainen luultavasti toivoo saavansa lisää rahaa korvausten myötä.

Nyt syyteharkintaan ovat päätyneet julkisuuden hahmot Aleksi Valavuori ja Arman Alizad. Valavuori käsitteli asiaa keskusteluohjelmassaan, jossa uhri oli vieraana. Alizad teki tapauksesta jakson Täällä Pohjantähden alla ‑dokumenttisarjaansa.

Valavuori kertoo aikovansa katsoa kortit loppuun saakka. ”Olisi hyvä katsoa kortit loppuun asti. Maximum attack päätyyn asti, kuka on oikeassa ja kuka ei. Tämä koskee kaikkia Suomen isejä ja äitejä”, hän sanoo medialle.

Syyttäjä saattaa vielä jättää syytteet nostamatta, mutta ainakin poliisi on tulkinnut asian julkisen käsittelun rikokseksi, vaikka Miettinen on julkisuudessa esillä poliittisen toiminnan ja esimerkiksi aiempien rikostuomioidensa kautta.

Lähde: Iltalehti

Aleksi Valavuori Arman Alizad Elatusmaksut Huoraaminen Kokoomus Kotimaa Paula Miettinen Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rikosilmoitus

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Selkeää maallistumista

    Vastaa

    Täytyy olla täysin empatiakyvytön ja laskelmoida kyynäräätaktikko jotta itse ei pura vaateita ex-miestään kohtaan. Tämä Paula oli aikoinaan seurakunnan edessä luvannut tarkastaa niin myötä- kuin vastoinkäymisissä kunnes kuolema erottaa. Eikä kauaakaan kun sitten jo unohti kymmenestä käskytä osan. ”Älä tee huorin. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi. Älä himoitse lähimmäisesi omaisuutta. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, palvelijoita, karjaa äläkä mitään mikä hänelle kuuluu”- kohdat olivat selkeästi unohtuneet papin aamenen jälkeen.

  • Anonyymi

    Vastaa

    Rahanahne pettävä huora. Tyypillinen kokoomuslainen.

    • Nimetön

      Vastaa

      Huoralle maksetaan nainnista, hänelle tuskin siitä maksettiin.
      Aivan käsittämätöntä touhua koko soppa mutta ei se edellistä faktaa mihinkään muuta

  • K

    Vastaa

    Paulan tavoittaa tuusula.fi sähköpostista, jos haluaa lähettää tsemppiviestejä.

  • bonoboa perseeseen

    Vastaa

    Äidin lapsi, ehkä isän, on tunnettu afrikan niggerien sananlasku. Yleistä toimintaa kulttuureissa , joissa promiskuiteetti on vallitseva kuten bonoboilla ja nekruilla.

  • Late

    Vastaa

    Soitin ja laulu yhtye Impaled nazarene on tehny biisinkin tollasista horoista. Balladin nimikin on osuvasti nyrkillä tapettava huora

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Luulisi, että kaikille asianosaisille olisi edullisinta oikaista virhe.

    • pää määrää

      Vastaa

      Varmasti olisikin ja riittävän älylliset sopisivat asiasta keskenään turvautumatta kömpelöön lain tulkintaan.

  • Olavi Koskela

    Vastaa

    Toteutuuko tässä tapauksessa jonkun mielestä oikeus? Johan jo Olaus Petrin tuomarinohjeissa sanotaan, että ”Mikä ei ole ole oikeus ja kohtuus, ei saata olla lakikaan.” Ei ole oikeusvaltiona itseään pitävälle maalle kunniaksi, jos tekninen ja keinotekoinen asian vanhenemispykälä tekee tällaiset täysin kohtuuttomat ratkaisut mahdollisiksi ja ilmeisesti mahdottomiksi muuttaa.

  • Sairaalan asukit

    Vastaa

    Kokkareissa on mätää melko paljon ja rehellisyys vieras käsite nopeasti miettien stubbi katainen orpo jne. Mätäpuolue. Sitten inhokkeja melko rivi. Kumpi on pahempi sdp-vihr-kok-kesk?? Kaikki sikailevia psykopaatteja.

  • Huora on huoralle huora

    Vastaa

    Tämäkin huora antaa hienon esimerkin lapselleen, suoranaiset menestyksen avaimet. Vai ajattelikohan hän, ettei lapsi tule koskaan kuulemaan tästä episodista?

    • Nimetön

      Vastaa

      Täysin samaa mieltä 😠

  • Timppis

    Vastaa

    Ennemmin maa repeää.kun.…..

  • N.N.

    Vastaa

    Miten joku kehtaa? On se sitten niin väärin. Lapsi tulee häpeämään äitinsä.

  • Tyrsky

    Vastaa

    Virallinen isälle tarjoutuu tässä ainakin se mahdollisuus, että on tuolle lapselle aidosti rakastava vanhempi. Asetelman näyttäessä tuolta miltä näyttää ei nimittäin ole lainkaan varmaa, että biologisilla vanhemmilla olisi rakkautta lapsellensa tarjota.

    Toivotaan, että biologiset vanhemmat ymmärtävät asetelman olevan heitä vastaan – ja sitä enemmän se on heitä vastaan mitä kauemmin asian kanssa viivytellään. Mitä he sanovat, kun mikä tahansa viranomaistaho kyseenalaistaa heidän toimensa; millä tavoin heidän osoittamat moraalikäsitykset ovat kestävällä pohjalla, miten tämä kaikki palvelee lapsen etua?

  • BK

    Vastaa

    Onpas inhottava ämmä. Toivottavasti syytön mies vapautetaan vastuusta ja ämmä laitetaan maksemaan. Rosvo mikä rosvo. Vahingossa voi töppäillä kuka vain, mutta tuollaista tahallista pahaa tekee vain läpeensä paha ihminen.

    • Nimetön

      Vastaa

      Naisellekin selvisi uutisten mukaan vasta isyysyestin yhteydessä isyys.
      Outoa kyllä sinänsä että jos miehelle selvisi naisen mailia lukiessaan niin luulisi naistenkin lukeneena kyseiset mailit 🤔

  • Tomppa

    Vastaa

    Kylä-Harakka? Nomen est omen, vai miten se meni?

  • Mädät poliitikot

    Vastaa

    Joo kyllä toi Kylä-Harakka nimi sopii tälle eukolle hyvin..

  • Normiäijä Jkl

    Vastaa

    Akalta letkut poikki.

    • Hutisalo

      Vastaa

      Pään ja harioiden välistäkö???

  • juha.

    Vastaa

    Älä koskaan luota naiseen!

    Sitten kautta feministisen länsimaailman nuoret naiset ihmettelevät sitä, että yhä kasvava määrä nuoria miehiä ”haluavat kulkea omia polkujaan” ilman edes pienintäkään ajatuksen häivää naimisiin menemisestä. Tähän on vaikuttanut etenkin se, että miehet käytännössä teurastetaan elävältä avioeroista käytävissä oikeusasteissa. Sotakin on miehelle parempi.

    Toisaalta länsimaissa poikamiehinä pysyvistä nuorusta miehistä rakennellaan jos jonkinlaisia uhkakuvia ja terroristeja. Siis niitä ”ääääärrrrrioikeistolaisia” kuten Ruotsin TV4 sai asian puristettua rupotsalaiseen ”mielimuottiin”.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Paula on erittäin vastenmielinen ämmä, sääliksi käy sitä huijatuksi tulluta miestä.
    Toivottavasti tuo lehmä saa vielä paljon paskaa niskaansa!

  • Eikka

    Vastaa

    Kokoomus ei ole ottanut asiaan kantaa, koska kyseessä on puolueen hyväksi havaittu yleinen toimintatapa.

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Kyseessähän on 100 % petos minkä rikohyöty on ulomitattava takaisin rikosuhrille eli isäksi leimatulle, jolla ei ole mitään tekemistä ko siitoksen kanssa.

    Seppo Lehto demlajuristien rikosuhri kansankiihotus, uskonrauha ymv julkeiden virkarikollisten kunnia-asioissa https://Tuomionpurku.blogspot.com

  • Kaitsu

    Vastaa

    J on saanut tiedon tammikuussa 2016. Hän on tilannut DNA-testin ilmeisen pian asiasta tiedon saatuaan ja laittanut testin takakonttiin. Hän on muuttanut pariskunnan yhteisestä kodista maaliskuussa. Hän ei ole onnistunut avaamaan takakonttiaan neljään kuukauteen ja on saanut lopulta sitten testituloksen kesäkuussa, jolloin pariskunnan lapsi siis täytti kaksi vuotta.

    Vasta elokuussa hän toimitti isyyden kiistämishakemuksen oikeuteen. Hän ei toimittanut isyyden tunnustamisen kiistämishakemusta, kuten Partisaani väittää, vaan nimenomaan isyyden kiistämishakemuksen. Hän ei ole koskaan tunnustanut isyyttään, vaan isyys on määräytynyt hänelle avioliiton kautta.

    Isyyslaki määrittää, että isä on lapsen äidin aviopuoliso.

  • J.P. Hyvärinen

    Vastaa

    Jani Kylä-harakan kannattaisi nostaa petossyyte entistä vaimoaan Paula Miettistä vadtaan.

  • Tuomion trumpetti

    Vastaa

    Tarkista paula tissisi säännöllisesti.. jumala rankaisee huorintekijöitä. Rintasyöpä taivallinen rangaistus.

  • Pasi

    Vastaa

    Jumalauta,että on kiero ja rahanahne ämmä. Toivottavasti tuo saatanan kanttura löytää vielä monta kertaa edestään tuon petoksen. Turpaan tuollasia pitäis vetää.

  • Nimetön

    Vastaa

    Tämän takia olisikin hyvä, jos isyys olisi pakko testata myös avioliitossa.

  • Nimetön

    Vastaa

    https://www.tuusula.fi/sivu.tmpl?sivu_id=8727 tätä kautta voi muuten laittaa palautetta Tuusulan kunnalle, jos esimerkiksi pitää jonkun rikolliseen ja täysin moraalittomaan toimintaan toistuvasti syyllistyvän henkilön työllistämistä moitittavana. Esimerkiksi tämmöisen henkilön palkkaamista viestintäpäälliköksi

  • Nimetön

    Vastaa

    Ihmettelen lapsen äitiä ja ihmettelen lapsen biologista isää. Tuomittavaa toimintaa. Millainen on lapsen, nykyään alakouluikäisen koti- ja kasvuympäristö ja siellä tarjottava elämänfilosofia. – Isyyslaki korjaukseen! – Ihmettelen myös vasemmiston Anna Kontulaa, jonka mielestä asiaa ei olisi pitänyt julkisuudessa käsitellä. Lapsen edun takia. – Anna Kontula & co. voivat vaikuttaa lakeihin! – Ihmettelen myös Kokoomusta, joiden riveissä vielä seisoo Paula, joka kavalsi rahaa paikdllisyhdistykseltä. – Korjatkaa, jos olen väärässä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi