Kuinka monta piikkiä olet valmis ottamaan?

Suomessa otettiin käyttöön "väliaikainen" rokotepassi, jonka on luvattu olleen käytössä vain loppuvuoden ajan. Mitä luulette, siirtyykö "väliaikaisen" passin voimassaoloaika kerrotusta eteenpäin?

Kolumnit

Passin tarkoitus on toisaalta luoda poliisivaltiomaista valvontakoneistoa ihmisten liikkeistä ja toisaalta painostaa ihmisiä yksityisen bisneksen orjaksi: ota uusi piikki, tai passin voimassaoloaika loppuu. Tällä hetkellä Suomessa puhutaan jo kolmannesta piikityskierroksesta. Joka kerta, kun tulee uusi kierros, lääkefirmat tekevät valtavat rahat. Luuleeko joku siis, että piikille pakottaminen loppuisi jossain kohtaa? Uusia rokotekierroksia voidaan pakottaa puhumalla ”uusista varianteista” tai sitten vaan räkimällä päin kansalaisten naamaa ja kertomalla, että edellisen piikin teho on jo laskenut liikaa, tähän mennessä ottamasi rokotteet ovat siten turhia.

Rokotteen ottaneet ovat monet tällä hetkellä ylpeitä ja ivallisia rokottamattomia kohtaan, koska heillä on enemmän ”vapauksia”, kuten myöhempään ravintolassa olo. Nämä ovat sitä ihmisryhmää, jotka uskovat homman olevan hoidossa kahden piikin jälkeen. Tämä siis siitä huolimatta, että valtio puhuu jo avoimesti kolmannesta piikityskierroksesta.

Italiassa ihmisille ei enää saa maksa palkkaa, mikäli heillä ei ole koronatodistusta. Ranskassa ihmisiltä kielletään lähes kaikki sosiaalinen elämä ilman todistusta. Kyse on ilmiselvästä painostamisesta piikille, jonka voimalla jättimäiset rikollisfirmat tekevät valtavia summia rahaa.

Koronapassilla painostaminen toimii niin kauan, kun ihmiset käyvät hakemassa rokotteen. Mikäli ihmiset eivät ottaisi piikkiä, ei siihen painostavilla olisi valtaa yhä eteneville painostuskeinoille. Piikillä käyvät tekevät itsestään käytännössä lääkeyhtiön orjia: mikäli et ota heidän tuotetta ja uusi sitä tasaisin väliajoin, riisumme oikeutesi sosiaaliseen elämään, työn tekoon, jopa kotoa poistumiseen tai kaupassa käymiseen. Kuinka järkevältä tämä kuulostaa?

Koska on selvää, ettei rokotukset tule loppumaan kolmeen, neljään tai viiteenkään piikkiin jo pelkästään siitä saatavien rahojen vuoksi, on aiheellista kysyä rokotetuilta: kuinka monta piikkiä olet valmis ottamaan?

Hyvinvointi Kolumnit Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Heka

  Vastaa

  Niin ja kun se piikki ei pelastanutkaan. Ihmiset sairastuvat siitä huolimatta.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ihmisten jakaminen jyviin ja akanoihin sekä vapauksien rajoittaminen ja kontrolli tulee ennemmin tai myöhemmin purkautumaan mellakoina ja vallankumouksena. Kapina itää pinnan alla ja puhkeaa kukkaan äkillisesti ja yllättäen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä oli arvattavissa jo etukäteen, ei tarvinnut kuin lukea ”terveysasiantuntijoiden” kummallisia lausuntoja pitkin kulunutta vuotta.
  Miettikää näitä juttuja mitä ollut:
  ”Jo ensimmäinen piikki tuo vapautusta”.
  Tasaisin väliajoin on kuulunut, että nyt on ”Uusi, aiempaa herkemmin leviävä variantti”.
  ”70 % rokotuskattavuus on riittävä”
  ”80% prosentin rokotuskattavuuden saavutuksen jälkeen yhteiskunta vapautuu”
  Agenda-Salminen tällä viikolla:
  ”80% rokotuskattavuus ei riitä”.

  Kun rokotepassia kehiteltiin, monet valveutuneet kansalaiset sanoivat jo silloin, että ”tämä ei tule vain matkustusasiakirjaksi, tämä tulee kansalliseen käyttöön maan sisäpuolelle”, niin miten siihen reagoitiin?
  Mediaa myöten sitä pidettiin ”hörhönä salaliittoteoriana”.
  Kun valveutuneet kansalaiset sanoivat, että ”piikitykset eivät jää kahteen piikkiin, kohta tulee kolmas, sitten neljäs jne.”
  Missä vaiheessa nyt ollaan?
  Suomessa suunnitellaan koko väestön kolmatta piikityskierrosta ja joissain maissa puhutaan jo neljännestä piikistä!
  Mitä tämä kertoo ”rokotteiden” tehosta, kun alle vuoden sisään kansaan piikitetään kyseenalaista rokotetta jo kolmannen kerran?
  Se kertoo sitä, että rokote EI voi olla millään tapaa tehokas, sillä jos se toimisi, ei näin montaa piikkiä tarvitsisi näin lyhyessä ajassa antaa!

  Valtamedia voisi kerrankin tehdä sitä ”vastuullista journalismia” ja tarttua yllä mainittuihin kommentteihin, oliko rokotepassi salaliittoteoriaa, entä se, että piikitykset eivät jääneet kahteen kertaan tai se, että ”yllättäen” suunniteltu rokotuskattavuus ”ei riitäkään”?

  Ennalta oli odotettavissa valtamedian seuraava iskuyritys rokottamattomia kohtaan ja kuinkas kävikään, nyt on meneillään ennennäkemätön painostus‑, ‑pelottelu ja uhkailukampanja rokottamattomia kohtaan.
  Monet ihmiset ovat laiskoja ja mahdollisesti jopa hieman tyhmiä ottamaan asioista selvää, osa sitten taas puhtaasti auktoriteettiuskovaisia, tämä jälkimmäinen ryhmä ajattelee varmasti logiikalla ”parempi tehdä niin kuin meille kerrotaan, enhän halua olla hankala tapaus, aiheuttaa ongelmia ja kokea huonoa omatuntoa, kyllä tämä pandemia sitten päättyy kun kaikki teemme niin kuin halutaan ja tämä perusoikeuksien poisto on vain väliaikaista”.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”Joka kerta, kun tulee uusi kierros, lääkefirmat tekevät valtavat rahat. ”

  Ikäänkuin tuo olisi asian pihvi. 

  Tyhjästä rahaa luovan rahajärjestelmän perustaneet tahot eivät tarvitse myyntituloja. Ne tarvitsevat keinoja varmistaa jo muilla tavoin suvereeni valtansa.

  Olipa kyse rokotejärjestelmästä, rokotepasseista, tai vaikkapa ilmastonmuutoksen torjunnasta, ne kaikki tähtäävät pelkästään vallan lujittamiseen. Tässä minuutin pituinen esimerkki:

  https://www.bitchute.com/video/v1RNE05HYY7Z/

  Ensin on luotu rajut velat kaikkiin maihin ja nyt kerrotaan miten sotilastyyppisellä operaatiolla velkaantuneet maat saatetaan vihertekosyiden varjolla totalitarismin ikeeseen. 

  Jos joku on sitä mieltä, että antaa prinssin puhua, eihän kuninkaallisilla ole valtaa, ei vapaamuurareillakaan enää nykyään jne, katsokoon tämän:
  https://www.bitchute.com/video/giHLa51u3i0U/

  Tuo itsessään ei ole todiste epärehellisyyksistä, mutta valveutuneet ovat ne itsellensä jo selvittäneet ja tuo vain näyttää kuinka vapaamuurareilla on ollut suuri vaikutus maailmanhistoriassa ja hierarkkisen organisaatiorakenteen ylälauteilla on myös kuninkaallinen.

  Myönnän ja pahoittelen, että artikkelin kannalta kirjoitin aiheen vierestä, mutta artikkelissa itsessään piikittämisen motiivit esitettiin virheellisesti, tai jätettiin käsittelemättä. Niiden esiintuominen on ensisijaisen tärkeää. Ne ovat suorastaan saatanalliset.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”tuo vain näyttää kuinka vapaamuurareilla on ollut suuri vaikutus maailmanhistoriassa ja hierarkkisen organisaatiorakenteen ylälauteilla on myös kuninkaallinen”

  Piti olla:
  tuo vain näyttää kuinka vapaamuurareilla on ollut suuri vaikutus maailmanhistoriassa ja että hierarkkisen organisaatiorakenteen ylälauteilla on myös kuninkaallinen

 • Kyynikko

  Vastaa

  Kenties kyse on vain minun tuttavapiiristäni, mutta ”rokoteinnostuneet” ovat järjestäen yli 70 vuotiaita. Ne nuoremmat joiden työnantajat ovat pakottaneet heille rokotuksen ovat sanoneet suoraan, ettei heidän pieniä lapsiaan tulla rokottamaan Mrna rokotteilla, eivätkä he ilman työpaikan menetyksen pelkoa olisi rokotetta halunneet. Tästä johtuen katsonkin, että ”ivallisuus” rokotettujen keskuudessa on pikemmin pienen vähemmistön itsetehostamista ja ennenkaikkea valtamedian luoma ja ylläpitämä myytti. Kuka hitto haluaisi kapakkaan ”rentoutumaan rajoitusten parissa” muutenkaan?

 • pöh

  Vastaa

  En yhtään.
  Miksi kukaan ei kyseealaista sitä että ne lääketehtaat ei valmista ”perinteistä” rokotetta?
  Siis rokotetta jossa olisi heikennettyä tai tapettua virusta jolloin elimistö luo taudille immuniteetin.

  • Minna

   Vastaa

   Ehkäpä se on niin ilmeistä, että mitään virusta ei ole. Sellaista ei ole yhdestäkään näistä ”lukemattomista COVIDIN saaneista” eristetty.…. Mikroskooppikuvissa on tavallisia eksosomeja.

 • pää määrää

  Vastaa

  Kun ilmastonmuutos tuottaa vain hitaasti rahaa 1ppm globalistieliitille (7000 henkilöä), on keksitty koronarokote avustamaan. Voi olla, että siitä on hyötyäkin kansalaisille, mutta nyt on menty liioittelun tielle.
  Kiire kuitenkin on, rahat eivät kasva riittävällä vauhdilla ja ilmastonmuutospolitiikka romahtanee pian, koska ilmaston lämpötilojen keskiarvo on kääntymässä laskuun. Keskiarvossa ei ole oikeastaan mieltäkään. Siinähän mitataan lämpötiloja alailmakehässä ja lasketaan niiden keskiarvo kuukaudessa ja katsotaan sen muuttumista.
  Käytännössä tämä on sama, kuin mittaisit eri huoneitten, saunan, jääkaapin, pakastimen ja autotallin lämpötilat ja laskisit niiden keskiarvon. Sen perusteella tekisit huomioita omaisuutesi lämpötilan muutoksista ja kauhistuisit, jos se olisi kohoamassa asteen elinaikanasi.
  Ainoa järkevä keino tarkkailla maapallon olosuhteitten muuttumista lämpötiloista johtuen olisi tarkkailla meriveden lämpötioja ja meriveden lämpöenergian muutoksia. Sitä on yritetty soveltaakin, koska lämpötilat eivät ole kohonneet ennusteiden mukaisesti.

 • Totuus ensin

  Vastaa

  Vähän käy sääliksi näiden rokotettujen lyhytnäköinen ajattelu.

 • Dob

  Vastaa

  En ensimmäistäkään.

  • Jesse

   Vastaa

   Kaksi on otettu ja se on sitten siinä. Lisää ei oteta tulkoon sitten mitä vaan paskaa niskaan.

 • Ei mitään uutta auringon alla

  Vastaa

  Niin… En ole tähänkään asti ottanut yhtään flunsspiikkiä enkä aio muuttaa hyväksi havattua käytäntöä. Jokainen flunssa joka on tullut, on sairastettu ja siitä saatu vasta-aineita. Tuhkarokon ja HongKongilaisen sairastaneena ei ole montaa influenssaa vuodessa. Jos yhtäkään.

  Aasialainen ja HongKongilainen kuitenkin tappoivat enemmän ihmisiä kuin nykyinen Corona A.30. Eikä sitä silloin pidetty mitenkään vakavana. Käskettiin vain syömäne enemmän C- ja D‑vitamiineja.

 • pena

  Vastaa

  Kovasti ne saarnaa että pitäis vastuu ottaa ja piikitellä ittesä kuoliaaks, mutta kuka sen vastuun sitten ottaa jos kuolen noihin piikityksiin? Itse olen karanteenissa ja en ole virukseen ainakaan vielä kuollut.

  • Nimetön

   Vastaa

   mahtaako olla edes koronaa sulla? pcr-testi kun antaa 90% vääriä positiivisia tuloksia!
   pyydäpä että ottavat verikokeen jolloin voisivat verrata siitä saatua näytettä esim. eristettyyn koronavirukseen, ai niin, sitähän ei ollut vielä(kään) eristetty!

   • pena

    Vastaa

    Ei ole koronaa, kun olen vaan ihan karanteenissa ettei se tule jos nämä kaikki bilettäjät tartuttaa joka puolelta.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Maskipakko totta käytännössä. Porin poliisi ei aloita tutkintaa tapauksista joissa maskiton ei saanut äänestää ja opettaja poisti maskittomat koulusta. Poliisi ei aloita koskaan tutkintaa suomalaisten syrjinnästä. KHO katsoi että vaalivilppi ei anna aihetta toimiin. Mutta USAssa ei vaalivilppiä ole . Se salaliittoteoria. https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008368262.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=sk_tf&utm_source=is.fi&utm_content=etusivu

 • Hyperborean

  Vastaa

  Jätän tämän vain tähän…
  https://avoin.media/2021/11/04/spartacus-kirje/

 • 3%

  Vastaa

  Piikityksen takana on valtava koneisto, jonka toiminta aloitettiin jo ennen ensimmäistä Covid 19 tapausta Wuhanissa.
  https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019–2022_roadmap_en.pdf
  https://ec.europa.eu/health/vaccination/ev_20190912_en
  Vaccination for all:
  https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/10actions_en.pdf
  In vaccines we trust:
  https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/ev_20190912_mi_en.pdf

  Piikitys tuntuu tehoavan hyvin. Kentälle kuolleina kaatuvista jalkapalloilijoista ja jääkiekkoilijoista saa lukea jatkuvasti. Kehonrakentajia putoilee vielä tiuhempaan. Näillä tapauksilla ei ole luonnollisesti mitään tekemistä piikin aiheuttamien sydänongelmien ja muiden terveysriskien kanssa…

  Myös Suomessa mietitään kulisseissa miten perustuslaki saadaan ohitettua ja pakkorokotukset ja koronapassi saadaan otettua käyttöön. Jos passi ja pakkorokotukset saadaan runnottua läpi, (jos ei muuten niin tekaistulla poikkeustilalla), seuraava vaihe on mikrosiru, joka istutetaan kaikkiin ihmisiin.
  Linkissä oleva Klaus Scwabin haastattelu on vuodelta 2016, mikäli joku sattuu väittämään tätä salaliittoteoriaksi
  https://www.youtube.com/watch?v=UmQNA0HL1pw

 • Hema

  Vastaa

  Samaa mieltä ’Tyrsky’n kanssa. Vallan lujittaminen on rokoteagendan ydin. Lisäksi tätä globalisti-satanisti-sadisti eliittiä ilmeisesti ”huvittaa/viehättää” ajaa asiat siten että me maksamme sekä ’lääkkeestä’ että ’sairaudesta’. Ajatelkaa vaikka äly(nnetuhoamis)puhelimia, ja niillä netissä selaamista. Ette voi välttyä mainoksilta laitteissa jotka olette ostaneet omiksenne. Ette voi välttyä pop-up mainoksilta maksamissanne ISP-palvelussa (puhelimella surffatessa). Ette voi välttyä datanne vuotamisesta, teidän itsenne seurannasta tai siitä että – teistä saadulla datalla – joku ”setä alkaa tienata sillä fyffee”, jossain kaukana googlen kellareissa.
  Ps. Tulkitsen kaikki piikittämisyritykset itseäni ja läheisiäni kohtaan päällekarkauksiksi, ja tulen käyttämään liioiteltua voimaa lopettaakseni kyseiset yritykset, kunnes uhka on poistunut .

 • Pah

  Vastaa

  Toi Hyperboreanin linkkaama spartacus-kirje (Avoin Media)
  https://avoin.media/2021/11/04/spartacus-kirje/
  mehukkaine linkkeineen kannattaa lukea huolella.
  https://avoin.media/2021/09/09/viruspandemia-vai-valheita-vallan/
  Sen verran tymäkkää asiaa että itkuahan tässä saa pidätellä kun tajuaa tämän rikoksen mittasuhteet. Siellä on paljon ihan uusia juttuja jotka jokaisen olisi hyvä tietää.

  Se on selvää että tätä rikosta on valmisteltu pitkään ja hartaasti USA:n Demarileirissä.

  Obaman 2014 kiusallinen Freudilainen lipsahdus?

  https://www.tiktok.com/@ashleigh_oates81/video/6966124355571027205?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

  Freudilainen lipsahdus eli parapraksis (kr. παρά ’vasta’ + πρᾶξις ’toiminta’) tarkoittaa sitä, että ihminen tulee vahingossa sanoneeksi, jotakin mikä olisi ollut syytä pitää salassa muilta.

  Lisää tuskaa tarjoaa MV-lehti: ”Kauhututkimus Ruotsista: mRNA-rokotteet estää DNA-korjauksen, vahvistaa syövät, aiheuttaa immuunikadon ja kiihdyttää ikääntymisen”

  Oma vilpitön käsitys tästä kaikesta on että meneillään on koko globaalin sivilisaation järjestelmällinen tuhonta. Nämä viranomaistemme kanssa saumatonta yhteistyötä tekevät rikolliset saavat nähtävästi tehdä niin paljon tuhoa kuin vain ikinä kerkeävät. Mitkään lait ja perussopimukset eivät nähtävästi ole niin pyhiä etteikö tämän tason rikolliset voisi niitä viranomaisina häärivien rikoskumppaneidensa avulla polkea maahan.

 • Kokonaiskuolleita ei enempää missään

  Vastaa

  Ei ole olemassa COVID-19 (koronavirustautia). Covidia ei ole ollut olemassa milloinkaan. Kenelläkään ei ole koskaan ollut Covid-tartuntaa. Sellaista ei yksinkertaisesti ole. Sellaista ei ole eristetty tänä päivänäkään. Mikroskooppikuvissa on eksosomeja. Tulisi lakata sanomasta, että ”sinulla oli se”, lakata sanomasta, että ”tunnet jonkun, jolla oli se”. Pitäisi lakata sanomasta, että puoskareiden myrkkypistos ”lieventää Covidin oireita” tai muuta vastaavaa hölynpölyä. Se ei tee niin. Se ei tee niin, koska sitä (Covidia) ei ole olemassa.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Ei tietenkään ole olemassa. Se on SALALIITTO MISSÄ KAIKKI MAAIlMAN VALTIOT OVAT MUKANA!

 • 3%

  Vastaa
 • Late

  Vastaa

  Ei tarvi olla ennustaja että rokottamattomien verta ja selkäydinnestettä tarvitaan hirveät määrät kuten myös elinluovutukseen rokottamattomien terveitä elimiä.

 • Mietiskelijä vaan

  Vastaa

  Koronarokote on viimeinen yritys tuhota valkoiset kansat. Miettikää miksei esimerkiksi afrikassa ole rokotettu ja painostettu väestöä? Olen ottanut jo kaksi ja kadun kumpaakin nyt. ”Rokote” pääsee verenkiertoon ja sieltä aivoihin ja vaikuttaa niinkuin rokotteen luoja on ikinä halunnutkin.

 • asdasd

  Vastaa

  älkää antako lapsianne piikittää tällä

  https://off-guardian.org/2021/11/06/pfizer-vax-kill-200-to-save-one/

 • Tälle hulluudelle on saatava loppu

  Vastaa

  Rokotus on WEF ajama kansanmurha. Marinin hallitus hivuttaa vähitellen rokotus, koronapassi ja sirupakkoa kaikille kansalaisille. Piikittämättömiä tulee vielä kohtaamaan ennennäkemättömät sorto, kiristys ja pakkotoimet. Sairaalat tulevat pian täyttymään piikitetyistä, mitä useampi annos ihmisille annetaan tätä myrkkyä. Vain 100% kattavuus tulee olemaan WEF luotsaamille poliitikoille ja virkamiehille riittävä määrä jatkuvine tehostepiikityksineen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi