Oululaislukijan tunnelmia koronatyrannian vastaisesta mielenosoituksesta

Hallituksen viimeaikaiset uhkaukset rajoittaa ankarasti suomalaisten kokoontumisvapautta ovat alkaneet poikia kansalaisaktivismia eri puolilla Suomea – lukija kirjoittaa Partisaanille tunnelmista Oulun mielenosoituksessa.

Lukijan mielipide

Joukko Me kansa- sekä Vapauden puolesta ‑liikkeiden jäseniä osoitti mieltä Oulussa valinnanvapauden puolesta ja kuristavia koronarajoituksia vastaan sunnuntaina 21.2.2021 Oulun Rotuaarilla kello 13.

Mielenosoittajat haluavat koronarokotteen ottamisen olevan jokaisen oma valinta, ilman pakkoa tai esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa painostusta. Rokotteesta kieltäytyvät joutuvat kuitenkin tällä hetkellä uhkailujen ja nimittelyn kohteeksi, mikäli he julkisesti kertovat valinnastaan.

Kiihtyneet kansalaiset Rotuaarilla kutsuivat mielenosoittajia salaliittoteoreetikoiksi ja itsekkäiksi, mutta yleisesti ottaen tilaisuus pysyi rauhallisena. Poliisipartio kävi myös puhuttamassa tapahtuman järjestäjiä. Hyvissä ajoin tehdyt ilmoitukset useista korkeintaan kymmenen hengen mielenilmauksista samalla alueella eivät olleet tavoittaneet asiasta vastaavia poliiseja.

Järjestämällä kaksi tai useampia kymmenen hengen kokoontumista kaikkien mukaan pääsy voidaan luovalla ratkaisulla taata. Mielenilmauksia tullaan jatkamaan!

Aktivismi Hyvinvointi Kokoontumisvapaus Koronavirus Lääketeollisuus Liikkumisvapaus Lukijan mielipide Mielenosoitus Oulu Politiikka Rokotteet Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Totta kai kun nurkka-jumala YLE on toitottanut ”salaliittoteoreetikoista”, niin lammas-kansa käy iholle niitä, jotka ottavat ITSE asioista selvää. Se on ainoa keino tänä päivänä ja se vaatii tekijältään älyä, itseluottamusta, viitseliäisyyttä, avointa mieltä, tervettä epäluuloa (mkä on luonnossakin eläinkunnassa peruselementti, joka suojelee lajin säilymistä) ja piskuiseksi lopuksi:
  ”Vain kuolleet kalat menevät virran mukana!”
  YLE, jopa syytti ylipäätänsä totaali rokotekriitikkoja miksipä muuksikaan kuin ”Äärioikeistolaisiksi”! Voi Pyhä Jumala tämän maaiplman yksinkertaisuutta!!!

 • JouniL

  Vastaa

  Nyt on hyvä tilaisuus ryhtyä kutsumaan äärioikeistolaisten vastapuolta (ja aivan perustellusti ja hyvällä omatunnolla) fasisteiksi!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi