Väestönvaihdon käsikassara: Maahantunkeutujia Suomeen kuskaava Tapani Kukkola vetoaa ”kansalaisvelvollisuuteen”

Yritysrekisterin tietojen perusteella itärajan tunkeutujakriisi on osoittautunut Kukkolan yhtiölle siunaukseksi.

Väestönvaihto

Tapani Kukkola.

Kukkolan Tilausliikenne Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Erkki Tapani Kukkola (s. 2.2.1963) kertoo Yleisradiolle osallistuneensa maahantunkeutujien kuskaamiseen itärajalta Suomeen ”kansalaisvelvollisuuden” vuoksi. Itärajan väliaikaisen sulkemispäätöksen vuoksi Kukkolan suorittamat kyyditykset ovat nyt tauolla ainakin 13.12. asti.

Kukkola kertoo kuskanneensa ”30–40-vuotiaita hyväkuntoisia, hyviin vaatteisiin pukeutuneita ja älypuhelimet omistaneita” miehiä Raja-Joosepilta jopa Ouluun asti. Toimeksiannot Kukkola sai viranomaisilta, joten hänen kuljetusyhtiönsä teki veronmaksajien kustannuksella rahaa edistäen samalla röyhkeästi väestönvaihtopolitiikkaa.

Yritysrekisterin tietojen perusteella itärajan tunkeutujakriisi on osoittautunut Kukkolan yhtiölle siunaukseksi. Kukkolan Tilausliikenne Oy:n tulos painui koronavuosina pahasti pakkaselle, joten yhtiön likviditeetin kannalta arabi- ja afrikkalaismiesten tulvan jatkuminen on vain ja ainoastaan positiivinen ilmiö.

”Kukkola piti tehtävää kansalaisvelvollisuutenakin, kun kerran on liikennöitsijä ja omistaa busseja,” Yleisradio kirjoittaa. Rajan avaamiseen asti Kukkola tulee keskittymään tavallisten turistien kuskaamiseen, sillä Lapin matkailusesonki on juuri alkamassa. Kun käsky käy, Kukkola on kuitenkin valmis jatkamaan tunkeutujien kuljettamista suomalaisten riesaksi, vaikka tämä johtaisi viattomien ihmisten raiskauksiin ja pahoinpitelyihin.

Kukkolan yhtiön tarkat yhteystiedot löydät alta:

Kukkolan Tilausliikenne Oy
Y‑tunnus: 1465808–1
Aputoiminimi: KukkolanBussit

Hallituksen jäsenet:
Kukkola Erkki Tapani
Kukkola Merja Kaarina

Postiosoite: Rantatie 9, 99800, Ivalo
Käyntiosoite: Peräsaajontie 7, 99800 Ivalo
Yrityksen puhelinnumero: 040 069 6678
Tapani Kukkolan puhelinnumero: 0400 696 678
Sähköposti: info@kukkolanbussit.com

Lähteet: Yle, YTJ, Finder

Erkki Tapani Kukkola Kotimaa Kukkolan Tilausliikenne Oy KukkolanBussit Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Oulu Poliittiset viholliset Raja-Jooseppi Rotu Turvapaikanhakija Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  mitä tähän sanoisivat Arkadianmäen viisat?

 • Yuutalainen

  Vastaa

  ”Yritysrekisterin tietojen perusteella itärajan tunkeutujakriisi on osoittautunut Kukkolan yhtiölle siunaukseksi.”

  Voitko tarkentaa mistä tämän tarkalleen ottaen näkee? Eihän tilikausi ole edes päättynyt.

 • mika

  Vastaa

  kukkola voisi sitten myös osallistua kansalaisvelvollisuutenaan kolmipyöräisillä maahan saapuneiden neekereiden elätykseen, tuskin, ex-dösä kuskina voin sanoa etten missään muussa työssä ole koskaan tavannut moisia neitejä,suvakkeja„,tämä heppu on ilmeisesti jonkin sortin lappalainen?

 • p.grandell

  Vastaa

  money talking, ihan kuten brysselin kanatkin ”mepit” kaikaavat miten ursulan pirulliset kommunistiset kassan tyhjennys tyhmistä maista revitään. kun ei ole muuta kuin oman rahan himo ‚myydään vaikka oma äiti, isänmaa, muiten hinnalla.

 • Juha

  Vastaa

  Jokainen nyt boikotoimaan näitä mätiä yrityksiä. Lisäksi kaikki yritykset jotka käyttävät mainonnassa ’vähemmistöjä’,.. boikottiin. Esim. Älä osta sitä Jenkki purkkaa jolla tuet mädättäjiä

  • Anonyymi

   Vastaa

   Olen boikotoinut tuotteita, joita mainostetaan rotumuukalaisia sisältävällä kuvituksella. Eräs välttelemäni tuote oli Uncle Ben’s riisi, jonka pakkauksissa oli neekerin kuva. Arvelin, että kuva oli yritys totuttaa ostajat neekereihin. Mutta mitä tekivätkään Amerikan suvakit, päättivät että neekerin kuvan ja sanan Uncle käyttö onkin rasismia. Ja niin kuva poistui pakkauksista ja muistaakseni myös Uncle.

   Samanlainen hulluus Suomessa oli neekeripusupakkauksista neekeripiirroksen poistaminen. On se kumma, että kiihkeimmät rasismin vastustajat haluavat poistaa neekerien kuvat.

   Neekeripusut olivat tuote, joka yhdisti mielikuvatasolla neekerit positiiviseen makuelämykseen. Ja tämähän ei sopinut suvakeille.

   Martin Luther King käytti sanaa neekeri puhuessaan neekeriyleisölle neekereistä. Ehkä näemme vielä senkin, että hänen puheidensa esittäminen ja hallussapito kriminalisoidaan.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Itärajan tunkeutujakriisin ratkaisuksi voisi ehdottaa venäläisille diiliä, jossa Suomi voisi käännyttää Venäjältä tulevia oli syy mikä tahansa. Samoin Venäjä voisi käännyttää Suomesta Venäjälle pyrkiviä oli syy mikä tahansa. Helppoa kuin heinänteko.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mitä helvettiä tämä äijä lässyttää jostain ”kansalaisvelvollisuudesta”?
  Rahankiilto silmissä edistää väestönvaihtoa ja sitä kautta yhteiskunnan entistä pahempaa degeneroitumista, että sellainen ”kansalaisvelvollisuus”…

  • Anonyymi

   Vastaa

   Liikennöitsijä puhui velvollisuudesta. Tarkoittiko hän, että tunkeutujien kuljettaminen oli hänelle vastenmielistä ja kuljetti vain velvollisuuden pakottamana. Hänen sananvalintansa oli jonkinlaista selittelyä, jolla yritti peitellä tekoaan, jonka itsekin sisimmässään tiesi moraalittomaksi.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Jos kuskaisin vaimoni kanssa lapsenraiskaajia rahaa vastaan.. enhän mä saa kertoa, mitä toivoisin tapahtuvan, oikeuteen siitä joutuisin. Itselle ei saa toivoa asiaan kuuluvaa rangaistusta, viattomille lapsille saa tehdä ihan mitä vaan. Sairaampaa valtiota saa hakea jo Ruotsista lähtien.

 • TT

  Vastaa

  Suomi tiiviinä osana lännen globalistista fasistivaltiorypästä aiheutti bussiyrittäjien kaltaisille pienyrittäjille valtavat vahingot koronasekoiluillaan. Myös monille bussiyrittäjille tärkeä Venäjän matkailu on fasistien toimesta lopetettu. Veronmaksajilta ryöstetyt koronakorvausrahat laitettiin tietty hyville veljille. Venäjän matkailun lopettaminen on globofasisteille myös sikäli tärkeää, jottei Venäjästä rakennettu viholliskuva pääsisi sortumaan sitä mukaa, kun matkustavaiset näkevät kuinka somasti naapurissa oikeasti eletään.

  Koska pienyrittäjät ajettiin polvilleen, on näiden jokseenkin mahdotonta kieltäytyä näistäkin matujen kuskaamiskeikoista, joita globofasistit järjestävät veronmaksajilta ryöstämillään rahoilla.

  • Bill The Butcher

   Vastaa

   Unohdit mainita 5G säteilyn, globohomon ja kasari- ysäri – ja fiftarijuutalaiset, helvetin vammainen.
   T. Fasisti

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Kuka tekee tällaista! Nyt palaa päreet totaalisesti. Suomalainen ei toimi näin, oman kansansa vahingoksi. Mistä näitä tällaisia tulee?!?

 • migrin budjetti

  Vastaa

  Jaa‑a. Onko niin, että kun migri lyö tiskiin tarpeeksi pätäkkää, niin siinä kuskataan vaikka divisioona hakemaan turvapaikkaa.

 • pöh

  Vastaa

  Tuohan nyt on vielä pientä verrattuna mitä poliitikot ja heidän lähipiirinsä teki ja varmaan tekee edelleen vastaanottokeskus bisneksellä.

  Ei haittaa jos muutama suomalainen raiskataan ja tapetaan ja jos lasku veronmaksajille on miljoonan, kunhan itselle tulee tonni tai pari hyötyä.

 • Suomalaiset tuhotaan

  Vastaa

  Vastenmielinen paskiainen, ei kuulu suomalaisten geenipooliin.

 • Jukka

  Vastaa

  asuu itse ivalossa missä ei joudu tutustumaan monikulttuuriin,täys paska koko äijä.

  • Plääh

   Vastaa

   Niin matubussit vain suhahtavat Rajajoosepista ohitse Ivalon ja pysähtyvät syömään evästä vasta Sodankylässä

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Ruotsin hybridihyökkääjiä kuljetti 2015-> erittäin suomalaisvastainen toimia LEHTIMÄEN LIIKENNE. Pistäkäähän nimi mieleen. Kyseinen paskapulju kuskasi matuja mm.Rautatientorille häiriköimään Suomi Ensin liikkeen toimintaa. LEHTIMÄEN LIIKENNE ei ainoastaan kuljettanut rajalla vastaanottokeskuksiin vaan ajelutti maahantunkeutujia ympäri suomea kantaväestöä häiriköimässä!

  LEHTIMÄEN LIIKENNE ‑VÄESTÖNVAIHDON ASIALLA!

 • Eugen

  Vastaa

  Korruptoitunut raha-ahne idiootti jolla juutalainen sielu.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Karmea tarina, mutta on todella hyvä, että on olemassa Partisaani, joka kenties ainoana mediana nykyisin tekee todella merkityksellistä TUTKIVAA JOURNALISMIA. Tällaista et valtamediassa näe! Ja juuri näistä asioista meidän kuuluu saada tietää! Pitää paljastaa kaikki, jotka ajavat väestönvaihdon ideaa ja toteuttavat sitä käytännössä. Kansalla on oikeus tietää. Kansalla on oikeus tietää ja valita kenen yrittäjän palveluja käyttävät: kunnollisen suomalaisen vaiko kansan petturin.

 • TONI NYSTRÖM

  Vastaa

  Täysin käsittämätöntä. Eiköhän Kansallisvelvollisuus olisi pitää rajat kiinni!

 • Karma ottaa omansa

  Vastaa

  Ihan tavallinen vasemmistohuora tuo Kukkola kuin moni muukin. Moraalia ei ole. Selkärankaa ei ole. Ahneutta on.
  Säälittävä häviäjä. Vitun lokki.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi