Kukkavirrasta ja White Lives Matterista

Toni Jalonen kannustaa kaikkia omaa kansaansa rakastavia ihmisiä tulemaan mukaan Turun Kukkavirtaan 16.8.2020.

Lukijan mielipide

Tänä vuonna järjestetään kolmatta kertaa Kukkavirta-tapahtuma Turussa tehdyn terrori-iskun uhrien muistoksi. Kuten muistamme, 18.8.2017 marokkolaisen islamistin veitsi-iskussa kuoli 2 suomalaista naista ja 8 muuta henkilöä haavoittui. Tänä vuonna Kukkavirta-tapahtuma on laajentanut teemakseen White Lives Matter, valkoisten elämillä on väliä. Liitän tähän katkelman tapahtuman kuvauksesta:

Tänä vuonna monen suomalaisen ja Suomessa asuvan ulkomaalaisen unelma on lähestynyt huippuaan. Suomalaiset ovat polvillaan etnisyyden perusteella jalustalle nostetun ihmisryhmän edessä ja vaativat virkavallan aseista riisumista. Valtiovallan kannustuksella on nyt Suomessakin jaettu ihmiselämät tärkeisiin ja vähemmän tärkeisiin ja oikeutettu monikulttuurisuuden puolesta mellakointi sekä väkivalta virkavaltaa vastaan.

Viime vuosina kymmenissä jihadistisissa terrori-iskuissa ympäri Eurooppaa on kuollut viattomia sivullisia. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa viimeisen viiden vuoden aikana suomalaisiin on kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä.

Tämän vuoden Kukkavirta-tapahtuma muistaa siis Turun iskun uhrien lisäksi myös kaikkia muita monikulttuurisuuden ja ‑etnisyyden uhreiksi joutuneita suomalaisia sekä muita valkoisia. Maanisen Black Lives Matter ‑mellakoinnin vastapainoksi on enemmän kuin paikallaan saada tänne meille Suomeenkin arvokas White Lives Matter ‑teemainen mielenilmaus. Vielä enemmän paikallaan olisi, että tapahtuma olisi tänä vuonna myös osallistujamäärältään suurempi kuin aiempina vuosina.

Tähän mennessä Black Lives Matter on pelkästään voittanut. Patsaita on kaadettu ja poistettu, mellakoitsijoiden edessä on polvistuttu ja suuret yritykset sekä julkisuuden henkilöt ovat rummuttaneet kilpaa BLM:n valkoisia ihmisiä vastaan kohdistuvaa vihasanomaa. Suomessakin tietyt tahot yrittävät kovasti puskea läpi narratiivia siitä, että meidän suomalaisten tulisi kokea syyllisyyttä esimerkiksi kolonialismista ja afrikkalaisten orjuudesta. Yhdysvalloissa käynnistynyt BLM on rantautunut sellaisenaan myös Suomeen ja olemme jo kuulleet erään somalimielenosoittajan suusta, että heillä on oikeus tuhota Helsingin rakennuksia, koska he ovat ne rakentaneetkin. Jokainen voinee tehdä johtopäätökset näiden BLM-mielenosoittajien kognitiivisista kyvyistä.

Tämä sairas kehitys vaatii näkyvän vastavoiman, ennen kuin heräämme tilanteeseen, jossa lapsemme ja lastenlapsemme uskovat oikeasti suomalaisten olevan osasyyllisiä kaikkiin historiallisiin vääryyksiin orjakaupasta holokaustiin ja alistuvat sen vuoksi mihin tahansa muukalaisväestön päähänpistoon. Enää ei yksinkertaisesti riitä se ajattelu, että ollaanpa vaan hissukseen ja annetaan vastapuolen tehdä virheitä. Se ei ole toiminut tähänkään asti, eikä se tule toimimaan jatkossakaan. Vastapuoli ei pelaa reilusti, vaan se tahtoo tuhota toimeentulomme, maineemme ja historiamme – eikä sitä nykymenolla pysäytä mikään. Pitää uskaltaa välillä myös ”alentua heidän tasolleen”, jos mielii saada kehityksen pysäytettyä ja käännettyä.

Yhä selvempää on, että käymme tällä hetkellä kulttuuri- ja identiteettisotaa, jossa värilliset saavat ajaa ääneen oman ryhmänsä etua, mutta valkoiset saavat ajaa vain kaikkien muiden paitsi oman ryhmänsä etua. Tämä tilanne on kestämätön. Valkoiset ovat todellakin se osa ihmiskuntaa, jota ei puolusta kukaan muu kuin se itse. Maailman mittakaavassa valkoiset ovat vähemmistö ja muutaman vuosikymmenen päästä tilanne on sama myös historiallisesti valkoisissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Haluammeko todella sitä? Emme! Me sanomme, että nyt riittää!

Kaatuneen maidon perään itkemisen aika on ohi, emmekä jää myöskään odottamaan, että koska seuraava maitolasi kaatuu. Me nostamme pystyyn jo kaatuneet lasit ja täytämme ne uudelleen – ja pidämme huolen, että ne myös pysyvät pystyssä.

Edellä kirjoittamieni ajatusten kera aion itse osallistua Turun Kukkavirtaan 16.8.2020 ja kannustan kaikkia omaa kansaansa rakastavia ihmisiä tulemaan myös mukaan. Annetaan yhdessä näkyvä alkusysäys sille, että meidän tuhostamme haaveilevat tahot saadaan vipeltämään takaisin siihen koloon, josta ne ilmestyivätkin.

Valkoisten elämillä on väliä!

Lisäluettavaksi lista George Floyd ‑mielenosoitusten aikana poistetuista patsaista ja muistomerkeistä, joita on yli 80 kappaletta.

Kirjoitus julkaistiin ensimmäisen kerran Toni Jalosen Kansalainen-verkkolehden blogissa.

Lukijan mielipiteet ovat Partisaanin lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, joita Partisaanin toimitus valikoi ja toimittaa. Voit jättää mielipidekirjoituksen julkaisun yleiseen sähköpostiin.

Aktivismi Black Lives Matter Kansallismielisten liittouma Kolumnit Kotimaa Kukkavirta Lukijan mielipide Mielenosoitus Politiikka Rotu Toni Jalonen White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Patriootti

  Vastaa

  Hyvä kirjoitus! Turussa tavataan!

 • Tavataan Turussa

  Vastaa

  Hienoa kuulla että tästä tehdään White Lives Matter teemainen kulkue! Erittäin hyvä veto ja toivoisin itsenäisyyspäivälle myös jotain samankaltaista.

  Tähän liittyen toivoisinkin että kulkueen puheissa otettaisiin kantaa tähän äskettäiseen Helsingin Kaivohuoneella tapahtuneeseen suomalaisen nuoren murhaan jonka tekijöiden tuntomerkkejä suomalaisvastainen, poliittinen poliisi panttasi tarkoituksella kaksi viikkoa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Facebook poisti Kukkavirran mainoksen mutta Kukkavirta-tapahtumaa vastustavan suvakistitapahtuman mainostaminen on Facebookille ok.

 • nimi

  Vastaa

  Tämä todella ikävä ilmeisesti mielisairaan maahanmuuttajan tekemä tapaus Suomessa ei ansaitse kansallismielisten maahanmuuttovastaista höyryämistä. Mielisairaan ihmisen tekoa käytetään nyt hyväksi, koska tekijä ei ollutkaan paperinvalkoinen suomalaista syntyperää omaava.
  Tärkeää edellisessä lauseessa on se, että kyse ei ollut nimenomaan paperinvalkoisesta suomalaisesta,. koska suomalaisia on paljon muitakin. Itselläni on töissä laajan värikirjon ihonvärisiä suomalaisia, jos se nyt on jollekin tärkeä ja mainitsemisen arvoinen asia. 

  USA:ssa valkoinen poliisi tappaa päivittäin mustaihoisia USA:laisia.

  Siis PÄIVITTÄIN! Ne tappajat eivät ole edes mielisairaita – kunhan asia vaan kuuluu valkoiseen kulttuuriin. Menkää sinne USA:an kukkinenne,. siellä tapetaan ihmonvärin perusteella ihmisiä. Siellä teitä tarvitaan tytöt!

 • Ilmari

  Vastaa

  Kyseiselle terroristille tehtiin mielentilatutkimus eikä häntä siinä todettu mielisairaaksi tai edes alentuneesti syyntakaiseksi. Hänet katsottiin täysin vastuulliseksi ja hän sai elinkautisen tuomion.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi