Israelilaislähettiläs kiukuttelee YK:lle: ”Aion kantaa keltaista Daavidin tähteä rinnassani kunnes tuomitsette Hamasin!”

Taas kerran juutalaiset yrittävät turvautua holokaustikorttiin saadakseen sympatiat puolellensa.

Sionismi

Israelin YK:n suurlähettiläs Gilad Erdan ja hänen henkilökuntansa juutalaisten draamakuningattarien lailla kiinnittivät rintaansa kolmannen valtakunnan ajoilta tutun keltaisen Daavidin tähden, jossa lukee suomennettuna ”Ei koskaan enää” protestina sille, että kaikki Turvallisuusneuvostossa eivät ole tuominneet Hamasia.

”Jotkut teistä eivät ole oppineet mitään menneestä 80 vuodesta. Jotkut teistä ovat unohtaneet miksi tämä neuvosto ylipäätään perustettiin, joten muistutan teitä: Tästä päivästä lähtien kun katsotte minua, tulette muistamaan mitä vaiti pysyminen pahuuden edessä tarkoittaa. Tulemme kantamaan tätä tähteä kunnes heräätte ja tuomitsette Hamasin hirmuteot,” Erdan oli lausunut puheessaan.

Jopa osa juutalaisista tuomitsee Erdanin nolon tempauksen, kuten Yad Vashem holokaustimuseon ohjaaja, Dani Dayan, joka sanoi sen ”epäkunnioittavan holokaustin uhreja ja Israelin valtiota.”

Lähde: Times of Israel

Juutalaiset Rotu Sionismi

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Asko Liukkonen

  Vastaa

  Hah! Merkkasivat itsensä valmiiksi. Ei muuta kuin karjavaunuun ja kohti leiriä.

  • Jack the Ripper

   Vastaa

   Juu, kannatettavaa toimintaa.

   Mutta jos vähän miettii niin ihan itse ovat negatiivisen kuvan itsestään antaneet. Ei ihmisillä nouse niskavillat pystyy aasialaisten kohdalla, eivätkä kiinalaisten/japanilaisten kohdalla. 

   Mutta jos joku rotu on kautta aikojen terrorisoinut ympärillään olevia ja muita rotuja eri asuinmaissaan, niin se on juutalaiset.

   Kuinka monta kymmentä kertaa juutalaiset on mm. karkoitettu eri maista euroopassa niiden iljettävien riittien vuoksi? Ja kun aikoinaan Briteissäkin tapahtui jotan negatiivista, niin aina syytettiin ”ulkomaalaista” siitä. Silloin ulkomaalaisella tarkoitettiin juutalaista.

   Ei sikakaan muuksi muutu vaikka sille laitetaan puku päälle. Se on sika yhä edelleen.

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Jotkut teistä ovat unohtaneet miksi tämä neuvosto ylipäätään perustettiin”. Aivan, se neuvosto ja koko YK perustettiin takaamaan sodan voittajien (niiden, jotka sodan aloittivat!) asemat ja juutalaisten maailmanlaajuiset edut.
  YK on rikollisjärjestö, josta on eurooppalaisille kansallisvaltioille pelkkää haittaa.

 • Salomon

  Vastaa

  ”Tästä päivästä lähtien kun katsotte minua, tulette muistamaan mitä vaiti pysyminen pahuuden edessä tarkoittaa”
  ‑Kirjoittamanne lait holokaustiseen koskien
  ‑vaiti pysymistä pahuuden edessä

 • ValhallaX

  Vastaa

  Hyvä tapa.

  Suosittelen kaikille juutalaisille. Nostakaa profiilia !

  Kipa aina päässä ja merkki rinnassa ja sitten osoittamaan mieltä: ”Jews for Refugees!”

  Muslimilähiöihin, hopi hopi.

 • Pete666

  Vastaa

  Juna aikataulut kohdilleen vaan ja koti työleirejä!!!!!
  Sinne jutkut kuuluu, ei normaali ihmisten sekaan. Eiköhän kaikki omalla järjellään ajattelevat ihmiset käsitä nää kuluneet noin 80v! Jutkuilla on lähes kaikki valta maailmassa ja se näkyy liian karulla tavalla ympäri Eurooppaa!!!!
  No onneksi sota on tulossa niin päästään hävittään niin sanotta vahinkoriistaa vihdoinkin 😃😃

 • Savonian

  Vastaa

  Erittäin nolo ja myötähäpeällinen esitys. Hieman kuin parhaat päivänsä viettänyt rokkari, joka edelleen kuvittelee olevansa suuri tähti.

 • Jarmo

  Vastaa

  Aina nämä Saatanan synagogan valehtelijat jaksavat palata kuolemanvuoristoratoihin ja muihin kauheuksiin. Eikös tuossa jokin aika sitten ”holokaustista” selviytyjiäkin löytynyt aimo määrä lisää? Ilmeisesti tajusivat, niiden loppuvan muutoin liian pian. Parisataatuhatta pikkulapsena ”tuhoamisleirillä” ollutta kun löytyy yllättäen maailmalta, niin niitähän on elossa vielä 2045 eli lypsäminen voi jatkua vielä todella pitkään. Aika huono ”holokausti” eli kaiken polttaminen näillä tuhoamisleireillä oli, kun jengiä jäi jälkeen kuitenkin valtavat määrät. Siellä myös syntyi lapsia, joka on täysin käsittämätön fakta. Jos ihmiselämällä ei olisi mitään arvoa, niin raskaana olevat äidithän ammuttaisiin heti ensimmäisinä. Kannattaa myös muistaa, että ”tuhoamisleirejä” olivat sattumalta kaikki ne leirit, joita Punainen risti ei ollut ehtinyt tarkistaa. Minun uskon niiden olleen tavallisia vankileirejä. En usko, että kukaan voisi olla niin sairas…

 • Pasi

  Vastaa

  ”Jotkut teistä ovat unohtaneet miksi tämä neuvosto ylipäätään perustettiin”
  Tämän voisi mennä kertomaan maailmanlaajuista kyberkidutusverkostoa ylläpitäville juutalaisille.

 • Juha

  Vastaa

  Naurettavaa teatteria. Otetaan nyt vaan heti ne 2.3 miljoonaa palestiinalaista tänne EU periferiaan loisimaan niin ei tarvitse seurata kuukausitolkulla tätä typerää teatteria. Muslimimaat kieltäytyvät ottamasta näitä pakolaisia mutta meillä on tilaa ja tyhjiä kerrostaloja

 • Uhriutujina

  Vastaa

  Ihan turha uhriutua. Kun kerran itse on jäänyt kiinni pelkästään kuukauden aikana useista sotarikoksista (sairaaloiden pommitukset, siviilikohteiden pommitukset, valkoisen fosforin käyttö, taistelukaasujen käyttö…) sekä useista ihmisoikeusrikoksista niin on ihan turha uhriutua.

  Ja viimeisempänä ministeri Amichai Eliyahu vaati että Gazaan voidaan pudottaa ydinpommi ja sillä saada alue rauhaliseksi.

  Tekeekö esinahan poisto ihmisistä näin agressiivisia???

  • Luciferian Enlightenment

   Vastaa

   Saatat olla jäljillä tuon esinahka ‑kommentin kanssa. Lähi-idän aavikkokansojen julmat ja sadistiset pippeli- ja pimppileikit ovat kuitenkin suunnattu siihen, että seksuaalisuudesta ei voisi saada nautintoa. Kun seksistä ei saa nautintoa ja se kielletään uskonnollisin perustein, tuo valtava voima kanavoituu usein aggressiona ja väkivaltana. Tutkimukset osoittavat, että teinipojastakin voi tulla tuhoisa pyromaani suhteellisen helposti, jos paineiden purkaminen on kielletty ahdasmielisten vanhempien toimesta. (Huom. tämä ei ole kannanotto juutalaisen pornon puolesta.)

   Aiheeseen yleisesti: ei näytä Israelin johtajilla itsereflektiokykyä olevan ollenkaan ja kaksinaismoralismi lähenee huippuaan.

 • MB

  Vastaa

  Jotta emme koskaan unohtaisi…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi