Myytti Israelin voittamattomuudesta on murskattu

Teksti on suomennettu Electronic Intifadan julkaisemasta kirjoituksesta.

Sionismi

Monien taistelijoiden vanhemmat tai isovanhemmat ovat asuneet näillä alueilla ennen kuin sionistiset asejoukot siirsivät heidät väkisin vuonna 1948 korvatakseen heidät maailman eri puolilta saapuneilla uudisasukkailla, jotka puolestaan saivat palestiinalaisten kodit, maat ja omaisuudet uudelta valtiolta.

Lauantai oli merkittävä päivä. Maailma näki Israelin hauraampana kuin koskaan ennen.

Aikaisin lauantaiaamuna 7. lokakuuta palestiinalaiset vastarintaryhmät yllättivät Israelin hyvin valmistellulla operaatiolla, joka tapahtui päivä sen jälkeen, kun vietettiin vuoden 1973 sotaa koskevan 50-vuotisjuhlan merkkipaalua.

Silloin Egyptin armeija murskasi Israelin Bar-Lev ‑linjan ja käynnisti yllätysiskun Israelin armeijaa vastaan, joka oli silloin miehittänyt Siinain niemimaan.

Lauantaina palestiinalainen hyökkäys alkoi kello 6.30 aamulla, yllättäen kaikki, ei vähiten Israelin hallituksen ja armeijan.

Tämä oli huomattava saavutus, ja se iski kovaa Israelin kuviteltuun asemaan huippuluokan sotilas- ja tiedusteluvaltiona.

Ymmärtääksesi, kuinka suuri tiedusteluvirhe tämä oli, sinun on ymmärrettävä, mikä Gaza on. Se on pieni rannikkosaarto, jonka pinta-ala on noin 365 neliökilometriä, ja sitä piirittää Israelin armeija kolmelta suunnalta.

Israelin valvontadroneja liiteli Gazan taivaalla koko ajan.

Israel ylpeilee kyvystään vakoilla ihmisiä. Se on tehnyt paljon Pegasus-vakoiluohjelmansa eteen, jota se on myynyt useille maille ympäri maailmaa, mukaan lukien arabimaat.

Silti mikään tästä ei auttanut lauantaina.

Voidaan tuskin epäillä, että Al-Aqsan myrsky ‑operaatio vaati kuukausien valmistelun. Täytyi voittaa monia esteitä, ei vähiten niin kutsuttu ”älykäs” muuri, jonka Israel on rakentanut Gazan ympärille, varustettuna vartiotornilla, kameroilla ja kauko-ohjattavilla konekivääriasemilla.

Muuria kaivettiin useita metrejä maahan estämään tunkeutumista maan alle, ja Israel on tehnyt suuria ponnisteluja tunneleiden havaitsemiseksi ja tuhoamiseksi maan alla.

Hamas voitti nämä haasteet kehittämällä uuden taktiikan.

Niiden riippuliitimien on täytynyt olla valmistettu erittäin yksinkertaisista Gazasta saatavista materiaaleista. Niitä on myös täytynyt testata kuukausien ajan jollain tavalla huomaamatta Israelin valvontadroneja.

Lisäksi tällainen operaatio olisi vaatinut satoja taistelijoita, tukiyksiköitä ja komentajia. Silti mikään ei vuotanut ulos.

Kaikki tämä viittaa poikkeukselliseen tehokkuuteen ja myös suureen iskuun Israelin tietoisesti rakentamalle kuvalle vuosikymmenten ajan – kuvalle siitä, että sen tiedustelukyvyt ovat lyömättömät.

Samaan aikaan tämä oli myös sotilaallinen epäonnistuminen Israelille.

Israel oli luottanut niin paljon maineikkaaseen sotilasteknologiaansa, erityisesti kalliiseen muuriinsa, että armeija ei ollut valmistautunut mihinkään yllätyksiin.

Palestiinalaiset taistelijat yksinkertaisesti jyräsivät suuria osia Gazan rajamuurista ja menivät sen läpi moottoripyörillä ja jeepeillä päästäkseen syvälle palestiinalaisalueelle, joka miehitettiin 1948. Nykyään alue tunnetaan Israelina.

Ensimmäisinä tunteina Israelin armeijasta ei ollut merkittävää vastusta, se oli yllätetty. Tämä oli erilaista kuin tavalliset palestiinalaiset Gazassa, jotka seurasivat vastarintaryhmiä rajan yli tuntien kuluessa ja pysyivät paikallaan, kun Israelin armeija alkoi käsittellä tapahtumia.

Suurin osa palestiinalaisten taistelijoiden julkaisemasta materiaalista osoitti täydellisen puutteen järjestäytyneestä sotilaallisesta vastauksesta. Palestiinalaiset pääsivät helposti lähimpiin sotilaallisiin paikkoihin, kuten Erezin rajanylityspisteeseen ja muihin Gazan ympäristössä oleviin sotilastukikohtiin.

Jäljelle jääneet sotilaat olivat ylivoimaisia ja osoittivat vähän vastarintaa. Israelin armeijan vahvuus näyttää olevan sen huippuluokan teknologia, ei yksittäisten sotilaiden taistelutahto, jotka vaikuttivat olevan vailla moraalia.

Tämä oli karua kontrastia palestiinalaisten taistelijoiden kanssa, jotka pääsivät läpi uskomattoman helposti.

Kaiken kaikkiaan operaatio merkitsee kaksinkertaista iskua Israelille. Perustamisestaan lähtien Israel on keskittänyt valtavia määriä rahaa ja PR-ponnisteluja luodakseen legendan ”lyödyttömästä” armeijastaan.

Lauantain tapahtumat, jotka miljoonat palestiinalaiset ja arabit näkivät, murskasivat tämän myytin.

Toiseksi se on isku Israelin kertomukselle, jota läntiset johtajat ympäri maailmaa toistavat, että Israel on jotenkin normaali valtio, jonka sovittujen rajojen suvereniteettia vastaan hyökätään brutaalisti ilman mitään syytä.

Tämä on tietysti hölynpölyä.

Israelilla ei ole mitään sovittuja rajoja. Se harjoittaa brutaalia ja epäinhimillistä sotilaallista miehitystä miljooniin palestiinalaisiin.

Näitä miehityksen julmuuksia ei missään ole ollut enemmän kuin Gazassa, jossa asuu 2,3 miljoonaa palestiinalaista, joista yli 40 prosenttia on alle 14-vuotiaita lapsia.

Täällä Israel on eristänyt köyhän maakaistaleen maailmasta 16 vuoden ajan. Gaza, älkäämme unohtako, kärsii köyhyys- ja työttömyysasteista, jotka ovat noin 50 prosenttia – se tarkoittaa miljoonaa ihmistä.

Israel on pommitellut Gazan ainoaa voimalaa ja estänyt rakennusmateriaalien saapumisen Gazaan, jotta kriittisiä infrastruktuurin osia, kuten viemäriverkostoja, ei voitaisi korjata. Se on estänyt lääkkeiden, varaosien ja sanomalehtien tuomisen Gazaan.

Yhdessä Egyptin kanssa, joka hallitsee etelän Rafahin rajaa, Israel on estänyt ihmisten vapaan liikkumisen, ja heille on vain satunnaisesti annettu lupa lähteä Gazasta 16 viime vuoden aikana.

Israelin saarto on ollut niin tiukka, että Yhdistyneet Kansakunnat julisti Gazan ”asumiskelvottomaksi” jo vuonna 2018. Vuonna 2020 YK arvioi, että Israelin saarto oli maksanut Gazalle lähes 17 miljardia dollaria 10 vuodessa sen alkamisesta vuonna 2007.

Lisäksi suurin osa, noin kaksi kolmasosaa, Gazassa olevista palestiinalaisista ovat pakolaisia, joiden juuret ovat monissa tapauksissa samoissa kylissä ja kaupungeissa, joihin taistelijat saapuivat lauantaina.

Monien taistelijoiden, jotka pääsivät läpi, vanhemmat tai isovanhemmat, ovat asuneet näillä alueilla ennen kuin sionistiset asejoukot siirtivät heidät väkisin vuonna 1948 korvatakseen heidät maailman eri puolilta saapuneilla uudisasukkailla, jotka puolestaan saivat palestiinalaisten kodit, maat ja omaisuudet uudelta valtiolta.

Gaza on joutunut tahallisesti hitaan kansanmurhan uhriksi. Ja se, mitä tapahtui 7. lokakuuta, oli väkivaltainen vastaisku tälle yritykselle.

Se oli hitaan kuristamisen looginen lopputulos, joka on tapahtunut maailman tarkkaillessa ja kääntäessä katseensa muualle.

Kirjoitan nyt Gazasta, ja asuinrakennus, jossa asun, tärisee aika ajoin Israelin pommituskampanjan voimakkuuden vuoksi. Ymmärrämme hyvin, että Israel käyttää hillitöntä voimaa yrittäessään pyyhkiä pois 7. lokakuun nöyryytyksen.

Se on jo tappanut satoja, joista suurin osa on siviilejä, ja tuhonnut kotien asukkaiden päiden yläpuolella.

Tuho ja joukkomurhat, jotka satautuvat Gazaan seuraavan ajanjakson aikana, aiheuttavat suurta surua ja valtavaa ihmisten kärsimystä Gazassa.

Se ei kuitenkaan pyyhi pois sitä tosiasiaa, että myytti haavoittumattomasta Israelista on haudattu ikuisesti palestiinalaisten ja kaikkien vapaata maailmaa edustavien ihmisten tajuntaan.

Lähde: Electronic Intifada

Antisionismi Intifada Isänmaallisuus Israel Juutalainen terrorismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Nationalismi Palestiina Palestiinalainen vastarinta Pegasus Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

33 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Historia toistaa itseään.

  Vastaa

  Minun silmissäni israelin armeija ei koskaan ole ollut ”voittamaton”. Se on samanlainen kuin Azovit, eli täynnä öykkäreitä jotka ovat tottuneet ampumaan aseettomia vuohipaimenia.

  Ko. armeijan moraalista kertoo paljon myös se että sielä pidettiin T‑paitoja joissa oli siluetti raskaana olevasta naisesta ja tekstissä luki ”Shoot one, killed two”. Henkisesti todella sairasta porukkaa.

  Siionistit helposti puhuvat ”ihmiseläimistä” tai ”eläimistä”, mutta totuus on että ”Se mikä meitä toisissa eniten ärsyttää, sitäü me itsessämme eniten vihaamme”. 

  Kuten kirjoituksen lopussa todettiin, tämä oli vain pitkän holokaustin ja alistamisen kulminaatiopiste. Piste jossa ihmisillä ei ole enää mitään menetettävää. Tilanne olisi kaikkien kannalta prempi, jos juutalaiset olisivat pysyneet sillä alueella jonka Britit sille jättivät. Vaikka Briteillä ei ollut edes siihen oikeutta.

 • Isoisä

  Vastaa

  Hamas järjesti yhteistyökumppaneilleen Iranille sekä Venäjän presidentti Vladimir Putinille näyttävän terrori-iskun panttivankien sieppauksineen tämän syntymäpäivänä.

 • TT

  Vastaa

  Länsimaiden media tekee nykyisin kaikkensa, ettei länsimaiden suuri yleisö saisi tietää palestiinalaisten ahdinkoa ja sionistien brutaaliutta ja kostonhimoa kaikissa toimissaan. Sionistihallinto sortaa myös Israelin omia kansalaisia ja viime aikoina on nähty laajoja protesteja Benjamin Netanjahun hirmuhallintoa vastaan. Unohtaa ei voi myöskään sitä kuinka Benjamin Netanjahu möi israelilaiset koekaniineiksi Pfizerin kaltaisille lääkevalmistajille. Palestiinalaiset eivät siis ole ainoita, joita sionistihallinto sortaa, mutta näiden sorto on aina astetta kovempaa ja pitkäkestoista. 

  Israelin oma hallinto ei ole kuitenkaan kaikkeen syypää, vaan alueella on jo vuosikymmenet häärinyt USA, joka on vaatinut itselleen yksinoikeuden pyrkiä järjestelemään alueen hankalia diplomaattisia kysymyksiä. Näin tehdään, vaikka USA itse on maailmankaikkeuden huonoin diplomaatti, itsekin pelkkä ehtojen sanelija uhaten milloin kutakin taloudellisilla sanktioilla tai pommituskampanjalla, elleivät nämä taivu sen tahtoon.Viimeksi asiat sotki Donald Trumpin hallinto, joka ’Abrahamic Accords’-sopimusprosessin myötä vei palestiinalaisilta kaiken toivon heidän asemansa parantumisesta. USA:n vahvan tuen vuoksi Israel katsoo olevansa oikeutettu häärimään alueella kukkona tunkiolla eikä ole velvoitettu ottamaan huomioon muiden kansojen elintärkeitä oikeuksia. USA:n järkähtämätön tuki ruokkii siis sionistien fanatismia alueella. Israel tai USA eivät ole sionistien tavoin kykeneviä mihinkään järkevin neuvotteluihin tai toista osapuolta kunnioittavaan diplomatiaan. Mutta tästä huolimatta tai tästä johtuen Suomen kansa palvoo näitä kahta roistovaltiota.

 • Irmgard

  Vastaa

  Israelilaiset ovat pahimpia raukkamaisia terroristeja sekä kiduttajia ja massamurhaajia amerikkalaisten ohella mitä maailmasta löytyy. Näistä kahdesta maailman pahimmasta terroristivaltiosta jos jollain keinolla päästäisiin eroon, niin uskon että sodat lakkaisivat maailmassa lähes kokonaan.

  • Minä

   Vastaa

   Hyvin on todellisuus tästä maailmasta hämärässä, kun uskoo, että joidenkin valtioiden poistaminen lakkauttaisii sodat. Eii suinkaan lakkauttaisi. Tilalle tulisivat toiset välittömästi. Täällä taistellaan vallasta.

   Venäjä olisi mielellään joka paikassa sotimassa, mutta on sen verran vähäinen tekijä, että ei rahkeet riitä kuin Ukrainaan ja muutamiin Afrikan maihin.

   Kiina koko ajan kasvattaa valmiuttaan sotilaalliseen kyvykkyyteen ja perustelee laivastoasemia mihin vaan saa luvan perustaa. Kiinahan haluaa varastaa lähialueiden toisilta mailta saaria ja merialueita, jotka ovat toisen rannikolla ja lähemmäs tuhannen kilometrin päässä Kiinasta. Jotkus varmaan pitäsivät Kiinan totalitaristista mallia parhaana johtamaan maailmaa kohti totalitarismia.

 • Veikko

  Vastaa

  Muistakaa nyt uhoisissanne, että Israel on voittanut joka sodan, minkä se on jäynyt. Ja tulee tietysti voittamaan tämänkin. Hamas, voisi sanoa uusi Isis, ei saa kovinkaan paljon sympatioita, kun katsoo noita videonpätkiä, miten he kohtelevat naisia, lapsia, vanhuksia ja jo pelkkiä ruumiitakin. Kyllä täytyy olla kaalissa jo umpiluuta tai jotain pahempaa vikaa. Sotilaallisen käyttäytymisen ymmärtäisin, mutta että heittäydytään ihan sioiksi. Ja Suomessakin kaduilla hurrataan tälle. Todistaa todella paljon rauhanuskonnosta.

  • Nimetön

   Vastaa

   Israel hävisi Libanonin sodan 2006

   • Minä

    Vastaa

    Millä perusteella hävisi Libanonin sodan 2006? Ei oikein ole väittämälle perusteita.

    • Israel hävisi sodan.

     Vastaa

     Israel ei saavuttanut tavoitteitaan vaikka valmistui hyökkäykseen vuosikausia.
     Tietty sitten on eri, jos mittarina on raukkamainen lasten ja siviilien tappaminen tai Välimeren saastuttaminen. Molemmissa Israel voitti sata nolla.

  • Salomon

   Vastaa

   ” Muistakaa nyt uhoissanne, että israel on voittanut joka sodan” . Kyllä periaatteessa. Paskarotuiset ovat tehneet aivan varmasti voittoa jokaisesta sodasta. Mutta muuten väitteesi on kyllä kukkua, ilman usa:ta ja sen liittolaisten apua ei olisi koko israelin valtiota

  • Jns. Man

   Vastaa

   Israel on ollut voittamaton vain USA:n pohjattoman sotilaallisen tuen voimalla. USA on siionistien johtama valtio ja Israel näiden luoma keinotekoinen valtio. Sama kuin lestadiolaisille varastettaisiin valtio jonkun muun alueelta.

   • Minä

    Vastaa

    Paikalliset islaminuskoiset arabit sotisivat kivillä ja kepeillä, jos eivät saisi apua islamilaisilta arabivaltioilta, kuten Iranista. USA ei ole tarjonnut ”pohjatonta sotilaallista tukea”, mutta on tukenut aseilla ja rahalla.

    Monille on ilmeisen epäselvää, että arabit tulivat alueelle valloittajina islamin levittämiseksi, eivätkä suinkaan ole alueen alkuperäisiä asukkaita missään mielessä. Jos kannattaa islamin leviämistä, sitten varmaan näkee asian eri tavalla. 

    Arabit valloittivat ja sittemmin israelilaiset aluksi ostivat maata rahalla ja kun arabit aloittivat ammuskelun, ampuivat israelilaiset takaisin. Arabit aloittivat sotimisen. Kun sitten sodittiin, ajettiin pääosa arabeista pois israelilaisten haluamilta alueilta. Israelissa asuu arabeja edelleen ja ovat Israelin kansalaisia, mutta ovat niitä, jotka eivät sodi.

    • 010

     Vastaa

     Jälleen maalailet asioita.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Netanjahun ja Israelin pitkäaikainen tavoite on tehdä etninen puhdistus Gazassa ja nyt siihen on auennut mahdollisuus, mutta saa nähdä miten operaatio edestyy.

  Hamasilla on varmasti kaikenlaisia jippoja vielä käyttämättä ja taistelu Gazasta tulee olemaan erittäin raaka. Kestääkö IDF:n kantti käydä veristä kaupunkisotaa vai tuleeko pupu pöksyyn? Jos Israel ei pysty valloittamaan Gazaa, niin silloin he ovat epäonnistuneet.

  Hamasilla on nyt myös paljon liittolaisia, jotka ovat tiukan paikan tullessa valmiit laittamaan itsensä likoon.

  • suvakki 964

   Vastaa

   ”Netanjahun ja Israelin pitkäaikainen tavoite on tehdä etninen puhdistus Gazassa ja nyt siihen on auennut mahdollisuus, mutta saa nähdä miten operaatio edestyy.”

   Olenkin hieman miettinyt, että miksi Hamas äityi näin tyhmäksi.…toki ymmärrän todella hyvin vuosikymmenien ahdistelun ja piinan.… silloin eletään eri maailmassa henkisesti ja psyykkisesti kuin me täällä pohjolassa, vapaassa… mutta kun mietin vaan sitä, että nythän nimenomaan jutkut saivat itselleen asiatonta sympatiaa, ja vieläpä maailman typeryksiltä ”luvan” palestiinalaisten hävittämiseen.…

 • moikka allu

  Vastaa

  Vaatii munaa hyökätä ylivoimaista vihollista vastaan vaikka tiedossa on että israel suorittaa koston kymmenkertaisella tuhovoimalla ja lisäksi ennestään kurjuudesaa elävät kurjistuvat entisestään.

  • jokuvaankukamuu

   Vastaa

   Erityistä rohkeutta vaati se siviilien tappaminen.…

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”tämä oli myös sotilaallinen epäonnistuminen Israelille”

  Netanjahulla on useita korruptio-oikeudenkäyntejä edessä. Berlusconi hoiti vastaavat ongelmat säätämällä lakeja, jotka pitävät hänet pois vankilasta. Israel on säätänyt lain, että korkein oikeus ei voi enää kumota säädettyjä lakeja. 

  Mitä tästä pitäisi siis nähdä?

  Ainakin se skenaario, että Mossadin tuottama tiedustelutieto, joka tulee hallinnolle, on voinut olla tilanteen tasalla, mutta Netanjahu on ns. & em. sisäpoliittisista syistä päättänyt olla reagoimatta ajoissa. Taikurin konsti on viedä huomio muualle.

  Hallinnon korruptio on romahduttanut imperiumeja, joten ei Israelkaan ole immuuni sille.

  • vastavakoojamussukka

   Vastaa

   ”Ainakin se skenaario, että Mossadin tuottama tiedustelutieto, joka tulee hallinnolle, on voinut olla tilanteen tasalla, mutta Netanjahu on ns. & em. sisäpoliittisista syistä päättänyt olla reagoimatta ajoissa. Taikurin konsti on viedä huomio muualle.”

   Lisaksi, on pakko sanoa, että ei se Mossadinkaan tiedustelu ole ihan stä mitä siitä luullaan: ilmeisesti koettavat handlata liian paljon kerralla, tai muuta cia-syndrooman tapaista, mutta seurasin kerran läheltä Mossadin itselleen palkkaaman miehen työskentelyä. Sen seurauksena tietoa on kasattu niin ”vääriin pinoihin”, että kauhistuttaa ajatella mitä seuraa jos joku joutuu tuota hänen kasaamaansa himmeliä vielä joskus käyttämään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Saattaahan olla että Hamas sotilaat päästettiin tahallaan hyökkäämään, joka mahdollistaa nyt Gazan tuhoamisen ja haltuunoton.

  • pois telegramista

   Vastaa

   (Varoitus: kommentti sisältää kansallismielisille järkyttävää materiaalia)

   Mossadin tiedustelu ei yltänyt Gazaan, koska Hamas luopui älypuhelinten ym sähköisen viestinnän käytöstä. As simple as that.

   Nimettömän ja Tyrskyn spekulointi on siis huuhaata. Juonipaljastus on varmasti täysin käsittämätön meille älyluurien vangeille.

 • pää määrää

  Vastaa

  Kirjoituksesta tulee mieleen tieto 5. käskystä alkuperäisessä muodossaan, älä tapa juutalaista. Käskyt ovat jonkinlaisia kopioita satoja vuosia edeltäneestä buddhalaisuudesta, jossa 5. käskyä ei vastaa käsky vaan elämänohje, vältä tuottamasta vahinkoa eläville olioille. Budhalaisuudessa ”vältä turhaa puhetta” vastaa Raamatun 8. käskyä Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi, jossa lähimmäinen tarkoittaa tietenkin toista kristittyä ja ennen Jeesusta toista juutalaista. Jeesusta voikin pitää uskonpuhdistajana ja antirasistina, mikä salli uskonnon leviämisen ulos juutalaisesta kulttuurista.
  Tästä jo selviääkin, että uskonto on eräs syy Palestiinan alueen rikolliseen kostamiseen väärää uskontoa harjoittavia kohtaan. Tämä näkyy myös kristillisen lännen tavoite leimata terroristi tässä konfliktissa. Buddhalaiset ovat tulleet keskenään toimeen miltei ilman tappamisia.

 • Zyklo-Ben

  Vastaa

  En olisi ikinä uskonut tukevani neekeriterroristiraiskaajia, mutta taas minut on todistettu vääräksi. Pahoin pelkään vaan että juutalaisilla vielä jokin salainen ase jolla nämä Hamasin taistelijat päihitetään. Vaikka vihaankin Arabianeekeriterroristiraiskaajia Suomessa niin kyllä jos juutalaisia tappaa saa minun koko tukeni.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kyllä, sionismin valtaa osoittaa parhaiten kaikkien valkoisten maiden johtajien ehdoton alistuminen juutalaisen propagandan edessä.

  Kun Hamas tappaa siviilejä, tappaja on terroristi. Kun Israel tappaa siviilejä, Israel toimii ”puolustaakseen omaa kansaansa”. Tämä sama toteutuu myös Suomessa. Kun maahanmuuttaja tekee rikoksen meitä vastaan, meidän pitää kääntää toinenkin poski ja voitte olla varmoja, että kaikki rubenstillerit nimenomaan vaativat tätä silmäkulmat kyynelissä. Ja samaan aikaan sama rubenstiller vaatii kuolemaa kaikille palestiinalaisille.

  Ja kukaan ei näe tätä. Yksikään johtaja maissamme ei näe, että keisarilla ei ole vaatteita, sillä keisari on peto suoraan helvetistä.

  Nyt näemme jatkuvaa sionistista panoraamaa, taas kerran, juutalaisten kärsimyksistä, mutta tämä sama sionistinen media ei koskaan kuvaa omia tekojaan.

  Itse asiassa edes valheet kansallissosialistien teoista eivät ole yhtä kauheita kuin tämä sionismin normitoiminta. Sionisti on aina, poikkeuksetta, brutaali, raaka tappaja, jos hänelle tarjoutuu siihen tilaisuus.

  Itse asiassa sionisti nauttii tästä, nyt heillä on se kuuluisa TARINA: terroristit tappavat juutalaisia… jne, jne. Niinpä nyt peto pääsee toteuttamaan haaveensa: Murhaamaan kansan.

  Tämä on normisionismia. Meidän kansaamme murhataan samalla tavalla juuri nyt, tosin hybridimurhaamalla. Meidät murhataan massamaahanmuutolla, velkaantumisella, syntyvyden laskulla ja palkitsemalla kaikki kusipäisimmät narsistit huippuviroilla.

  Ja kirsikkana kakussa, sionismin kansanmurhakakussa: Sota. Se on tulossa. Juutalainen tarvitsee taas sotaa, sillä Länsi on tyhjiin imetty kuori, jolla ei ole enää mitään muuta kuin lohduton, umpiköyhä, dystooppinen tulevaisuus, jossa vähemmistössä elävät suomalaisetkin ovat juuri näitä palestiinalaisia omassa maassaan.

  Me olemme sukupolven päästä kuin Hamas. Epätoivoisia, kun sionismi on saanut tahtonsa läpi ja maamme on neekerislummi vailla toivoa ja NATO säälittä tappaa nationalistit.

  • Suvakki123

   Vastaa

   ”Kun Hamas tappaa siviilejä, tappaja on terroristi. Kun Israel tappaa siviilejä, Israel toimii ”puolustaakseen omaa kansaansa”. Tämä sama toteutuu myös Suomessa. Kun maahanmuuttaja tekee rikoksen meitä vastaan, meidän pitää kääntää toinenkin poski ja voitte olla varmoja, että kaikki rubenstillerit nimenomaan vaativat tätä silmäkulmat kyynelissä. Ja samaan aikaan sama rubenstiller vaatii kuolemaa kaikille palestiinalaisille.

   Ja kukaan ei näe tätä. Yksikään johtaja maissamme ei näe, että keisarilla ei ole vaatteita, sillä keisari on peto suoraan helvetistä.”

   No itse asiassa aika moni puhdasmielinen näkee tämän. Itsekin miettinyt tuota jo yli vuosikymmenen…

 • GLGL

  Vastaa

  Meneillään oleva länsi-Aasian konflikti ei juurikaan kiinnosta, mutta se kiinnostaa, miten valtamedia suhtautuu konfliktiin, ja erityisesti verrattuna Ukrainan tilanteeseen (esim. kaksoisstandardit).
  Suomessa(kin) taitaa merkittävä osa toimittajista olla palestiina-fiilejä, mutta sitä vastoin valtamedian omistajat Israelin kannalla. Saa nähdä, alkaako valtamediassa ”puhdistus”. Saa Sofia taas kirjoitettavaa.

  Mikäli Israel laittaa Gazan maan tasalle ja kansan multiin, niin siihen taitaa loppua sitten se ikuinen uhriutuminen holokaustista. 

  Ehkä käy niin, että Venäjä tunnustaa Gazan Israelille kuuluvaksi ja USA tunnustaa Krimin ja Dombassin Venäjälle kuuluvaksi ja arki palaa maan päälle.

 • GLGL

  Vastaa

  Uutisartikkelista:”Palestiinalaiset taistelijat yksinkertaisesti jyräsivät suuria osia Gazan rajamuurista”

  Jatkossa Israelin pitänee käydä Suomen itärajalla katsomassa mallia, miten raja-aitaus rakennetaan niin, ettei siitä mennä läpi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikäli muslimit onnistuisivat tuhoamaan Israelin,niin siitä muslimit saisivat lisää uskoa ja pontta Euroopan valloittamiseen,jota jo nyt tekevät.Ja mihin luulette että ne juutaliset sitten menisi jos ei heillä ole enää valtiota?Jokainen menestys muslimeille on tappio euroopalle.

  • Nimetön

   Vastaa

   Aika elämäm_koulu kommentti. Suoraan kuin jostain hommaforumin syvimmästä kosherpäädystä.

   Eihän juutalaiset missään Israelissa viihdy nytkään, n. 70% heistä asuu jossain muualla, kaikkein eniten Yhdysvalloissa. Lisäksi heillä on ollut jo iät ja ajat itsehallintoalue Venäjällä, Birobidzhan.

   Teillä on muutenkin kummallinen tapa sotkea arabien omat käpykaartilaiset arabien isänmaallisiin vastarintataistelijoihin. Trumpin murhaama Qasem Soleimanikin nimitti Eurooppaan lähteviä arabeja ali-ihmisiksi. Ja Soleimani oli muuten taatusti suolannut enemmän rättipääterroristeja kuin usa ja israel yhteensä.

 • Simon W.

  Vastaa

  Annasku arvaan: Kohta saamme lukea että Hamas/Palestiinalaiset ovat tappaneet kuusi miljoonaa israelilaista.

 • jokuvaan

  Vastaa

  Itse olen vallan rauhanhimoinen ihminen, mutta nyt alkaa olemaan ajatus Israelin 24 h‑ilmoituksen jälkeen se, että ehkä Aatu oli oikeassa.

 • Israel on saatanan valtakunta

  Vastaa

  Sionistijutikat pöllivät palestiinlaisten maat ja haluavat teurastaa loputkin viedäkseen jäljellä olevat. Maailmaan ei rauhaa tule ennen kuin sionistijutikat on poissa pelistä kokonaan.

 • A

  Vastaa

  Vaihtoehtomediat eivät jostain syystä kirjoittele Israelin ja NL:n/Venäjän hyvin läheisestä suhteesta. Mitäköhän ne eivät suostu kertomaan? Stalinhan toimitti aseita Israelille v. 1948–49 sodassa (hyvin ratkaisevaa sodan kannalta) ja sai koko Itäblokin antamaan 23 vaadituista äänistä juutalaisen valtion luomisen puolesta YK:n 1947 yleiskokouksen pitämässä äänestyksessä. Hyvin monet Israelin pääministereistä ovat tulleet Venäjältä/Neuvostoliitosta (David ben Gurion ”Olen Bolševikki” ‑1923).

  Pahamaineinen Israelin kaksoiskansalainen Jonathan Pollard vakoili Mossadille ja KGB (KGB on Mossadin esi-isä) sai sitä kautta Jenkkien salattuja ydinasetietoja. Trump armahti Pollardin v. 2020.

  Operaatio SIG (Sionistiset Valtiot) oli v. 1972 KGB johtajan Yuri Andropovin (juutalainen) suunnitelma lietsoa vihaa USA:ta ja Israelia kohtaan Lähi-idässä ja levittää sitä narratiivia että Israel olisi ”Länsimaiden kolonialistinen luomus” (valitettavasti moni kansallismielinen uskoo siihen edelleen) vaikka Israel oli itse asiassa Stalinin ja kommunistijuutalaisten rakentama ja Israel on edelleen läheinen ja enemmän uskollinen Venäjälle kuin kuin sen lypsylehmälle USA:lle.

  Onko teidänkin mielestä kummallista että Hamasilla on juutalainen asianajaja (Stanley Cohen) ja että Hamasin ja Isisin johtajat käyvät hoidossa Israelilaisissa sairaaloissa? Epäilen että kyseessä ei ole ruohonjuuritason vastarintaliike vaan ohjattu oppositio:

  Kiinnostuneille:
  Vigilante Intelligence: ”How Russia Plays The Palestinians” https://files.catbox.moe/p2q4kb.mp4

  Vigilante Intelligence: ”Putin Bibi & The Bolsheviks” https://youtu.be/y0q73p0xKEI?t=43

  Vigilante Intelligence käsittelee asioita jota vaihtoehtomediat eivät käsittele tai suostu käsittelemään: (Telegram) https://t.me/JohnnyGatArchiv/110

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi