Elon Musk sanasodassa juutalaisten kanssa – #BanTheADL nousussa

Todistaakseen, ettei juutalaisilla ole suhteettoman suurta valtaa maailmassa, saivat he palvelun mainostulot putoamaan 60% vain muutamassa päivässä.

Sionismi

Elon Musk.

Maailman rikkaimpiin ihmisiin kuuluva Elon Musk on sanasodassa juutalaisten kanssa. Hän on tämän seurauksena lupautunut haastamaan juutalaisen lobbausjärjestö Anti-Defamation Leaguen oikeuteen siviilikanteella.

Tilanne sai alkunsa, tai se ainakin kärjistyi julkisemmaksi, pari viikkoa sitten, kun ADL:n puheenjohtaja Jonathan Greenblatt kirjoitti X:ssä (entinen Twitter) ylpeään sävyyn järjestönsä painostavan sosiaalisen median alustoja poliittisesti motivoituun sensuuriin. Moni palvelun käyttäjä ottikin asiasta kopin ja hashtag #BanTheADL lähti viraaliksi.

Tämä tietenkin raivostutti juutalaiset, jotka ryhtyivät vaatimaan lisää sensuuria. Musk ei suostunut tähän, minkä seurauksena juutalaiset aloittivat mainostajien boikottikampanjan palvelua vastaan. Todistaakseen, ettei juutalaisilla ole suhteettoman suurta valtaa maailmassa, saivat he palvelun mainostulot putoamaan 60% vain muutamassa päivässä.

Musk ei ainakaan toistaiseksi ole taipunut juutalaispedofiilin muistolle perustetun ADL:n vaatimusten alla. Musk jopa vihjaili, että oikeudessa ADL:ltä vaadittava korvaussumma olisi yli 20 miljardia.

Ironisen tapauksesta tekee se, että juutalaiskritiikin sensuuria vaativa juutalaisjärjestö edistää parhaillaan juutalaisvastaista henkeä tehokkaammin kuin varsinaiset juutalaiskriitikot voisivat potentiaalisesti tehdä.

Lähte: X

Anti-Defamation League Elon Musk Jonathan Greenblatt Juutalaiset Rotu Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Viihde X

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nyt kun ADL:n ”asiantuntijuus” on kyseenalaistettu, niin odotettavissa on massiivisia boikotteja, mustamaalauksia ja sabotaaseja kyseenalaistajia kohtaan.

  Suomessakin suvakit käyttävät kyseistä tahoa kritiikittömästi tietolähteenä ”mu..mu..mutta kyllä se asia on näin kun ADL näin asian kertoi!”

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Ironisen tapauksesta tekee se, että juutalaiskritiikin sensuuria vaativa juutalaisjärjestö edistää parhaillaan juutalaisvastaista henkeä tehokkaammin kuin varsinaiset juutalaiskriitikot voisivat potentiaalisesti tehdä.”
  Se on loogista, sillä mikään ei yleensäkään ole historiassa aiheuttanut antisemitismiä enemmän kuin juutalaiset itse ja heidän pöyhkeä esiintymisensä ja toimintansa.

 • TT

  Vastaa

  Mistä päin nyt tuulee? Mussukka on itse osa kontrolloitua oppositiota ja luonut omaisuutensa ja saavuttanut asemansa USA:n valtion tuella ja siunauksella. ADL on räikeä vihajärjestö eurooppalaislähtöisiä valkoisia ei-juutalaisia kohtaan. Ehkä ADL heitetään nyt susille, jotta isommat konnat saavat hääriä rauhassa? On toki mahdollista, että Musk on aidosti järki-ihminen ja haluaa, että valkoisten räikeä sortaminen ml. sensuuri lopetetaan.

 • Observer

  Vastaa

  Toivottavasti Musk pistää Apinoitten DebiiliLiigalle jauhot suuhun ja kaktuksen perseeseen.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Elonin isä Errol Musk pelkää poikansa tulevan murhatuksi.

  2023-09-07
  ”Elon Musk’s father fears about his son’s assassination”
  https://timesofindia.indiatimes.com/etimes/trending/errol-musk-raises-concerns-over-possible-assassination-threats-against-son/articleshow/103440158.cms

 • David

  Vastaa

  Eiköhän Musk ole vain hahmo ja osa tätä käsikirjoitettua peliä. Nythän puhutaan, että hän olisi estänyt Ukrainaa iskemästä Venäjää vastaan.

 • Plääh

  Vastaa

  Ilmeisesti Ukraina ei saanut menestyä liikaa. Tämähän tuntuu olevan muunkin eliitin tahto. Konflikti venyy ja Ukraiinan alueet tuhotaan ja valtavasti sotilaita kuolee kummaltakin puolelta

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi