Juutalaismiljardöörin vakoiluvaluuttahanke vastatuulessa useissa maissa

Electronic Frontier Foundation -järjestö kommentoi, että ihmiset ovat "syystäkin peloissaan" Worldcoinin nopeasta leviämisestä.

Sionismi

Sam Altman.

Juutalaisen homoseksuaalimiljonääri Sam Altmanin ja juutalaisen Bilderberg-miljardööri Reid Hoffmanin globalistinen Worldcoin-virtuaalivaluuttahanke on joutunut useissa maissa ainakin väliaikaisesti vastatuuleen. Syynä tähän ovat paikallisten viranomaisten käynnistämät tutkinnat kansalaisten yksityisyydensuojan törkeästä loukkaamisesta.

Altman tunnetaan OpenAI-tekoäly-yhtiön toimitusjohtajana ja Hoffman LinkedInin perustajana. Lisäksi Hoffman on jäänyt kiinni juhlimisesta juutalaispedofiili ja Mossad-agentti Jeffrey Epsteinin kanssa.

NSA:n laittoman vakoiluhankkeen paljastanut Edward Snowden on jo aiemmin kritisoinut kärkevästi Worldcoinia, jonka toimintaidea perustuu käyttäjien silmien verkkokalvojen kuvaamiseen ja kuvien säilömiseen. Verkkokalvot ovat yksilöllisiä biometrisiä tunnisteita, joten Worldcoinista pyritään rakentamaan tiedustelupalvelua, joka kykenisi vakoilemaan kansalaisten toimintaa eri puolilla maailmaa. Jo yli 2,2 miljoonaa ihmistä on luovuttanut biometriset tunnisteensa juutalaisen vakoiluvaluutan veroparatiisiin rekisteröidylle taustayhtiölle.

Worldcoinin emoyhtiö Tools for Humanity on julistanut, että sen ”missio on rakentaa maailman kattavin taloudellinen ja ihmisidentiteettien yhteisö”. Tämä on kiertoilmaus juutalaisten hallinnoimalle globaalille tietokannalle, jossa jokainen rahavirtaus voidaan automaattisesti yhdistää tiettyyn ihmiseen. Worldcoin antaa käyttäjilleen yksilöllisen World ID ‑nimisen tunnisteen, joka teknisesti mahdollistaa vakoilun.

Juutalaiset väittävät ratkaisevansa itse luomansa ongelman

Foreign Policy (FP) ‑julkaisun mukaan ainakin Ranska, Saksa ja Iso-Britannia ovat käynnistäneet tutkinnat Worldcoinin datankeruun epäselvyyksiin liittyen. Keniassa hallitus puolestaan esti konkreettisesti juutalaisyhtiötä jatkamasta uusien käyttäjien datan keräämistä: Nairobin poliisi teki hiljattain ratsian Worldcoinin varastoihin sekä takavarikoi yhtiön laitteet ja asiakirjat.

Electronic Frontier Foundation (EFF) ‑järjestön kansainvälisen yksityisyydensuojan johtaja Katitza Rodriguez kommentoi FP:lle, että ihmiset ovat ”syystäkin peloissaan” Worldcoinin nopeasta leviämisestä. Rodriguezin mukaan juutalaisyhtiö pyrkii lahjomaan uudet käyttäjät rahamääräisillä eduilla, jotta nämä luopuisivat kriittisistä yksityisyydensuojaan liittyvistä kysymyksistä.

EFF ei ole vakuuttunut Worldcoinin väitteestä, jonka mukaan biometrisiä tunnisteita tarvitaan verkossa kasvavissa määrin siksi, että tekoälyllä luotu deepfake-teknologia mahdollistaa ihmisidentiteettien väärentämisen entistä tehokkaammin. EFF on huomauttanut, että juutalainen Altman on itse ChatGPT-ohjelmistonsa kautta tekoälyn ja deepfake-teknologian eturintamassa. Sama juutalainen siis ruokkii ChatGPT:n kautta teknologista riskiä, jonka hän toisaalta väittää torjuvansa keräämällä kaikkien ihmisten tiedot Worldcoin-vakoiluvaluuttansa kautta.

”Se, että suurilta osin samat ihmiset, jotka ovat tekoälyräjähdyksen taustalla, kertovat nyt olevansa myös ratkaisu tekoälyn synnyttämiin ongelmiin, on hyvin epäilyttävää,” EFF tiivisti näkemyksensä FP:n haastattelussa.

Lue myös:

Juutalaisten perustama Worldcoin-virtuaalivaluutta jälleen tietoturvaskandaalin keskiössä

George Soros ja Bilderberg-miljardööri perustivat uuden informaatiosotayhtiön

Lähde: Foreign Policy

Biometriset tunnisteet ChatGPT Edward Snowden Electronic Frontier Foundation Iso-Britannia Jeffrey Epstein Kenia Kryptovaluutat Linkedin Mossad OpenAI Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Reid Hoffman Saksa Sam Altman Sionismi Talous Teknologia Tiedustelu Tiedustelupalvelut Tools for Humanity Vakoilu Virtuaalivaluutat Worldcoin Yhteiskunta Yksityisyydensuoja Yksityisyys

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Erilaisia hallintamuotoja

  Vastaa

  Tuo viimeinen sitaatti tiivistyy hyvin myös Paavo Väyrysessä. Se aikoinaan aiheutti koko ajan ongelmia ja härdellejä joihin sillä oli aina ratkaisut valmiina. Sen takia Kekkonen vihasi sitä yli kaiken ja potki sen aina ulos kokouksista jos se niihin koitti tunkea.

  Mutta joo… Aina kun näitä virtualisia ”kolikoita” tulee rahan tilalle niin pienen ihmisen kannattaa miettiä kaksikin kertaa sitä että koittaako lottovoittoja vai pitääkö edes sen matalan elintason joka sillä hetkellä on.

  Erittäin hyvä esimerkki on se kun eräs tuttu otti lainaa pankista 90 000e ja sijoitti sen kaiken siihen bitti-raha pörssiin. Itse en siinä vaiheessa ollt siitä edes mitään kuullutkaan, mutta kaverin luottamus oli vahva. ”Kolmen vuoden päästää saa saman summan kymmenkertaisena takaisin”. Ja kuinkas kävikään? Konkurssiin koko homma että rysähti. Ja rahat sinne mutta velat jäi. Bittirahoja ei voinutkaan kääntää euroiksi takaisinpäin.

  Ja kun se törhötukka-patapää juutalainen paljastui sieltä valokuvista, niin kaveri oli sen näköinen etten ikinä tekisi mitään yhteistyötä sen kanssa. Ja sille ihmiset antoivat rahansa.

  Onhan se totta että juutalainen elitti hallitsee myös käteistä rahaa. Mutta käteisellä on vielä mahdollisuus käydä kauppaa niin että kaupanteosta ei veroteta. Ja että kauppaa voi käydä ilman niden hyväksyntää.

  Sirutus ja digitaalinen ID pyrkivät siihen että käteinen raha poistetaan. Käyttäkäämme siis entistä enemmän käteistä rahaa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jo nyt käteisetön maksaminen onnistuu korteilla ja nettipankissa. Maksajan ja maksun saajan henkilöllisyydet saadaan selville. Nyt esitetään vielä jotain syvempää digitalisaatiota. Ehkä halutaan ohjata ihmisten ostokäyttäytymistä. Siis vaikka tilillä olisi rahaa, se ei välttämättä mahdollistaisi maksua.

  Esimerkki. Bensapumpulla automaatti voi ilmoittaa, että kuukauden henkilökohtainen bensakiintiösi on täynnä. Tankkaaminen estyy tai kenties saat tankata, mutta tuplahintaan.

  Nämä skenaariot ovat synkkiä. Mutta ehkä niiden esilleotto voi estää niiden toteutumisen.

 • Salomon

  Vastaa

  Olisi hauska olla kärpäsenä katossa ja todistaa, mitä/ ketä juutalaiset sitten huijaa kun ei ole enää mitä/ ketä huijata.
  Jos kaikki huipputeknologia on valjastettu aseisiin ja rahan pimittämiseen, miten helvetissä me muka koskaan tullaan kehittymään mihinkään. Edes juutalainen ei sitä käsitä, ja jos tää vitun vaeltajakansa luulee, että se tulee orjuuttamaan muun maailman käyttöönsä, kannattaisi perehtyä omaan lähi historiaansa paremmin. Kukaan ei ole orja loputtomiin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi