George Soros ja Bilderberg-miljardööri perustivat uuden informaatiosotayhtiön

Hanke päätettiin käynnistää siksi, että yhä useampi valtamedian edustaja on ajautunut viime vuosina konkurssiin.

Sionismi

George Soros ja Reid Hoffman.

Juutalainen finanssielitisti George Soros ja LinkedIn-toimitusjohtajana tunnettu Bilderberg-elitisti Reid Hoffman ovat perustaneet uuden yhtiön, jonka on tarkoitus rahoittaa sotaa ”valemedioja” vastaan. Yhtiön nimi on Good Information (GI).

Soros ja Hoffman ovat investoineet GI:n perustamiseen miljoonia dollareita. Hanke päätettiin käynnistää siksi, että yhä useampi valtamedian edustaja on ajautunut viime vuosina konkurssiin, koska kansalaiset eivät enää halua maksaa niiden propagandasta. Toisin sanoen Soros ja Hoffman tarjoavat valtamedialle nyt tekohengitystä GI:n kautta.

Rahaelitistit itse kertovat, että hankkeen tavoite on ”taistella luotettavan median kriisiä vastaan”. GI tulee tarjoamaan rahoitusta ja yhteistyömahdollisuuksia sellaisille medioille, jotka sitoutuvat levittämään globalismin, kulttuurimarxismin ja pakkomonikulttuurisuuden sanomaa kuluttajille.

Kuka on Reid Hoffman?

Soros on Bill Gatesin ohella maailman pahamaineisimpia miljardöörejä. Hoffman on sen sijaan suurelle yleisölle tuntemattomampi nimi. Hoffman on ollut Bilderbergin jäsen vuodesta 2011 lähtien. Lisäksi hän kuuluu sotilaallista sionismia lobbaavaan Council on Foreign Relationsiin.

Hoffman rahoittaa GI:n ohella esimerkiksi Facebookin juutalaisen toimitusjohtaja Mark Zuckerbergin lanseeraamaa FWD.us-hanketta, joka pyrkii pitämään Yhdysvaltojen rajat auki maahantunkeutujille.

Suurinta kritiikkiä Hoffmanin viime aikaisista hankkeista on saanut kuitenkin globalistinen Worldcoin-virtuaalivaluuttahanke, jota hän on rahoittanut avokätisesti. Worldcoinin perustaja on juutalainen homoseksuaali Sam Altman.

NSA:n laittoman vakoiluhankkeen paljastanut Edward Snowden on kritisoinut kärkevästi Worldcoinia, jonka toimintaidea perustuu käyttäjien silmien verkkokalvojen kuvaamiseen ja säilömiseen. Verkkokalvot ovat yksilöllisiä biometrisiä tunnisteita, joten Worldcoinista pyritään rakentamaan tiedustelupalvelua, joka kykenisi vakoilemaan kansalaisten toimintaa eri puolilla maailmaa.

Lähteet: Forbes, The Hill, Coindesk, The Verge, Vox

Bilderberg Council on Foreign Relations Disinformaatio Edward Snowden George Soros Globalismi Good Information Informaatiosota Kulttuurimarxismi Linkedin Maahanmuutto Mark Zuckerberg NSA Poliittiset viholliset Politiikka Reid Hoffman Sam Altman Sionismi Talous Teknologia Tiedustelu Tiedustelupalvelut Väestönvaihto Vakoilu Valemedia Valtamedia Valvonta Valvontakapitalismi Worldcoin Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Myydään: eimitään

  Vastaa

  World coin… Valmistetaampa rokote joka laukaisee kaihin niin rahat jää tileille. Sama juttu kun ihminen kuolee. Sinne jäivät. 

  Tätä minä olen aina ihmetellyt näiden ”bittien myyjille” että jos kerran raha on niin arvaamatonta ja menettää arvonsa tosta noin vaan, niin kuka järkevä silloin edes harkitsisi myyvänvä niitä arvokkaita bittejä joille selvitään romahduksesta? Ja vastaanota sitä rahaa jonka arvo romahtaa ihan tosta noin vaan.

  Tämä alkoi jo kauan aikaa sitten kun viihdeteollisuus alkoi myymään verkko-elokuvia. Ihmiset ostivat… Ei mitään konkreettista. Vain bittejä jossain kaukana palvelimilla. Sama juttu sitten näiden spotifyiden kanssa. Kansa maksaa siitä että ei saa mitään konkreettista. Ja kansa menee halpaan yhä uudestaan ja uudestaan.

  • +-0

   Vastaa

   Sama elokuvateatterissa tai konsertissa käynti, eipä niistäkään mitään käteen jää.

  • Jupi

   Vastaa

   Hei, jotkut idiootit ostaa jopa virtuaalista kultaa, jota ei ole edes olemassa.

   • Myydään: Eimitään

    Vastaa

    Juuri edellä mainittujakin esimerkkejä minä tarkoitan.

 • ShitCoin

  Vastaa

  ”Yhtiö aikoo laskea liikkeelle yhteensä kymmenen miljardia Worldcoin-tokenia”
  Tokenit luodaan täysin tyhjästä, eikä arvo ole sidottu mihinkään (edes kultaan tai velkaan)
  Sama kun piirtäisit oman setelin ja ottaisit siitä 1000 valokopiota ja julistaisit sen käyttökelpoiseksi valuutaksi.

  • TT

   Vastaa

   Normikäytäntö meillä shlomo-pankkiireilla.

 • Salomon

  Vastaa

  Näitä vesseleitä!
  Tulee se päivä kun new world order tarkoittaa jotain ihan muuta, mitä nää veijarit olettaa

 • Tiedonlisääjä

  Vastaa

  Hoffman on itsekin juutalainen?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi