Juutalaisten perustama Worldcoin-virtuaalivaluutta jälleen tietoturvaskandaalin keskiössä

Edward Snowden on jo aiemmin kritisoinut kärkevästi Worldcoinia, jonka toimintaidea perustuu käyttäjien silmien verkkokalvojen kuvaamiseen ja säilömiseen.

Teknologia

Juutalainen Reid Hoffman.

Juutalaisen homoseksuaalimiljonääri Sam Altmanin ja juutalaisen Bilderberg-miljardööri Reid Hoffmanin Worldcoin-virtuaalivaluutta saa jälleen kovaa kritiikkiä käyttäjien yksityisyydensuojan tuhoamisesta.

Altman tunnetaan OpenAI-tekoäly-yhtiön toimitusjohtajana ja Hoffman LinkedInin perustajana. Lisäksi Hoffman on jäänyt kiinni juhlimisesta juutalaispedofiili ja Mossad-agentti Jeffrey Epsteinin kanssa.

NSA:n laittoman vakoiluhankkeen paljastanut Edward Snowden on jo aiemmin kritisoinut kärkevästi Worldcoinia, jonka toimintaidea perustuu käyttäjien silmien verkkokalvojen kuvaamiseen ja säilömiseen. Verkkokalvot ovat yksilöllisiä biometrisiä tunnisteita, joten Worldcoinista pyritään rakentamaan tiedustelupalvelua, joka kykenisi vakoilemaan kansalaisten toimintaa eri puolilla maailmaa.

Juutalaisten hallinnoima globaali tietokanta

Nyt Worldcoiniin liittyvä tiedustelupalveluvertaus on saanut entistä enemmän lihaa luidensa ympärille. Yhtiö on luvannut jakaa biometrisiin tunnisteisiin liittyvän teknologiansa eri maiden hallitusten ja lisäksi yksityisen sektorin yritysten kanssa, jotta kansalaisten seurantaan liittyvää dataa voitaisin säilöä mahdollisimman tehokkaasti.

Worldcoinin emoyhtiö Tools for Humanity on julistanut, että sen ”missio on rakentaa maailman kattavin taloudellinen ja ihmisidentiteettien yhteisö”. Tämä on kiertoilmaus juutalaisten hallinnoimalle globaalille tietokannalle, jossa jokainen rahavirtaus voidaan automaattisesti yhdistää tiettyyn ihmiseen.

Tähän mennessä jo yli 2 miljoonaa ihmistä on kansainvälisesti siirtynyt käyttämään Worldcoinia ja luovuttanut verkkokalvokuvansa yhtiön käyttöön. Vastineeksi yksilöivistä tunnisteista Worldcoinin uudet käyttäjät saavat juutalaisilta uuden digitaalisen henkilötunnuksen ja hiukan ”ilmaista” kryptovaluuttaa.

Lue myös: George Soros ja Bilderberg-miljardööri perustivat uuden informaatiosotayhtiön

Lähteet: Zero Hedge, Jewish Virtual Library, New York Post

Biometriset tunnisteet Edward Snowden Globalismi Juutalaisjärjestöt Kryptovaluutat Linkedin NSA OpenAI Pedofilia Poliittiset viholliset Reid Hoffman Sam Altman Sionismi Talous Teknologia Tiedustelupalvelut Tietokannat Tietoturva Tietovuoto Tools for Humanity Vakoilu Virtuaalivaluutat Worldcoin Yhteiskunta Yksityisyydensuoja Yksityisyys

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • TT

    Vastaa

    Anna silmäteräsi juutalaisen haltuun ja katso, mitä siitä seuraa,.

    • Sininen valo

      Vastaa

      Muista en tiedä mutta kun katson kuvituskuvaa niin silmiäni särkee jo. Harvoin näkee noin vastemielisen näköistä läskiä juutalaista.

  • Nimetön

    Vastaa

    Mulla ei ole mitään salattavaa.

    Ja näin taas tyhmät ihmiset suorastaan jonottavat saadakseen iiriksen kuvautettua ja saadakseen kämäsen cryptokillingin siitä hyvästä.

    Näille tätä suosiville idiooteille ehkä jo oikein etä tyhmyydestä tullaan tällä tavoin sakottamaan.

  • Salomon

    Vastaa

    Vittu mikä läski!!

  • Follow the money

    Vastaa

    Jos Siionin Viisaiden Pöytäkirja on puppua, miksi siinä mainitut asiat toteutuvat silmiemme edessä?

    • Otto Korsteeni

      Vastaa

      Se on kaunokirjallinen teos, kirjoitettu samassa tarkoituksessa kuin esim. Orwellin ” Vuonna 1984”. Tätä mieltä oli ainakin myös David Duke.

  • Otto Korsteeni

    Vastaa

    ”Mulla ei ole mitään salattavaa.
    Ja näin taas tyhmät ihmiset suorastaan jonottavat”
    Tästä tuli mieleen se kun passeihin tuli sormenjälkitunniste.
    Lehdessä oli juttu pariltakin kyttikseltä passinhakijoista.
    Osa oli ihan retard modessa, ”en nyt juuri olisi passia tarvinnut, mutta tulin antamaan sormenjäljet, kun ei ole mitään salattavaa”.

  • Otto Korsteeni

    Vastaa

    ”Vittu mikä läski!!”
    😛
    Ja aikoinaan väitettiin että Der Stürmer’in karikatyyrit juutalaispankkiireista olivat muka liiaksi karikatyyrimaisia. 😉

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi