Wagnerin juutalainen johtaja tienasi satoja miljoonia talouspakotteista huolimatta

Prigožinin kansainväliset energiabisnekset eivät ole kärsineet käytännössä lainkaan Putinin lähipiiriin kohdistuneista talouspakotteista.

Sionismi

Juutalainen Jevgeni Prigožin.

Venäläisen palkka-armeija Ryhmä Wagnerin juutalainen perustaja ja päärahoittaja Jevgeni Prigožin on onnistunut jatkamaan rahan tahkomista lännen talouspakotteista huolimatta. Prigožin ja muut Vladimir Putinille läheiset juutalaisoligarkit ovat kyenneet ylläpitämään taloudellista ylivaltaansa Ukrainan sodasta huolimatta – tai jopa sitä hyväksi käyttäen.

Juutalainen sotaherra aloitti uransa järjestäytyneen rikollisuuden parissa jo nuorena ja hän on viettänyt useita vuosia vankilassa. Eräs hänen tuomioistaan liittyy naisen pahoinpitelyyn teräaseen avulla.

Upporikas juutalainen on pyrkinyt sittemmin piilottamaan ruman menneisyytensä sensuroimalla mediaa ja haastamalla oikeuteen tiedotusvälineitä, jotka ovat julkaisseet häneen liittyviä oikeudenkäyntipöytäkirjoja. Juutalainen ei ole myöskään ollut tyytyväinen julkiseen keskusteluun hänen raha-asioistaan.

Tuoreiden tietojen mukaan Prigožinin kansainväliset energiabisnekset eivät ole kärsineet käytännössä lainkaan Putinin lähipiiriin kohdistuneista Ukrainan tilanteeseen liittyvistä talouspakotteista. Tämä ei ole yllättävää, koska pakotteiden jalkauttamisesta vastaavat suuret länsimaiset pankit, joiden juutalaiset johtajat tuntevat luontevaa solidaarisuutta itäisiä heimoveljiään kohtaan.

Raiskauksia ja luonnonvarojen ryöväämistä

Wagneriin kohdistuneista ”pakotteista” huolimatta Prigožin on tehnyt huikeita voittoja myymällä öljyä, kaasua, timantteja ja kultaa eri puolilla maailmaa. Osan voitoista juutalainen on investoinut Wagneriin, jonka palkkasotilaita on syytetty muun muassa raiskauksista. Prigožin itse on ollut virallisesti Yhdysvaltojen ”pakotteiden” kohde vuodesta 2016 lähtien. Lisäksi hän on FBI:n etsityimpien rikollisten listalla.

Juutalaisoligarkkien nauttimat erivapaudet Venäjään kohdistuvissa talouspakotteissa ovat aihe, jota valtamedia ei mielellään käsittele ymmärrettävistä syistä. Partisaani on kuitenkin valottanut teemaa muun muassa artikkeleilla ”Goldman Sachs edisti yhteistyöhanketta Venäjän juutalaisoligarkkien kanssa pakotteista huolimatta”, ”Suuri joukko juutalaisoligarkkeja siirtynyt Israeliin, joka ei osallistu Venäjä-pakotteisiin” ja ”Oligarkkeihin kohdistuvat pakotteet uhkaavat läntisten juutalaisjärjestöjen rahoitusta”.

Suuri osuus Prigožinin bisnesimperiumista toimii Afrikassa ja Lähi-idässä, jossa juutalaiset finanssielitistit niin Israelista, Yhdysvalloista kuin myös Venäjältä ovat perinteisesti kyenneet riistämään luonnonvaroja korruptoituneiden hallitsijoiden siunauksella. Palkinnoksi tästä juutalaiset ovat tarjonneet banaanitasavaltojen johtajille pääsyn globaaliin finanssiverkostoon, jonka kautta nämä kykenevät pesemään kansalaisilta ryöstämänsä rahat.

Lähteet: Financial Times, Meduza

Goldman Sachs Jevgeni Prigožin Juutalainen etuoikeus Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Lahjonta Pankit Pankkiirit Rahanpesu Raiskaus Rikos Rotu Sionismi Sota Talous Talouspakotteet Ukraina Ulkomaat Venäjä Vladimir Putin Wagner

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Sota on bisnes, ja vieläpä tuottoisa sellainen.

  • Neula ja laakeri

   Vastaa

   Ellen väärin muista, taisi olla legendaarinen amerikkalainen asetehtailija Samuel Colt, joka oivalsi tuon ensimmäisenä!. Ainakaan hänellä ei ollut kyllä minkäänlaisia pidäkkeitä kun hän kävi asekauppoja.

  • fra

   Vastaa

   Jos aihe kiinnostaa enemmänkin, suosittelen lukemaan Smedley Butlerin war is a racket’in. https://en.wikipedia.org/wiki/War_Is_a_Racket

   ”I spent 33 years and 4 months In active service as a member of our country’s most agile military force – the Marine Corps. I served in all commissioned ranks from a second lieutenant to Major-General. And during that period I spent most of my time being a high-class muscle man for Big Business, for Wall Street and for the bankers. In short, I was a racketeer for capitalism. … Thus I helped make Mexico and especially Tampico safe for American oil interests in 1914. I helped make Haiti and Cuba a decent place for the National City Bank boys to collect revenues in. … I helped purify Nicaragua for the international banking house of Brown Brothers in 1909-12. I brought light to the Dominican Republic for American sugar interests in 1916. … During those years, I had, as the boys in the back room would say, a swell racket. I was rewarded with honors, medals, promotion. Looking back on it, I feel I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three city districts. We Marines operated on three continents.”

 • pöh

  Vastaa

  Kyllä täällä ”länsimaissa” olisi luullut ihmisten huomaavan että ketä vastaan ne pakotteet on?
  Todellisuudessa ne ajaa vain sitä ”suurta nollausta” jolla siis siirretään loppu mammona suuryrityksille..
  Koska normaalit ihmiset ei saa omistaa mitään jotta ne on helpommin ohjailtavissa.
  Kysykää vaikka Klaus Schwabilta tai hänen prostituiodultaan marinilta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miten kaikki Venäläiset miehet näyttävätkin tuollaisille kulahtaneille ja kärsineen näköisille. Sellaisilta, joista on kaikki elämänilo kadonnut jonnekin ja riutuneet kivikasvot vain kuvastavat olemusta.

  • Anonymous

   Vastaa

   Kyllä. Venäjällä kaikki on sellasta kehitysmaatason neuvostopaskaa. Kaikki vitun ränsistynyttä ja ankeeta, myös ”ihmiset”.

 • Nimetön

  Vastaa

  onhan putin äitinsä puolelta juutalainen.

 • Suomitonttu

  Vastaa

  Partisaani taas uutisoi kuinka vesi on märkää, tekisipä sen saman azovin kohdalla.

  • Hyvätekijä

   Vastaa

   Mutta eik se ole vain hyvä asia että tällaisiakin miehiä on? Silloin ei Usrael pääse ihan avoimesti sanelemaan kaikkien kansojen ehtoja. 

   Ja toisaalta, jos taloudellisesti ajatellaan, niin Usrael olisi konkurssissa ilman Venäjää. Sen verran heikko on maan talous. BRICS-maiden keskinäinen vaihdanta on 2/3‑osaa koko maailman taloudesta. Usrael koittaa epätoivoisesti päästä osingoille. Jos ei muuten niin sodalla.

   • Jupi

    Vastaa

    voihan sitä olla kansallismielinen ilman että haluaa puhdistaa jonkun toisen kansan. Ihminen, joka tuomitsee toisia etnisyyden perusteella, voisi miettiä ensin jos on olemassa yhteistä vihollista, johon kohdistaa vihansa.

    • Plääh

     Vastaa

     Nimenomaan. Ukrainalaisten ja ukrainalaisuuden tuhoajat voisivat vetää itsensä alas vessanpytystä

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Azov” on vain yksi sotajoukko muiden seassa joka heitetään tämän juutalaissodan lihamyllyyn.
   Sillä ei ole merkitystä mitä yksittäiset sotilaat siinäkin ryhmässä ajattelevat.

  • Nimetön

   Vastaa

   Azoz on porukka paikallaan, isänmaalleen omistautunut. Eikä tuolla muutenkaan käydä mitään ”juutalaisten sotaa”, vai miten se olisi mahdollista edes kun Ukrainalaisista 0,2% on juutalaisia?

 • TT

  Vastaa

  USA:n viholliset ovat ystäviäni. Jos Trump tai vastaava järkiukko palaa siellä valtaan, niin katsotaan tilannetta uudelleen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ilman jenkkejä tässä maailmassa puhuisimme ryssää.

 • Isästä perkeleestä

  Vastaa

  Vähän toista puolta tarinasta!! Vaikka jutkujen totaalisesti hallitsema länsi onkin se isoin saatana ja valehtelija! Tässä tekstiä ja linkki fitsin sivustolle joka paljon paljastaa tätä teatteria! Länsi nyt on läpeensä täysi paska mutta ei se venäjäkää mikään uusi hitler ole siis hyvässä mielessä!

  Putin “continues to call for a united and fair global security system”. Therefore Putin is still very much of a NWO and Rothschild flake, and is totally on side with all of the rest of globalist fake “national” leaders, in the world including: Biden, Sunak, Scholz, Macron, Zelensky, Trudeau, Xi, Murmu, da Silva and most other puppet leaders appointed for the occasion of trotting out centralized national and globalist controls over virtually everything.

  What will surely guarantee the alleged “necessity” of a “united and fair global security system” is the threat of a WW3, which is clearly part of the planning for the increased “peace-keeping” plans of the UN. A large multinational UN military force has already been constituted, which will have international powers to suppress uprisings in and between nations, and also to enforce and regulate trade, development, and consumption based on the central banking cartel plans for control over all currencies, with the CBDC becoming the only real global reserve currency.
  Until Putin or other major leaders in Russia blows come clean on Covid and all of the NWO plans, then the entire establishment of that nation must be considered to be equally participating in all of the massive deceptions to usher in the UN-WEF-NWO plans and policies, and the war in the Ukraine is as much as a massive fraud and pretext as the entire Covid plandemic.

  WHITE AMERICAN CITITENS RISE UP !
  the blacks as profiters of jew politics dont care .
  YOUR WHITE WRATH MUST GROW to shoot
  every jew, every freemason, every police suporting
  this jewish parasite system !

  Ja tämä:

  https://fitzinfo.net/2022/12/19/putin-wears-kabbalah-red-thread-talisman-video/amp/

  Ja mites venäjän keskuspankki edelleenkin kuuluu bissiin??

  More Kabuki theater for the morons.
  USA = ZOG
  Russia = ZOG
  The only winner is ZOG. The only loser is the white race.
  Mosestein: We will utilize war, immigration, vaccines, miscegenation & fentanyl to eradicate the remaining white populations on the planet. Via the destruction of Nazi Germany the white race lost its only racial-national defense against their impending whiteocide.
  Ratchild: Excellent. Its all going according to plan. Our two Chabad agents Putin & Zelensky are following the script perfectly. Before the end of the century all the Germanic white peoples of Europe/North America/OZ-NZ will be no more. Then our Messiah will reign over a planet of simians

 • (((Partisaani)))

  Vastaa

  ”Lähteet: Financial Times, Meduza”

  On kyllä mielenkiintoista, että Partisaani perustelee absurdisen kirjoituksensa juutalaisilla lähteillä. Eikä kerta ole ensimmäinen.

  • Veteraani (se oikea veteraani)

   Vastaa

   Mikä tässä tekstissä oli absurdia? Väitätkö, että Prigožin ei ole juutalainen? Eikö hän johda palkka-armeijaa, joka rekrytoi Venäjän vankiloista jokaisen joka suostuu tarjoukseen? Miksi peisetti Putin antaa juutalaisen touhuta osana hyökkäyssotaansa, jos suuren ja mahtavan Venäjän omakin armeija selviäisi tehtävästä kolmessa päivässä, kuten vuosi sitten lupailtiin?

   Kuinka paljon sinua muuten vituttaa, että sota on jatkunut jo vuoden ja ryssän ns. armeijaa (lue: läjä kouluttamattomia aaseja) kaatuu kuin heinää?

   • (((Partisaani)))

    Vastaa

    Absurdia on se, että kansallismieliseksi itseään luulevat eivät pysty ymmärtämään ”hyödyllisen juutalaisen” konseptia. Hitlerillakin oli n. 150 juutalaista, jotka saivat häneltä ”kunnia-arjalaisen” statuksen, kun ne oli nk. ”Nützlicher Jude”. 

    Prigozhin on hyvin poikkeava henkilö juutalaiseksi. Siitä alkaen, että nuoruudesta alkaen hän oli rikollinen ja sai ensin 2 vuotta vankeutta (ehdollista) varkaudesta ja myöhemmin sai 13 vuoden tuomion ryöstöstä (josta oikeasti istui 10 vuotta). Sitten hän teki parannuksen ja teki omaisuuden ravintolabisneksellä. Mutta kunnian hän ansaitsi omalla Wagner-armeijalla, joka toimii ulkomaillakin (Syyriassa, Afriikassa). Siinä muuten palvelevat muutkin vapaaehtoiset, kuin vain vangit (jotka ovat myrskyosastojen sotilaat, ”stormtrooper”). Wagner toimii siinä, missä tavalliset sotilaat eivät pysty toimimaan, mutta Prigozhin onnistui järjestämään asioita. Kuri on kova, tietyistä rikkomuksista pikainen teloitus on pelin sääntö. Prigozhinilla on niin kunnioitettu, että jos Venäjän pressan vaalit olisi nyt, hän tulisi valituksi, epäilemättä. On hyvin mahdollista, että Prigozhinista leivotaan seuraavaa pressaa, ja jos niin käy niin ”pitäkää kiinni stetsoneista!” koska Prigozhin ei ole niin lempeä kuin Putin.

    Vittu kun suomalaiset eivät ymmärrä, että koko ”hyökkäyssota” on vain pieni osa konfliktia, joka alkoi vuosikymmeniä sitten. Lukekaa vaikka Menachem Schneersonin v. 1994 puhe (otteet oli Vastarinta.com julkaistussa artikkelissa) – sodan pääasetelma oli määrätty jo silloin. Mutta kun suomalaiset eivät tiedä mitään mistään heille se tuli yllätyksenä. Aina TV:ssa tyhmät suomalaiset surkeat poliitikot voivottelevat, että ”Venäjä on arvaamaton!”, koska tyhmät eivät ymmärrä Venäjän toimintaperiaatteita.

    ”Kolmesta päivästä” puhui teille amerikkalainen kenraali Mark Milley, ei Putin!
    https://www.foxnews.com/us/gen-milley-says-kyiv-could-fall-within-72-hours-if-russia-decides-to-invade-ukraine-sources
    Mutta kun suomalaiset sokeasti uskovat kaikkea paskaa mitä YLE suoltaa suomalaisten ”tietoisuuteen” niin maailma muuttuu todella fantastiseksi! Nyt suomalaiset ovat innolla menossa NATOon, eikä Historian opetus, joka parhaillaan menossa ”ukrainassa”, ei opettanut yhtään mitään.

    Minua ei vututa yhtään mitään paitsi ihmisten sokeus, tietämättömyys, typeryys ja tyhmyys. Minä tiedän miten tässä lopulta käy: Venäjä voittaa ja USA häviää tämän proxy-sodan, jossa juutalaisten hallitsema USA käyttää ukrainalaisia kulutustarvikkeena. Venäjän strategia on nyt muutettu, ja se toimii kohtalaisen hyvin nyt ja paranee koko ajan: hävitetään vihollisaktivistit rintamalla, jotta vapautettujen alueiden hallinta olisi varmistettu. Luulen että v.1938 raja palautetaan, joten Venäjä saa takaisin kaikki historialliset maansa (Donbass, Vähä-Venäjä ja Novorossia). En usko, että Venäjä menisi vieraille maille (Puolan, Unkarin ja Romanian vanhoille alueille), se vain otaa omansa takaisin.

    • Nimetön

     Vastaa

     Ahaa eli siis on hyvä juttu, jos juutalaisesta tulee presidentti, vai mitä meinaat?

    • Leo (feikki-leo)

     Vastaa

     Onko Venäjän sotareissu siis mennyt ihan suunnitelmien mukaan?

     • Visioita

      Suunnitelmat oli muutettava ja ne on muutettu. Nykyinen strategia on paljon realistisempi, varmempi ja tehokkaampi kuin sotilasoperaation alussa ollut väärä strategia. Ja hyvä niin! Nyt ei pyritä vapauttaa alueita, vaan ensisijaisesti tuhotaan Khaganatin sotilaita – tällä tavalla varmistetaan, että vapautetuilla alueilla ei ole merkittävää sabotaasia. Venäläinen kaasu ja ammoniaakki edelleen virtaa Euvostoliittoon läpi kaikkien rintamalinjojen.
      Asetehtaat toimivat ympäri vuorokauden. Iranilaisten kanssa rakennetaan droonitehdas. Kun nyt Kiinakin alkaa toimittamaan aseita Venäjälle, tästä kehittyy aikamoinen soppa. USA häviää ja Venäjä voittaa tämän sodan. Tästä ei ole epäillystäkään. Vanha v.1938 raja palautetaan ja Vähä-Venäjä ja Novorossia palaavat takaisin Äiti-Venäjän luo. 

      P.S. Kun on nyt Leopardit ja Challengerit tulossa rintamalle, niiden tuhoamisesta on luvattu huomattavat summat. Porukka odottaa ne kuumana.

    • Plääh

     Vastaa

     Wagner-pressa on hyödyllinen nähdäkseni vain juutalaiseliitin kannalta. Mielestäsi on siis epäjuutalaista olla rikollinen? Ihme moskaa koko pitkä raapustus

 • Jupi

  Vastaa

  jospa tällä kertaa kuin taas kierroksen verran pyörii historia, pidettäisi ryssät idässä ja jenkit lännessä(mielellään Atlantin valtameri siinä välissä). Nyt on oiva mahdollisuus olla suomalaisia.

  • Tapiola

   Vastaa

   Venäjä ja Yhdysvallat ovat rajanaapureita ja alle 100km etäisyydellä toisistaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Me emme yksinämme pysty ”pitämään ryssää idässä” emmekä edes aisoissa jos tilanne tulee. Ukrainakaan ei yksin siihen kykenisi. 

   Kyllä joillain ihmisillä on kerrassaan ihmeellistä luottoa omiin kykyihin ja ryssän hyväntahtoisuuteen.

 • Uusi pressa

  Vastaa

  Jos Prigozhinista tulee uusi pressa, moni sitten muistelee kyyneleet silmissä miten lempeä oli Putin.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Muistakaa aina tämä:
  Hinter den Feindmachten: der Jude!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi