Suuri joukko juutalaisoligarkkeja siirtynyt Israeliin, joka ei osallistu Venäjä-pakotteisiin

Israel on kannustanut oligarkkeja hankkimaan kansalaisuuden tarjoamalla näille 10 vuoden vapautuksen tuloverotuksesta.

Sionismi

Samalla kun suomalaiset pk-yritykset ja kuluttajat joutuvat maksamaan kovaa hintaa Ukrainan suurvaltasodan nimissä asetetuista talouspakotteista, juutalaisvaltio Israel on päättänyt jättää osallistumatta pakotteisiin. Sen sijaan sionistivaltio on ylläpitänyt lämpimiä suhteita sodan molempiin osapuoliin sekä erityisesti Ukrainan ja Venäjän hallituksia rahoittaviin juutalaisiin oligarkkeihin.

Israelin haluttomuus osallistua Venäjä-vastaisiin pakotteisiin on johtanut siihen, että monet Venäjän merkittävät juutalaisoligarkit ovat päättäneet matkustaa juutalaisvaltioon. Näin oligarkit uskovat voivansa kiertää heitä vastaan asetetun taloussaarron.

Yhdysvaltojen ulkoministeriön alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi turhautumisensa Israelin toimintaan julistaen televisiohaastattelussa, ettei juutalaisvaltion kannata jäädä ”viimeiseksi turvasatamaksi likaiselle pääomalle, jolla Putinin sotia rahoitetaan”. Yhdysvaltojen esittämä kritiikki tulee tuskin vaikuttamaan Israelin linjaan, koska myös amerikkalaiset poliitikot ovat riippuvaisia paikallisen juutalaislobbynsä tarjoamasta vaalirahasta.

Kansainvälisen rahanpesun keskus

The Washington Postin mukaan Israelin lentokentät ja satamat ovat viime päivinä kuhisseet Venäjältä saapuvien oligarkkien yksityislentokoneita ja jahteja. Juutalaisvaltiosta on todellakin tulossa talouspakotteiden kiertäjien turvasatama, kuten Nuland asian ilmaisi.

Israeliin saapuneiden Venäjän juutalaisoligarkkien joukossa on muun muassa Britanniassa viihtynyt ammattirikollinen Roman Abramovich, joka on joutunut Euroopassa pakotteiden kohteeksi. Asiantuntijoiden mukaan upporikkaiden juutalaisrikollisten saapuminen Venäjältä on johtanut siihen, että Israelin valtiovarainministeriö, keskuspankki, valtapuolueet ja tärkeimpien liikepankkien edustajat ovat pitäneet erityiskokouksia päättääkseen, kuinka ilmiöön tulisi reagoida.

Monet Venäjän juutalaisoligarkit hankkivat Israelin kansalaisuuden jo 2014, kun Ukrainan ja Venäjän välit edellisen kerran kiristyivät sodan partaalle. Israel kannusti oligarkkeja hankkimaan kansalaisuuden tarjoamalla näille 10 vuoden vapautuksen tuloverotuksesta. The Washington Postin mukaan tämä toimi ”porsaanreikänä kansainväliselle rahanpesulle”. Abramovichin ja Mikhail Fridmanin kaltaiset juutalaisoligarkit ovat sittemmin ryhtyneet rahoittamaan Israelin johtavia poliitikkoja ja investoimaan pääomia israelilaisiin yrityksiin.

Ruplarahoitteinen juutalaismaailma

The Washington Post myöntää, että merkittävät juutalaisjärjestöt saavat nykyään suuren osan rahoituksestaan rikollisilta oligarkeilta, jotka rikastuivat ryöväämällä venäläisiä veronmaksajia. Toisin sanoen kansainvälinen juutalaisjärjestöjen verkosto toimii veristen ruplien voimalla. Esimerkiksi Abramovich antoi hiljattain ”kahdeksannumeroisen” lahoituksen Israelissa sijaitsevalle holokaustihuijausmuseo Yad Vashemille.

Israelin keskuspankki on päättänyt, ettei se estä oligarkkien rahaliikennettä, vaikka EU, Britannia ja Yhdysvallat ovat vaatineet kansainvälistä yhteisöä liittymään Venäjä-vastaisiin pakotteisiin.

The Washington Postin mukaan Israel ei tahdo suututtaa Vladimir Putinia, joka on antanut sionisteille luvan käyttää Syyrian ilmatilaa libanonilaiseen itsenäisyysjärjestö Hizbollahiin kohdistuviin pommituksiin. Kyseessä on liittolaisuus, joka hyödyttää molempia osapuolia.

Lähde: The Washington Post

Hizbollah Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Lobbaus Oligarkia Politiikka Rahanpesu Rikos Rotu Sionismi Sota Talous Talouspakotteet Ukraina Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Putin Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaiset tai oikeammin sionistit ovat vastenmielisiä juonittelijoita, mutta tyhmyydestä heitä ei voi syyttää. He tietävät, mitä lännen pakote-rintamaan yhtyminen merkitsee pidemmällä aikavälillä. Juutalaiset osaavat poimia kyynisesti rusinat kaikista pullista. Valkoinen ihminen sen sijaan joutuu tämän tästä tunnehurmokseen ja tekee sitten kaikenlaisia typeryyksiä, mitä vain hänelle ehdotetaan. Tarjolla on lopetus-piikkiä, oman talouden alasajoa tai jopa kolmatta maailmansotaa. Valkoisen rodun puolustaja turhautuu tästä kaikesta. Juutalaiset pitävät goyimeja tyhminä. Kunpa ei tehtäisi sitä heille niin helpoksi.

 • Tomppa

  Vastaa

  Israel ja Ukraina muistuttavat valtioina toisiaan. Kummankin hallinnon on kaapannut fasistinen globalistieliitti maan johtoon asettamiensa nukkehallitsijoiden kautta. Irael keskityy rahanpesuun, ja Ukraina bioaselaboratorioihin.

  • Paljon yhteistä

   Vastaa

   Ja kummassakin asuu koukkunokkia.

  • N.Y.

   Vastaa

   ”Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset!” Ortodoksit, katolilaiset, talmudistit ymv. ovat kaikki Sanaa vastaan rikkovia.

   Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.
   Joh. 8:44

   [Jeesus:] Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä. Älkää myöskään kutsuko isäksi ketään, joka on maan päällä, sillä vain yksi on teille isä, hän, joka on taivaissa. Älkää antako kutsua itseänne oppimestariksi, sillä teillä on vain yksi mestari, Kristus.
   Matt. 23:8–10

   Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas. Minä tiedän, miten sinua pilkkaavat ne, jotka sanovat olevansa juutalaisia, vaikka eivät ole vaan ovat Saatanan synagoga.
   Ilm. 2:9

   [Jeesus:] Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te olette kuin kalkilla valkaistut haudat. Ulkopuolelta ne kyllä ovat kauniita mutta sisältä täynnä kuolleiden luita ja kaikkea saastaa.
   Matt 28:27

 • Jones

  Vastaa

  Kumman paljon oligargeissa on juutalaisia. Näinhän on joka maassa. Juutalaiset ovat maiden rikkaimpia ja heillä on media hallinnassaan. Johtuisikohan tämä kristinuskosta, joka ylentää juutalaiset Jumaliksi, joita ei saa rangaista.
  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.
  Paavalin kirje roomalaisille:
  8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.

 • Tomppa

  Vastaa

  Luet kuin Piru Raamattua ystäväiseni. Tulkintasi ei ole oikea, koska oligarkit ovat vale- ja ortodoksijuutalaisia, joita Jeesus itse nimitti Smyrnan seurakunnalle lähettämässään viestissä Saatanan synagoogaksi. (Ilmestyskirja 2:9):
  ”Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi — sinä olet kuitenkin rikas — ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.”
  Näillä vale- ja ortodoksijuutalaisilla ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa – paitsi, että haluavat tuhota kristinuskon maailmasta. Heidän jumalansa on Lucifer eli valeasuinen Saatana (Lucifer = Lux + feruo; valo + minä kannan). Paavali kuvaa juuri tätä (Toinen Korinttolaiskirje 11:14) kun hän sanoo, ”ei ihme, sillä itse Saatana tekeytyy valon enkeliksi”
  Yleisesti hyväksytyn käsityksen mukaan oikeat juutalaiset ovat pääosin hajallaan ympäri maailmaa – tosin Israelissa asuu myös jonkin verran messiaanisia juutalaisia eli niitä, jotka uskovat Jeesuksen olevan heille luvattu Messias. Juuri heiltä Saatanan synagooga on varastanut kotimaan.
  Muistettakoon myös, että marsalkka Mannerheim joukkojaan puhutellessaan käytti itse heistä nimitystä Isaskarin miehet. Isaskarin suku on yksi kahdestatoista ”kadonneesta” alkuperäisistä juutalaissuvusta. Ilmeisesti Mannerheimilla oli vapaamuurariyhteyksiensä kautta asiasta jonkinlaista sisäpiirin tietoa.

  • N.Y.

   Vastaa

   Minun tietämykseni mukaan me olemme Abrahamin poikia; yksi 12 heimosta. Me jotka Euroopan asutimme tultuamme Kaukasus-vuorten yli ohi Israelin solan ennen sitä. Kasaarijuutalaiset ovat nykyisen etelä-Venäjän ja Kazakstanin alueelta oleva turkkilainen heimo. Edomilaiset (juutalaiset) taas ovat käännynnäisiä, joista tuli israelilaisia (israelites) vasta 125 e.Kr. eli paljon myöhemmin kun meidän esi-isämme viettivät jo ensimmäistä pääsiäistään.

 • Qvalerian

  Vastaa

  Ja samaan aikaan suomi putoaa puusta

 • julmajuha

  Vastaa

  Grat Reset, kohta alkaa paukkua euroopassakin. Korona ei ollut tarpeeksi hyväkeino, piti keksiä pikku laajeneva sota perkele.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”Israel on kannustanut oligarkkeja hankkimaan kansalaisuuden tarjoamalla näille 10 vuoden vapautuksen tuloverotuksesta.”

  Suomi voisi houkutella maailman miljardöörejä vastaavalla tavalla. Elon Muskille voisi luvata 50 vuoden verovapauden.

 • Maukka

  Vastaa

  On erikoista, että venäläiset oligarkit, pankkiirit tai mediamogulit, joita on ehkä muutamia satoja maailmassa, voivat leimata kokonaisen vajaan viisitoistamiljoonaisen eri puoilla maapalloa asuvan ihmisryhmän.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi